24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Újabb press pvp videó. Az egy dolog, hogy fogalma sincs a TES hátteréről, és pvpben is leginkább elfut, mint sem támad, de a szövege meg a lelkesedése az szerintem nézhetővé teszi az egészet. A trollos szitu meg - amikor visszanéz, hogy követi e - priceless.

• warcat
    2 nap játékot nem ér meg 16 euró pluszbanPersze én elfogadom,hogy más dönthet úgy,hogy igen,nem az én pénztárcám.
    De akkor már sokkal ésszerűbb megvenni az imperial editiont,ami elérhető volt 47.5-ért/bár most csak vpnnel már/ amihez ugyanúgy jár az 5 nap.
  • warcat
    Az 54.99-et felesleges figyelembe venni,szinte mindenütt adnak a viszonteladók mellé valamit:GMG-n voucherrel elengednek belőle,Uplayen korábban Assassin's creed 3,illetve 4 járt mellé(utóbbi az imperialhoz,értékben hasonló mint a voucherek)
    A 34.99-et az oldalon belüli,nem heti paypalos árra írtam,annyiért megvehető idehaza is,illetve pl Nuuvemen.Ebből még elengednek 5 eurót,ez valami üzlet lehet a paypal felé,esetleg kedvezményt kap a bolt havi x forgalom után stb ezt mi már nem tudjuk meg,de az ár még pont hihető.

Viszont ez alatt már gyanús lenne,hogy beszerzési ár alatt vannak,és olyankor már a lopott/kicsalt kulcsok témakörénél járunk.
  • Eksz
    Nekem egyetlen egy bajom van, es most lehet szornyulkodni, 3 vs 5 nap early access. :F
  • Ahet
    Szerintem ez is határeset. Nem 34 hanem 54.99€ az eredeti ára. 40%-os kedvezmény ... egy most debütáló játék esetében (?)
  • pupyroby1
    Hát ja , lehet az már valami "búcsús" verzió lenne. 1 pálcás :d
  • warcat
    Kétlem,egyébként ennél olcsóbban nem is merném megvenni,ez még a hihető ár 34.99-ről akciózva.
  • pupyroby1
    Komoly, vajon kezdésre lenyomják még jobban az árát? Még nem rendeltem elő, várok valami jó akciót. De már így is nagyon megéri.:)
  • BoneDragon
    Itt most 29,99 €
  • Ahet
    Új 20%-os GMG voucher: OQE4LG-WEQPSE-SMCME1 . Érvényes: 21-e 16 óráig
  • Toomy_Xp
    Itthonsem olyan drága szerintem a sima verzió.
  • warcat
    Aki akarja,vegye:
    https://www.g2a.com/weeklysale/
    Alapár weekly salen kívül 34.99,de most PayPallal fizetve 29.99 EUR

Az oldal maga megbízható,nem lenyúlós,de szürkének mondható,lengyelekhez vannak beregisztrálva,aztán variálnak a más régiós áron beszerzett kulcsaikkal.Vettem már ezt-azt párszor, nem volt gondom eddig,de mindenki csak a maga kontójára tevékenykedjen.
  • Susarc
    yepp
  • warcat
    Hm,most láttam 30 euróért a sima verziót,ez az eddigi legolcsóbb nem?
  • Susarc
  • PiszkosFred
    A PVP-s press NDA-nak is igen lőttek, mert jönnek a pvp videók dögivel. Ez egy kis tutorial:

• Susarc
    3:P
  • Kryon
    Akkor onnan volt ismerős. Kezdő szigeten énekelt valamit.
  • ShaiHulud
    hu nem vagyok toppon: szoval menteni nem mentettem le :)
  • ShaiHulud
    ja, raadasul a jo linken levo link is rossz :D
  • PiszkosFred
    Köszi a választ, akkor stimmel. Rögzíteni gondolom nem rögzítetted? :)

A másik két linket majd Running kitörli, ha erre jár.
  • ShaiHulud
    na 3.-ra talan sikerul, JA :)

jaj de bena vagyok :)
  • PiszkosFred
  • yusukee
    Én csak azt vettem észre, hogy a bárdok szája nem mozog éneklés közbe... Elég béna.
  • pupyroby1
    +1 akkor már ketten vagyunk :)
  • Berennior
    Jövő héten örülnék egy BETA-nak :)
  • PiszkosFred
    Az a baj ezzel a tetű bétával, hogy eltervezi az ember, hogy mit akar tesztelni és megnézni, majd két pillanat múlva ott ül kialvatlanul a munkahelyen kedden, bízva benne, hogy a család jól van, a ház nem égett le, a kocsit nem lopták el, és ekkor jön rá, semmit sem nézett meg :)

Két kérdés, amelyet elfelejtettem megnézni legutóbb....
    - Custom chat funkciót nézte valaki, van e, pl "hun" csati létrehozására van e lehetőség?
    - A kocsmákban a female bárdok közül van, aki Malukah hangján szólal meg, ezt látta, észrevette valaki?

Köszi előre is :)
  • Nephin
    Mondtuk is hétvégén, hogy ide is az kellene, sajnos a szinkronizálás nem ment, így pedig elég fura volt a közös zene, de alapból maga a lute fenomenális.
  • PiszkosFred
    Freemium :)
  • Player16
    tehát f2p rendszer itemshoppal:)))
  • Kryon
    Akkor meg fogsz lepődni, mert a kocsmák bizony f2p rendszerűek. Bármikor ingyen bemehetsz. Ja hogy inni is szeretnél? Na hát az fizetős szolgáltatás :D
  • runcájsz
    Bazz...Nem is néztem eddig a shop oldalán, tényleg ott van! Valóban kéne tudnom portugálul! Köszi még1x!
  • Ubi™
    kb. 5 perc.
  • warcat
    Azonnal,de igazából ne emailre várj,megjelenik a játék a fiókodban az oldalon a meus games vagy hasonló alatt,és rákattintva ott a kód.
  • runcájsz
    Egy kérdésem lenne azokhoz akik Nuuvem brazil shopból vették az imperial-t korábban. Mivel régió korlátos lett egyik napról a másikra az oldal, ezért proxy-val megoldva Paypal-on keresztül fizettem. A kérdés az lenne, hogy kb. mennyi idő múlva kaptátok meg a kulcsot emailben? Köszi!
  • j0nNyKa
    az fasza mer 72 napnál lőttem fel :DD
  • Berennior
    Öröm nézni, hogy már csak 48 nap van hátra. Emlékszem amikor 99 napot írt a számláló :D
  • Különc
  • Susarc
    kicsit ha maradna az alján......:))
  • j0nNyKa
    kedvenc, nyertél (de az ilyen nagyon offok mehetnek máskor spoilerben :P)