24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#9277 most hogy mondod nem, brb skooma :) -
#9276 Jogában áll szidni a játékot, nem kötelező szeretnie és dicsérnie. Az már az ő, illetve hasonló emberek gondja, ha más dönt helyette (cikkek írói), és nem ő maga, a saját tapasztalatok alapján. Utóbbira van/lett volna lehetőség a béta 3 napja alatt. Ez az ő vesztesége, nem az enyém. -
Whysper #9275 Ez tuti erről a játékról beszél? 8) Mert kb. a Skyrim emg a goblin szó hutalt az ESO-ra! 8) -
#9274 na azér.. -
Johika #9273 Beteg vagy Te nord! Iszol Te eleget?? :DDDD -
LadyWhox #9272 izé.. tölllem*
-
LadyWhox #9271 LOL!
Tetszett! Erre most kaptál egy nagy pluszt tőlem. -
ShaiHulud #9270 bgabor mindenhol trollkodik:D meg nem lattam dicsero hozaszolast tole sehol. -
#9269 háááát, félig-meddig igaz sajnos, mert azokat a marhaságokat gyűjtöttem össze, amiket többek között itt írtak páran :)
na jó picit kiszineztem, de nem nagyon -
Munkie #9268 Már megijedtem, hogy valaki komolyan ennyire fogyatékos lenne (ergo, hogy külső helyen találtad). De kezd összeállni a kép. -
#9267 az régi hír, 1,1milliárd az igazi
Munkie: tételezzük fel hogy nem munkaidőben írtam, mert épp unatkoztam. -
#9266 Én azt hittem 1 milliárdból készítették ezt a szart /kappa -
Munkie #9265 Ezt hol sikerült találnod? :D -
#9264 A kezdeti trollkodó 4-5 órás játékélményre alapuló cikkek után a legtöbb portálnál rájöttek - és itt a fórumon is nagyon sokan -, hogy az igazi játék lvl9-10 körül kezdődik, de akkor aztán nagyon.
A TES VI-hoz annyi köze van, hogy az ESO után várható, vagyis arra még várnod kell, még akkor is, ha az ESO és a TES fejlesztője két különböző csapat. De, két TES játék nem lesz párhuzamosan, majd 2018-19 körül jön az új rész, addig lesz nekünk ESO és vele a teljes Tamriel. -
#9263 VÉGRE aktuális lett az antihülye antitroll hszem
tessék fogyasszátok egészséggel
(ja és totál egyetértek veled kedves fórumtársam! tényleg!)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kipróbáltam ezt a sz*rt. Hatalmas csalódás, semmi köze nincs a wowhoz.
Grafika:
Melyik az a hülye készítő aki hero engine-nel ad ki egy játékot 2014-ben? Most komolyan ezeknél majmok dolgoznak? Tök ronda az egész, ráadásul ismerősöm ismerőse látott egy képet egy agyonmodolt skyrim-ból, ami szebb... Erre kiadják a skyrim folytatását ilyen rondán, hát gg...
Aztán így azt hinné az ember, hogy 500 millióból tudnak csinálni valami jól kinéző animációkat, nem ilyen szart.. komolyan, 2014-ben ez szégyen.
Hangok:
PF nem beszél a főkarakter, ez még az SWTORBAN is benne volt, meg a dragon age 2-ben, itt meg semmi. Hova rakták ezek a 600 millát amiből a játék készült?!
PVP:
3-as szintig jutottam, és egy másik 3-as szintű játékos mondta hogy a PVP szar zergfeszt, lagol meg szaggat meg kaotikus meg a sorc túl op a többihez képest, meg amúgysincs stealth a játékban úgyhogy szar az egész PVP úgy ahogy van. Ne próbáljátok ki, én sem tettem.
PVE:
Vicc, a játék összes küldetése ilyen hogy ölj meg 100 pókot meg szedjél 150 goblinszart. Lehettek volna kreatívak is pf.. Ráadásul az összes quest bugos is. Kevés a spell slot, ez nagyon jól látszott level 3-mon. Hogy lehet MMO-t kiadni legalább 90 spell slot nélkül? Játszottak ezek valaha wowot? Amúgyis csőjáték az egész, semmi köze a skyrim szabadságához! Meg nehéz is, nem lehet kitérni meg blokkolni, mégis hogy kéne megölnöm a szúnyogot? Ráadásul az milyen már hogy a sorc heavy armorban rohangál kalapáccsal? Nem játszottak ezek sose wowot? Ja és nincs combat log, hogy csináljak így OP kasztot? Meg mit nézzek így csata közben? A hero engine-es grafikát? :DDDDDdd hogyne
Térképek:
Kicsi az összes terület, a wowban bármelyik terület nagyobb volt, mint itt az egész világ térképe... Értitek van 700 millájuk egy játékra, és csinálnak egy nyúlfasznyi térképet, ahova bezsúfolnak 2 millió játékost, szép volt.. :D
Crafting:
Nincs a játékban crafting, így kiadni mmo-t komolyan. 800 millából nem sikerült bazmeg egy crafting rendszert berakni a játékba, gratulálok zenimax.
Fizetési rendszer:
2014-ben havidíjas játék? :DDDDDDDDDdddddnégy
Bukott az egész, majd szóljatok 3 hónap múlva amikor f2p lesz, akkor visszanézek... Pénz kérni szolgáltatásért, hol élnek ezek? :DDDDddddddöt
Mondjuk megértem, valahogy vissza kell szedniük a 900 milliót, de biztos nem az én zsebemből fogják. Mocskos rabló banda. Ja és még akkor a havidíj mellé itemshopot is raknak be :DDDddddhat
Úgyhogy összességében adok rá egy 1/10-et (a próbálkozásért). Aki ezzel a szarral fog játszani az buzi. Meg amúgyis én csak normálisan leírtam a tényeket a játékról, erre a sok fanboy egyből nekem esik. Ha nem tetszik ne olvasd el, vagy menj át másik fórumra a többi fanboy közé. A gamestar is leírta hogy bukás, most akkor meg miafaszt kötözködsz troll fanboy? Naugye. BTW ha nem fogtad volna fel a mondandómat, le fogom írni félóránként. Köszipuszi. -
Whysper #9262 Sima BG-n van illa wow óta. nagyon remélem itt is klassz lesz healernek! 8) Riftben is meg warhammerben is. -
Whysper #9261 Nem tudom Világ életemben Resto shaman voltam Rated BG-n meg arenaban sőt még Raideken is. Remélem itt is olyan élmény lesz healernek lenni mint ott! -
#9260 Szerintem meg csináltak egy 100+ kérdésből álló tesztet, csak hogy ne tűnjön fel, hogy tulajdonképpen egy kérdésre válaszolsz: "Will you buy this game?"
A többi csak indikatív, ha határértéken belül lesznek a mutatók nem foglalkoznak vele. -
bgabor #9259 Ne legyen igazam, de nekem nagyon úgy tűnik hogy a rosszul megválasztott, elavult üzleti modell és az átlagos minőség sikeresen elintézte ezt a játékot már a megjelenés előtt. Az interneten fellelhető első reakciók és reviewek is ezt támasztják alá.
Nem csoda, a Bethesdától az emberek nem közepes, hanem állleejtő minőséghez vannak szokva. Én már csak abban reménykedem hogy az ES VI fejlesztését nem hátráltatja majd túlságosan ennek a játéknak az elhasalása. -
#9258 Hétvégén nem nagyon lehetett külön rambózni, vagy kiscsapatos mókákat szervezni, mert túl erősek voltak az őrök. Volt amikor a 10 fős csapatból 5-en meghaltak, amikor a fűrészmalomnál rárohantak a varázslókra.
Szóval majd ha magasabbak lesznek a szintek, meg a cuccok jobbak, akkor már lesz több ilyen egyéni produkció. -
#9257 Tanulság: zászlót jól tud védeni 4 sorcerer -
Betonfal83 #9256 -
#9255 Hát, itt 3 hónapig kell(ene) futkosnod, hogy "nyerj". :) -
#9254 Amíg nem az lesz, mint WoWban, hogy elszaladunk egymás mellett, és aki előbb leveri a királyt nyer, addig minden oké lol -
MaRee #9253 Mondjuk ezt a játékosok döntik el leginkább, hogy hogyan játszanak, nem a játék. Lehet pár fős teamekkel is vadászgatni nyilván, de a többség a futunk a zerggel keepről keepre dolgot részesíti előnyben sajnos, ami rohadt unalmas. -
#9252 Ha találok olyan videót, ahol 5 támadó ostromol egy erődöt, 5 védővel szemben, berakom :) Sok a leakelt anyag, valahol csak lesz olyan is. -
#9251 Ez pont a zerg részét mutatja a harcnak, amit nem akartatok emlékeim szerint -
Munkie #9250 Remény hal meg utoljára... -
#9249 Nyúlfarknyi pvp videó:
-
#9248 Remélni lehet -
Munkie #9247 Hihetetlen mik vannak... a webes lockpicking minigamenél (nem tudom itt mutatták-e), máris megjelent egy ilyen gold "áruház"... 3000 gold ~70 euróért... :D remélem az ilyen botokat, meg hirdetőket keményen bannolni fogják. -
yusukee #9246 Na akkor az is kiderült, hogy a 3 szövetség instája nem csak a nevében tér el egymástól. Amúgy jól néznek ki :). Az Impale szerintem másik player skilljét turbózza fel. (Itt pl a templar rootját gyújtja meg szerintem.) -
ShaiHulud #9245 fasza! nem is gondoltam hogy ilyen popec lesz.
Tenyleg, szinergiakrol tudtok valami tobb infot? melyik mire jo stb. impalet lattam neha felvillanni de hogy mit csinal? :) meg a tobbi. van ezekrol valahol valami info? -
#9244 Egy kis dungeon videó a TF srácoktól (ha valaki nem jutott volna le a béta alatt).
-
Whysper #9243 Nekem harom kulon kulon betas eszrevetelemre reagaltak egy levelven mind a harom pontra. Szoval olvassak es torodbek is vele. 8) -
#9242 Hja ok :) Arra én is vevő lennék, mert amilyen kevés ideig lehetett tesztelni a pvpt, nem sokat láttam belőle. Csak azt, hogy fps nem csökkent, és healerként fun volt a lerombolt falon keresztüllovagolni, majd a háttérből nyomni a jóságot mindenkibe. -
#9241 Bocs lehet félreérthető voltam. Az összefoglaló alatt egy kiterjedtebb ficsőr listára gondoltam. Minek hogy kéne ott működnie. -
#9240 Úgy tudom, hogy NDA alatt van a pressnél is a pvp élmény, csak pve-t írhatták meg, de lehet tévedek. -
#9239 Nem lepődnék meg ha ez csak a béta miatt lett volna így.
Véglegesre ez viszont tényleg nem lenne túl jó.
Van egyébként a Cyrodiil-i pvp-ről valahol egy korrekt összefoglaló ? -
#9238 Na azt én sem. :D