24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
nomiss #9569 engem az ui hozott lázba , meg combat text , de nem írnak róla semmit ki csinálja... Kyle nevü srác aki avideot csinálta annyit twittelt hogy ne mondhatja meg az uit ki csinálja , de a releasre meglesz... lol -
SANTANTICA #9568 Sima árus a pvp területen van olyan ami 25-ös cuccokat árul, általában várakban. -
Johika #9567 En wood elf, nightblade siphoning ag, bow-val jatszottam, pvp-t nem neztem de pve-ben nekem nagyon bejott. -
#9566 Van valakinek személyes tapasztalata a ranged kasztok közül? Hátha valaki próbálkozott varázslattal és íjjal is :)
Elsősorban pvp érdekelne -
#9565 Ja igy mar ertheto, kosz.^^ -
nomiss #9564 van egy másik beta is vannak bent ott is magyarok az megy non stop és nincs szint határ. -
#9563 5:00 korul meselt a videoban errol, ha jol ertettem.
Ha elso helyre kerulsz a pvp ranglistan, kapsz emperor armort, meg egyedi skilltree-t is.
Ami meg erdekesnek tunt szamomra, van egy resz a videoban, amikor pvp vendornal nezelodik..ott felvillannak a sajat lvl 40 cuccai. Ez hogy lehet?
Tan mikor felhuz lvl 50re a jatek a pvp zonaban, a cuccaidon is huz szintet, vagy ez a figura masik betaval jatszott?:) -
#9562 high elf is erős varázsló tud lenni, meghát kb bárki -
Berennior #9561 Én annak örülnék ha a dual weaponokat (sword, axe, stb) lehetne háton hordani. :P -
VanDaal #9560 Béta hiányában ismét csak agyalok mindenfélén a játékkal kapcsolatban... :)
Most például az foglalkoztat, hogy ha valaki elementáris mágiával támad ránk, akkor az ellen csak az adott elemmel szembeni ellenállás (pl.: fire resist) nyújt védelmet, vagy az általános spell resist is, ami a bretonoknál faji specialitás?
Azt is jó lenne tudni, hogy nem bretonok részére is elérhető-e valamiképp efféle általános varázslat ellenállás, mondjuk valami treat vagy enchant formájában páncélra?
Illetve még az is érdekelne, hogy maga az armor csak a fizikai támadások ellen nyújt-e védelmet, vagy minden féle elszenvedett sérülés csökkentésére hivatott?
Ha már játszani nem lehet, legalább fejben építgetem kicsit a karakteremet :) -
nomiss #9559 na végre én ezt vártam, lássam a dmg.. :D szuper, tudsz esetleg helet ahol vannak ilyen addonok ? -
Susarc #9558 miért van ilyen brutál gearben???? -
Eksz #9557 Azert ha lehet ne altalanositsunk..khm. -
#9556 Félelmetesen jók ezek a videók. Még nem próbáltam ki a PVP-t de attól félek hogy túl kevés időm lesz erre a játékra. Nem akarok a gép elé szegeződni egész nyárra, amikor annyi minden mást is lehetne csinálni, élete is van az embernek :D
-
warcat #9555 Fasza,viszont akkor én belenyúltam a tutiba az altmer sorcival :)
Mondjuk nem volt nehéz,utálom a melee karaktereket,és ugye mágusnak elég egyértelmű választás volt az altmer mint faj. -
ShaiHulud #9554 lol ezen jokat nevettem, kesz ez a gyerek :D -
#9553 Angry Joe és rájött, hogy mégsem olyan szar ez az egész, ahogy gondolta :) Az utolsó csatajelenet, amelyet nem ő rögzített meg hatalmas, amikor megérkezik egy ostromhoz a harmadik fél is, az Erőd lakói meg hátradőlnek, amíg ezek agyonverik odakinn egymást.
-
#9552 Biztos lesz, aki megpróbálja. De manapság már készülnek erre a fejlesztők. Lesz goldseller szpem és password scam is whisperben "eso admintól", de ezek velejárói a kezdeti időszakoknak. -
SANTANTICA #9551 Hmmm, ez jó hír, gondolom idővel özönlenek majd.
De ha ennyire "nyilt" egy program nem nagy a veszélye, hogy botparadicsommá züllesztik idővel ? -
#9550 Már vannak addonok, lua nyelv miatt a profik, akik wowhoz is készítettek addonokat, seperc alatt kész vannak az eso verziókkal. -
SANTANTICA #9549 Ezen már custom ui van, vagy már a beta óta fejlesztve? Sebzés, heal és buff kijelzések. -
Nephin #9548 +z -
Nephin #9547 Épp ez volt a lényeg. :) Előtte gondolkodtunk, milyen stealthet ad a crouch PvP-ben, ha emlékszel. Mivel NAGYON messziről megláttak (kb. ahogy kirajzolta a karaktert a játék), gyakorlatilag semmilyen láthatatlanság nincs és kétlem, hogy oldalról vagy hátulról lenne, max nem figyelnek és közelebb juthatsz sneakelve. Ez ellen még mindig feleslegesnek tartom a magelightot. :)
De a testben benne vagyok, majd fussunk össze, komolyan érdekel, mit látni, hogyan, mikor stb. :) -
Eksz #9546 Nem jo valasz! :( Remeltem, hogy jolertesultseg tenye forog fenn. -
#9545 Optimista vagyok :) Meg bízok benne, hogy a következő egy hétig fog tartani. -
Eksz #9544 "Jövő héten", nemtipp? Igenjolenne, mert amiota vege a betanak csak a remeges meg az orankenti randomjatekaminemTESO install/uninstall megy. -
#9543 Hát a legtöbb mmo-ban azért ha szemből támadtál, lényegesen hamarabb észrevettek, mint hátulról vagy oldalról. Jövő héten leteszteljük, átmegyek Aldmeribe gyorsan és levadászlak :) -
#9542 Nah, ShoddyCast is bedobta a közösbe a pvp videójukat, elemzésüket.
-
Wheyprotein #9541 Nem rohog! Egyutt erez! -
Nephin #9540 A csata heve, az, az volt a ludas!
Nem, egyébként tényleg érdekelt, mennyire leszek láthatatlan úgy igaziból, de kiderült, hogy semennyire, mert jó messziről kiszúrtak, ha szemből mentem. Szóval ez még mindig nem az a stealth, amire vágyom, de látókörön kívül működik a videó szerint. Majd belejövünk. :) -
#9539 Nem röhögök, facepalm közben nem tudok :D -
Nephin #9538 Néztem, sőt, próbáltam is, igaz, botormód szemből és hátööö... (nem röhög!)
De normálisan csinálva úgy látszik, tényleg nem látják, vagy csak ennyire nem oda figyeltek. -
#9537 Felejtsd el! Hiába skálázza fel a statjaidat 50-re a Cyrodiil, a skilljeid lóf*sz szinten vannak. Majd original 50-es szinten megnézed, az meg nem a bétában lesz. -
Whysper #9536 Top 10. dps vagy mi? Mert kasztol fugg mi a feladata sz.tem...minden kell egy csataba. Settenkedo gyiljos faltoro koskent harcolo tankok mindenkit vedelmezo healerek. Igy kerek minden pvp ez biztos igy lesz... -
SANTANTICA #9535 Következő bétában lecsekkolom, mert érdekelne.....
Más. Vállalkozott már valki, hogy pvp szempontból rangsorolja a kasztokat ? A top 10-ben 6 tőrös volt... -
#9534 Viszont a stealth-t nézted a vége felé? Kvázi melee rangeba tudott vele jutni, könnyedén. -
Nephin #9533 Én próbáltam (vagyis kis restostaffos kitérőtől eltekintve csakis azt használtam hehe) és nagyon bejött, jó, nem keresek headshotokat meg akrobatikus lövési pozíciókat, csak játszok.. -
Nephin #9532 :D -
#9531 Nem próbáltam a bowot, de látva a skill fát, van még ott móka szerintem, a class skill fáról nem is beszélve. -
SANTANTICA #9530 De ügye egy bowos nem csak ennyire képes ? :) Vagy igen?