24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Berennior
    Sajnálom de nem házasodhatunk össze... mivel egyneműek vagyunk.
    Így csak ezt nyújthatom :D

• Sir Critical
    Már jó ideje olvasom a fórumot, de most éreztem, hogy regisztrálnom kell, hogy elmondhassam: j0nNyKa, egy "állat" vagy! :) PLUSZ! :)
  • Johika
    Ne legyel kis hitu, minimum 2 korso legyen. :D
  • MaRee
    Én megelégszem azzal is ha adnak csapolt Guinnesst borsodi áron
  • Ubi™
    Nem kell sokáig erre várni, hiszen ez a jövő, fizetni b*zis. Nem is értem, hogy mernek pénzt kérni egy italért.
  • Count Adyn
    szerintem is elavult a kocsmák jelenleg üzleti modellje:DD
  • Johika
    En Valentin napra egyszer egy f2d kocsmat szeretnek. :))
  • Count Adyn
    Valentin napra!
  • s0n1c
    :D
  • j0nNyKa
    napi fárasztó
  • Johika
    Player zenelesben LOTRO volt a csucs, ABC-ben megirt sajat zenekkel. :)
  • Whysper
    Én csináltam videot csak nem töltöttem fel még ahol első részében az NPC-k énekelnek! 8)
  • PiszkosFred
    Arra már nem jutott skill, úgy voltam vele, hogy amit nem lehet erőszakkal, azért nem fogom a számat sem tépni :)
  • Player16
    Én is ezt csináltam.

Egyébként pedig ha valamelyik közösségi helyen látok,hallok egy zenés tánc mulatságot az tuti hogy én is csatlakozom:))))
  • Ubi™
    Mindegy, hogy minek a része, ha egyszer RPG elem. Ismertem nem egy embert, akinek ez volt a játék, ott táncolt vagy zenélt és közben beszélgetett a többiekkel. De ugyanígy voltak a craftos emberek, akik egy vadkant sem öltek le, de egésznap csak craftoltam, mert ilyen szerepet játszottak. Sokan ezt felejtik el, hogy mi az, hogy RPG.
  • ShaiHulud
    :D es vajon persuad-del mit lehet? :O
  • Whysper
    ;-P ;-P 8)))))))))))))))))))))))))))
  • PiszkosFred
    Na, erről beszéltem pár napja :)
  • Ubi™
    Ezt ugye nem írtad komolyan? A terhelt szerverek miatt voltak bugos questek, de ki/be log legtöbbször megoldotta, csak annak kellett volna kilogolnia akinél először előjött a hiba.
  • cain
    jó, de ott a kantin, meg a zene/tánc nem egyszerű rp elem volt, hanem a játékmechanika része.
  • Whysper
    Én tudom melyik quest az és elmentem nézelődni másik questet csinálni és amikor senki nem volt ott akkro oda mentem és megtudtam useolni azt az izét amivel megjenet!
  • j0nNyKa
    aha értelek
    az szvsz nem "rajta állt" probléma, hanem szimplán a hatalmas tömeg - release után a töredéke sem lesz, és ezzel szerintem megoldódik a probléma, zenélő játékosok ide vagy oda
  • Ubi™
    Miért szabadulna el? SWG-ben ez tök jól meg volt csinálva, volt is élet a kantinban. Ma már egyik MMO sem tud olyan hangulatot csinálni.
  • Player16
    mivel nem akarok spoilerezni:
    volt egy küldi ahol egy tárgy megszerzése után 3 lényt kellet volna leölni de ezek bug vagy túlterhelés miatt vagy mert direkt így találták ki a fejlesztők, nem spawnolnak vissza amíg vki rajta áll a "spawn zónán".
  • j0nNyKa
    sokminden lehet, engem tényleg érdekelne a válasz mindenesetre
  • Count Adyn
    Szerintem tegyék be hogy 2 player együtt is tudjon táncolni egyedi animmal, tuti elszabadulni a pokol a főtereken:D Vagy kézenfogva körbe a tábortűz körül:D
  • Terawatt
    Player music letiltására kell opciót kisírni eredeti fórumon.
  • cain
    lehet egy bizonyos státuszban tartja vele az npc-t?
  • Különc
    Váradi Roma Cafétól én se tudnék játszani
  • j0nNyKa
    mondjuk az nem világos hogy miért nem tudsz haladni a küldetéssel attól, hogy ő ott zenél?!
  • Player16
    igen, tényleg jó volt amikor a piac mellet zenéltek mások erre fekvőtámaszoztak stb.
    amikor ezt láttam részemről is azonnal ment a /lute :))))
    de ez irritáló ha miattuk nem tudsz haladni egy küldivel, mert hiába mondják nekik kb 15-en, hogy legyen már olyan kedves és 10 méterrel arébb folytassa a tevékenységét, baromira nem érdekli mert örül, hogy megtalálta az emotes listát....
  • Ubi™
    Ez a zene/tánc nekem is tetszett, meg más MMO-ban én még nem láttam pl. fekvőtámasz, hasizom gyakorlat emote-ot. Meg volt valami rituális imádkozó mozdulat, amit a bugos questhelyeken toltak, na az haláli volt.
  • Count Adyn
    Jó is volt Stranglethorn Vale-ben a láthatatlan 60 as rugók ültek az ember hulláján. pure fun:D
  • PiszkosFred
    Ezzel spec nem értek egyet, marhára tetszett, amikor hárman-négyen összeálltak zenélni a béta alatt :)
  • Player16
    Ha eltünnek ezek az emberkék akkor legalább nem fognak beleállni a "spawn zónába" és zenélni,táncikálni csak, hogy idegesítsék a questet csináló játékosokat.
  • j0nNyKa
    én akkor mosolyognék igazán
  • Whysper
    ;)
  • Whysper
    Szóval ,hogy a WOW-t felhozom példának nem hozzá hasonlítom, hanem azt a felfedezési élményt amit eddig tapasztaltam azt csak wow vanilla és bc-be találtam meg utoljára. Se GW2 se rift nem izgatott annyira mentem azt jól van ,de itt újra kíváncsi vagyok a craftolásra bemegyek minden kis zugba. stb stb. Eltalálták azt amit szerethetsz egy MMO-ban!
  • Kryon
    Az is aranyos volt, amikor hellfire és zangarmarsh határán gankeltek. Na mondom, kilépek, majd megunjá. Fürdés, kaja, stb. visszamegyek ~1.5 óra múlva, és ez a két kedves ember még mindig a hullámon állt...

Attól a két allistól pedig utólagos elnésést kérek, akik ragnán stv-ben rossz napomat választották a gankeléshez, és picit elgurult a gyógyszer, visszanyalt a fagyi... Hosszúúúúúú volt az út booty bay-ig, de én jól szórakoztam..., ők meg szerintem leszoktak a gankelésről :D
  • cain
    kicsit félek azért attól, hogy az arcunka fagy a mosoly, mint swtorban, amikor vér iván és tsai leléptek, a szerverek meg kipusztultak. :( bár ettől elvileg védene a megaszerveres struktúra.