24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#5287 En azert bizok benne, hogy a felszereles/gear lapot - ami a bal oldalon jelenik meg - picit korrigaljak, mert ellentetben a tobbivel, az eleg fapadods :) -
#5286 Jah a fishing wowban az nekem is fő tevékenység volt, 1-2 guildtárssal éjféltől raid után hajnal 3 ig horgászgattunk és beszélgettünk közbe marhaságokról, good times:D -
#5285 tényleg soha nem beszélünk a UI-ről, ami szerintem is zseniális (bár tulajdonképpen skyrimből lett kb átemelve, egy lehelettel kevésbé konzolosan)
de szóval ja, abszolút a helyén van minden, és ugye elméletben addonolható is, úgyhogy itt nem lehet panaszkodni -
MaRee #5284 Fú de király, végre egy normális videó amiről nem maradtam le.
Nagyon tetszik minden, ez a minimális UI, a területek a hangulat meg minden. Jó, hogy nem támad három méterenként a karakterre egy ellenfél, bár íjazás közben mintha akkor is találnának a lövések, ha mellé céloz, de lehet csak benéztem valamit.
Jee és van fishing! Ha wow-ban végig jártam a mai szemmel nézve nevetségesnek tűnő területeket csak azért hogy mindenhol pecázhassak és képeket csinálhassak a karakteremről, akkor itt ez maga a kánaán lesz :D -
#5283 Facebookon jött a tipp a videóra, a fene sem gondolta, hogy két héttel a béta után lesz még új leak.
-
#5282 Délután nem véletlenül pedzegettük a témát, mára vártuk a döntést :) -
#5281 -
Kryon #5280 Ez a megoldás a problémára, és ezt bármihez használhatod ellentétben a kontrollerrel. -
MaRee #5279 Hmm hát én irtózok az ilyen nintendó irányítóktól ,csak bénáznék vele. Terában is el voltam egérrel. -
Tababo #5278 nálam is kontroller fog játszani. sajnálom hogy csak nyáron tudok vele játszani. -
soundsonic #5277 Mert a játék a Tera-hoz, vagy NWO-hoz hasonlóan billentyű kombinációkkal játszható. Szerintem kényelmesebb lenne kontrollerrel meg főként gyorsabb pvp-ben mint nyomogatni az 1-2-4-3 stb billeket. -
MaRee #5276 Miért nem jó az egér? -
soundsonic #5275 Igen, a balance az egy érdekes dolog lesz. Szerintetek xbox kontrollert vegyek vagy elég egy fele annyiba kerülő gamepad is? -
#5274 Akkor viszont én kevertelek össze valakivel a Skyrim topikból, mea culpa :D Így már érthető a dolog és a kérdés, és mentségemre szolgáljon, ezért sem értettem, hogy egy Skyrim játékos hogy kérdezhet ilyet, amikor ez általános dolog a TES-ben, hogy mindent mindennel. Sry :) -
MaRee #5273 Mert nem kísértem eddig annyira figyelemmel a játékot, csak az utóbbi egy-két hétben, nem tudom változtattak-e az ilyen dolgokon.
Bár lehet ezek csak engem zavarnak, nálam a plates lovag nem bukfencezik 2métereket a földön, a varázsló pedig nem sodronyingben kasztol, bár ez a TES szériában valóban mindig is a játékosra volt bízva. Ki tudok békülni vele persze, csak nem akarom hogy lelőhetetlen daedric armoros pallosos varázslók járkáljanak minden méteren, és zaklassák szegény assassinomat -
Johika #5272 Miert? Lehetett nehez pancelos varazslod csak megkuzdottel velle. En a full plate-es torpemmel is megprobaltam osonni, majdnem sikerult. :) -
#5271 De hát eddig sem volt ilyen, ezért nem értem a kérdést, hogy miért hiányolsz olyat, amiről tudod - hiszen játszottál a korábbi részekkel -, nincs és nem is volt sosem ebben a rendszerben. :) -
#5270 igen nagy kár hogy az elder scrolls játékok nem vérbeli szerepjátékok SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!várj, azok -
MaRee #5269 Szerepjátékos énem felsír ennek hallatán, viszont rettentő sok karakter variáció lesz, ami jó. -
#5268 Ez nem DnD, hogy büntetéseket kapj, ez TES, a heavy armoros battlemagek otthona :).
Itt annyi lesz a hátrány - ha lehet ezt annak nevezni, lévén minden képesség megoldható másként -, hogy a Heavy Armor skill fa inkább életerő regent, staminat, armort, stb "melee/tank" cuccot ad, míg a light armor skill fa az, ami mana regent, magicka cost csökkenést stb-t "caster" cuccokat ad. -
#5267 semmilyen. -
MaRee #5266 Egyébként erre milyen penaltyk lesznek? Pl ha heavy armorban akarok varázsolgatni. -
MaRee #5265 Tudom, rosszul fogalmaztam meg. Nem értem a mondat második felét, hogy h jön ez a dodge-hoz. -
#5264 Most komolyan kérdezed, vagy csak viccből? TES játékkal te is játszottál már, azt viselsz amit akarsz. -
MaRee #5263 Dodgolhat, csak idétlen. Mágus tud majd heavy armort hordani vagy mi? -
soundsonic #5262 Off: egyébként miért ne dodge-olhatna? Pl. Mágus: nehézvértviselet mesterfok... és ezt lehet kombózni mágikus pl abbitacél páncéllal stb.. -
#5261 Az ESOban másként reagálnak a mobok egy melee, és másként egy caster ellenfélre, másként helyezkednek, más képességeket használnak, stb. Főleg, ha párban vagy többen jönnek, akkor aztán csak tudja az ember követni a helyezkedésüket. (a dwemer romokba pl senkinek sem ajánlom, hogy lemenjen egyedül - még ha szintben egyenlő a bentiekkel -, mert két dw.spider úgy meg tudja szivatni a játékost, hogy anyázás a vége (és/vagy az egér bánja). -
soundsonic #5260 Na jó.. persze egyet értek veletek, de akkor a moboknak a ranged kasztok ellen máshogy kéne fellépniük, mert a mele kaszt a legtöbb mmoban sokkalta hamarabb hal. -
#5259 magassarkúba, miniszoknyába és még rámerik írni hogy nehéz páncél xd -
MaRee #5258 Én is azon nőttem fel, ezért tudom, hogy nem próbálunk fára mászni-úszni-háztetőkön ugrálni lemezvértben -
Tababo #5257 szerintem azokat zavarja legjobban a "2 méteres kard, bikini páncél, róka manga lány, full plate dodge, full plate castolás stbstb" akik még asztali szerepjátékon nőttek fel. tehát az idősebb réteget.
engem is totál kitud akasztani, de igyekszek túllépni ezen. -
#5256 Bétában én megszenvedtem vele (a Dark Anchorral) healerként templarral, mindent mondanék, csak épp unalmasat nem :) Már akkor a frászt hozta rám, amikor először becsapódott mellém, miközben én nyugisan bányásztam a közelben, aztán meg elkezdett ömleni a sok istennyila Daedra..., mindenféle, mivel DA encounter random ellenfelekkel jön, ha minden igaz.
-
#5255 *khm* "Altough" it wasn't that bad. *khm* -
#5254 Látom sok melee karakter van a videóban :D
Elég uncsi volt :( -
MaRee #5253 Igen, bár ilyen szintű realisztikusságot nem várok egyik játéktól sem végül is. Mondjuk az érdekes, hogy pár embernél kiveri a biztosítékot a Tera meg hasonló játékoknál a 2méteres fegyver meg a melltartó-bugyi armor, viszont a nehéz páncélos lovag úgy ugrál mint super mario az nem :D -
Eksz #5252 Hat igen, legutobbi betaban egyik dungeon utolso bossanak az aojeben meleekent teljesen eselytelen lett volna kierni dodge nelkul. :) -
LadyWhox #5251 Van dodge. Én használtam is a béta alatt.
-
Susarc #5250 büntetést kéne adni rá....full plateban ne gurulgasson senki...viszont egy clothos vagy láncinges csóka nyugodtan!
A full plates dodge szerintem lehetne valami olyasmi,hogy a warri bebújik a pajzs mögé és 1 secre immun....vagy beleszúrja a kétkezest a földbe és nekikapaszkodik/ha nincs pajzs/ és szintén immun 1 secre....,de valószinüleg a játékfejlesztés ezen szakaszában már fölösleges is efféle dolgokon ötletelgetnünk:p abból kell főznünk amit a kamrában találunk majd:)) -
#5249 és kell is kurvára, iszonyat feldobja az instákat, hogy gurulgatni kell minden role-lal :) -
Eksz #5248 Termeszetesen van dodge, a videoban a Dark Anchoros resznel szoba is kerul 1 mondat erejeig.