The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a PAXon ESOval együtt 3mmot mutattak be asszem
viszont ha ezt tényleg ESO hát akkor egész kurvajó...és érdekes az is hogy itt a mozgás sokkalta jobb mint az eddigiekben
mondjuk célkereszt lesz ?😄 mert ebbe határozottan látni lehet😄
Na ez viszont mar ESO-nak tunik.
Szerintem azt hitték WoW után, hogy könnyû kiemelni az ember zsebébõl a pénzt havonta, márpedig senki sem fizet feleslegesen.Egy B2P modell és GW2 féle mikrotranzakcióval mellé ki lennék békülve.
Mert ugyan sokat merít más mmo-ból, mint a Tera, gw2, stb.. De összeségében hoz annyi újítást, amennyit maga korában a wow. A lore pedig ami a játék mögött van messze több mint ami a wow mögött volt. Hiszen az egy sima történet és világ nélküli RTS játékra épített. Ráadásul amiket át kíván venni azok pont olyan dolgok amiket az elõdök nem tökéletesen vagy csak sután netán rosszul tudtak megoldani (gw2, tera, stb...), az Õ hibáikból tanulhatnak és megalkothatják jól az átvett dolgokat. Lehet egy új minta a jövõ mmo fejlesztõi elõtt.
Ráadásul itt lehet számolni a single játék fan táborára, az meg már induló alapnak sem rossz. Ha pedig sikerül megvalósítani a tervek nagyobbik részét, akkor ez gyorsan óriásira duzzadhat. De ezek puszta fikciók, mint eddig sajnos sok minden amit a fejlesztõk is mondat. Márpedig én gw2 óta nem hiszek csak a szememnek, de leginkább a gépemen futó bétának, vagy még annak sem 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hát nagyon nagyon akarom már hogy menjen a béta, bár abba nem reménykedeem, hogy innen bejut valaki😄 viszont olyan érzésem van, hogy: akarom akarom lesni lesni lesni, egyszóval freeze that time plz.
A beta tartalma mar fejlettebb lesz.
Nezd meg a karakter harci animacioit is pl, azon is van meg mit csiszolni, ahogy jo par lada, chest, hordo stb is ures volt a betaban, es nem tartalmazott semmi lootot, es meg sorolhatnank.
hamár itt tartunk az csak nekem tûnt fel, hogy fõleg a városok, hogy is mondjam túl szellõsek!!?? bár nem sokat lehetett látni még tény, de lehet nem kellene ilyennek lennie, csak azért, hogy sok játékos elférjen mondjuk 😄 + npc is alig volt kb
Az a 3-4 perces video megy a hatterben loopolva, ami mar korabban kijott a masodik zart sajtos esemeny utan, nincs benne uj sajnos.
Viszont elhamarkodottan orultem. Felkialtojel vagy kerdojel nem lesz, de a kvesztet ado npc valami sargas auraval jelzik elvileg, hogy lehet veluk kezdeni valamit. A Force Play videorevjuban legalabbis igy meseltek.
Fred: a véleményed az alvásról való poszot szerintem megjegyeztem örökre, valahogy olyan maradandó poszt 😊 sokat lehetne róla beszélni mert szerintem durva... na de azt itt nem éppen kéne. Mindenesetre szerintem aludj 1-2 órával többet azért 😊
Ahogy a GW2 mar megtette, ugy az ESO is valoszinu megteszi, hogy egy-egy ujabb megoldassal mutat elore a jovo korszakalkoto mmo-ja fele, de nem o lesz az.
Remélem a b2p-re esik a választás, de sajnos a p2p-nek is esélye van.
Másrészt a forradalmi dolgokat érdemes azért fenntartással kezelni, mert ugye gw2 se azt ígérte amit lett a végén. Nem lett az se rossz játék, de nem ez volt "lekommunikálva". Egy béta vagy alapos ingame videó és tesz nélkül nem ugranék bele az ESO-ba, a gw2 után.
A never-t kipróbáltam én is, nem olyan rossz az amúgy fõleg azt figyelembe véve hogy f2p. Ugyan van pár dolog amin nem tetszik benne, de pl nekem pont a grafikával nem volt igazán problémám, az instancoltsága már annál inkább zavar. De én adok neki egy esélyt pénzembe úgy sem kerül, amíg nem lesz lehetõség az ESO kipróbálásra élesben vagy bétában.
Valahol tenyleg beszaras, hogy a video elso 10 masodperce talan az, ami videot vagy kepi anyagot ossze lehetett guberalni a hetvegen.
Neverwintert én is kipróbáltam, nem volt rossz, de nem töltött el olyan érzés, h ezzel nekem játszanom kell,így sztem már nem is játszok😄
Visszatérve a TESO-ra , én örülnék egy B2P-nek.Ti hogy vagytok vele?
Even though they made completely different choices, they were always together, never being forced to make a decision in order to stay with the group. It is clear that you can truly play your own game and not worry about what story your friends are playing out. It’s all about you.
amúgy nekem nagyon bejön a dolog, nyilván 2 hét után komplett guide-ok lesznek, hogy hogyan szintezz gyorsan, de addig kifejezetten fun lesz <#eljen>#eljen>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Irtak mar jo par helyen a devek, hogy NPC-k feje felett lebego felkialtojelek vagy egyeb szimbolumok nem lesznek a jatekban, de most meg is lett akkor erositve. A jatekos egy-eyg varosba vagy faluba beerve nem tudhatja elore (kesobb persze sokadik "vegigjatszasra" igen), hogy mi var ra, muszaj lesz beszelgetni. Aztan vagy kap 10 kuldetest, vagy nem kap egyet sem a vegen.
más: itt van összeszedve pár infó 1. napról, nem nagyon van most idõm átfutni, valakinek kedve/ideje esetleg?
The quest system is voiced (the voices sounded a bit campy for my taste) and the system presents the quest like Oblivion but a little better. You aren't right up in their face and it feels more natural.
az npck tehát beszélnek, nem csak kiírják a questet, és egyébként az oblivionból ismert quest rendszer van, picit felturbózva
Additionally, the sounds in the game are done very well. I really felt like I was runing in heavy armor and the weapon sounds are amazing.
a hangok nagyon királyak
Fighting is exactly like Skyrim.
a harcrendszer totál skyrim-os
The guy I went in with came out saying that he thought it felt like a generic mmo. As for my take? Well, somtimes it felt like "Elder Scrolls" because of the small details and the fighting system but somtimes it did feel like a "generic mmo".
tipikus mmo hangulata van a játéknak, de bõven lehet rajta érezni az igazi Elder Scrolls feelinget is
(a srac a videoknak a kommenteket le is tiltotta, pedig szivesen irtam volna neki egy "magyarost")
!! a lényeg <#idiota>#idiota>
.. csak lenne helyette egy valid 😊
találtam egy -elvileg ingame- shotot, mondjuk ez speciel kurvaszarul néz ki:

(Irtam is Runningnak, hogy torolje majd a postot, nehogy valaki bedoljon a dolognak, es ESO gameplaynek higgye es keringjen a kesobbiekben is)
csak vett fel valaki teso-t is, nemár hogy nem
Every character can stealth and it takes a lot of stamina, if you want to get your stealth good enough to be effective in PvP you need to devote a lot of your skill points, which means you’re a sneaky guy, but you're not quite as good as a fighter. Yeah, you can get the first shot off and you might be able to kill someone but you're not going to live very long when you're visible. You want to give them a role and be disruptive but not be overwhelming.