24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#16219 Valóban. -
SANTANTICA #16218 Azért a fear sem kutya :) Menekül a csóka hanyatt homlok és szépen hátba sorozod, egy hátránya van, hogy utána kell caplatni a loot miatt :) -
#16217 Nightblade-nek nincs ranged stunja se ranged ultija. Minden más kasztnak van (ranged stun).
Én szerintem csak azért mert jól hangzik hogy nightblade ne dönts amellett. Sokan azt mondják de szerintem igazából fogalmuk sincs.
Nightbladenek szerintem egy előnye a 2,5 sec invisibility, ami jól tud jönni. Meg ha már nem lesz bugos akkor a 30% attackspeed + 30% stamina regen hozzá.
Javaslom nézd meg a templar képességeket: ranged stun+knockback, ranged slow, heal. Tudom hogy archer de a heal elég fontos. NB-nek is van, csak az sebez is viszont az nem egyből healel.
-üdv lvl 55 NB archer -
Ubi™ #16216 Pedig az íjász, csak pet/petekkel az igazi, szóval szerintem akkor inkább már sorcerer. -
TomStorm #16215 Korai lenne ezt így megválaszolni hacsak nincs köztünk olyan aki végigment volna minden faj minden skillen.Várj,..nincs:)
Én így kis szinten Nightblade-re szavaznék ha Bow,crit support(medium armor-weapon crit),valami ilyesmin próbálkozok éppen de nem tudom majd nagy szinten is jó lesz v.sem.
Nagyon összetett az egész és nagyon sok idő kitapasztalni.
Mondjuk láttam én már DK-t is main Bow,AoE és Heavy armor.Egész életképes lehet az is.
Én alapból csak Nightblade kezébe adok íjat,az én játékstílusom a többivel nem teszi lehetővé,hogy használják..
-
#16214 Az emberek nagy része NB-t mondana, de szerintem Templarral is nagyon fun, sőt. -
FNightWalker #16213 Kérdés
Íjász karakternek melyik class a legideálisabb, legmegfelelőbb? -
MaRee #16212 -
FNightWalker #16211 A Dicsőséges Birodalmi népet se felejtsük el
-
#16210 -
TomStorm #16209 Összeállítottam TES Lore-t a fajokból,felirat van de Angol.Érdemes megnézegetni nagyon jól elmesélik!
Daggerfall Szövetség:
-Bretons of High Rock
-Orcs of Orsinium
-Redguards of Hammerfell
Aldmeri Domínium:
-High Elves of the Summerset Isles
-Wood Elves of Valenwood
-Khajiit of Elsweyr
Ebonheart Paktum:
-Argonians of Black Marsh
-Dark Elves of Morrowind
-Nords of Skyrim
-
#16208 Számomra Bangkorai a legundorítóbb zóna, veteránon legalábbis:D -
Bandras DaSilva #16207 nekem tetszettek a kezdő Daggerfallos küldik is. Valahogy nagyon eltalálták a világot és az egész körítést. Az meg nálam külön plusz, hogy nem ilyen happy endinges questek vannak. Néha tényleg sajnálom az adott npcket mert eléggé szopatja némelyiket az élet:). ez nem sűrűn szokott velem előfordulni egyéb játékokban.
Néha kicsit untam mondjuk a szellemvilágos küldiket mert azért itt-ott elgurult a gyógyszer és álomból is álomba mentünk, de ezek is elég jól megírt dolgok voltak.
Viszont a veterán területekre már nem volt idő úgy látszik. vet 2 es rangon tolom még Auridonban, de nem mindig sikerült upgardelni a lootot. Arról már nem is beszélve, hogy pl. a Banished Cells veterán dungeonban sime lvl 15 ös cuccok potyognak a ládákból, a bossok viszont veteran 5ös itemeket dobálnak és így a mókán kívül sok értelme nincs lemenni ezekbe per pillanat. Mondjuk én járok mert szeretem a kihívást, de az is beszédes, hogy a legjobb runt egy olyan csapattal csináltam (random) ahol egy vet2es volt és három vet 1 es. Relatíve kevés fekcéssel meg tudtuk csinálni, pedig az elején nagyon úgy tűnt, hogy kevés lesz a dps.
Néha nem nagyon értem, hogy hogy jutnak el az emberek veterán szintekre mert olyan tankokkal lehet találkozni, akik dobják az aggrot, a vámpír miatt ha vki gyufát gyújt mellettük már el is bukták a hpjük felét és azért néhány dpsnek is kihívás megértenie, hogy ne kifelé fusson a healekből meg hogy ne álljon a piros körökbe, stb stb.
Ezeket remélhetőleg hamarosan javítják és Craglorn is játszható lesz kisebb vet rangon is.
Más: a main story vége meg coldharbour vége viszont iszonyat feelinges. Nagyon régen élveztem questeket ennyire.
-
#16206 Szerintem úgy van kitalálva, hogy ahogy haladsz előre a zónákban, egyre összetettebbek a sztorik, ahogy a nehézségi szint is egyre fokozódik. Nekem így tűnt. -
#16205 Ez a hosszú fejlesztési idő egyik átka. Nagyon látszik, még most is, hogy melyik zónák készültek el legelőször, és melyek a végén. Hasra ütök, de szerintem van 1 év az első és az "utolsó" zónák elkészülése között. Ezért amelyek a végén készültek, tele vannak azokkal jóságokkal, amelyek menet közben kerültek be - szerintem legalábbis -, míg az első időkben elkészülteket próbálták bár "upgradelni" és frissíteni az időközben bekerült lehetőségekkel, de még sem olyanok. -
cain #16204 szerintem a zenimax tanulási görbéjét detektáltad. -
Chris #16203 Érdekes amúgy ez a kérdéskör a kvesztekkel kapcsolatosan. Kezdetben volt ugye a béták idején az a probléma a kezdő szigetek bezártságával/linearitásával, amit ugye javítottak is a kezdésre. Ezen felül én személy szerint finoman szólva "nem jöttem lázba" az alacsonyabb zónákban való kveszteléstől sem, ellenben a daggerfall utolsó két zóna (Bangkorai/Coldharbour) olyan kiugróan magas szinten van összerakva, mintha egy teljesen más csapat csinálta volna őket. Kiváló phasing, nem annyira bullshitnek tűnő döntések, érdekfeszítő, nagyon jól felfűzött story, stb., le a kalappal előttük.
Szóval nem tudom hova tenni ezt a kettősséget, mintha két, egymástól teljesen függetlenül dolgozó, nem felügyelt csapat csinálta volna őket. Kíváncsi leszek majd a másik két frakció területeire.
Ezen felül, spoiler nélkül, érzek egy apróbb dramaturgiai törést a main storyban is 40-45 között. Vki volt még így ezzel?
-
#16202 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pár képecske:
-
#16201 Tamriel geographic. Tele csudálatos képekkel. -
#16200 Az ExH csapatból még hiányzik 2-3 aktív ember. Akit érdekel egy 20 fős, összetartó kis csapat az jelentkezzen. Járunk mindenhova, de a közös megmozdulások pvp-n, amelyek a legtöbbet fognak menni. A Daggerfall Szövetség oldalát erősítjük!
Jelentkezés itt, rád bízom mit írsz: [email protected]
Feltételek:
a) 18+ életév, lehet kevesebb, ha tudsz viselkedni
b) Legyen normális mikrofonod, géped és neted a játékhoz
c) Csapatmunka, közös programokon részvétel, társaid segítése
d) TS használat kötelező -
#16199 Molag Bal igazán kirobbanó formában van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#16198 20-as szinten vagyok épp,a feladat Mannimarco megölése volna.
Aki már megcsinálta ezt, hanyas szinten tette?
Mert amúgy 23-as ellenfeleket ölök hármasával, de ez egy kicsit megint nehéz...:) -
FNightWalker #16197 Köszönöm a tippeket.
Az Inner Fire-t pedig ki is tanulom amint lehetőségem lesz rá.
SweetFX-et használok csak sajnálatos módon a kép nem adja vissza a minőséget, de legközelebb PNG-ben mentem a képet/képeket.
-
#16196 Jól tetted. :)
Tip: ha a saját cuccaid töröd be akkor kevesebb xp jár érte. Ezért jó ha valakivel összeállsz és egymás cuccait tördelitek, de ez nem kötelező, csak kicsit gyorsít a craftoláson.
Lesz majd két féle tauntod is (másik az undaunted Inner Fire-je) amivel még jobban tudsz majd tankolni, mivel az utóbbi magickát eszik és ranged. Ha jobb képet akarsz csinálni, akkor png-ben mentsd el, én azt szoktam használni. Nem túl nagy filet csinál és szokták szeretni a feltöltő oldalak. (RadeonPro-val készítem, illetve a Fraps is jó) Plusz próbáld ki a sweetfxet.
Üdv a fedélzeten ! -
FNightWalker #16195 Úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt a játéknak.
Folytattam az Imperial Dragonknight (tank) karakterem, délelőtt végigcsináltam a Spindlecluth dungeont eléggé élvezetes volt, bár a tankolás kissé eltér a többi MMO-ban tapasztaltaktól, de nem rossz. :)
Megléptem a 16. szintet, lecrafoltam az új armor szettemet, közben "biznisz barátságot" köttetem egy francia játékossal, megbeszéltük, hogy felkeresem majd ha alapanyagokra van szükségem. :D
Íme a karakterem:
(eléggé szar a minőség :()
-
HyperManiac #16194 Tényleg bugos shadowfen quest dolog. Ma reggel írtam a supportnak hogy sokan nem tudják megtalálni az utolsó küldit. Délután jött is a válasz:
Greetings, hero!
Thank you for contacting The Elder Scrolls Online Team.
Thank you very much for letting me know about this! Your guildmates are correct: our developers are working diligently on a solution to this issue. :) This will be solved soon, in an upcoming patch. In the meantime, perhaps try working towards some other achievements.
Best of luck in your quests in Tamriel!
Thank you for your continued interest and support!
Nem semmi support. Nagyon jól nyomják. -
#16193 Akkor bedobnak egy újabb százast a flipperbe, és újrakezdik elölről ismét három golyóval :) -
#16192 Theorycraft:
"Combat with any monster in a Trial will block resurrection for group members until combat ends."
Összesen hatvanszor lehet éledni, ami azt jelenti hogy 12 főnél ha wipeol a parti akkor hamar el fog fogyni a kezdeti kitapasztalós időszakban. -
#16191 Healelsz playert és az öl akkor azért kapsz killt/lootot nem?/volt is erre valami buff még béta utolsó szakaszában ,hogy kevesebbet kell healelni, hogy érvényesüljön/ :) PvPben meg ha out of combat valaki és akkor healelsz azért is jár Ap. (thx Zeni!, ritka az ilyen szitu :PP)
Vampire
Bat Swarm: Fixed an issue that was allowing this ability to erroneously deal damage through walls.
Vampire passive abilities will no longer stop working when your character dies.Woho!
-
#16190 Még nem volt, csak 4 hsz-t kellett volna letekerni. -
MaRee #16189 1.1 peccs nót, ha még nem vót
"The XP awarded for killing enemy player characters has been doubled.
XP rewards for completing the quest to kill 20 enemy player characters have also been increased."
Már csak azzal kéne kezdeni valamit, hogy heal után is adjon xp-t /vp-t, mert így nem nagyon éri meg hílelni.
"Veteran-rank monsters will now correctly drop Veteran-rank potions."
Hirtelen ezeken akadt meg a szemem, de végre a sok quest bugot is fixelik, be lehet fejezni az acsikat. -
#16188 Volt ahol dobtam egy hátast. Kis élménybeszámoló egy questről [Igyekeztem úgy írni, hogy minimális spoiler lehessen, nem írtam neveket, helyszínt csak alap szitut]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Felettesemnek kellett segíteni és lényeg az, hogy meghalt volna ha bele egyezek abba, hogy feláldozza magát, de nem! Mondtam, hogy jól van te a mai napot meg fogod élni, keresek valakit helyetted. Ott is hagytam és vándorútra indultam a környéken.
Találtam is egy fogolyt, aki könyörgött, hogy engedjem ki és segítsek neki kijutni. Hazudtam neki, hogy kivezetem, de a jó ügyért!
Ez még oké, itt annyira nem sajnáltam, de mielőtt belőle lett a csali eltolt egy mondatot, hogy reméli, hogy ez tényleg segít kijutni, hogy végre láthassa a családját. Két másodpercre rá kutyakaja lett belőle.
-
#16187 Nem akarok spoilerezni, de EP oldalon, Bleakrock sztori végén menj vissza, és nézd meg a döntésed következményét Bal Foyen érintett helyszínein. Utána mondja azt bárki, hogy nem fontos a döntés a játékban. Abban a játékosban, aki csak egy kicsit bele tudja magát élni a szituba (értsd: érti a szöveget, átérzi a dolgokat, és nem aranyhal szintű memóriával rendelkezik), abban azért - az azt megelőző 3-4 órás élmények után - kavarognak majd az "érzelmek". Vagy Stonefallsban az Indoril papa sztorija. Vagy Deshaanban, amikor olyan helyről kapsz segítséget, amelyről nem is álmodsz (főleg, ha ismered a TES világát és Szervezeteit). És még lehetne sorolni, de inkább játszok :) -
#16186 Az bugos, a devek is írták már, hogy átírják az achit, mert senki sem találja az utolsó kvesztet :) -
#16185 Írtunk a kvesztekről eleinte, de aztán abban maradtunk - miután én is és mások is elspoilereztem/tünk véletlen pár küldetést -, hogy inkább nem erőltetjük, hogy ne csesszük szét/el mások élményét. Nem kell túlgondolni azt, ami egyébként kurva egyszerű.
Nagyon jók a küldetések a játékban. Szinte minden nagyobb küldetés lánc végén döntened kell a szembenálló 2-3 fél között, hogy kinek kedvezel. És ennek megfelelően változik a világ, mikro- vagy makrokörnyezeted, a phasingnak megfelelően. Sőt, van a játékban - nem kötelező jelleggel - intimidating és persuading, amivel akár egészen más irányba is mehet a sztori - vagy ha nem küldetés, akkor ezzel kirabolhatod a karavánok kereskedőit a vadon közepén :). Az kétségtelen, hogy a küldetések nagy része a szenvedés, a nyomor, a háborúban eltűnt családtagról, vagy betegségről, esetleg inváziós problémákról szól, de ez egy ilyen korszak. VAnnak azért őrült, magukat királynak képzelő emberek, vannak trükkös Hercegek, és még lehetne sorolni. ÉS MINDEZT EGYEDÜL JÁTSZVA!
De mivel ez egy mmo, lesznek össze-vissza rohangáló játékosok, lesz aki előled nyúlja le az ércet vagy növényt, lesz aki átugrik a hulládon és nem segít, de ez LEGKEVÉSBÉ SEM A JÁTÉK HIBÁJA, ez emberi reakció.
És a végére annyit, hogy pont ez a játék egyik hibája. Az 1-50 szintezés annyira hozza a singleplayer TES részeket, hogy azon veszed észre magad - leszámítva a publikus dungeonokat és a world bossokat -, hogy NEM PARTYZOL, hanem főként magányosan kalandozol és élvezed az egészet. Pedig, ugyebár ez egy mmo, társasjáték vagy miafene, de mégis singleplayerként játszod az idő nagy részében.
Erről ennyit. -
#16184 Ez volt már?
"We are in process of putting up our first major update to the game on our Play Test Server (PTS), which includes many updates to the game, including class and weapon ability tweaks, content fixes, and updates to almost all game systems. It also contains our new end-game Adventure Zone, Craglorn, with Veteran content aimed at 4 and 12-man groups. So stay tuned for PTS patch notes for all the other fixes that we’ve been working on. This is a major update to the game, so it will be on PTS for at least a week or 10 days for testing before we take it live."
Patch notes PTS
-
Although #16183 Mondjuk a skyrimhez képest én is ezt mondanám, ez biztos jobb. Sokkal komolyabb a lore team és a loremaster garancia volt a jobb történetre is. Látatlanba mondom. Legfeljebb az zavarhat, hogy sok olyan játékos játszik ma már az mmokkal akiket nem nagyon érdekel a beleélés, és csak szaladgálnak össze vissza de ez minden nagyobb létszámú mmoban így van és még lesz is egy darabig. Arra viszont már a megjelenés előtt volt egy 5-söm ez mint történet jobb lesz a skyrimnál, és ezt ide is beírtam. Az meg, hogy itt nem nagyon írnak a questekről az ne zavarjon, a skyrim topik se a történet minőségéről szólt rossz kiindulási alap. Legtöbb játékos ma már nem a történet miatt játszik, max az swtorba vannak sokan még ilyenek bár onnan is lépnek lefelé elég rendesen. -
#16182 1. 11.000 Ft-ért kapsz, 450+ óra küldetéshegyet, csak saccolom, de 1000 biztos van a játékban
2. 18 zárt dungeont, meg egy csomó nyitottat
3. Van egy akkora pvp zóna, normálisan megjelenő karakterekkel, ostromokkal, mint más játékban egy az egész játék térképe
4. A játék küldetései az utóbbi 10 év legjobb és leghangulatosabb mmo küldetései, igazi TES színvonal
5. Akármennyi hiba van, akármennyire fikázzák, olyan sima mmo startot produkáltal, amire becsületére vált volna sok cégnek, kiadónak és fejlesztőnek
Igen, ez nem egy single player játék, ez egy TES mmo, és ha ezt sikerül feldolgozni, akkor meg kell venni.
-
Nos #16181 Amit írtam, azt nagyjából az elmúlt 80-100 hozzászólás alapján vettem le. Nekem személyesen csak bétás tapasztalatom van. Valószínűleg az a baj, hogy nagyon a single ES játékok hangulatát keresem benne.
ANDAXINx: Ugye azért érzed, hogy nem elsősorban az árával van bajom, adtam már én is többet kevesebbért. De te sem adnál túl sokat egy olyan ruháért, amit lehet soha nem fogsz felvenni.
Na nem keltem a feszültséget, legközelebb csak akkor írok, ha esetleg benevezek rá egyszer. -
MaRee #16180 Hát valamit nagyon elnéztél, épp erről papoltunk, hogy milyen fontosak ezek a dolgok a játékban. Rengeteg quest van, ahol a karatkered személyisége dönti el egyes npc-k sorsát, vagy egész falvak, törzsek sorsát is akár.
Ennél rpg-sebb egyik mmo sem lesz, az swtor sem.
A buff,statok stb szavakhoz meg szokj hozzá, mindegyik játékban jelen vannak, bár itt a minimális alap ui meg stb próbálja elég jól elhitetni veled, hogy single playert játszol.