24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#9649 -
#9648 átbasztak! -
#9647 Pofátlanság! Senkiháziak kezében van a popszakma! -
#9646 nincs béta most -
nab #9645 Curse -ön kaptam beta kulcsot, de nem enged be a játék, most akkor milyen beta kulcs ez? -
#9644 Engem a grafikája olyan szinten taszít, hogy az (amúgy nagyon szimpatikusnak tűnő) játékmenete ellenére soha nem fogok kipróbálni a se.
A WOWban sem tudtam soha megszokni az 5 éveseknek való kinézetét... -
Ubi™ #9643 Azok színek meg az a sok kis biszbasz, ami villog mindenfelé a képernyőn. Én totál a meghülyültem tőlük, már nem is érdekel a játék, pedig kezdetben elég lelkes voltam. :) -
#9642 na ne viccelj hogy még itt is a ws kunyerálást kell olvasnom.
#9639: csinál teljes fájl ellenőrzést az átnevezős módszerrel, _szerintem_ nem kell újra lekapni -
LadyWhox #9641 Ha lenne még egy kulcsod akkor azt nagyon megköszönném. Én nem kaptam :( -
Susarc #9640 "ablakon belőni" fixációjára :D:D:D:D ez kész:D -
#9639 Azt mondják a "jól értesült keleti cimboráink", hogy le kell szedni mindenképpen az újat majd a következő bétára. -
SANTANTICA #9638 a 2 kliensnek is más a száma -
Ubi™ #9637 El is tünt a beállítások közül a kiválasztás, vagy legalább is most nem találom a launcher-ben, hogy hol lehetne ezt megtenni. -
#9636 nem is voltak még eu szerverek igazából :) -
Ubi™ #9635 Tényleg, most nézem a UserSettings-ben, hogy "NA Megaserver"-en játszottunk. Én meg azt hittem, hogy mivel kiválasztottam a kliensben, hogy EU-n szeretnék, oda is rakott. -
Johika #9634 :DD -
Nephin #9633 Lehet, hogy mindkettőnkben. :) -
Johika #9632 Akkor ezek szerint nem bennem van a hiba. -
Nephin #9631 Aha, ez kb. a harmadik, ugyanígy vagyok, pedig a humora nagyon jó. :( -
Johika #9630 Off
Nezte valaki Wildstar betat? Egy orat birtam vele jatszani de nagyon idegesitett. A legfurcsabb hogy nem tudom miert. :)
On -
nomiss #9629 nagyon köszi !!! -
#9628 igen az átnevezés működik -
#9627 Szerintem bug, de nem tudom biztosra. Másodjára indítva - vagy átnevezve a mappát -, indul normálisan, update nélkül. -
#9626 pont most olvasom a launcherben
más: látom hogy van külön EU béta realm / kliens, erről 2 gondolat:
- szerinted a következő bétában már esetleg végrevalahára eu szervereken, eu szervereket tesztelhetünk?
- mi ez az idióta megoldás, hogy letölti az egész 30 gigát újra, ha realmet váltasz ?! vagy csak launcher bug? -
#9625 No, az NDA-nak vége, lehet posztolni mindent, ami a csövön kifér. -
#9624 de így leírás meg számok alapján olyanok, mintha maxos karakterrel lehetne őket unlockolni csak -
#9623 http://www.youtube.com/watch?v=yQ_oZO4d1kw
Leírásban ott a link. Majd a béta előtt meg konfigolod, ahogy neked jó. -
Nephin #9622 Csak nekem nagyon OP-k ezek a skillek mindkettőnél? :D -
LadyWhox #9621 Pedig nagyon sok helyen írtak már róla, hogy lesz majd. Ez volt nekem új amit linkeltem. -
#9620 Ezt nem is tudtam, hogy lehetséges lesz. Tudni lehet még erről valamit? -
LadyWhox #9619 Én sem látom sehol a neten.
Valakinek van infója honnét lehetne beszerezni? -
LadyWhox #9618 Vámpír és Werewolf ability-k:
http://eldersouls.com/elder-scrolls-online/skills -
nomiss #9617 Esküszöm nem látom....ha te látod belinkelned legyszives? Vagy legyszi privatba. -
pupyroby1 #9616 vagy a regio-t kell átállítani -
pupyroby1 #9615 Akkor lépj ki menj a eso fökönyvtárba és indisd az eso.exe-t, utána meg a launchert. -
LadyWhox #9614 Én is azzal indítottam..és tölti :S -
pupyroby1 #9613 Engem is szivatott el ne kezd letölteni, a launcher el inditottam utána jo lett asszem -
LadyWhox #9612 igen -
pupyroby1 #9611 Ez most nem a játék hanem timecard ugye? -
VanDaal #9610 Valaki erre esetleg valamit?
Jobb híján ötletelek kicsit a leendő tank karakteremen, az elvonási tüneteimet enyhítendő :)