24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• LadyWhox
    Melyik video leírása? S ti melyik beta verziot toltottétek le? US vagy EU?
  • PiszkosFred
    Video leírását nézted? Ott a link.
  • LadyWhox
    http://www.allkeyshop.com/blog/buy-elder-scrolls-online-teso-gamecard-code-compare-prices/
  • nomiss
    Nem pedig nagyon érdekelne engem is......google semmit sem talál ....pedig abban a videóba ott van. Azt nem tudom hogy az egy újabb kliens és benne van mar vagy addon....
  • LadyWhox
    Bocs. 2x ment..
  • LadyWhox
    Tudtok már valami letölthető addont?
  • LadyWhox
    Tudtok már valami letölthető addont?
  • LadyWhox
    Sziasztok!

Mi ez az új EU-s Béta kliens?
    Újból elkezdte letölteni az egészet..
  • j0nNyKa
    annyira nehéz megcsinálnom, mint kivonni belőle 5-öt fejben :)
    azon kívül pedig hogy semmi értelme nincs az 5 napos early startra állítani, akár át is lőhetném
  • nomiss
    nem tudom , miyen nehéz megcsinálni , de nem lehetne átálítani az órát - 5 nappal ? itt aki ezt a forumot olvassa az tuti 99.5 % ban 5 nappal elöbb kezd , így jobb lenne azt látni ::)
  • SANTANTICA #9599
    áhhá...köszi! :)
  • Johika
    Ti hogy lattatok a magicka/hp/stamina pontok rakasat? Nekem nagyon ugy tunt hogy ijaszkent en nem fogok a hp-re rakni. Lvl 13-on 2/2/9 volt az elosztas es rengeteg hp-m es keves staminam volt igy.
  • Nephin
    Elkezded lenyomni az egyik rugót és amikro elkezd remegni, abbahagyod. Ha szerencséd van, elsőre bekattan, ha nincs ,akkor megjegyez, kb. hol kezdődött a remegés és előtte hajszálnyival megállsz. Aztán így a többivel is. Egyébént elvileg van egy apró hang is a jó helynél, de én a TS/játékzene/IRL miatt a vizuális jelekre koncentráltam. :)
  • SANTANTICA #9596
    na de a lényeget kihagytad: mire is kell figyelni?
  • SANTANTICA #9595
    Nos, én eléggé sokat :)
    Mászkáltam a térképek szélénél, amellett, hogy ott ugrásszerűen megnőtt a nyersanyagok lelőhelyei, még ládák is voltak elég szép számban (na jó 3-4 db), azt vettem észre, hogy érdemesebb volt a %-os kinyitásra eltörni 3-4 kulcsot mint próbálkozni ezekkel a lamellákkal, akkor sokkal több tört be valamiért. A loot bár átlagon felüli, nagyon extra dolgok nem igazán voltak benne, bár ez is nyilván véletlenszerű!
  • Nephin
    Itt nincs Jézus-sugár, mint a TOR-ban. :)
  • Berennior
    Van egy olyan érzésem, hogy jövő hét hétvégén bétázni fogunk. :)
  • PiszkosFred
    Kedd hajnalban véget ért a béta, nem lehet, hogy azért nem enged be, mert nincs jelenleg? Az ékezet inkább az account kreálás során szokott gondot okozni, ott érdemes nem használni.
  • PiszkosFred
    Nem.
  • blackpedro
    Heló olyan gondom lenne az EOS béta belépésnél ezt a hibaüzenetet írta ki
    Error Code 201:7:1:1060:1007 keresgéltem azt írják hogy speciális karaktert használok ,de nem ha valaki találkozott már ezzel a hibajelínséggel annak a megköszönném ha leírná a hiba kiküszöbölésének módját.
  • nomiss
    Ha resto staffot hasznalok akkor ay gyogyit ha lovok vele freindly targetre?
  • PiszkosFred
    Nem mindegyik instanceolt, én is figyeltem, hogy van, amit egyszerre öten nyitottunk ki, és volt, amelyről lemaradtam. Ez lehet bug, lehet félig elkészült megoldás, a következő bétára kiderül.
  • ShaiHulud
    ne ugy van hogy minden nyithato szar karakterinstancolt? szoval ha valaki kinyitja elottem az egyik urnat, attol meg enis ki tudom. egyedul a chestek azok amiket csak egy ember tud kinyitni.

az hogy sok a empty van az csak random nem? vagy akkor mire vonatkozott volna a patch notesban az hogy:

"clickable fixtures (crates, barrels, nightstands, bread, etc.) are now instanced on a per-character basis as opposed to having to compete with others for the items."
  • Nephin
    Szerintem kifejezetten hiba kihagyni, nagyon nagy alaplökést ad a karakter vagyonának és felszerelésének. :)
  • Kryon
    Akkor nem csak én vagyok olyan elvetemült, hogy végignyitottam :)
  • PiszkosFred
    Szerintem amit Shai említett, és én is erre gondoltam, az a Coldharbour szökés utolsó pár terme, a portál környékén. Az phase/instance, csak egyedül vagy, és dugig van ládával, urnával, dobozzal. Előtte is van egy ehhez hasonló, amikor Molag Bal megjelenik, ott is rengeteg az urna, láda stb, és az is instanceolt rész, ha jól emlékszem. Én itt szereztem mindig legalább két stílust könyvet.

Később csak kajákat meg recepteket találtam, az egész béta alatt a kinti világban talán csak egy stílus könyvet találtam összesen, dunmerrel egy nordot craftot. Locpicket eleinte vettem vendortól, aztán Nephin elmondta, mire kell figyelni, és onnantól gyerekjáték lett a zárfeltörés :)

Újabb PVP videó, német cimboráinktól, ezúttal FP nézetben mutatja be a PVP-t (halott ügy, mint várható volt). Felhívnám a figyelmet a játékos "ablakon belőni" fixációjára, előbb a kőhajítóval próbálkozik, több-kevesebb sikerrel, majd a végén már íjjal lövi lentről ugyanazt az üres ablakot/balkont :)
  • Ubi™
    Én előszőr DC-n kezdtem, de nekem bejött az a sivatagos, kalózos, arab stílus. Na ott szinte minden láda már nyitva volt és egyetlen lockpick-et sem találtam, a vendortól kellett vennem. Másodjára EP-n már minden 3. ládában találtam és elég sok recept, páncél, stb. esett. AD-n csak nagyon keveset voltam, mert ott szeretnék majd kezdeni, így ott nincs tapasztalatom. Ahogy Fred is írja, lehet, hogy kicsit javítani kellene a kezdő területeket és akkor már nem lesz gond.
  • MaRee
    Ezek szerint csak én voltam ilyen szerencsétlen az egész béta alatt, bármilyen ládát néztem már mindegyiket kifosztották előttem, egy nyamvadt lokckpicket sem találtam soha :D
  • Wheyprotein
    Imperial faj racialokrol van valami info?
    Nem mintha barmelyik TES reszben annyira szimpatikusak lettek volna csak hat a PvP ugye
  • PiszkosFred
    Hát Coldharbour utolsó két "szobájában" én is elcsesztem vagy egy jó órát, mire mindent kifosztottam :D Mindig esett legalább két stílus könyv, meg 40-50 lockpick.
  • Berennior
    Én is azok táborába tartoztam akik az első 10 szint alapján ítélték el a játékot.
    De most, hogy felkerültek videók a PVP-ről illetve láttam, hogy milyen az egyik dungeon így videók alapján változott a véleményem és biztos vagyok benne, hogy jövő hónapban megvásárolom a standard editiont.
  • PiszkosFred
    Nem fogják.

Viszont, a helyzet az, hogy a kezdő zónák között is van különbség. Ezt már sokan írták, az itt linkelt videók egyikében is elhangzott. A DC volt legelőször kész, látszik is rajta. Az EP kezdő már jobb, de az igazán nagy élmény az leírtak alapján az AD kezdő (csak az EP-t láttam, nem spoilereztem el magamnak, szal csak azt "tudom" amit olvastam). Ez nem csak technikai szempontból, hanem scriptek, küldetések, stb. szempontjából is, a DC és EP területeket fel kell kicsit javítani a maradék időben, minimum az állítólagos AD szintjére.
  • ShaiHulud
    mondjuk speciel nekem tetszett mindket kezdo sziget amit neztem (ebon es aldmer) coldharbor masodjara mar kicsit uncsi volt:D viszont coldharbour azert marha jo, mert eleg jol meg lehet ott alapozni a kezdest. minden urnat, ladat, taskat ki kell nyitni, es rengeteg chest is van szetszorva azokat is szorgosan kell keresni. eleg sok nyersanyagot lehet szedni, meg recepteket, stylokat, kezdo geart. tenyleg rengeteg a kinyithato cucc ott.
  • MaRee
    Igen, ott van az Empress tag a nevénél.
  • Ubi™
    Szerintem a legtöbb játékban a kezdeti 1-10 szint alatt nem tud kibontakozni a játék, meg kell tanulnod a harcot, e kezelést, meg egyáltalán, hogy mi is a szereped a világban. Ezt muszály felvezetni, mert enélkül nem RPG, nem fogod érteni, hogy mi történik körülötted. Szerintem inkább az a baj, hogy itt lassabb a fejlődés. Míg más MMO-kban, 1-2 óra alatt el lehet 10-es szintre jutni, itt ez 8-10 óra is lehet. És valóban az emberek azonnal akarnak mindent, minél előbb eljutni a max szintre. Én örülök, hogy ez a játék kicsit visszahozza a régi asztali RPG hangulatot. És azt remélem, hogy nem fogják lebutítani a mostani tucat szintjére, mert telesírják a fórumot.
  • PiszkosFred
    Gondolom ő lett az Emperor a press event alatt :)
  • PiszkosFred
    Igen, bár én másként látom részemről. A játék első 10 szintje alapján tényleg lehet olyanokat írni, mint amiket olvastunk és hallottunk, mert az első két helyszín (Coldharbour, kezdősziget) tényleg nem egy nagy durranás gameplay szempontból, kevés a skill, kevés az anyag.

Viszont 8-9. szint körülre érve hirtelen kinyílik a játék, mind a játéktér, mind a lehetőségek száma, a 10-es szinttől elérhető pvpről nem is beszélve. Erre nincs sok embernek türelme, és bár ez user hiba (is), de a fejlesztők keze is benne van a dologban vastagon, mert lehetett volna még érdekessé tenni a kezdeti pár szintet.

Félreértés ne essék, az én nyugdíjas tempómmal nekem semmi bajom ezzel, de nagyon sok ember türelmetlenné vált, és akkor születtek meg az ítéletek, amikor még korai volt. De, ők ezt nem tudták, és lehet, hogy emiatt nem is mentek tovább, megnézni a későbbi "valódi TES" játékot. És ez designer hiba is.
  • j0nNyKa
    volt eddig is, félig zárt, félig a béta fórum aktív résztvevőiből hívtak be tagokat, éshát az lehet a development verzió
    szóval ők előrébb járnak, mint a normál teszt, cserébe bugosabb
  • Ubi™
    Elindítottam a launchert és a feltelepített beta verzió mellett lett egy PTR verzió is. Tud erről valaki valamit? Ez lenne a zárt beta verzió?
  • Ubi™
    Jah kezdenek rájönni a kezdeti lefikázók, hogy valamit benéztek és még sem olyan sz*r ez a játék. Vagy látták, hogy már mások is kezdik dicsérni és ők is azt teszik. Erről mindig ez jut eszembe: "Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy."