24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
LadyWhox #9237 Okés. Már megvan a válasz is :)
PSIJIC ORDER Beta Access! This is the INTERNAL Beta and you get to keep access until release! Best team of people you must stay active on forums though this is an account that was given out to people who were helpful in the beta run from before so this is better then a regular beta account.
"Congratulations! You've been selected to join a hand-picked group of testers that we've identified as particularly helpful—the Psijic Order. First and foremost, please do not share any information about this group with non-members or the public.
We've chosen you based on the quality of your bug reports, feedback, and forum posts. As a member of the Psijic Order, you'll have access to a special server with extended availability where you'll test content before it is released to other testing groups. You may encounter more bugs on this server, but we know you're a great candidate to help us root out issues and provide early feedback on new systems.
Offers came in at ~500 quick so I start the bidding at 500. 1k takes it right away. Selling RIGHT AWAY! Play RIGHT AWAY AND ALL THE TIME! RARE!
Western Union, A Cash card from CVS or whoever, OR Paypal as a GIFT payment so there's no fee's involved and shipping of anything is NOT required. -
#9236 az eleje jogos, a végére meg: nem is hiszem, hogy a maradék 1,5 hónapban nekiállnak azokat a szövegeket elolvasni / kielemezni / eszerint fejleszteni :) -
Nephin #9235 Sőt, még össze is csomagolhatod, ha gáz van - felfújható csatagép! :D
Egyébként nekem nem tűnt így most sem, hogy már harmadszor voltam bent. Sokat felhúznak mindkét oldalon és kölcsönösen szétszedik egymást általában, vagy kis kommandók aprítják tüzelővé őket, a pár megmaradt pedig nem viszi le olyan gyorsan, hogy ne lehessen megvédeni a várat adott esetben. Nem vitatom, hogy lesz olyan eset, mint amit felvázoltál, de szerintem nem törvényszerű. -
LadyWhox #9234 PTS Béta megy. Tud valaki bármit is erről a PTS Béta kliensről?
Állítólag a staffoknak van?
-
#9233 Az ilyen kérdéseknél ezt ugyan úgy meg lehet oldani radio button-os válaszolással is, hogy pl. "Nehéznek találod a harcot?" Alatta: "Előnyben részesíted a nehezebb harcot?" Tetszikérteni? ;)
Egyébkén alapból van jó pár írt szöveges válaszadási lehetőség benne a 70 ember számára. :) -
Johika #9232 A Blizzard nem jo pelda, minden sirasnak engedett mar az elejen is. Pl. player sirasnak engedve az undead nem lett igazi undead, mert a paladinok milyen jok ellenuk. Blizzard es a jatekosok egy dolgot felejtettek csak el, hogy a paladin pont ezert paladin.
-
#9231 PVP kapcsolatban:
Csak nekem tűnt furcsának, hogy az ostromfegyverek olcsóak, és instant lerakhatóak? Se supply nem kell hozzá, és pár másodperc alatt kész van. Így a várak pillanatok alatt szétlőhetőek.
Azt éreztem, hogy itt még kevesebb értéke van a váraknak, mint a GW2-ben, pedig ott is 15 percenként rántották át.
Igazából még az zavart, hogy instant lehet ugrálnia várakra, ehhez fejlesztés kell, vagy alapból tudják a várak, mert az jó szar akkor.
Ebből az lesz, hogy összehoppol egy zerg benyom 5 perc alatt 15 otromfegyverrel egy várat, majd szalad a következőre. Ebből nagy gyász lesz, ha így marad. Nyugtassatok meg, hogy csak én néztem be valamit.
-
LadyWhox #9230 Amúgy nagyon bízom benne, hogy ők is megtudják csinálni azt amit anno a Blizzard. Mármint, hogy 0 MMO-val a hátuk mögött is tudnak egy király MMO játékot létrehozni. -
#9229 persze a következő 200millából felfogadnak vagy 70 embert, akik a 2millió bétázó összes kifejtős válaszát elolvassák és kielemzik
vagy.. vagy! írnak egy egyszerű scriptet 1 munkanap alatt, ami a rádió gombos meg ilyesmis válaszokból statisztikát készít
tetszikérteni? -
Nephin #9228 Okéoké :D -
#9227 Igen volt pár, de én nem arról beszéltem. A választós kérdésekől beszélek. Azokon kívül csupán egy általános mező volt annak, hogy mit szeretne a játékos látni. Oda írtam is egy csomó ötletet, javaslatot.
De nem írhatom le a többi 200 választós kérdést elemezve, hogy ugyan kevés a loot, de ezt szeretem. Ugyan nem lehet kitenni minden skillt a barra egyszerre, de ezt szeretem azért, mert... stb.
Ui.: Mondtam, hogy írtam megjegyzést. :) -
Nephin #9226 Persze lehet, hogy épp másról szól az adott kérdés, mint a loot vagy a harc, de megjegyzésként kb. bármit odaírhatsz. :) -
#9225 Épp ez az, hogy elvileg olyan amilyennek elképzelték. A kérdések viszont azt is sugallják, mintha hajlandóak lenének ezen nagy mértékben változtatni. Nem is értem honnan jött le neked a hsz-ből, hogy az én igényeim szerint csinálják meg...
Érdekes. -
Nephin #9224 Hmm, nekem volt jó pár kérdés, ahová konkrétan írni kellett. -
#9223 Rating van, nem gépeléses válaszadás. :) -
#9222 Nem von le. Azért írom és javaslom mindig a paypalt, mert jelenleg az egyik legjobb megoldás azoknak, akiknek nincs bank/hitelkártyájuk, és csak game/timecardot használnak. Mert ez olcsóbb és az ESO enged erről fizeti a jelek szerint (SWtOR is, de pl a WoW ha jól tudom, akkor nem)
1. kreálsz egy paypal accot, kapsz egy számlaszámot, ez a tied.
2. két módon tudod feltölteni ezt az accountot pénzzel.
- vagy már meglévő számláról utalsz át rá bármilyen bankból
- vagy unicredit bankba mégy be, és onnan utalsz rá pénzt számla nélkül (Magyarországon ők intézik a pp ügyeit)
3. A 2. ponttól függően megjelenik a pénz a számlán max 2 napon belül.
4. Innentől kezdve azt csinálsz vele, amit akarsz. Bármilyen pénznembe átválthatod az összeget, napi árfolyamtól függően. Ha hagyod forintban, akkor a középárfolyam környékén fogsz vele fizetni.
5. Profit
Nálunk a családban a fiatalok ezt használják, semmi kockázat nincs benne, és elég 10-20 ezer forintot tartani rajta, és azt újratölteni időnként. -
LadyWhox #9221 Jó..megint elszálltam kicsit. Bocsánat :)
De azért valljuk be, vannak igen elbaszott követelőzések.
Meg kell tartani az arany középutat.
Szerintem.. -
Nephin #9220 -p -
Nephin #9219 Akkor írd úgy, hogy kevés a loot, de neked épp ez tetszik, vagy nehéz a harc, de éppp ez a jó benne. :) -
LadyWhox #9218 Szerintem ez a kérdőív pont így jó.
Így is sok a barom, nehogymár még sugallják is, hogy master az lessz amit ti akartok. Jó, persze, hogy fontos a játékosok visszajelzése, hisz nekik(künk) készül. De jót tenni mindenkinek nem tudsz. Olyan nincs ami mindenkinek megfelel. Csinálják ők olyannak amilyennek elképzelték.
Attól lesz olyan amilyen. Be is baszna, ha a csík húzná a repülőt.
Persze picit lehet engedni, de mi lenne ha mindent megcsinálnának amit a sok gyökér (tisztelet a kivételnek) kitalál.. -
#9217 Ne félj attól, hogy az válik belőle :) -
#9216 Nekem is a spamek közt landolt, de szerencsére beleakadtam. Nagyon jó látni, hogy ennyire szívükön viselik a játékosok véleményét, szóval ki is töltöttem.
A kérdőív jó, de egy nagy baj azért van vele: csak afelől érdeklődnek, hogy látunk bizonyos dolgokat (mint pl. loot mennyisége, minősége, harc nehézsége).
A probléma ezzel az, hogy elfelejtik mellette megkérdezni mi a jó a játékosnak. Tegyük fel azt válaszolom, hogy kevés a loot. Ebből Ők meg levonnak egy olyan következtetést, hogy többre van szükség. Vagy nehéz a harc és ők könnyíteni akarnak majd rajta.
Igen ám, de én pont ezt szeretem benne. Na ez a probléma ezzel a kérdőívvel. A játékos véleményét méri csak fel, és nem a fontosabbat: az igényét.
Én beleírtam, hogy bizonyos dolgokon ne akarjanak változtatni a billentyűspammer, haszontalan tömeglootdobáló stb. WOW és tucatklónjainak játékosállománya miatt. Ne tévedjenek olyan útra, mely a tucat MMO-k felé vezet.
-
LadyWhox #9215 LOL..lehet gyakorolni!
Lockpicking simulator:
http://www.openprocessing.org/sketch/133819 -
Sheol #9214 OK, köszi, utánaolvasok majd a dolognak. :)
(Bocs az OFF-ért a TESÓktól.) -
#9213 jólvan látom mélyebben bele kell mennem :D
tehát kreálsz egy paypal accot, és a fred által #9207 -ben leírt módokon vakerálsz rá pénzt [ezen a ponton vége is a sztorinak, de]
amennyiben van bankkártyád és amennyiben úgy döntesz, hogy összekötöd a paypal accoddal, akkor hozzáadod, és akkor von le pénzt ellenőrzésképp
de _nem_ kötelező ez a lépés, ergo _nem_ kötelező bankszámlával rendelkezned, tetszikérteni?
(hozzáteszem és abszolút saját véleményem, hogy manapság bankszámla(k) és paypal nélkül létezni elég gagyi, nehézkes, és nagyjából értelmetlen) -
Sheol #9212 Na de pont arról volt szó, hogy nem kell bankkártya. :) -
#9211 amikor hozzáadod a bankkártyát a paypal számládhoz, akkor valóban von le :) -
Sheol #9210 Hogyan lehet létrehozni egyáltalán PayPal fiókot bankkártya nélkül?
Úgy tudom, hogy még némi pénzt is von le első alkalommal ellenőrzés gyanánt. -
MaRee #9209 Jó látni, hogy a stressz teszt után mennyire figyelnek a játékosok visszajelzéseire. Aki nemtette még az töltse ki a beta kérdőívet, vagy 2 nappal ezelőtt küldték nekem sajnos a spam mappában landolt és csak most sikerült előkukázni. Rengeteg olyan kérdés van benne, ami miatt a játékosok nagy része vergődött, úgyhogy remélem figyelembe veszik a válaszokat majd. -
Johika #9208 Arra, hogy meg csak hasonlo helyet sem talaltam. Hetfon bejartam az egesz mapot, de nem leltem. :) -
#9207 Vagy simán bemegy bármelyik unicreditbe, és feltölti amennyivel akarja az accountját. Vagy, megkér bármilyen ismerőst, kollégát, hogy utaljon át neki a paypal számlájára. Akinek nincs bankkártyája vagy hitelkártyája, a legjobb megoldás szerintem, mert könnyen is kezelhető és olcsóbb, mint megvenni a timecardokat. (főleg, ha dollárban fizet vele) -
#9206 ahhoz se, kaphatsz pénzt pl. másik paypal accountról -
cain #9205 PayPalhoz se? :-) -
cain #9204 mire gondolsz? először jártam én is a helyszíneken, és sok volt köztük a hasonló, szóval nem jött be az első tippem. jártam végig a szóbajöhető helyeket, és az egyiken volt egy klikkelhető kupac föld, az volt az. -
#9203 Következő napokban lesz egy hivatalos ismertető az összes lehetőségről, akciókról, stb. -
Player16 #9202 Egyébként valami info arról, hogy lehet-e több hónapot egyben előfizetni? vagy lifetime? -
Ashyn #9201 Köszönöm Fred! -
#9200 Lesz Timecard, és lehet fizetni paypallal is, egyikhez sem kell bankkártya. -
Player16 #9199 Kösz jó ezt tudni.
"béta kliens is jó lesz" ez teljesen új infó volt szval duplán köszi:) -
Ashyn #9198 Több guild tagunk is kérdezi, hogy magyarországon elérhető lesz valami alternatív ( tehát nem bankkártyás) havidíj fizetési mód? Pl Time Card. Nézelődtem a hazai boltoknál, de nem találtam semmi információt. Valaki esetleg tud erről valamit?