24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Berennior #9487 Sajnálom de nem házasodhatunk össze... mivel egyneműek vagyunk.
Így csak ezt nyújthatom :D
-
Sir Critical #9486 Már jó ideje olvasom a fórumot, de most éreztem, hogy regisztrálnom kell, hogy elmondhassam: j0nNyKa, egy "állat" vagy! :) PLUSZ! :) -
Johika #9485 Ne legyel kis hitu, minimum 2 korso legyen. :D -
MaRee #9484 Én megelégszem azzal is ha adnak csapolt Guinnesst borsodi áron -
Ubi™ #9483 Nem kell sokáig erre várni, hiszen ez a jövő, fizetni b*zis. Nem is értem, hogy mernek pénzt kérni egy italért. -
#9482 szerintem is elavult a kocsmák jelenleg üzleti modellje:DD -
Johika #9481 En Valentin napra egyszer egy f2d kocsmat szeretnek. :)) -
#9480 Valentin napra!
-
#9479 :D -
#9478 napi fárasztó SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Johika #9477 Player zenelesben LOTRO volt a csucs, ABC-ben megirt sajat zenekkel. :) -
Whysper #9476 Én csináltam videot csak nem töltöttem fel még ahol első részében az NPC-k énekelnek! 8) -
#9475 Arra már nem jutott skill, úgy voltam vele, hogy amit nem lehet erőszakkal, azért nem fogom a számat sem tépni :) -
Player16 #9474 Én is ezt csináltam.
Egyébként pedig ha valamelyik közösségi helyen látok,hallok egy zenés tánc mulatságot az tuti hogy én is csatlakozom:))))
-
Ubi™ #9473 Mindegy, hogy minek a része, ha egyszer RPG elem. Ismertem nem egy embert, akinek ez volt a játék, ott táncolt vagy zenélt és közben beszélgetett a többiekkel. De ugyanígy voltak a craftos emberek, akik egy vadkant sem öltek le, de egésznap csak craftoltam, mert ilyen szerepet játszottak. Sokan ezt felejtik el, hogy mi az, hogy RPG. -
ShaiHulud #9472 :D es vajon persuad-del mit lehet? :O -
Whysper #9471 ;-P ;-P 8))))))))))))))))))))))))))) -
#9470 Na, erről beszéltem pár napja :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ubi™ #9469 Ezt ugye nem írtad komolyan? A terhelt szerverek miatt voltak bugos questek, de ki/be log legtöbbször megoldotta, csak annak kellett volna kilogolnia akinél először előjött a hiba. -
cain #9468 jó, de ott a kantin, meg a zene/tánc nem egyszerű rp elem volt, hanem a játékmechanika része. -
Whysper #9467 Én tudom melyik quest az és elmentem nézelődni másik questet csinálni és amikor senki nem volt ott akkro oda mentem és megtudtam useolni azt az izét amivel megjenet! -
#9466 aha értelek
az szvsz nem "rajta állt" probléma, hanem szimplán a hatalmas tömeg - release után a töredéke sem lesz, és ezzel szerintem megoldódik a probléma, zenélő játékosok ide vagy oda -
Ubi™ #9465 Miért szabadulna el? SWG-ben ez tök jól meg volt csinálva, volt is élet a kantinban. Ma már egyik MMO sem tud olyan hangulatot csinálni. -
Player16 #9464 mivel nem akarok spoilerezni:
volt egy küldi ahol egy tárgy megszerzése után 3 lényt kellet volna leölni de ezek bug vagy túlterhelés miatt vagy mert direkt így találták ki a fejlesztők, nem spawnolnak vissza amíg vki rajta áll a "spawn zónán". -
#9463 sokminden lehet, engem tényleg érdekelne a válasz mindenesetre -
#9462 Szerintem tegyék be hogy 2 player együtt is tudjon táncolni egyedi animmal, tuti elszabadulni a pokol a főtereken:D Vagy kézenfogva körbe a tábortűz körül:D -
#9461 Player music letiltására kell opciót kisírni eredeti fórumon. -
cain #9460 lehet egy bizonyos státuszban tartja vele az npc-t? -
#9459 Váradi Roma Cafétól én se tudnék játszani -
#9458 mondjuk az nem világos hogy miért nem tudsz haladni a küldetéssel attól, hogy ő ott zenél?! -
Player16 #9457 igen, tényleg jó volt amikor a piac mellet zenéltek mások erre fekvőtámaszoztak stb.
amikor ezt láttam részemről is azonnal ment a /lute :))))
de ez irritáló ha miattuk nem tudsz haladni egy küldivel, mert hiába mondják nekik kb 15-en, hogy legyen már olyan kedves és 10 méterrel arébb folytassa a tevékenységét, baromira nem érdekli mert örül, hogy megtalálta az emotes listát.... -
Ubi™ #9456 Ez a zene/tánc nekem is tetszett, meg más MMO-ban én még nem láttam pl. fekvőtámasz, hasizom gyakorlat emote-ot. Meg volt valami rituális imádkozó mozdulat, amit a bugos questhelyeken toltak, na az haláli volt. -
#9455 Jó is volt Stranglethorn Vale-ben a láthatatlan 60 as rugók ültek az ember hulláján. pure fun:D -
#9454 Ezzel spec nem értek egyet, marhára tetszett, amikor hárman-négyen összeálltak zenélni a béta alatt :) -
Player16 #9453 Ha eltünnek ezek az emberkék akkor legalább nem fognak beleállni a "spawn zónába" és zenélni,táncikálni csak, hogy idegesítsék a questet csináló játékosokat. -
#9452 én akkor mosolyognék igazán -
Whysper #9451 ;) -
Whysper #9450 Szóval ,hogy a WOW-t felhozom példának nem hozzá hasonlítom, hanem azt a felfedezési élményt amit eddig tapasztaltam azt csak wow vanilla és bc-be találtam meg utoljára. Se GW2 se rift nem izgatott annyira mentem azt jól van ,de itt újra kíváncsi vagyok a craftolásra bemegyek minden kis zugba. stb stb. Eltalálták azt amit szerethetsz egy MMO-ban! -
Kryon #9449 Az is aranyos volt, amikor hellfire és zangarmarsh határán gankeltek. Na mondom, kilépek, majd megunjá. Fürdés, kaja, stb. visszamegyek ~1.5 óra múlva, és ez a két kedves ember még mindig a hullámon állt...
Attól a két allistól pedig utólagos elnésést kérek, akik ragnán stv-ben rossz napomat választották a gankeléshez, és picit elgurult a gyógyszer, visszanyalt a fagyi... Hosszúúúúúú volt az út booty bay-ig, de én jól szórakoztam..., ők meg szerintem leszoktak a gankelésről :D -
cain #9448 kicsit félek azért attól, hogy az arcunka fagy a mosoly, mint swtorban, amikor vér iván és tsai leléptek, a szerverek meg kipusztultak. :( bár ettől elvileg védene a megaszerveres struktúra.