24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#5367 A jégalapú varázslatok milyen formában jelennek meg a játékban? Nézegettem az egyes kasztok, illetve céhek skilljeit, de sehol sem találtam szigorúan jégalapú aktív skillt, ugyanakkor sok passzív skill van, ami ezeket erősíti. -
#5366 Ezek a draga nagyon raeros amerikai anyak szeretnek azt hinni, hogy senki :) Se teveben, se jatekban, se mashol. Skyrimnal is volt botrany anno, Oblivionnal is, es minden olyan jateknal - mufajtol fuggetlenul -, ahogy esetleg volt nude jelenet, vagy modokkal meztelenne lehetett tenni a karaktert - lasd pl. a Sims sorozatot. De igy, hogy M kategorias lett a jatek, igy mar bekaphatjak ezek alsznob idiotak :) Sot, a Zenimax helyeben en mostmar csak azert is beleraknek par topless karaktert, termeszetesen csak olyan szinten, hogy ne legyen Adult Only, mert akkor a terjesztessel gondok lennenek. -
#5365 Én mindaddig szőröset láttam csak. -
#5364 Miért, ki nem látott 21 éves kora előtt csupasz női mellet? -
Johika #5363 Miert, az Avatarral az volt a bajuk hogy nem volt meleg oslakos. :) -
#5362 A hirhez kapcsolodoan az a legjobb, hogy a Bethesda/Zenimax bar nem ert egyet a besorolassal, de nem fogja kigyomlalni az eroszakosabb jeleneteket, vert, esetleges korhataros tartalmakat csak azert, hogy lejjebb vigyek a korhatar besorolast.
Amire kivancsi vagyok (illetve kivancsi a f*szt, de annyira kiszamithato az amcsi elmebeteg jogvedo es egyeb "jajj, 21 eves kor elott latott a fiam egy csupasz noi mellett, skandallum" szervezetek), hogy mikor kezd el majd valaki tuntetni a jatekban jelen levo homoszexualitas miatt. Ket kveszttel is talalkoztam, amikor egy dark elf csajszi a feleseget kereste, es egy eszaki farmer fickonak pedig a ferjet kellett megmenteni :) -
Kryon #5361 Minden GCN-es AMD karival müxik, de ESO-ról nem olvastam még, hogy támogatná. Meg úgy igazából egyetlen mmo-ról sem, de később biztosan lesz olyan is. -
soundsonic #5360 Most olvastam, hogy mature besorolást kapott az ESO, tehát aki nincs még 17 az figyeljen az account készítésénél. -
Whysper #5359 Bocs össze kervertem a hQ-val hQ Mind1 jön a Mantle látom azért a hivatalos oldalukon már más is feltette ezt a kérdést. -
#5358 Juj de nem kicsi:))) -
#5357 +1 mind1, majd kiderül hogy itt ilyesmi nincs :) -
Susarc #5356 köszi! azthittem valami extra feature mindenkinek:) -
#5355 Hat, szivesen segitenek neked es megnezne ha a kovetkezo beta megerkezik es szerencsem lesz, de en nvidia parti vagyok tizensok evemar, igy ugy erzem nem tudok segiteni. Ha azzal is mukodik ez az akarmi, akkor megnezem, ha nem, akkor reszemrol passzolok. -
yusukee #5354 Ahogy látom elég nagy a képzavar Mantle API téren. -
Whysper #5353 azt meg kizárnak tartom ,hogy AMD APU-s consolkra patchelniük kell és akkor pc-s meg kimarad! -
Whysper #5352 Nem confused hanem ,hogy egy patchel belerakták ergo ha mantle minden amd felhasználónak nyitott így igény miatt előbb utóbb egy patchhel megfogják oldani. Főleg,ha consolra is fog ez a játék kerülni mivel ugye az új consoleok miatt készült a Mantle igaziból és amely játékok lesznek xboxon meg ps-en is azokra szükséges lesz. Tudtommal ez is lesz oda ! -
#5351 te írtál a gw2ről meg a bf4-ről, továbbra is confused hogy mit akarsz :D -
Whysper #5350 ˆ Susarc : második neked szólt! kb ilyesmi!
Patchel kerül a bf4-be is szóval nem lesz probléma belerakni. -
Whysper #5349 Nem szívok semmit erre jön patch a játékokra és MMORPG-re is fog jönni mert például a GW2-re is érkezik elvileg! Alapból a BF4-ben sincsen benne hanem egy patchhel fogja támogatni és ,ha egy játékban egy patchel megoldják akkor itt se lesz probléma sz.tem! 8)
az az ,hogy tegyük fel van egy például efy fx8320ad meg egy ati 7790-es vgad. Így bemész mondjuk Battlefield 4-t játszani akkor az úgy festene FULL HD-ban,hogy mondjuk a 7790-es vgad 98%-on dolgozik a a Fx-ed meg mind a 8 száll mondjuk 50-60% ezért ott van 30-40% kihasználatlanság. Ezért az Ati mantle program elvileg (csak ati kártyánál működik vagy és csak hd7000 vagy r7 r9 kártyáknál)a vga-d tud majd feladatot adni a CPUdnak! -
Johika #5348 Miert, kesobbiek tamogathatjak. Fejlesztes kerdese az egesz. -
#5347 te mit szívsz, szerinted egy mmo fogja támogatni :D -
Johika #5346 Nem valoszinu hogy tamogatja, mivel regebben kezdtek el csinalni a jatekot. De szerintem nem fogja zavarni sem. -
Susarc #5345 azmiaz? -
Whysper #5344 Sziasztok most jön ki a Mantle Ati vgahoz jövő héten. valaki a következő bétánál megtudja valaki nézni, hogy mennyire működik ebbe a játékban jól vagy nem jól? hd7000 vagy r7-r9-es kártyáknál fog működni! -
Susarc #5343 én még a hét elején akartam is fogadni:P csak kiment a fejemből,de én is nagyot buktam volna veled:D -
#5342 Komoly összegben fogadtam volna a mostani hétvégére, mint újabb tesztelési alkalom. Úgy látszik, várni kell még minimum egy hetet :) -
#5341 Én már nagyon rá vagyok hypeolódva a játékra, szóval jöhetne már egy inv. -
Susarc #5340 minél több hétvége telik el béta nélkül annál több esélyünk van bétázni az at követő héten!!! -
bgabor #5339 Haverod józanodjon ki mielőtt beszél. -
MaRee #5338 Ez nagyon jó :D -
HyperMonkey #5337 Hallgattam párat, tényleg nagyon ott van a srác.
De ez a nóta nagyon durván ott van. Van benne nagy állat nord, skandináv rock, piálás, minden a TES világában.
Talán csak egy dugás jobb ennél. Talán :) -
#5336 Hallgasd meg Gavin tobbi notajat is, zseni a csavo :) -
HyperMonkey #5335 Hogy miért leszek mindenképpen Nord a TESO-ban? Hát ezért :) -
#5334 Csináltasson pólót ezzel a mondattal, tavasszal hülyére fogja keresni magát vele. -
TomStorm #5333 A kis Leah hangja:() -
#5332 Azt kell mondani neki, hogy persze az, nehogy megvegye. -
Nephin #5331 Ööö... nem. -
#5330 Haverom szerint a TESO egy GW2 koppintás más környetetben?! Ő az első akitől ezt hallom... Nagyon nem tudtam mit mondani rá. -
#5329 Nagyon sokat számít egy jó hang, észre sem veszed, de nagyon meg tudja dobni az élvezeti faktort. Ahogy, le is tudja rántani a mélybe. Mindez hatványozottan igaz egy animált vagy nem élőszereplős film/mozgókép esetében. Nem hiába költ az összes filmstúdió milliókat arra, hogy a legjobb szinkronhangokat megszerezze egy-egy filmhez - olyanokat, akik nem feltétlen a világ legjobb színészei színpadon vagy kamera előtt, de a szinkronstúdióban ők az istenek, vagy istennők. -
Susarc #5328 illetve fut konzolon is:P