24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#5607 Akit érdekel, újabb [URL=http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/210-ask-us-anything-ps4-and-pve]"Kérdezz-felelek vegyesfelvágott"[/URL] Playstation 4-gyel kapcsolatban, illetve a szokásos PVE-re fókuszáló kérdésekkel, ha már béta meghívókat nem küldtek ki ma se, pedig kedd van/volt... -
Johika #5606 Ha nem kapok betat szivesen elfogadom a lehetoseget. -
#5605 szerintem én nem fogok ráérni egész hétvégén, ha gondolod "felesben" nyomhatjuk :) -
#5604 Öröm nézni a TESA: Redguard után a korszerűbb graffal megáldott Stros M'kai-t. :) -
yusukee #5603 Ja semmi, csak a PTS frissít :( -
yusukee #5602 Tölti le a kliens. Minden héten megnézem, úgyhogy tuti új. -
#5601 Hat, nalam nem frissit, de ami kesik nem mulik :) Honnan van az info egyebkent? -
Johika #5600 Remelem akkor kuldenek ki uj meghivokat is, jo lenne mar bele nezni. :) -
yusukee #5599 Van új patch, úgyhogy szerintem nagyon soon :D -
Johika #5598 es mikor soon? :) -
#5597 No akkor lehet végre látni a 20-30as zónákat is, nem nulláról kezdve megint péntek délután, hanem folytatva a régi karaktert. Legalábbis remélem, ha már visszahívják a múltkori embereket, hogy ezért teszik. -
#5596 Ebből annyit értettem, hogy... "soon" :D
Mennyire gyűlölöm ezt a kifejezést. -
#5595 "Das nächste Beta-Event kommt ... soon. Und wer bei letzten Mal dabei war und sich nicht daneben benommen hat, wird wieder eingeladen." - Community Manager, ZeniMax Online Studios
:) -
Nephin #5594 Karaktereknél csak a trade-re használom, inv, whisper megy a friend listről/guild panelről/chatből. :) -
Nephin #5593 Az biztos, hogy potikat nem mertem inni instázás közben legutóbb, mert mire benyomom, megölnek. :D -
#5592 Az még hagyján, bár az is körülményes. De amikor másik karakterre akarsz invet nyomni, vagy trade ablakot nyitni, esetleg whispert küldeni, na az a megoldás az, ami szerintem nagyon sokáig tart PC-n. Konzolon rááll az ember keze majd, de PCn nem. -
Nephin #5591 A quickslot? Ugye? UGYE???!! Megnyugtató, hogy nemcsak én utálom. :D -
#5590 jaja még az égvilágon semmi infó nem volt a bétákról (?!)
jól értem hogy random mondatokat írkálunk most ugye? -
yusukee #5589 Valami infó jöhetne már a bétákról... Nem sietik el. -
#5588 Hát szerintem nem sokban fog eltérni a PC-től, főleg az a kör alakú gyorsmenü, ami hasznos konzolon, de PC-n engem az őrületbe kerget :) -
#5587 0 infó ps4 betaról még mindig... Egy árva képet se adtak még ki belőle. Megnézném kezelőfelületet. -
#5586 -
#5585 Még van kis remény, de nagyon úgy fest, hogy ez a hajó megint elment... :) -
Nephin #5584 Hoppá, remélem ez befogja pár hater száját... (nem). :D -
#5583 -
#5582 na nem mondod hogy a "Magyar guildek [at] ES HQ", azaz a "Magyar guildek az ES HQn" linken belül bárhova kattintasz, ugyanoda visz :) -
Berennior #5581 Gondoltam szólok,
az ESO HQ-ra kattintva ugyanaz az oldal jön be mint a Magyar guildek linkre kattintva. -
#5580 A PlayStation Plus membership is not required to play The Elder Scrolls Online. PS4 players will only be required to pay the same monthly subscription associated with The Elder Scrolls Online that PC and Mac users will pay—nothing more.
Forrás: ESO QnA -
#5579 Kész, remek munka! -
#5578 saját fórumban látható működés közben, a fejléc kódja pedig itt lakozik -
#5577 Kódot vagy meg sem történt. :D -
Nephin #5576 Lehet... nem szólsz a banneros mesterlegénynek? :P :D -
#5575 lehet érdemes lenne berakni bannerba ahelyett hogy 2 hetente belinkeljük :) -
Nephin #5574 ES HQ fórum guildes topik -
yusukee #5573 Amúgy vannak már Guildek? Még start előtt jó lenne belépni egybe :) -
Susarc #5572 ui: nem csinál valaki Guildet ahova belehet majd csobbanni?:P -
Susarc #5571 -
Nephin #5570 Még a céges gépemre is felraktam őket háttérnek, szokták nézegetni mások. :) Nagyon szépek ezek az újak is. -
#5569 ezeket annyira szépre csinálják (ugye a loading screenek is ilyen stílusúak)
ha mást nem is, ezt meg kell nekik hagyni - gyönyörűek az ilyen concept art-szerű valamik -
Eksz #5568 Haaat, tobb mint a semmi de...
New Dungeon Wallpapers