24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#9367 Van valami magyar Facebook csoport?
Ez azert megiscsak egy forum, ott viszont kevesbe lehet zavaro ha megy a hulyeseg is -
Eksz #9366 Ez az addon tobb mint korrekt, bennevan minden igy elso ranezesre ami kell. -
#9365 Én azt vettem észre, hogy ránéztem egy mobra, és onnan elhúztam az "célkeresztet" jóval messzebb (fpsben már rég Józsi haver fejét lőnéd szét, aki ezer méterre van)és a mobra lőtt rá, nem mellé. Ebbe nem nyúlnak bele, akkor szerintem nem lesz nagy hátrányban az sem, aki vaktában szórja a tűzgolyót. Én valahogy úgy képzelem el, mintha valami burkon belül célzol, akkor az adott mobot ütöd meg. Ha átfedés van a kettő között, mert mondjuk egymás mellett állnak, akkor a közelebbire megy értelem szerűen.
Ennél biztosra veszem, hogy kisebb lesz ez a tűréshatár a pvpben, mert azért még is csak legyen benne valamennyi egyéni ügyességből adódó sikerélmény/jutalom, ha már íjjal nem lőheted szét a várfalon álló térdkalácsát. -
#9364 Hát, én még hitboxot sem nagyon láttam, pedig kerestem. Lag miatt nehéz volt belőni, de szerintem játékosoknál fix lesz a dolog. De majd valaki megmondja, aki esetleg tesztelte :) -
#9363 Ha már pvp : karakter mérete befolyással van a hitboxra vagy az fix ? -
#9362 Végre egy jó pvp vidi. Köszi érte. :) -
#9361 Pedig megmondták, hogy zerg a pvp, nem jó :)
Egyébként köszi a videót, tegnap óta keresem ezt, ahol látható az első addonok egyike. -
Wheyprotein #9360 Az milyen. Pedig a targeteles/celzas elegge konzolos.
Mas:
TES Online PvP, csak nekem jott be jobban mint a GW2 fele zerg? Valamivel jobban atlahato az egesz pedig nem kevesen vannak :) -
#9359 Nem támogatja, szerintem PCs verzió nem is fogja. -
Wheyprotein #9358 Gamepad-al probalta valaki beta alatt? -
Whysper #9357 Köszi MaRee. jó ksi help video nem volt időm foglalkozni betaban craftolással! -
#9356 Hogyne. Ez standard TES cucc. A csíkot mindig nézni kell, mert ha kifogy a töltet, akkor nincs effekt. Azt speciel nem értettem, hogy a pajzsok miért kaptak ilyet (constant effekt helyett), de ez már legyen az én bajom :) -
#9355 Elder Scrolls Online @TESOnline febr. 11.
@wints_22 The NDA is in effect for this #ESO beta event, which prohibits sharing any info about your beta experience. Thanks for checking! -
Eksz #9354 En lovoldoztem poison arrowval a gyikarcokat a varfal tetejerol, az epic volt, meg sneakbol vicceseket lehet loni ha critel, szoval nekem tetszett igy ahogy van. -
Susarc #9353 igen ők jó arcok! KORREKT NAGZON -
#9352 Szerintem egy korrekt review lett. Remélem az archeryn tényleg kicsit finomítanak még, hogy jobban lehessen érezni a témát. Esetleg benne maradjon a szörnyben a nyílvessző, elég ha pár darab, és viszonylag hamar el is tűnik belőle, csak hogy azért egy jó kis plusz ez szerintem. (Ez lehet azért sincs benne, mert akkor meg esetleg a hitbox miatt lehetne anyázás. ) -
warcat #9351 Ja,én töltögettem is a staffomat folyamatosan.Egyébként volt valami bugos kripta,ahol a mobok ötösével dobálták a potionokat,meg készen feltöltött 10-20? szintekre szánt soul gemeket.Na ott én leálltam farmolni,lett vagy 30+ darab azzal elvoltam. -
Eksz #9350 Soul gemekkel szarasig leszunk majd ha tovabb lehet menni a storyban amitol ugye no a *world skill*. -
#9349 kérdés miért van 2db 2h mace kezdő résznél egyik inkább 2h kard vagy axe lehetne -
Susarc #9348 FRED!!! vagy aki nyomta.....a fegyvereket lehetett tölteni soul gemekkel azt néztétek? volt lvl 16-on olyan satffom ami adott 7 unresistable DMG-t,de mivel ugye se combat log se semmilyen visszajelzés nem igazán tudtam mennyire durva az:P namármost beleraktam a fegyóba a soul gemet ekkor egy ilyen visszajelző csík feltöltődött ,de nem vágtam,hogy ez most random attackra pöckölte ki a 7 dmg-t vagy minden attackra,de kb 15 percnyi ölés után "lemerűlt"....ergó elég "költségigényes"
Találtam egy csomó olyan encsantot illetve cuccot ami az encsant hatóidejét növelte....gondolom azokkal kevésbé fogyott le a csík...
BOOOORZASZTÓAN HIÁNYZIK a statisztikák megjelenítése!! Combat, mit lootolsz,mit craftolsz, cuccaid hogyan befolyásolják a karakteredet stb!!!
könyörgöm tegyenek már bele ilyesmit4444! -
soundsonic #9347 Fel van oldva az nda? Fb-n már lehet pikcsört posztolni a karakterekről amit Fred tervezett? -
Susarc #9346 ShoddyCast-ék is nyomták a bétát!!
-
#9345 Nem merül fel:D -
MaRee #9344 Krafting gyorstalpaló, leszaromhavótmár
-
Eksz #9341 Hat igen, elomaszok a koporsombol, vegigolvasom a sok esetben 50/100+ hszt, es arra gondolok kitol kerjem vissza a foloslegesen elvesztegetett idomet. :F -
Whysper #9340 Nem tudom srácok engem csak az zavar ,hogy valaki megkérdezne egy craftolásos kérdést vagy bármilyen játékban lévő infót és nem lehet látni majdnem ,hogy a kérdést meg az infót mert oldalaknak az 50% arról szól ,hogy ezen lovagolva ez és az az oldal próbálja a saját igazát bizonygatni és mutogatni melyikőtök apukája az erősebb! -
Wheyprotein #9339 Hat ez hatalmas , besirtam rajta -
LadyWhox #9338 Jujj..te csak vigyázz ezekkel a nagyobb összegekben való fogadással :))
A múltkor is majdnem mi lett belöle. xD
Még szerencse, hogy nem fogadtál. :D
/JK. -
#9332 OFF
Nyomokban, homok :D Erről egy régi Prosectura szám jutott eszembe ("dalszöveg" itt)
/ON
PEGI/ESRB besorolás miatt "bármi" lehet a játékban. -
Munkie #9330 mondanám mit húzok és hova, de nem idevaló dolog az -
#9329 Ez egy mocskos elf, ott lehetnek homok
#9328 az embereknek nem tetszik, ha megmondják/leírják nekik tényekkel, érvekkel hogy orbitális nagy idióták, ezért Dzsonász sosem lesz a barátod, el kell keserítselek, mint ahogy én sem -
#9327 Nyomokban mindenképpen. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#9325 nem bioware sorry
fred köszi, a következmények egyértelműek voltak :D -
#9324 Melegházasság van a játékban? Ha nincs, akkor bojkott lol -
#9323 Lesz, majd pár hétre rá az asszony viszi a lovat, a ritka gemeket és a postlaunch érkező házat is... -
#9322 bocsánat, de szeretném megkérni a kezedet :D
több ilyen hozzáállású férfiemberre lenne szüksége ennek a társadalomnak
na majd ingame jól megkereslek és gyűrűt húzod a karaktered kezére meglásd
juteszembe fred: mit tudunk a házasság rendszerről? lesz / nem lesz / mikor lesz / hogy lesz? -
Munkie #9321 Nem mondtam, hogy nincs pénzem. -
Berennior #9320 Bocsánat, de hogy teheted meg, hogy a finom whiskyt összekevered holmi kátrányos üditő italnak nevezett "végbélsártermékkel"? :D -
Player16 #9319 Kezdem nagyon nem érteni, hogy miért kell problémázni a havidíjon.
Régen tudjuk, hogy nem f2p,b2p lesz, ennyi ídő alatt 2 évnyi gc árát őssze lehetett spórolni fizetésből/zsebpénzből/húsvéti locsolásból/blahás kéregetésből:)))))
Így sincs semmilyen kötötség vagy legalábbis én nem érzem mert ha tetszik akkor előfizetek még 1 hónapra, ha nem akkor nem fizetek.
viszont az azért komolyan érdekelne hogy akit földhöz ver a havi 3500, az miért nincs kiadva mondjuk azon, hogy a bf4-hez új vga-t kell venni?????
vagy mondjuk azon, hogy basszus ha bekapcsolom a gépet akkor növekszik a villanyszámlám???? -
Whysper #9318 Bocsának,ha bántó lesz ,de inc spénzed és whisky colázol? 8)