24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
petecz #5327 Wow, szuper. Köszi a válaszokat! -
Susarc #5326 idén akartam kikukázni,de majd elnyaraljuk az árát ha ez is megteszi ESO-nak:D -
Susarc #5325 955 black AMD,4 giga 1666,win7 64 bit,és asus 6950 2GB---> ez 3 és fél éves konfigom kb minden maxon,süvített:P -
Nephin #5324 2007-es gépem van, médiumon remekül futott. -
Nephin #5323 Képzeld el, ha robothangok vagy tehetségtelen színészek nyammogják el a szövegeket... egyrészt bosszantó, másrészt agyonvágja a játékot. :) -
petecz #5322 Hali, bocs ha már volt kérdezve, de nem akarok vissza olvasni. :)
Akik bejutottak a bétába, mennyire sikerült optimalizálni a játékot a fejlesztőknek, hogy fut esetleg egy közepes gépen, akár ha sok karakter van a képen egyszerre?
Anno azon a tört csodán kiprobáltam és szép sima volt, de gondolom azért más a szitu élesbe. -
Susarc #5321 sztem ez fölösleges pénzkidobás,de marketing szempontjából 5* -
Nephin #5320 Tudtam, hogy ismerős Molag Bal hangja! :D Szuper lista. -
#5319 Jennifer Hale. Milyen meglepő... :D -
#5318 Szinkronhangok az ESO-ban Nem kispályázik a Zenimax :)
-
#5317 Postlaunch erkezik majd a Thieves Guilddel egyutt, a Justice System reszekent. Most barkitol barmit ellophatsz, bar zsebmetszes nincs, se npc se pc karara nem zsebelhetsz. -
MaRee #5316 Tolvajlásról van már infó? -
#5315 simán elképzelhető későbbi fejlesztések között az ilyesmi -
LadyWhox #5314 kár..
-
LadyWhox #5313 Az mekkora buli lenne már (sztem..), hogy a gyakorlott zárnyitó tudna olyat, hogy zárakat fejleszteni/csinálni olyat amit mások nem vagy csak nehezen tudnának kinyitni. Direkt azoknak akik biztonságba szeretnék (maajd..) tudni cuccaikat a házukban.. -
#5312 Nem lehet. Egyiranyu a dolog. -
LadyWhox #5311 Azért az ESO-ban is meglet csinalni (gondolom), hogy a sok hordó, szekrény, váza stb. -ből nemcsak kivenni lehet cuccokat hanem be is lehet tenni..
-
gatyo #5310 Azért EQ, LA már történelem lássuk be. Ismerve a játékos közösséget manapság ennek semmi értelme nem lenne. Teleszórnák a világot és állandó crash lenne. nem mind1, hogy 1x500 virágot rak le egy batyuban vagy 500x1 batyut :-) -
LadyWhox #5309 Ne is mondd :( Csak felhúzom magam.. -
Johika #5308 Ez naluk valami perverzio volt. A legelvetemultebb az a z volt amit SWG-vel muveltek. -
Johika #5307 ez ok, de igy elveszti a nehez pancel a sulyat, igy tenyleg nincs semmi nehezites a magusnak. -
LadyWhox #5306 A SOE többször csinált istencsászár játékot (lásd pl. EQ, SWG, DCUO) aztán mind el is baszta. :(
-
#5305 Akkor tenyleg nem ertem, ha ez mukodott egyszer, most miert nincs. Mekkora feeling lenne egy Tamriel meretu vilagban felszedegetni masok elhasznalt, eldobalt cuccait. Bar biztos lenne olyan idovel, aki ezeket begyujtene - akar szervezett formaban -, es arulna jo penzert :) -
Johika #5304 EQ-ban lehetett mokazni jokat, ott csak a SOE volt a baj. :) -
Johika #5303 LA 2 ben is megtehetted, ott ha haltal dobtad holmid x reszet, ha volt veled ismeros akkor buktad. De voltak eldugott reszek ahol sokaig elallt. :) -
LadyWhox #5302 Asszem úgyvolt, hogy mikor leraktad akkor ha tárgyat dobtál el akkor vmi kis batyu (vagymi) jelent meg a földön. Tehát nem a fegyó. A pénznél pénz volt a földön. -
LadyWhox #5301 Ha nem szedte fel senki akkor ottmaradt. Ha lelőtték a servert nagyon ritkán akkor tünt el asszem. -
#5300 Es ott is maradt orokke? Az kiraly, akkor nem ertme, miert nem hasznaljak ezt manapsag. -
LadyWhox #5299 Ja..és nem omlott össze a server, pedig qrva sokan voltunk és be sem lassult a game. -
LadyWhox #5298 Anno az Everquestben is ledobhattunk cuccokat. Volt olyan, hogy valaki aki nagyon ráért aprópénzből kirakott valami feliratot :) Volt olyan is, hogy elmentunk valami elhagyatott részre, ha épp nemvolt bent senki megbízható haver és ledobtunk a földre cuccokat, majd kiloggoltunk és be a másik karakterrel és fölszedtük. csak rizikós volt, hogy aki arra jár véletlen az felszedi :) -
Johika #5297 Jo, de nem ertem a kettonek mi koze egymashoz? :)
Programozasban ugyan az, tortenettol fuggetlen, max a jatekosok benasagat lehet vele kikuszobolni.
-
#5296 Lehet. De itt inkabb arrol lehet szo, hogy a singleplayben semeddig nem tart eldobni valamit ha csokken a teherbirasod, mert az 90%-ban ott lesz ket het mulva is. Egy mmoban viszont ritkan rakhatsz le permanens jelleggel barmit is. Mert, ha megtehetned, akkor sanszos, hogy osszefosna magat a szerver tiz perc alatt tomeges targyeldobasok eseteben.
Skyrim motorja sem birta sokaig, amikor a vicces kedvu kalandor, egy bug miatt laza otezer dinnyet/sajtot rittyentett Whiterun foterere :) -
soundsonic #5295 Azért meg nem tartanak ott az mmorpgk mint az asztali szerepjátékok. Ott mindenki másként fantáziál a világról megha a mesélő irányt is ad.
-
Johika #5294 Kar, de nem ertem miert nem lehet. Feltek hogy sok hulye elrontja azt lesz siras? :) -
#5293 van neki 2? jöhetne egy ide is
de amúgy hja, az tényleg lehetne nagyobb -
#5292 UI ok, de a karakterlap az botrány gyenge. Én pl kb 5x8 centis kockában látom, nagyítót meg anyám majd ad hozzá. -
#5291 Nem, leven nincs ilyen statja/attributuma a karakternek :) Health, Magicka es Stamina van, meg kismillio skill es kepesseg. -
Johika #5290 Valamiert szamomra teljesen egyertelnu volt hogy a szokasos lesz. :)
Akkor itt erore inteligenciara stb. sem lehet majd n szintenkent rakni pontot? -
#5289 Itt most nem, ez teljesen "uj" rendszer lesz ebbol a szempontbol a korabbiakhoz kepest. Bovitheto maximalis szamu inventory slotok lesznek, mint a legtobb mmoban. Illetve hasznalhatod a lovadat is majd pakolasra (lasd Oblivion/Skyrim saddlebags modja). -
Johika #5288 Nem az erotol fog fugni menyi targyat vihetsz?