24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#9529 Újabb press pvp videó. Az egy dolog, hogy fogalma sincs a TES hátteréről, és pvpben is leginkább elfut, mint sem támad, de a szövege meg a lelkesedése az szerintem nézhetővé teszi az egészet. A trollos szitu meg - amikor visszanéz, hogy követi e - priceless.
-
warcat #9528 2 nap játékot nem ér meg 16 euró pluszbanPersze én elfogadom,hogy más dönthet úgy,hogy igen,nem az én pénztárcám.
De akkor már sokkal ésszerűbb megvenni az imperial editiont,ami elérhető volt 47.5-ért/bár most csak vpnnel már/ amihez ugyanúgy jár az 5 nap. -
warcat #9527 Az 54.99-et felesleges figyelembe venni,szinte mindenütt adnak a viszonteladók mellé valamit:GMG-n voucherrel elengednek belőle,Uplayen korábban Assassin's creed 3,illetve 4 járt mellé(utóbbi az imperialhoz,értékben hasonló mint a voucherek)
A 34.99-et az oldalon belüli,nem heti paypalos árra írtam,annyiért megvehető idehaza is,illetve pl Nuuvemen.Ebből még elengednek 5 eurót,ez valami üzlet lehet a paypal felé,esetleg kedvezményt kap a bolt havi x forgalom után stb ezt mi már nem tudjuk meg,de az ár még pont hihető.
Viszont ez alatt már gyanús lenne,hogy beszerzési ár alatt vannak,és olyankor már a lopott/kicsalt kulcsok témakörénél járunk. -
Eksz #9526 Nekem egyetlen egy bajom van, es most lehet szornyulkodni, 3 vs 5 nap early access. :F -
#9525 Szerintem ez is határeset. Nem 34 hanem 54.99€ az eredeti ára. 40%-os kedvezmény ... egy most debütáló játék esetében (?) -
pupyroby1 #9524 Hát ja , lehet az már valami "búcsús" verzió lenne. 1 pálcás :d -
warcat #9523 Kétlem,egyébként ennél olcsóbban nem is merném megvenni,ez még a hihető ár 34.99-ről akciózva. -
pupyroby1 #9522 Komoly, vajon kezdésre lenyomják még jobban az árát? Még nem rendeltem elő, várok valami jó akciót. De már így is nagyon megéri.:) -
#9521 Itt most 29,99 € -
#9520 Új 20%-os GMG voucher: OQE4LG-WEQPSE-SMCME1 . Érvényes: 21-e 16 óráig -
Toomy_Xp #9519 Itthonsem olyan drága szerintem a sima verzió. -
warcat #9518 Aki akarja,vegye:
https://www.g2a.com/weeklysale/
Alapár weekly salen kívül 34.99,de most PayPallal fizetve 29.99 EUR
Az oldal maga megbízható,nem lenyúlós,de szürkének mondható,lengyelekhez vannak beregisztrálva,aztán variálnak a más régiós áron beszerzett kulcsaikkal.Vettem már ezt-azt párszor, nem volt gondom eddig,de mindenki csak a maga kontójára tevékenykedjen. -
Susarc #9517 yepp -
warcat #9516 Hm,most láttam 30 euróért a sima verziót,ez az eddigi legolcsóbb nem? -
Susarc #9515 -
#9514 A PVP-s press NDA-nak is igen lőttek, mert jönnek a pvp videók dögivel. Ez egy kis tutorial:
-
Susarc #9513 3:P -
Kryon #9512 Akkor onnan volt ismerős. Kezdő szigeten énekelt valamit. -
ShaiHulud #9511 hu nem vagyok toppon: szoval menteni nem mentettem le :) -
ShaiHulud #9510 ja, raadasul a jo linken levo link is rossz :D -
#9509 Köszi a választ, akkor stimmel. Rögzíteni gondolom nem rögzítetted? :)
A másik két linket majd Running kitörli, ha erre jár. -
ShaiHulud #9508 na 3.-ra talan sikerul, JA :)
jaj de bena vagyok :) -
#9505 -
yusukee #9504 Én csak azt vettem észre, hogy a bárdok szája nem mozog éneklés közbe... Elég béna. -
pupyroby1 #9503 +1 akkor már ketten vagyunk :) -
Berennior #9502 Jövő héten örülnék egy BETA-nak :) -
#9501 Az a baj ezzel a tetű bétával, hogy eltervezi az ember, hogy mit akar tesztelni és megnézni, majd két pillanat múlva ott ül kialvatlanul a munkahelyen kedden, bízva benne, hogy a család jól van, a ház nem égett le, a kocsit nem lopták el, és ekkor jön rá, semmit sem nézett meg :)
Két kérdés, amelyet elfelejtettem megnézni legutóbb....
- Custom chat funkciót nézte valaki, van e, pl "hun" csati létrehozására van e lehetőség?
- A kocsmákban a female bárdok közül van, aki Malukah hangján szólal meg, ezt látta, észrevette valaki?
Köszi előre is :) -
Nephin #9500 Mondtuk is hétvégén, hogy ide is az kellene, sajnos a szinkronizálás nem ment, így pedig elég fura volt a közös zene, de alapból maga a lute fenomenális. -
#9499 Freemium :) -
Player16 #9498 tehát f2p rendszer itemshoppal:))) -
Kryon #9497 Akkor meg fogsz lepődni, mert a kocsmák bizony f2p rendszerűek. Bármikor ingyen bemehetsz. Ja hogy inni is szeretnél? Na hát az fizetős szolgáltatás :D -
runcájsz #9496 Bazz...Nem is néztem eddig a shop oldalán, tényleg ott van! Valóban kéne tudnom portugálul! Köszi még1x! -
Ubi™ #9495 kb. 5 perc. -
warcat #9494 Azonnal,de igazából ne emailre várj,megjelenik a játék a fiókodban az oldalon a meus games vagy hasonló alatt,és rákattintva ott a kód. -
runcájsz #9493 Egy kérdésem lenne azokhoz akik Nuuvem brazil shopból vették az imperial-t korábban. Mivel régió korlátos lett egyik napról a másikra az oldal, ezért proxy-val megoldva Paypal-on keresztül fizettem. A kérdés az lenne, hogy kb. mennyi idő múlva kaptátok meg a kulcsot emailben? Köszi! -
#9492 az fasza mer 72 napnál lőttem fel :DD -
Berennior #9491 Öröm nézni, hogy már csak 48 nap van hátra. Emlékszem amikor 99 napot írt a számláló :D -
#9490 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez szar
-
Susarc #9489 kicsit ha maradna az alján......:)) -
#9488 kedvenc, nyertél (de az ilyen nagyon offok mehetnek máskor spoilerben :P)