24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
SANTANTICA #16383 Nekem sehogy sem lehet skippelni az új karit...a create gombra azonnal a börtönbe tesz nem jön fel az ablak a skip gombbal. Másnál működik? -
cpuma #16382 ne adj nekik ötleteket, mert még hétfőn is lehet :D -
cpuma #16381 na, elrepült az a pár óra :)
"The maintenance is complete, and the European megaserver is now back online and available.
In addition, we'd like to let you know that the regular Friday maintenance has been cancelled this week. " -
cain #16380 ideje volt, hogy észbekapjanak, a hét eddigi négy napjából csak hétfőn nem volt maintenance. -
#16379 We are now able to share one more update with you. The 1.0.6 patch is now completely deployed on the European megaserver, and our team is making sure the environment is stable so that we can open the servers for everyone. We are working hard to make sure everyone can enjoy Tamriel as soon as possible and will provide more information as we receive it.
In addition, we'd like to let you know that the regular Friday maintenance has been cancelled this week.
Once again we would like to thank you for your patience. -
cpuma #16378 na, nyugodtan megfőzhetek ebédre, úgy látom nem kell kapkodni...
ez az EU-s megaserver elég mostohagyermek -
SANTANTICA #16377 Most meddig tart a leállás? Nem délig? -
cain #16376 mikortól lesz az, hogy legfeljebb 8 targetet sebez majd minden aoe? -
Ubi™ #16374 Egész pontosan max. szinten 13%-al csökkenti a HP-t. Négyen v5-ös PD-ba minden trash pakkon csak 2x lehetett elnyomni a Pulsart, mert utána mindenki feküdt. Tehát csinálsz egy group-ot, mindenki fog egy destro stuffo-t, kimaxolja a Pulsart és mehet a grind. Happy hour! -
SANTANTICA #16371 patch elindult -
MaRee #16369 Igen erre gondoltam, hogyh a mondjuk 10en nyomjuk a pulsart, akkor az 100% hp csökkenés. -
#16368 Esélye sem lesz, addigra tuti jön valami gigacontentpatch amiben bárki unlockolhatja a dragonborn skill ágat. :D
MaRee: Persze lehet spamelni a pulsart is, de csak más játékosok 10 százalékával adódik össze a tied. Egyedül nem tudod kihasználni ezt a hibát. :) -
SANTANTICA #16367 a sorcik kicsit bűvöljék már meg a servert, hogy elinduljon :) -
MaRee #16366 Impluse-nál a 10% hápé csökkentős dolog müködik stackelve? Én is azt nyomom az ellen közepén mindig. Bár egy 5 skillből álló rotánál nehéz nem spammelni valamit :D -
#16365 Oké, már kétszer leírtam, többször nem fogom. :) -
#16364 Valóban mert bat swarm + "impulse" spammer. :) De igaz, sok segítséget kapott a guildjétől is. -
#16363 Former emperoron az Authority passzív 5%-kal csökkenti az ulti költséget. Ez a sorci power stone passzívjával együtt pont elég 100% csökkentéshez. -
MaRee #16362 #16304 -
Ewron #16361 Nem kicsit dühítő, hogy megint ünnepnapon nem lehet játszani... Miért nem lehet ezt éjjel 2-kor megcsinálni délelőtt helyett, ha már muszáj ünnepnapra rakni a karbantartást? -
MaRee #16360 Azért Pryda rohadtul nem batspammer, ilyet ne mondjuk. Elég csak a streamjét nézni, de én gyakran vagyok Votf-esekkel egy csapatban, és nagyon nem ezt a stílust erőltetik. Ha tényleg ilyen könnyű akkor nosza, legyen innen bárki is Emperor akármelyik campaignben, nem hogy a legnépesebben.
Egyébként másik vicces dolog, hogy egyes guildek a néptelenebb campaignekben úgy tesznek szert milliónyi AP-ra meg Emperorságra, hogy övék szinte az egész map, és így a scouting missionöket a végtelenségig tudják ismételgetni pillanatok alatt. -
#16359 Kit érdekel a császári cím? Pár év és úgyis jön Talos a kolóviai sereg élén (megtámogatva pár breton és nord egységgel) és hazavág mindenkit. Na ő majd önerőből lesz császár. :) -
#16358 Ez nem így van. Az emperor igen, de a former nem nyomogatja ingyen... max ha beragad a passzív bónusz... ugyan ez igaz a vámpír stagekre is. De még mindig nem ettől unbalanced a skill, ezek bugok amiket javítani kell.
Ha nem ragadnak be random időnként a passzívok, akkor is ugyan így tudja majd tolni a bat swarmot, mert már 5-6 emberen is simán feltöltheti az ultimatet. Ettől unbalanced a skill, nem mástól.
Az meg, hogy mennyire tud játszani, majd akkor derül ki, ha nem lesznek ilyen mankói és önerőből éri el az emperorságot. -
#16357 Jobban nyomja az R betüt mint innen bárki!!44:D -
#16356 (former) emperor sorc ingyen nyomogatja a skillt. Sima sorc 10 ultiból nyomogatja. Ennyi ultit a nézésével összeszed bárki 5s alatt.
#16354: nem, csak vmi eso-celeb az ipse, aki még játszani is tud^^ -
#16355 Ehhez semmi köze az ulti csökkentésnek. Mint már lentebb is írtam, a bat swarm egyetlen unbalanced része, hogy amíg aktív ugyan úgy tölti az ultimatet. Ezért lehet rajta folyamatosan, nem másért. -
#16354 Egy kedves rokon? Esetleg Ön az? -
pupyroby1 #16353 megint maintenance... -
#16352 Köszi, teljesen ismeretlen hír volt. -
Although #16351 Craglorn 12 -
#16350 Tegnap ragequit-elnem kellett már a kurva swarm miatt... nem ezért fizettem :D -
#16349 Tbh a csávó bármi mással jobb lenne, mint innen bárki...
Egyébként a bat szar+ ulti csökkentők egyszerűen tönkrebasszák a pvpt a jelenlegi formájában. -
#16348 Holnap kapnak hideget és meleget emiatt a redditen, az hétszentség. :) -
#16347 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#16346 /sigh
Nem unalmas még ezen lovagolni?
Amúgy meg az a nagyon eredményes illető csakis a bat swarmnak köszönheti a koronáját.
-
Susarc #16345 baaaaameeeeeeg :D -
TomStorm #16344 Nem szűnt meg.
Egyébként most azon gondolkoztam,hogy nem biztos jó ötlet Alt.karakterrel foglalkozni mivel az Acsi nem account bound.
Ha most végigmennék egy alt.Aldmerivel akkor a main Bretonnal megint meg kellene ezt lépni.
Viszont ha most nekiállok Bretonnal az összes frakció területének akkor meg az alt elveszti az újdonság varázsát:)
Tehát végülis a logika azt diktálná,hogy először alt-ozni és aztán Main+achievement-.- -
MaRee #16343 A váNpír nem op! :D Viszont amikor már az egyik legeredményesebb Emperor is azt kéri, hogy fixeljék, elgondolkodtató.
-
#16342 Nem kell ahhoz addon, chat, fogaskerekek, npc pipa. -
SANTANTICA #16341 Új karakter skip lehetősége megszűnt? -
#16340 Szerintem nem fogsz csalódni benne, az angol tudás persze nem árt, de így legalább van ok amiért tanulod. Én a sajátomat nagyrészt játékokból szedtem össze, ennek megfelelően nem vagyok perfekt, de elboldogulok.
Talán érdemes felrakni azt az addon-t ami a háttérben elhangzó mondatokat is kiírja.