24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• nomiss
    engem az ui hozott lázba , meg combat text , de nem írnak róla semmit ki csinálja... Kyle nevü srác aki avideot csinálta annyit twittelt hogy ne mondhatja meg az uit ki csinálja , de a releasre meglesz... lol
  • SANTANTICA #9568
    Sima árus a pvp területen van olyan ami 25-ös cuccokat árul, általában várakban.
  • Johika
    En wood elf, nightblade siphoning ag, bow-val jatszottam, pvp-t nem neztem de pve-ben nekem nagyon bejott.
  • danone
    Van valakinek személyes tapasztalata a ranged kasztok közül? Hátha valaki próbálkozott varázslattal és íjjal is :)

Elsősorban pvp érdekelne
  • Acidlich
    Ja igy mar ertheto, kosz.^^
  • nomiss
    van egy másik beta is vannak bent ott is magyarok az megy non stop és nincs szint határ.
  • Acidlich
    5:00 korul meselt a videoban errol, ha jol ertettem.
    Ha elso helyre kerulsz a pvp ranglistan, kapsz emperor armort, meg egyedi skilltree-t is.
    Ami meg erdekesnek tunt szamomra, van egy resz a videoban, amikor pvp vendornal nezelodik..ott felvillannak a sajat lvl 40 cuccai. Ez hogy lehet?
    Tan mikor felhuz lvl 50re a jatek a pvp zonaban, a cuccaidon is huz szintet, vagy ez a figura masik betaval jatszott?:)
  • j0nNyKa
    high elf is erős varázsló tud lenni, meghát kb bárki
  • Berennior
    Én annak örülnék ha a dual weaponokat (sword, axe, stb) lehetne háton hordani. :P
  • VanDaal
    Béta hiányában ismét csak agyalok mindenfélén a játékkal kapcsolatban... :)

Most például az foglalkoztat, hogy ha valaki elementáris mágiával támad ránk, akkor az ellen csak az adott elemmel szembeni ellenállás (pl.: fire resist) nyújt védelmet, vagy az általános spell resist is, ami a bretonoknál faji specialitás?

Azt is jó lenne tudni, hogy nem bretonok részére is elérhető-e valamiképp efféle általános varázslat ellenállás, mondjuk valami treat vagy enchant formájában páncélra?

Illetve még az is érdekelne, hogy maga az armor csak a fizikai támadások ellen nyújt-e védelmet, vagy minden féle elszenvedett sérülés csökkentésére hivatott?

Ha már játszani nem lehet, legalább fejben építgetem kicsit a karakteremet :)
  • nomiss
    na végre én ezt vártam, lássam a dmg.. :D szuper, tudsz esetleg helet ahol vannak ilyen addonok ?
  • Susarc
    miért van ilyen brutál gearben????
  • Eksz
    Azert ha lehet ne altalanositsunk..khm.
  • Teppik Amon
    Félelmetesen jók ezek a videók. Még nem próbáltam ki a PVP-t de attól félek hogy túl kevés időm lesz erre a játékra. Nem akarok a gép elé szegeződni egész nyárra, amikor annyi minden mást is lehetne csinálni, élete is van az embernek :D
  • warcat
    Fasza,viszont akkor én belenyúltam a tutiba az altmer sorcival :)
    Mondjuk nem volt nehéz,utálom a melee karaktereket,és ugye mágusnak elég egyértelmű választás volt az altmer mint faj.
  • ShaiHulud
    lol ezen jokat nevettem, kesz ez a gyerek :D
  • PiszkosFred
    Angry Joe és rájött, hogy mégsem olyan szar ez az egész, ahogy gondolta :) Az utolsó csatajelenet, amelyet nem ő rögzített meg hatalmas, amikor megérkezik egy ostromhoz a harmadik fél is, az Erőd lakói meg hátradőlnek, amíg ezek agyonverik odakinn egymást.

• PiszkosFred
    Biztos lesz, aki megpróbálja. De manapság már készülnek erre a fejlesztők. Lesz goldseller szpem és password scam is whisperben "eso admintól", de ezek velejárói a kezdeti időszakoknak.
  • SANTANTICA #9551
    Hmmm, ez jó hír, gondolom idővel özönlenek majd.
    De ha ennyire "nyilt" egy program nem nagy a veszélye, hogy botparadicsommá züllesztik idővel ?
  • PiszkosFred
    Már vannak addonok, lua nyelv miatt a profik, akik wowhoz is készítettek addonokat, seperc alatt kész vannak az eso verziókkal.
  • SANTANTICA #9549
    Ezen már custom ui van, vagy már a beta óta fejlesztve? Sebzés, heal és buff kijelzések.
  • Nephin
    +z
  • Nephin
    Épp ez volt a lényeg. :) Előtte gondolkodtunk, milyen stealthet ad a crouch PvP-ben, ha emlékszel. Mivel NAGYON messziről megláttak (kb. ahogy kirajzolta a karaktert a játék), gyakorlatilag semmilyen láthatatlanság nincs és kétlem, hogy oldalról vagy hátulról lenne, max nem figyelnek és közelebb juthatsz sneakelve. Ez ellen még mindig feleslegesnek tartom a magelightot. :)

De a testben benne vagyok, majd fussunk össze, komolyan érdekel, mit látni, hogyan, mikor stb. :)
  • Eksz
    Nem jo valasz! :( Remeltem, hogy jolertesultseg tenye forog fenn.
  • PiszkosFred
    Optimista vagyok :) Meg bízok benne, hogy a következő egy hétig fog tartani.
  • Eksz
    "Jövő héten", nemtipp? Igenjolenne, mert amiota vege a betanak csak a remeges meg az orankenti randomjatekaminemTESO install/uninstall megy.
  • PiszkosFred
    Hát a legtöbb mmo-ban azért ha szemből támadtál, lényegesen hamarabb észrevettek, mint hátulról vagy oldalról. Jövő héten leteszteljük, átmegyek Aldmeribe gyorsan és levadászlak :)
  • PiszkosFred
    Nah, ShoddyCast is bedobta a közösbe a pvp videójukat, elemzésüket.

• Wheyprotein
    Nem rohog! Egyutt erez!
  • Nephin
    A csata heve, az, az volt a ludas!

Nem, egyébként tényleg érdekelt, mennyire leszek láthatatlan úgy igaziból, de kiderült, hogy semennyire, mert jó messziről kiszúrtak, ha szemből mentem. Szóval ez még mindig nem az a stealth, amire vágyom, de látókörön kívül működik a videó szerint. Majd belejövünk. :)
  • PiszkosFred
    Nem röhögök, facepalm közben nem tudok :D
  • Nephin
    Néztem, sőt, próbáltam is, igaz, botormód szemből és hátööö... (nem röhög!)

De normálisan csinálva úgy látszik, tényleg nem látják, vagy csak ennyire nem oda figyeltek.
  • PiszkosFred
    Felejtsd el! Hiába skálázza fel a statjaidat 50-re a Cyrodiil, a skilljeid lóf*sz szinten vannak. Majd original 50-es szinten megnézed, az meg nem a bétában lesz.
  • Whysper
    Top 10. dps vagy mi? Mert kasztol fugg mi a feladata sz.tem...minden kell egy csataba. Settenkedo gyiljos faltoro koskent harcolo tankok mindenkit vedelmezo healerek. Igy kerek minden pvp ez biztos igy lesz...
  • SANTANTICA #9535
    Következő bétában lecsekkolom, mert érdekelne.....

Más. Vállalkozott már valki, hogy pvp szempontból rangsorolja a kasztokat ? A top 10-ben 6 tőrös volt...
  • PiszkosFred
    Viszont a stealth-t nézted a vége felé? Kvázi melee rangeba tudott vele jutni, könnyedén.
  • Nephin
    Én próbáltam (vagyis kis restostaffos kitérőtől eltekintve csakis azt használtam hehe) és nagyon bejött, jó, nem keresek headshotokat meg akrobatikus lövési pozíciókat, csak játszok..
  • Nephin
    :D
  • PiszkosFred
    Nem próbáltam a bowot, de látva a skill fát, van még ott móka szerintem, a class skill fáról nem is beszélve.
  • SANTANTICA #9530
    De ügye egy bowos nem csak ennyire képes ? :) Vagy igen?