24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
LadyWhox #5687 FIGYELEM!
Nekem uj! :
https://account.elderscrollsonline.com/store -
#5686 Én csak FB-re linkelte, kolléga rakta ki az eshura is (legalább ezt sem nekem kell:))
Én simán hihetőnek tartom a dolgot úgy, ahogy délelőtt leírtam (unlockolható reward). Amire még gondoltam - bár ma sok a meló, de azért kattog az ember agya mindenen, csak a munkán nem -, hogy... mivel ez PS4-es, júniusi cucc, ezért a korábban beígért "megnyitjuk majd Imperial Cityt az egyik DLC-vel" event után (miután teljesen elűzzök az Elder Councilt és Molag Balt IC-ből) lesz elérhető PC-re az Imperial, mint unlockolható felszabadított faj/nemzet.
A PS4-es csúszás miatt ők már lehet, hogy alapból megkapják, legalábbis egy részük, a többiek ugyanúgy unlockolják majd az 50+50++ tartalmak, és a "battle for Imperial City" - hasraütöttem - event után.
Vagy nem :) -
gseldon #5685 Látom itt mindenki AD, vagy EP. Én vagyok akkor a kivétel, már az első bejelentés óta breton akartam lenni :D
A magukat olyan nagyra tartó, beképzelt hosszúfülűeket, meg a másfajúakat helyre kell tenni, ez itt már rég az emberek uralma, és a bretonok a birodalom egyedüli igaz örökösei! A nordokat meg be kell darálni, mert uralkodásra alkalmatlanok olyan hülyék szegények :DDD -
Nephin #5684 Fred, látom kiraktad a képet. A redditen arról debattáltak, az imperialt vajon fajként vagy csak costume/armorként kell érteni, mert a képen üres páncél van... hmm.
Valaki mondja már meg, fake-e a cucc. :D -
Berennior #5683 A Zöld Paktum (Green Pact) pedig nem legenda. Hanem egy törvény amit minden Bosmernek be kell tartania. -
Berennior #5682 A játékban az lesz, hogy azt csinálsz amit akarsz. Minden Elder Scrolls játék ezen az elven működik.
-
LadyWhox #5681 Az, hogy mit írnak a "legendák".. az egy dolog.
Az, hogy a játékban mi van/lesz..az egy másik.
Merthogy a bétában tudtam növényeket szedni, igaz nagyon keveset és ritkán. -
LadyWhox #5680 hehe, köszi! Ezt kerestem égen-földön. -
#5679 nézd csak milyen fasza dolgot mutatok neked -
Berennior #5678 "A törvényt szem előtt tartva ezért legtöbbször a más népek által gyártott és cserekereskedelem útján szerzett (vagy lopott) tárgyakat használják a mindennapi életük és vadászataik során. Ha a környezetük rongálása tilos, akkor talán nem meglepő, hogy egy egészséges fa kivágása főben járó bűn. A Zöld Paktum kimondja továbbá, hogy az Erdei Elfeknek enniük kell a legyőzött ellenfelükből, megtisztelve ezáltal a legyőzött ellenfelet lelkét. Ez a fajta kannibalizmus csak náluk található az összes elf népek között."
Forrás: elderscrolls.hu -
Nephin #5677 Médiumon is nagyon szép, ultrán szájtátós. -
LadyWhox #5676 kanibalizmus*
-
Berennior #5675 "A Zöld Paktum (Green Pact) tiltja számukra, hogy bármilyen fát vagy növényt megsértsenek vagy bántsanak építkezés vagy tárgykészítés miatt."
Forrás: elderscrolls.hu -
#5674 Graf élőben mennyire volt jó/rossz? Még ezen finomíthatnak, de a jelenlegi helyzetet nézve. Skyrimben a static meshektől helyenként rosszul voltam. Összességében eddig szerintem oké volt videókról a game. -
Eksz #5673 Micsizmus? -
LadyWhox #5672 És a kinibalizmus lessz nekünk? -
LadyWhox #5671 Ehh..jut eszembe..ha Bosmer leszek akkor nekem lehet woodworking? Úgytudom nemvághatok ki fát illetve mi lessz a növénygyüjtéssel? Nekem nem tilos? (vagymi?) -
LadyWhox #5670 Köszi! -
#5669 Nyílvessző nincs, és igen, ha jól emlékszem akkor a Woodworkinggel. -
LadyWhox #5668 Tényleg..keresztkérdés:
Íjjat+nyílvesszőt melyik mesterséggel lehet majd csinálni? Woodworking? -
Johika #5667 Nem, szerintem a fagyallo segiti oket. :) -
LadyWhox #5666 A nord-ok melegek, hogy jól bírják a hideget! -
#5665 abszolút tudok velük azonosulni :)
úgy érzem el is dőlt, hogy dark elfet vagy nordot indítok majd -
Johika #5664 Ahoz nem kell nordnak lenni hogy birj inni. :D -
#5663 A legjobb példa erre a két "naked nord" esete (TES III), akik teljesen meztelenül kóvályogtak Mournholdban, és amikor megkérdezték tőlük, hogy mi az istenért meztelenek, esetleg egy gonosz mágia, vagy paralízis, vagy bűbaj, neadj'sten rablás miatt? Erre válaszolt az egyik a ménkű sok eszével, miszerint nincs itt semmi ilyesmi, egyszerűen csak "k*rva meleg van errefelé, és csak szeretné lehűteni magát". Ennyit az észről :D -
#5662 Erdőd jó lesz majd tüzelni a kohóinkat, miután beindul a háború gépezete. -
HyperMonkey #5661 Egen, a nordoknak nem csak a bárdjuk hatalmas és két kezes :) -
#5660 nálad a 10 pont, erre gondoltam :)
szóval csak óvatosan a nordokkal :P -
Nephin #5659 Szerintem másra gondolt. :D -
LadyWhox #5658 Az nagyon jó! :) -
Johika #5657 Igy telen jok, birjak a hideget. :) -
#5656 -
#5655 nem, de a nordok másban... kiemelkedők -
LadyWhox #5654 Most még behódolhattok az Aldmeri Domínium-nak...
Akkor a játék kezdete után igérjük nemlessz "annyi" sírás.. -
#5653 Miért talán az észt fülhosszúságban mérik? -
Johika #5652 En meg szenvedek a fajjal. :)
De mar csak 2 kozott kene dontenem wood elf vagy dunmer. -
LadyWhox #5651 eeeheheheheheh -
HyperMonkey #5650 Gyökér nordok?!? Kétkezes csatabárd méretű fagyott hurka lészen hátsódba applikálva Uram :) -
Nephin #5649 Ugráljatok csak, fennhéjázó, gőgös altmerek, a bolhás macskáitok és hippi íjászaitok nem mentenek meg a Tribunal (plusz néhány északi barbár és mocsárszagú rabszolga) seregeitől! :D -
LadyWhox #5648 "..Breton-Redguard-Orc kombó is nagyon ütős, és mind a 3 faj szimpatikus Orc-al az élen. " Csak volt kéhlek..csak volt..csak induljhon el a játék..