24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #5647 Mert szavaztunk, ki melyik frakciót szeretné és az EP kapta a legtöbb voksot, ez felel meg a legtöbb embernek (van emberféle is, elf-féle is meg "állatember" is), ezért EP leszünk. Én pedig dunmer. :D -
#5646 Ebonheart-on nem lepődök meg. Már csak azért is, mert Szkáááááájrim és a Nordok. Daggerfall felé húz a szívem, mert a Breton-Redguard-Orc kombó is nagyon ütős, és mind a 3 faj szimpatikus Orc-al az élen. -
#5645 nem a legokosabb népség vagyunk, de szétcsapunk ha ilyeneket mondasz
/roleplaying on -
LadyWhox #5644 Hihihi :D -
#5643 izé.. a "senkiházi" az idézőjeles, nem a Breton.
(wtb edit) -
#5642 Mi is AD-ban indulunk el :) (nem hiába fogalmazok én is úgy sokszor, hogy Altmerként vázolom a szituációt a "gyökér" Nordok meg senkiházi "Bretonok" ellenében :D - nem megbántásként, csak ráhangolásként) -
LadyWhox #5641 Mi a baj a Wood elf-el vagy a Macskával? -
LadyWhox #5640 "Wood elf vagy macsek akartam lenni, de leszavazott a klántöbbség. :P :D
" Miért szavaztak le? :D
Én woodelf leszek. -
#5639 Féreg MS ott folytatja, ahol E3on elkezdte. Nem meglepő. -
Nephin #5638 mármint* -
Nephin #5637 Wood elf vagy macsek akartam lenni, de leszavazott a klántöbbség. :P :D
Érdekes módon a külföldi fansite-ok nagy része (mérmint a készítők) is AD lesz, holott a legtöbb szavazáson valóban az EP vezet. -
#5636 alap, 2 kedvenc fajom van, a dark elf meg a nord :) -
#5635 Több oldal is készített felmérést az egyes frakciók népességének eloszlását illetően, pl. a Tamriel Foudnry-n folyamatában látható. Persze ettől még nem mérvadó. Már csak azért sem, mert ha ránézünk a magyar klánokra pont az látható, hogy az AD a legkedveltebb szövetség. -
LadyWhox #5634 ÉN AD-s leszek. -
#5633 Ebonheart toronymagasan vezet (köszönhetően a Dunmer+Nord párosításnak), az Aldmeri és a Daggerfall viszont egál a legtöbb helyen, sőt, sok esetben a Daggerfall az "utolsó". -
#5632 Eléggé. Már csak azért is gáz, mert például szerintem a legkevésbé populáris oldal az Aldmeri Dominion lesz. (Erről valami "kutatás" volt?) Mindenki tolhatná az Imperiallal, akkor egyből vonzóbb lenne az a frakció is. -
Nephin #5631 Ez valahol érthető, csak az a baj vele szerintem, hogy sok fake meg hoax elszabadult hajóágyúként tör-zúz, aztán mikor kijön a hivatalos infó a dologról, a szélesebb körű nagyközönséghez már el sem jut, mert a hamis infó épült be helyette, lásd cash shop, mikrotranzik, most meg a "fizetős faj, paywall, knááá, nem is játszok vele" botrányt.
Néha kicsit veszélyes játékot űznek. :) -
Susarc #5630 1.3.5.712269-es launcher
1.0.0.71440-es Béta verzió van nálam -
#5629 Ezt várná mindenki... de :) A Bethesda egyik legidegesítőbb, de egyben legésszerűbbnek látszó felfogása az, hogy mindenféle idióta pletykákat nem kommentelnek (max izzítják a jogi osztály pitbulljait, ha olyan a hír).
Emlékezz vissza a FO4-es teaser oldalra, látták a - szerintem zseniális - átverést, kapták az ívet twitteren, fbn, egyéb fórumokon folyamatosan, de nem reagáltak semmit sem. Mert, ők úgy vannak ezzel (maga Pete Hines főguru nyilatkozza mindig), hogy az a hivatalos, amit ők jelentenek be. Minden más esetben a júzer magára vessen, ha hisz limlom oldalak híreinek, hiába is profi a körítés. -
LadyWhox #5628 Van már vmi peccs?
-
#5627 Si si! Comprende. Ezért gondoltam, hogy ha maguktól nem jut eszükbe, legalább a "tüzet" eloltják. -
#5626 "A Bethesda megerősítette a Joystiq.com-nak azt az értesülést, hogy az XBOX One játékosok esetében SZÜKSÉG LESZ a havidíj mellett az XBOX LIVE GOLD előfizetésre/tagságra, vagyis amíg a Sony engedett az ESO esetében, a Microsoft nem."
Forrás -
LadyWhox #5625 Jah..igazán kiadhatnának valami fasza csengőhangot! Erre vár mindenki =P -
#5624 A Bethesda marketingje ilyen :) -
#5623 régi szép idők, amikor benyúltam a Sith család nevet :) -
#5622 Azért olyan nagyon messze nincsen már a megjelenés. Ha másra nem is jók ezek a különféle megvásárolható verziókról napvilágot hírek, hogy megsürgetik a hivatalos bejelentést. Az lenne a legtisztább, ha újabb háttérképek helyett, kiadnák a leendő csomagok és természetesen tartalmuk listáját. -
Nephin #5621 Vettemvettem, csak próbáltam olyan fajt keresni, amire fullosan ráillik a szituáció, de rájöttem, hogy a TORban nincs ilyen, a cathar mindenkinek fizetős, a sith pedig mindenkinek unlockolható és nem volt a CE-ben.
De az egészből nyilván még mindig a valódiság kérdése a legfontosabb, kíváncsi leszek a ZOS reakcióra, ha lesz egyáltalán.
(Elnézést, ha kicsit csapongok, kering a főnököm. :D) -
#5620 Inkabb itt az ujrakezdesre/ujrajatszasra probaltam utalni, nem a CE tartalmara. -
Nephin #5619 Nyehh. Sith. :D -
Nephin #5618 Nem is a stih a jó példa, hanem pl. a cathar, ha lett volna a CE-ben. -
Nephin #5617 Igen, csak ott nem votl a CE-ben sith. :)
Az imp kód, ha tényleg lesz, nálam is vihető. :) Igazából autentikátort szeretnék. :D -
#5616 Hat, lasd SWtOR, ha unlockolod a Sitheket Republic oldalra, ott sem tudsz egybol atalakitani aktiv karaktert (tudtommal), hanem kezded nullarol. Illetve, mire a PS4 kezd, addigra PC-sek is eljutni az 50++ vegere, es nagyjabol egy idoben kezdenek a "mockossz kisz imperialok" :)
De ha redeem key lesz a dolog, akkor reszemrol viheti barki az Imperial keyt, nekem a konyv es a szobor kell :) -
Nephin #5615 A másodikhoz (ha nem fake): végülis a paywall ott van, a CE ugye jóval drágább általában a sima verziónál. Ráadásul az oké, hogy esetleg 50+ megkaphatod az imperialt is, de gondolom nem húzhatod rá a meglévő karakteredre, tehát kezdesz egy újat vagy elfelejted (már ha érdekel az imperial, engem mondjuk nem, csak az elvről van szó), míg a CE vásárló lvl 1-től választhatja.
Nem tudom, ha igazi, akkor pár dolgot nem gondoltak át, ha fake, akkor valaki nagyon kever. :) -
#5614 - ez a 20 millas kerdes
- nem hiszem, MTX-t nagyon cafoltak. Viszont, ha vegeztel az 50+ 50++ teruletekkel, akkor bonuszkent eppen lehet egy unlockolhato Imperial faj, mert igazabol Molag Bal a fo ellenseg, meg az Elder Council, az Imperial civilek csak felvetteke miatt a szopoalarcot - lasd Cyrodiil, ahol az Imperial varosokban is nekik segithetsz.
- lore lasd 2. pont, bar van benne egy logikai hurok - lasd terminator -, mivel legyozted az Imp. vezetoket es Molag Balt, eppen lehet jatszani a felszabadult Imperiallal. Mas kerdes, hogy ha uj karaktert kezdesz Imperialkent, akkor megint ezt a sztorit kell vegigjatszanod. Esetleg lehetsz egy Imperial menekult, az ESO pandai, akik a Coldharbour szokes utan dontik el, hova futnak.
- Lo csak az elso karakterrel lesz nehez. Egyik dev QnA-ban volt arrol szo, hogy kesobb barmikor lehet penzt kuldeni mar lvl1-es altnak, hogy vegyen lovat maganak.
- No igen, ez igy magyarazat nelkul eleg gaz, ha mar igy alakult, remelem lesz valami hivatalos megeroseties/magyarazat v. cafolat. -
Nephin #5613 Ahet megtalálta a reddites postot: link
A felvetések kb., átfutva a kommenteket:
- fake vagy nem fake?
- játszható faj paywall mögött?
- lore?
- ha ingyenes a ló, az gáz, tekintve az árakat a játékban (bár szerintem ha lesz mount, akkor csak egy plusz skinlehetőség, mikor van elég pénzünk)
- minek húzzák fel a játékosokat, ha úgyis túltengenek a haterek?
-
Nephin #5612 Feltéve, ha ez nem fake, vajon hogyan hozzák össze lore-ügyileg az imperial karaktert a frakciókkal? -
BryceHUN #5611 The Elder Scrolls Online Imperial Edition Leaked (Game Informer)
-
Susarc #5610 KIRÁÁÁLY! "aki január elején kapott meghívót (és nem tiltották ki NDA megsértése miatt), az újra be fog kerülni a bétába ":)) -
#5609 Most az örök optimista szól belőlem, de ha tényleg visszahívnak mindenkit, ahogy Rich Lambert mondta, akkor elvileg jöhet meghívó akár szerdán is, hiszen a kliens megvan mindenkinél :) Direkt szóltak, hogy ne töröld le, kellesz az még.
De sanszos, hogy marad hétvégére a szabad foglalkozás, esetleg Blackguards, MMX vagy Divinity II, ha már nagyon rpgzni akar az ember. -
Susarc #5608 BÉTA bukta megint?:(((
mindegy a jövőhétre felteszem már a gatyám is:D