24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Eksz #5447 A masik dolog ami nekem eleg "mmo-eletidegen", az hogy azonos buffbol adott idoben 1 lehet egy playeren, bar gondolom/remelem ez meg valtozni fog azert. -
Susarc #5446 "Mivel sok kritika érte a közelharci harcmodort annak „súlytalansága” miatt, ezért eszközöltek némi változtatást, amelyet a következő béták során már láthatunk is."
MEGMODTAM,hogy súlytalan:PPPPP -
Nephin #5445 Finesse -
Susarc #5444 az mi volt? -
Nephin #5443 Végülis ott van valahol a háttérben, nyomokban, de persze messze nem az, mint amiről szó volt az elején. -
Nephin #5442 Köszi! -
Eksz #5441 Hat ez a finesse rendszer likvidalasa elszomorit, persze megertem az okokat. :( -
#5440 Akit érdekel: Tamriel Foundry kérdezz-felelek Paul Sage részvételével, magyar összefoglaló. Nagyon sok újdonság nincs benne újfent, bár azért akad 1-2 érdekesség. (korrektorunk szabadságon van, vagyis a hibákért elnézést előre is:), majd javítom folyamatosan) -
Johika #5439 Kulonben torpe hunterrel telapo felszerelesben siman vegig jartam horda fovarosait. Orok mokasak voltak, hordasok meg rohogve szurkoltak nekem. :) -
#5438 Legalább emiatt ne :) Lesz itt sírás ezen kívül is pont elég. -
Whysper #5437 Az volt a kihívás része! 8)
-
Johika #5436 Ertem, csak ne sirjon az a player. :) -
Whysper #5435 De mehetett csak be kellett jutnia hozzá! 8) -
#5434 Hát, elvileg lesz rá lehetőség a későbbiekben, xfaction guild szintjén legalábbis :) Ígéret már van rá. -
#5433 Persze. Gondolj bele, ha nem tükör insták lennének az egyes frakciókban, akkor mekkora hiszti lenne emiatt. Már a WoWban is volt anno hiszti, hogy a horda nem jöhetett Stockade-be, ahogy az ally sem mehetett WC-be. Illetve igen, de a fővárosba bejutni 15-20as szinten, hát nem egy leányálom :D
Mai világban mindenkinek szabadon, egyenlően, testvérisesen (c) kell, hogy elérhető legyen minden. Mert, ha csak egy bitben is eltér valami, már jön az unbalance és társai kifogások.
Jó az így, csak most értettem meg a QA és a bétás élmények alapján, hogy is működik ez. -
Whysper #5432 Mekkora funn lenne mikor megjelensz egy orccal az instában elfordulsz és 2 high elf meg egy wood elf áll melletted! 8) Jó ilyen nem lesz,de funn lenne! 8) -
Johika #5431 Szerintem azert ilyen az lfg, mert nem akartak kulon megcsinalni a 3 frakcionak. Kivalasztod a sajatod es odamehetsz le. -
#5430 16 egyedi szintezős instáról volt szó frakcióként, és 16 egyedi szintezős insta van frakcióként. Az, hogy ezek duplikálva érhetőek el, és így van 48 instance összesen (persze csak névben), akkor nincs miért hőbörögni :) Úgy sem fog oda a kutya sem lemenni 50-esen, ha ugyanaz, mint amit már láttál, és 10-es szintre dob itemeket. -
Berennior #5429 Egy kicsit rosszul fogalmaztam. -
Nephin #5428 Hoppá, köszi, ezt így még nem láttam. Kíváncsi vagyok, hány méltatlankodás lesz, hogy "de hiszen ez ugyanaz, csak más néven." :)
A veteránoknál a "folytatódik a sztori" dolog kb. a GW2-es instákra hajaz szerintem, ott volt ilyesmi. -
#5427 A nevük más lesz, lásd a kép, de akkor jól gondoltam - megerősítettél te is benne -, hogy ugyanaz a 16 lesz elérhető szintezés közben mindenkinek, csak más és más néven, az egyes Frakcióban.
50-esen nem is kell visszamenni a szintezős dungeonba, ha detto ugyanaz lesz a jelek szerint, akkor felesleges. Veteranból/heroicból meg egyelőre van kb. 6 darab, az ott már endgeart dob, az 50-re skálázott instance, oda kell majd menni.
-
Nephin #5426 Abban biztos vagyok, hogy ugyanaz a 16 insta lesz mindenhol, sőt, akár még a neve sem lesz más, végülis frakciófüggetlenek, legalábbis az első az volt.
50 után valószínűleg az lesz, amit mondtál, az a "mehetsz bármerre, mint kés a vajban" féle válasz legalábbis erre utal. Ahogy magamat ismerem, alapszinten nem fog érdekelni, főleg, ha a saját frakciómban már szétfarmoltam + ott a szintkülönbség... veterán módban esetleg, gondolom az ad értékelhető cuccokat. -
#5425 Attól tartok - sőt, biztos vagyok benne -, hogy a 16 instance az egy-egy Frakcióra vonatkozik. Vagyis, más Frakciónál ugyanaz a 16 lesz elérhető szintezés közben, csak más lesz a neve és máshol lesz a bejárata.
Aztán - és Paul válaszát én így értelmezem -, ha 50-esként azon a területen jráunk, megint lemehetünk oda, de ugyanaz a 10-20 szintű insta fogad, amelyet már megcsináltunk szintezés közben a saját területünkről nyílva. Kivéve, ha van Veterán/Heroic része az adott dungeonnak. Ergo, le lehet menni 50-esként is a korábbi szintezős dungeonba, de sok értelme nem lesz az esetleges Mentoring rendszer bevezetéséig. -
Nephin #5424 A nyári bemutatóból kiindulva az LFG is csak a legközelebbi wayshrine-nál tesz le... hmmm, ez mondjuk ellenséges frakció területén érdekes lenne. Esetleg egy külön phase, mint lvl 50 után? Vagy egyáltalán, mi értelme van másik területen megcsinálni tökugyanazt az instát, ha nem fedezhetem fel mellette a területet? -
#5423 na igen az LFG-t én sem vágom, én szépen odasétáltam, mint ahogy mindenki más is, akiről tudok -
Johika #5422 Ezt mondom, lassan kell az a cavinton. :D -
#5421 Jonnyka/Nephin: kérdeztétek anno még a bétában januárban, hogy megcsinálhatjuk e mondjuk az Ebonheart-es Fungal Grotto dungeonnak az Aldmeri vagy Daggerfall változatát is.
"Once you complete the dungeon in your alliance, you can do the same level dungeon in the other alliances. This will be the exact same dungeon as if it were your home alliance."
Ezért is volt akkor elérhető az LFG rendszerben mind a három Dungeon lvl10 környékén, és ezért is írta a rendszer, hogy "nem mehetek oda, amíg nem teljesítek valami előzetes feltételt". Az már más kérdés, hogy jutunk le oda, mert - bár nem próbáltam a dungeont sajnos -, de gondolom, hogy nem olyan, mint a WoW-ban, hogy az LFG rendszer a dungeon bejáratánál tesz le, odabenn.
Kellene már megint béta, megnézni a dolgokat :) -
Nephin #5420 A Riftnél is volt. :) -
Johika #5419 Lotroval kesobb kezdtem el jatszani, igy azt nem tudom, en Riften gondolkoztam de abban sem vagyok biztos. :)
Osszefolynak a kezdesek nalam kicsit, csak abban vagyok biztos hogy a Rift kezdes volt az egyik legtokeletesebb. Minden siman ment. -
Nephin #5418 Oké, a WoW 10 éves. A Lotronál már tuti volt, az pedig 2007-es, utána kb. mindennél. -
Johika #5417 Meg WOW-nal sem volt, elotte meg plane nem. Nem tudom megmondani melyik volt az elso early access de nem olyan regi opcio ez. -
#5416 A fene tudja. Az Ebonheartban vannak a legszívósabb harcosok, a legjobb gyógyítók, és konkrétan három "Istennel" a hátuk mögött a Dark Elfek sem piskóták :)
A Daggerfall sem semmi, mert a Redguardok legalább olyan kiváló harcosok, mint bárki más, a Bretonok mágiahasználata az Altmerével vetekszik (nem csoda), az Orkok pedig Orkok, sose becsülj le egy a népe fennmaradásáért küzdő, félelmet nem ismerő nomád népet :) -
#5415 még jó hogy a legjobb tolvajok és a legjobb tolvajok is köztük vannak, különben bajban lennének -
Berennior #5414 Tévedek ha azt mondom - lore alapján -, hogy az Aldmeri Dominion a legerősebb Szövetség?
Az Altmerek a legjobb mágiahasználók egész Tamrielen, a Bosmerek a legjobb íjászok és tolvajok is egyben, Khajiitok pedig a legjobb tolvajok és valamennyire jó kardforgatók is.
-
Nephin #5413 Ez talán megnyugtató azoknak, akik szerint túl kevés a Skyrim/single player a játékban és túl sok a megkötéses MMO (szerintem nem, de ez mindegy).
Ééés... " We’ll have more news coming out this week, so stay tuned." Ó, igen. -
Nephin #5412 Játszottam jónéhány MMO-val megjelenéstől, de olyat még nem láttam, ahol nem volt early access. :) Igazából nagyon meglepne, ha itt nem lenne, de persze minden lehetséges. :) -
LadyWhox #5411 Értem. Csak egy valami hibádzik (sztem) nem minden MMO-hoz adnak korai hozzáférést. Sőt simán elképzelhető, hogy itt sem lesz.
Nem mondom, hogy nem jó dolog. Csak azt, hogy a kettő nem jár együtt. -
#5410 "Once you hit 50 and venture into the other Alliances, level doesn't mean as much and you will be able to go from place to place without worry of being overpowered so much."
Hál'sten, végre kimondták ezt is, amit csak sejtettünk, hogy a themepark jelleg inkább csak az 1-50 között lesz, onnatól "open world" korlátok nélkül az Overland terület. -
Nephin #5409 költök* -
Nephin #5408 Ja igen, a preorder egyik fő eleme/előnye az early access, ennek legbiztosabb módja pedig még mindig a hivatalos oldal (a TOR-nál is rengeteg gond volt mindenféle boltokkal, ahol hiányzott az early access kód, nem akarták kiadni stbstb.), tehát már csak ezért sem költöl semmit a hivatalos infók és lehetőségek előtt, ha mást nem is nézek.