The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fred, Te irtad mindig hogy a jatek meg mindig keplekeny, semmi nincs kobe vesve. 😊

Minden fajta pre-orderhez jar a szabadsag, az nem penz kerdese. Ano megvetem Warhammer pret, pedig tudtam hogy vagy 3 honappal kesobb tudok csak jatszani mint kezdes.

Imperial na jo erre en sem tudok mit mondani, de a p2p-s mmoknal is van mar manapsag real penzert vett ingame item. Ez van. 😊
PiszkosFred
- Itemek a kutyát nem érdeklik (mount meg pet).
- Mara gyûrûk is hagyján, az is csak premier elsõ hetében érdekes, utána lesz mindenkinek.
- Kis szobor, térkép, könyv - szokásos tartalmak, ezzel sincs gond.

- De, hogy az Imperial fajjal csak az játszhat, aki 20 dolcsit fizet extraként a standard editionhoz képest, az a necces a korábbi igéretekhez képest, miszerint ha fizeted a havidíjat MINDENT megkapsz, nincsenek korlátok, nincsenek megkötések, stb.
Pre order

- Illetve, hogy az eddigi fixen belemagyarázott szövetségeket el lehet felejteni, ha a következõ két hónapban megveszed a preorder/prepurchase verziót?

Ezeket lehet, hogy késõbb majd lehet unlockolni ingame, némi meló árán. Vagy a storeban megvenni 20 meg 5 dollárért. Nem tudjuk. Nem is ez a baj. A baj az eddig kommunikált dolgok, és a mostani megoldás szöges ellentéte. Mondom ezt úgy, hogy simán kifizettem, gond nélkül így engem (sem) érint a dolog, sõt örülök, hogy lesznek játszható Imperialok és nem lesznek kötöttségek, viszont az elvvel és az eljárással - minden örömködés ellenére - nem értek egyet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jo de melyik elvvel?😊

Altalaban CE-hez jar ingame item, MMO-ban ezek nem szamitanak igazan. End gameben nem leszel gyengebb, pvp szinten nem szamit. Regen en sem vettem CE-t mert nem volt ra penzem, aztan meg tudtam engedni magamnak oket de regen sem ereztem ugy hogy elony annak aki megvehette.

Ha az nem tetszik hogy pre-hez jar az ott kezdesz ahol akarsz amivel akarsz, az megint elerheto mindenkinek.

Ha imperial faj nem tetszik CE-ben, nem szamitanak a faji skillek end gameben.

Szoval nem tudom mi az ami a gondod. 😊
Ahet
Ment privi! <#nezze>

The gods have disconnected you ...

Szaruman
Valaki el tudja magyarázni, hogy mit/hogy kell ügyködni, h (60) dollárért meg tudjam venni az imperial editiont? Nem vagyok otthon a proxy témában <#whatever>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ha hülyeség semmi gond, fuss neki mégegyszer annak amit leírtam. 😊 röviden: nekem is az elvvel van bajom.
Továbbra is csak "szerencsével" lehet bekerülni bétára?

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

csak azért,mert nem jött egyik bétás mailemre sem meghívás

GMG

Gamefly

G2play

Tegnap feltûnt a 3 nap a GMG-n és rákerestem, ez a fórumukon volt és több helyen (lásd linkek) megnézve valóban 3 nap, sajnos.

berniekk posted 1 day ago

GMG lists 3 days of early access for the regular version and 5 days for the imperial version of the game. Zenimax' own store lists 5 days for both versions.

Can you confirm which one is correct please?

radaeron posted 1 day ago - 306 posts in total

Hey berniekk,

The 5 day early access on the Standard edition of the game is exclusive to the TESO store itself - we will only be able to provide 3 day early access on Standard, or 5 on Imperial.

link

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

jó lesz az is😊

Igen, de te csak khajiit shamannal jatszhatsz.<#banplz>

PiszkosFred
Akkor nem értem. A dobozos sima verziót leszámítva minden más (dig Imp, dig Standard, Retail Imp) 5 nappal kezd korábban, ha elõrendeli. Egyedül a sima dobozos (retail standard) kezd csak hárommal korábban, ápr 1-én, HA a preorder verziót veszik.

Holnap akkor lesz béta ugye?

semmit nem jelent.....szerintem nem véletlen volt annyi amennyi egy cucc....nem akarták a készítõk,hogy a teszterek vegyenek cuccokat ennyi....biztos nem ilyen drága lesz....nomeg lehet 40+ on már egy szörny 100 arynat fog dobni vagy hasonló

A digitális standardnál írtál szintén márciust, sajnos pont ez van csak a hivataloson. 😊

Teljesen bele lehet keveredni az egészbe.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Ha nem igy lenne, most csend volna itt. 😊)
PiszkosFred
Úgy írtam én is, márc.30-at mindenhova, és ápr1-et csak a sima dobozoshoz. Bár már én is alig tudom követni, ez a preorder faszság és a kapcsolódó ilyen-olyan extra bekavart rendesen. Sosem értem, miért kell túlbonyolítani a dolgokat 😄

Mármint a digitálisnál biztosan.

Annyit tennék hozzá, hogy a standard verzióknál csak a hivatalos oldalon vetthez jár az 5 nap (március 30-i kezdés), mindenhol máshol 3 nap (április 1.)

drop
Na héten nem let béta,remélem jövö héten lesz már mert bajok lesznek :-)

PiszkosFred
Állj be a sorba!

PiszkosFred
Ami az Imperial fajt illeti, oda menekülsz vele, ahova akarsz, bármelyik frakcióban kezdhetsz - ez kimaradt.

Fpocok
Vávávávávává várjunk csak! Szóval alapból nem is elérhetõ az összes faj? HÁNYNOM KELL!

Parasite Eve 2, best game EVER!

PiszkosFred
Négy fajta változat létezik.

Digitális Standard
- Ha elõrendeled most, akkor jár hozzá az Explorer pack (9 faj bárhol kezdhet, pet, kincsestérkép, és márc. 30. kezdés),

Digitális Imperial
- Jár hozzá az Imperial faj (játszható 10. nemzet, crafting, stb.)
- Egy mount (sima alap "standard" 17ezer aranyat érõ mount)
- Egy pet (mudcrab)
- "Rings of mara" gyûrû, amellyel két accountot össze tudsz kötni (haver vagy ismerõsét a sajátoddal), és HA együtt, egy partyban kvesztelgettek a késõbbiekben, akkor kaptunk némi extra xp-t.
- Ha elõrendeled most, akkor jár hozzá az Explorer pack (9 faj bárhol kezdhet, pet, kincsestérkép, és márc. 30. kezdés)

Retail Imperial (ez a dobozos CE verziója)
- Jár hozzá az Imperial faj (játszható 10. nemzet, crafting, stb.)
- Egy mount (sima alap "standard" 17ezer aranyat érõ mount)
- Egy pet (mudcrab)
- "Rings of mara" gyûrû, amellyel két accountot össze tudsz kötni (haver vagy ismerõsét a sajátoddal), és HA együtt, egy partyban kvesztelgettek a késõbbiekben, akkor kaptunk némi extra xp-t.
- Molag Bal szobrocska
- Nagy Tamriel térkép
- 225 oldalas képes artbook, történetekkel és gazdag lore anyaggal
- Acéldoboz mint tartó alkalmatosság
- Ha elõrendeled most, akkor jár hozzá az Explorer pack (9 faj bárhol kezdhet, pet, kincsestérkép, és márc. 30. kezdés),

Retail Standard (dobozos alap kiadás)
- Egy szép dvd tok, benne a key meg a lemez
- Ha elõrendeled most, akkor jár hozzá az Explorer pack (9 faj bárhol kezdhet, pet, kincsestérkép, és április 1. kezdés),

Utóbbi kettõ esetében a magyar forgalmazókkal kell tisztázni, hogy jár e hozzájuk a preorder Explorer csomag, vagy nem. Mert ha nem, akkor nincs "bárhol kezdés" és társaik, csak egy dvd és key, illetve a dobozos CE esetében "csak" a szobor és a térkép+könyv. Mert az egy dolog, hogy most bárki leadja a rendelést a CD Galaxisnál, vagy bárhol, és majd egyszer megkapja ha megjön az áru... de azt is tudni kell, hogy melyiket fogják kapni.

Ha digitálisan veszed meg, akkor is érdemes megnzéni, mit kap az ember a pénzéért. Ha az hivatalos storeban veszed arany áron 😊, akkor az tuti preorder és kapsz mindent. Ha más boltban, akkor érdemes ott is utánanézni, hogy milyen extrákat tartalmaz a digiális verzió, van e preorderhez járó Expl.pack, vagy nincs.

A lényeg, hogy elõbb tájékozódni kell, aztán bizniszelni.

ui: remélem jól írtam le a dolgokat.

Terawatt
Imperiallal is meg a többi fajjal is.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

60 USD az imperial edition (45 USD a sima) ezzel az akcióval (proxy kell):

http://www.gamebreaker.tv/news/elder-scrolls-online-pre-order-now-at-20-off/

csak mert nem egyértelmû, hogy az IMPERIAL-al lehet menni bármelyik frakcióhoz, vagy például High Elf-el is lehet majd menni Ebonheart Pact-hoz is...

valaki leírná pontosan?

A mohának mindig a déli oldala fás!

Terawatt
Lesz ilyen, sajnos... 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

ennek mennyire lehet hitelt adni?

"...Ezen kívül mind a kilenc fajjal bármilyen szövetségben lehet várhatóan játszani ennek a segítségével..."

http://cdgalaxis.hu/PC/21224/elder-scrolls-online-imperial-edition.html

A mohának mindig a déli oldala fás!

Köszönöm a válaszokat, akkor bátran elõrendelem.

Mert az még nem a pre-order. El kellene olvasni végig.

BooMiller
PiszkosFred
Meg sem kottyan neki szerintem high beállítással sem, valami korrekt felbontással.

Sziasztok!

Azoktól kérdezném, akik bejutottak bétára, mennyire optimalizált a játék?

Van egy nem túl acélos notim, el futna rajta az ESO "notmális", élvezhetõ formában?

Samsung Ativ Book4

Processzor: Intel Core i3-2365M ( 1400 Ghz )
Merevlemez: 500 GB Hard Drive (5400RPM)
Memória: 4GB DDR3
Operációs rendszer: Windows 8
Grafikus vezérlõ: NVIDIA GeForce 710M (2G😎

Válaszokat elõre is köszönöm!

pre-order extrákra NEM jogosít!<#nezze>

CD Galaxis 13 990

ez 3 nappal korábbi hozzférést biztosít / a gyûjtõi 5 nappal/
ha a saját honlapján rendeled akkor az alap verzió is 5 napos,
de kb 2600 ft-al drágább
A 30K teljesen jo, tobbre szamitottam. Mar csak pre-order lehetoseget kell megvarni. 😊
Sajnos mindig ez van MMO esetén. Legalább is én eddig ezt tapasztaltam. (euro=dollár)

PiszkosFred
30k az Imperial CE-ért nem is vészes ha azt nézzük, hogy a Németeknél 99-109 euró. Vészes viszont ha azt nézzük, hogy az amcsiknál ugyanez 99 dollár.

Sosem fogom megérteni, hogy jön ki az euró=dollár sok bolt kínálatában. 😊

A CD Galaxison ki vannak írva a dobozos árak, bár pre-order még nincs. 30k az Imperial 😮

Bár... így utólag belegondolva lehet, hogy jobban járnék HA három kereskedelmi klán helyett kettõhöz csatlakoznék és inkább keresnék egy szövetséges klánt a hazai oldalról.

Én úgy tervezem, hogy:
- csatlakozom három kereskedelmi klánhoz.
- csatlakozom egy nemzetközi klánhoz.
- megalapítom a saját klánomat.
(van benne tapasztalatom)

PiszkosFred
Hát azt majd az idõ eldönti, de nem árt, ha az 5 helybõl egyet-egyet fenntartunk a kereskedelmi guildekre. Aztán majd kiderül, hogy is lesz ez.

köszi , de ha jól értem akkor nagy guildekben lesz jó lenni...
Gyuru nelkul is mehetsz massal.
Mindenki csak napi 1 orat jatszhat mert neked csak enyi idod van es az 10 nap utan milyen durva kulonbseg ha mas napi 12 orat jatszik. Hulyeseg amit irsz.
Félreérthetõen fogalmaztam azt hiszem . (1.15kor írtam ígyannyira nem csodálkozom ezen ^^)
Az h bárhol bármivel kezdhetsz azért elõny mert jelenleg ez preorder bónusz csak és egyedül elõrendelve kapod meg a - TES-re amúgy annyira jellemzõ- teljes szabadságot.
Az imperial edition-ös gyûrû + paci pedig igaz, h nem túl nagy segítség de ettõl még az. nem azt akartam mondani, h ettõl p2w lesz a TESO hanem azt, h ez a fajta magatartás azokhoz a játékokhoz illik amik mikrotranzakciókból tartjaákfent magukat. egy elõfizetéses mmo esetén pedig ilyet nem vártam volna. (ja, WoW-ban is faszság sztem az, h tudsz venni csiri-csáré mount-okat amikhez egyedül így juthatsz hozzá, ingame pedig nem.) kezdéskor ló = nagyobb mobilitás, gyûrû = (haverral) gyorsabb fejlõdés. nem vagyok az aki a tökéletes baéance-ért sír, de ezek az apróságok simán hozzájárulhatnak ahhoz, h 10 nap után durva különbség legyen 2 karakter között (tfh ugyanannyi játékidõ mellett). a „bajom” ezzel az, h márpedig mind2 aktív fizetõ ember akik között csupán 20-30 dodó különbség van.
Count Adyn
Jó lenne egy kis bétázás lassan, legalább karaktereket lehetne csinálni az már lekötne😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PiszkosFred
Rengeteg cikk és komment született már ezzel kapcsolatban. Vagy guglival keress rá, vagy a fenti linken találod az eshu-t, ott keress rá, vagy akár itt az sg fórum keresõben - alul - keress rá a guild shop, guild store kifejezésre.

Röviden: Guild alapú zárt és/vagy nyílt kereskedelem lesz, nagy kereskedelmi és ipari "céhekkel", begyártókkal és begyûjtõkkel, stb. a közösség által létrehozott rendszerben. Bõvebben lásd a fenti keresõk találatait.

PiszkosFred
Ízlések és pofonok. Amikor megjöttek a Dremora lordok, vagy a Flesh Atronach, akkor azért már lehetett tudni, hogy ez Elder Scrolls. Egyszer majd nézd végig a maradék 5 percet, annyira talán mégsem gáz. 😊

A kamera mozgása már más téma, azt mondjuk lehetett volna fele ennyire mozgatni, de amóta a BSG-ben elkezdték ezt, azóta szinte kötelezõ elem lett használni, fokozandó a feszültséget. Majd leszoknak róla 😊

akkor vannak ilyen boltok ? ezek a guildstoreok mire gondolsz ? vagy ezek ugy a vasrosokba vannak ?