24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nephin
    Nekem ezekkel a "preorderekkel" az a bajom, hogy:

1. nem tudják, mennyibe fog kerülni, hogyan kérhetnek érte bármit is? (oké, van átlag játékár, de ki mondta, hogy annyi lesz?)

2. ilyen módon általában a dobozos verziót, abból is a simát "kötheted le" annál a boltnál - namost én nem veszek magyar boltból játékot, kivéve, ha dobozos collectort akarok, azt meg úgysem lehet előre lekötni, csak közvetlenül érkezés előtt. A digitális verziót, amit általában veszek, legtöbbször a hivatalos oldalról szerzem be, vagy valami olyan külföldi partnertől, ahol érdekes bónuszt adnak (pl. Steam).

3. amíg nem tudom a részleteket, nem veszek semmit, de - lásd fent - sima verziót főleg nem
  • LadyWhox
    Lásd pl. Amazon: http://www.amazon.com/The-Elder-Scrolls-Online-PC/dp/B0081Q58AW

Ott az ára, minden adat ami kell. Mivel még nincs más verzió hivatalosan bejelentve csak a sima, ezért ez van..
  • LadyWhox
    Nálam a pre order azt jelenti, hogy előrendelheted. Mint ahogy a neve is mutatja..
    Előrendeled, kifizeted és majd ha megjelenik..kiszállítják vagy átveheted..
  • LadyWhox
    ..hja..ok..
  • Nephin
    Nincs preorder.

Az egyes online boltokban fellelhető "kirakom a dobozt és valami lekötési opciót" dolog nálam nem preorder, a preorder az, amikor a hivatalos oldalon szépen felsorolják a collector edition, a digital deluxe és a sima verzió részleteit, odaírják az árát és megveheted jóval a hivatalos megjelenés előtt. :P :)
  • LadyWhox
    preorder már van jó ideje..hajrá xD
  • Nephin
    "As for launch and head starts, we’ll announce full plans soon."

Remélem, EZ a soon nem AZ a soon... :D Jó lenne már valami preorder-féleség.
  • Nephin
    Huhh. 16 insta (ezt tudtuk) és ebben nincsenek benne a public insták, amiből szintén van vagy 16 (na ezt nem)... nem semmi.
  • Nephin
    De ha kém vagy, nem teheted meg, mert lebuksz. Vagy ha egy ottani figura bőrébe bújtat, akkor sem, mert elfognak, mint árulót. Ilyesmire gondoltam, persze ez nem zárja ki, hogy a lelked berzenkedik a dolog ellen. :D Nehéz az ügynökök élete. :D
  • PiszkosFred
    Oke, a main story az erinti mind a harom frakciot, lasd az emlitett jelenet resztvevoit (hozzateszem, kurvara tetszett a sztori es az, ami ott elhangzott, mas megvilagitasba helyezett par npct).

De mi van azzal a kvesztekkel, amelyet mondjuk a legelejen kapsz, es meg kell mentened az adott frakcio katonait, strategiai pontjait (taln igy nem spoiler). Ha Altmerken engem megker egy Nord, hogy segitsek megmenteni Nord embereket/Objektumokat, akkor mosolygok, bologatok es kinyirom/porig rombolom :D Haboru van.
  • Nephin
    Azt szeretem ezekben a Q&A-kben, hogy megválaszolnak egy kérdést és a válaszról 5 másik kérdés jut eszedbe. :D
  • Nephin
    Akár a próféta is lehet, vagy nem ő, végülis mindegy szerintem. Nekem olyasmi jutott eszembe, mint pl. annál a main questnél, mikor megoldja az öreg, hogy régi eseményeket láss (nem akarok spoilerezni). Tehát mondjuk egy másik frakcióba tartozó karakter bőrébe bújtat, de közben egyértelmű, hogy még a saját frakciódba tartozol, csak "megszállod" a testét, vagy ilyesmi. :) A karaktered külsejének változatlansága is megoldható lenne úgy, hogy kívülről másnak látnak az npc-k, vagy kapsz egyfajta disguise-t. Nekem ez még elfogadható lenne.

De ugyanúgy én is értelmezhetem rosszul. :) Lehet, hogy egyszerűen kémek leszünk. :D
  • PiszkosFred
    "certain entity" - ez a kulcs. Ha a profetara gondol ezzel, aki vegigkiser a mainstoryn, akkor az nem jo, mert e szerint a profeta azt akarja, hogy ismerd meg a tobbi oldalt is, nezd mas szemszogbol a sztorit. De ha nem a profetara vonatkozik, akkor kiralysag van, mert akkor lehet, hogy nem kell feadni a faji buszkeseget.

De lehet en ertelmezem rosszul :)
  • PiszkosFred
    Hm, en maskent ertelmeztem azt a mondatot.

"Well, I can’t really go into the specifics without spoilers to the story. Let’s just say, a certain entity wants you to see things from a different perspective, and you will be able to travel to the new alliance."
  • Nephin
    Huhh, nem emlékszem, Fred, veled beszéltük-e, hogy az 50+ területeken a másik két frakciót végigjárva hogyan oldják majd meg a dolgot úgy, hogy ne ütközzön a saját frakcióval... na most itt a válasz, a sztori alakul úgy, szuper.
  • Nephin
    Igazad van, mindig elfelejtem a stílusokat. :)
  • PiszkosFred
    Semmi extrat nem nyujt a guild store/guild shop egy xfaction guild eseteben a hagyomanyos guilddel szemben. Hiszen, a legutobbi betaban - beszeltuk itt is -, hogy xfaction stilust tudtal kutatni es gyartani fuggetlenul barmitol. Hogy ez csak egy beta specifikus opcio volt, a teszt erejeig, akkor oke, van ertelme ilyen szempontbol az xfaction guildnek. Ha nincs, akkor tenyleg csak egy chat, nem tobb.
  • Nephin
    A chat és a guildshop az, ami ad neki némi értelmet, egyébként valóban semmi ebben az állapotban, bár a chat is mellékes szerintem, ott a TS. :)
  • PiszkosFred
    Annyira adja magat ez az opcio (mert egyebkent semmi ertelme a xfaction guildnek ingame cseten kivul), hogy hurra, bar lehetne mar a premierkor is.
  • Nephin
    És már válaszolt is. :D

This is something you can’t do right now, but I believe we would like to enable this for the future.
  • Berennior
    Jó lenne, ha az Adventure zónákban nem lenne a frakciók között ellentét.
  • PiszkosFred
    Az enyemet mar feltettek, amit akartam: Vagyis, cross faction guildben ha egyutt vagyok Altmerkent egy Norddal es egy Orkkal, akkor tudunk e kozosen instazni vagy raidelni, vagy barmi kozos PVE tevekenyseget folytanti valahogy, vagy ez abszolute kizart? :)
  • Johika
    Elvben mindenre fel lehet keszulni. Aztan gyakorlatban mar nehez ugyan ez. :)
  • Nephin
    Úgy látszik, plusz embereket ültettek a biciklikre, nálam most (még) megy. :)

Találjunk ki valami jó kis kérdést! :D
  • PiszkosFred
    Csak egy elo kozossegi kerdezz-felelek lesz, amelyben akar te is feltehetsz kerdest angolul az adott temahoz kapcsolodoan. Volt mar, hogy valami uj ficsort itt emlitettek meg eloszor, de nem hiszem, hogy sok ujdonsagot kapunk ma. Maximum, pontositasok es extra reszletek derulhetnek ki. De az is lehet, hogy Paul mond valami ujat, valami okosat, volt mar ra pelda.
  • PiszkosFred
    Pedig a hivatalos ESO FB meg be sem jelentette most ezt, csak Shoddy podcast volt linkelve tegnap. Szegeny TF ugy jart, mint par napja az esnetes orosz barataink, akik lehoztak egy kevesbe erdekes interjut az egyik ukran/orosz latvanytervezo/dizajner holggyel (aki az ESO stabjaban dolgozik), orosz nyelven, de volt hozza angol forditas is, es azonnal osszefosta magat a webserveruk :)
  • soundsonic
    Lesz ma is valami nagy bejelentés?
  • Nephin
    Azt hiszem, lehalt a Tamriel Foundry. :D
  • Nephin
    Igaz :D
  • PiszkosFred
    Hat kerdes eppen lehet Adv.Zone-nal kapcsolatban, a valasz az, ami nem fog erkezni ra :)
  • Nephin
    Hát, adventure zone-osak biztosan nem, sajnos. Remélem nem ugyanazokat az ezerszer feltett kérdéseket ismétlik majd meg újra.
  • Johika
    Na este vajon milyen kerdesek lesznek? :)
  • PiszkosFred
    Es kikozosititek az orkokat is? Nem hiaba szervezte be oket a kiralyotok, hibas lepes lenne reszetekrol :)
  • Ekinus
    Daggerfall Covenant ofc! :)
  • PiszkosFred
    Akkor mik lesztek, Imperial npck? :D
  • j0nNyKa
  • Eksz
    Barati korben altalanos az elf es ezaltal szovetsegeseik utalata is, ugyhogy csak ennyit tudok hozzatenni:

• Berennior
    A BETA-ban játszott valaki Khajiit-al?
  • PiszkosFred
    Hja. Pl a Destro staffnál:

[Active] DESTRUCTIVE TOUCH
    Instant, 1 ellenfél elleni támadás. Ezen felül
    - Fire bot esetében a célpont hátralökődik (Knockback)
    - Frost botnál megfagy helyben egy kis időre (Deep freeze)
    - Shock bot esetében pedig rövid időre elveszti a kontrolt a célpont (Disorient - nem tud támadni, se gyógyítani, se védekezni)

vagy

[Active] FORCE SHOCK
    Instant, 1 ellenfél elleni támadás. A bot típusától függően sebzi az ellenfelet, illetve
    - Frost bot esetén lelassítja az ellenfelet (Chilled)
    - Fire botnál az ellenfél kis ideig további Tűz sebzést (DoT) szenved el (Burning)
    - Shock botnál csökkenti az ellenfél sebzését kis ideig (Concussion)

vagy

[Passive] TRI-FOCUS
    Destruction bottal a heavy attack a következőket okozza a sebzésen kívül:
    - Frost bot heavy attackja lelassítja az ellenfelet,
    - Shock bottal a heavy attack két szomszédos célpontot is sebez,
    - Fire bottal a heavy attack megnöveli a célpont elleni destruction varázslatok kritikus sebzésének esélyét
  • j0nNyKa
    sorcnak van egy rakat, jégfal, meg ilyen root-szerű izé, aoe slow, stb
    ráadásul ugye a destro staffos skill fán is sok (talán az összes) spell kezeli külön azt, hogy a botod coldos, fire-ös, stb., és annak megfelelően pl. lassít