24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #16423 Az elejétől arra láttam csak esélyt, esetleg b2p lehet, ha nem lesz akkora előfizetői bázis mint kellene. Erre se sok esély van, de kivárok :) A játék rész, történetileg érdekel, végre 2006 után egy élvezhető tes történetet láthatok, ami nem 12 éves korosztály szintre lett megírva. Több nem is érdekel :)
-
Bandras DaSilva #16422 Hát nem tudom. Ha érdekel próbáld ki. Nagyot nem veszíthetsz vele. Mondjuk ha úgy állsz hozzá, hogy ez akkor is szar, akkor nem érdemes:)
Fél évet meg fölösleges várni mert most is elég jó formában van a dolog. Van pár bugos quest meg kell egy kicsit finomítani, de ezek nagy részlét kb. észre sem veszed.
Ez a jön más is majd azokat lehet érdemesebb megnézni dologhoz meg csak annyit, hogy azoknál is érdemes akkor legalább egy fél évet várni. Mert kb. minden MMO azzal küzd, hogy az elején alakítani kell még rajta:)
A questek meg tényleg jók és most már tömeg sincs:) -
Although #16421 Nekem elég volt az is, Tomy írta neki ez jobban bejön neki, mint a skyrim, oblivion. Erre számítottam is. nem egyszerű amikor egy cég próbál két világ mmo és egy offline sandbox-ot összehozni egy játékban. Nincs meglepetés abban ez előnyök-hátrányokban megjelent itt is, olvasva. Ezek logikus gondolkodású ember számára anélkül is várhatóak voltak , hogy egy percet eltöltene a játékban.
Persze fenntartom továbbra is. A morrowind-skyrim időzónán megjelent történet, karakter szintű minőségi romlás itt is elő fog jönni idővel.
De az még odább van, és legalább az alapjáték minőségét már nem tudják nagyon elrontani. Szóval, várni kell egy kicsit, magam részéről ez egy fél év is lehet, akkora már az újdonságra hajazó tömeg máshol lesz. A nehézség inkább az, várható egyéb jó nevek is jönnek, az idő meg véges amit erre fordít az ember :)
-
Lesusius #16420 Köszi! Ezért is gondoltam hogy inkább megkérdezem itt. Bár valszeg várok vele a vizsgaidőszak végéig. -
Bandras DaSilva #16419 A sok rossznak nem kell hinni. Nincs nagyobb baj a játékkal. Persze, kis finomhangolás itt-ott még kell majd, de ezeken dolgoznak.
Bugos quest nem túl sok van, de ezeket is javítgatják folyamatosan.
A boss loot dolog majd változik Craglornnal, egyelőre olyan, amilyen. Van aki szerint ez így jó, mások meg szidják. Ez sem új egy MMO-ban.
Amire fel kell készülnöd az az, hogy a játék a questekről szól. Igen változatos és ötletes questekkel van teli. A területek jó nagyok és lehet bóklászni eleget. Az end game nem feltétlen a többi MMO-tól megszokott end game. Itt még több questezést jelent és egy kcisit lassabb fejlődést. ez eleinte furi lehet, de ha rákap az ember az ízére nem gáz és szépen lehet fejlődni is.
Dungeonök vannak, ezekből van saját (insta) és van public is. Van amelyik könnyebb, de van olyan is ahova grouppal célszerű lemenni.
pvPről sokat én nem tudok mondani, de a klasszikus várfoglalós dolog. Azzal megspékelve, hogy iszonyú nagy a terület és lehet pve questeket is csinálni. Sokszor zerg fest, de ez sem új dolog. azért néha lehet jókat harcolni. Valszeg többször is ha beleszokik az ember. jelenlegi karimmal egyelőre nem nagyon pvpztem, de majd lehet annak is eljön az ideje.
Érdemes megvenni sztem és egy hónap játékidőt tartalmaz játék megvásárlása. Sztem előfizetni is érdemes rá, de ha csak azt az egy hónapot pörgeted ki, akkor is bőven megéri.
Nem érdemes nagyon a sírókra hallgatni egyik fórumon sem, mert sokszor kiderül, hogy azért sírnak mert nem ismerik a saját kasztjukat/karakterüket és kb. fogalmuk sincs, hogy ki-kivel van. Csak hisztizni könnyebb mint egy kicsit gondolkodni.
Van elég sok magyar is a játékban és akikkel eddig találkoztam mind jó arcok voltak, guildben sincs semmi hiszti. Ha kell szívesen segítenek mindenben.
-
SANTANTICA #16418 + :) -
MaRee #16417 Egy virtuális sör a jutalmad, vagy ingame 3 wormst küldhetek :D -
#16416 Mindkettő szándékos, tudatos, emiatt nem fogják "megcsinálni". :) -
#16415 Parancsolj, frissen melegében (ezért még lehet benne pár elütés vagy helyesírási hiba, a korrektúra folyamatban): Kérdezz-felelek az ESO várható újdonságaival kapcsolatban (reddit - május 1) -
Lesusius #16414 Köszi, a loot-ot rendesen megcsinálták? (Ezt szintén csak hallottam hogy leöltök 1 boss-t és kidob kemény 2 aranyat, 1 ló meg 14 ezer arany) -
Nephin #16413 - ajánljuk
- a bugokat ezerrel irtják
- 30 napot kapsz a dobozzal
- egy remek játékot vettél -
Lesusius #16412 Bocsánat, a feltöltőkártyás rész csöppet korai volt, most látom hogy mégiscsak van benne egy 30 napos, a no feltöltőkártyás dolgot amúgy a cdgalaxis oldalán olvastam. -
Lesusius #16411 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire ajánljátok most ezt a gammát, mert szemezgetek vele, de elég sok rosszat hallottam (bugos és hasonlók), ráadásul csöppet pofátlanságnak vélem, hogy a 12e Ft-os dobozban még 1 rohadt feltöltőkártya sincsen. Ilyenkor felmerülne bennem a kérdés: mit is vettem 12 ezerért? -
Lengyel2 #16410 -
#16409 "We have a prototype right now. The very rough idea, and things might change, is that players will steal things from NPCs incurring a bounty if the theft is witnessed. (Same with killing NPCs.) Guards will give you the chance to pay the bounty before they attack. However, you could be killed on sight if your bounty is too high. We are also looking at ways for players to be “guards”. Obviously we want to take the best aspects of social interplay and put it into the system. That’s probably all I can tell you for now."
Lesz itt móka s kacagás (és sírás) :) -
#16408 Szerintem hulla hegyek lesznek a játékban, mert mindenki szépen levadássza majd az npcket, hogy utána nyugiban tudja rabolni a házat. Bár ha egy player is betölthet guard szerű szerepet, akkor én biztos vadászni fogom a mockosz kisz tolvajokat. -
TomStorm #16407 Nagy kár ezekért a fegyverekért,tárgyakért amihez leírás van,hogy ki miért adta főleg ha az számomra különleges quest volt ami a döntésemen alapult.De muszáj betörnöm max 1-2 amit félre tudok tenni.
Na a lényeg,voltam PvP-n de hozzá kell szoknom,hogy nem first person-ba játszom.
Volt kihívás és egész jól megy nagy tömegben.GW2 után felüdülés így játszani Pvp-n:)
Templar-al voltam,inkább csak support,nagyon nem vagánykodtam még.
Később elviszem NB-t is,kiváncsi vagyok. -
#16406 -
Lengyel2 #16405 Hát akkor most kell gyorsan loot-olgatni a privát házak és boltok ládáit és ruhásszekrényeit, amíg büntetlenül tehetjük, mert ha justice lesz, akkor csak sneak-elve, hogy észre ne vegye a tulaj? :) (Vagy majd sehogy, ha valaki jellemes karaktert játszik, aki sosem lop.)
Örülök, hogy bevezetik ezt, mert furcsa most, hogy kinyithatom bárki szekrényét úgy, hogy nem kiáltanak rám, mint az Oblivionban. Mesés lesz megint hallani, amikor jönnek az őrök letartóztatni, hogy "Stop right there, criminal scum!" :) -
#16404 Abszolút. Nagyon Dark brotherhood szagú. :) -
#16403 Már készül, ma már nem lesz posztolva, de holnap délelőtt meglesz. A régi, hagyományos varázsiskolák visszahozatala, kombinálva mindez a spellcraftinggal, hát bánom, hogy nincs időgépem. :)
btw valamennyire változtatnak a korábban említett vérszívók ultiján, már a jövő heti patchben érkezik ez:
- Fixed the bug where multiple Bat Swarms can be stacked on the same Vampire.
- Reduced the movement speed bonus durring mist form to 30% (which makes it equivalent to the "Boundless storm" morph of Lightning form)
- Reduced the Vampire ability cost reduction to 7% per stage
-
MaRee #16402 Lesz majd a fontosabb válaszokból gyűjtés? -
#16401 Ha csak a fele igaz azoknak az igéreteknek, amiket mondtak vagy válaszoltak a redditen, akkor itt vége lesz a világnak, és beköszönt az eso-matrix korszak. -
#16400 - Please tell me we'll be seeing more of Naryu Virian in the future, I've fallen in love with that girl!
- We do have more plans for the ashen-skinned mischief maker!
A legfontosabb válasz :) -
#16399 Reddites dev kérdező topic/event whatever
Dzsásztisz szisztemről:
"We have a prototype right now. The very rough idea, and things might change, is that players will steal things from NPCs incurring a bounty if the theft is witnessed. (Same with killing NPCs.) Guards will give you the chance to pay the bounty before they attack. However, you could be killed on sight if your bounty is too high. We are also looking at ways for players to be "guards". Obviously we want to take the best aspects of social interplay and put it into the system. That's probably all I can tell you for now." -
MaRee #16398 Azt nem, de pár addon folyamatosan hibaüzeneteket dobál. -
SANTANTICA #16397 Minden addons megy, de remélem a legfrissebb van fent! -
TomStorm #16396 Mai update nekem eltüntette Foundry tactical-t teljesen.Nálatok van? -
TomStorm #16395 Látom volt szerver down megint.Annyira tudtam,hogy lesz ma is így elintéztem minden más dolgom reggeltől idáig:D
És most hajrá:-) -
Bandras DaSilva #16394 Ez mind jól hangzik. Reméljük megfelelően tesztelik is. Kis frissítés/finomhangolás elég sok helyre elférne:) -
#16393 Május fa :D
-
#16392 Rövid összefoglaló a várható fejlesztésekről, változásokról, stb. Este lesz a redditen egy QnA, remélem rákérdeznek erre a skálázós dologra, annak a működésére kíváncsi lennék. -
#16391 Kár. Majd egyszer visszanézel később, hátha lesz ilyen. Az első szele ennek a megoldásnak mindenesetre már érkezik. -
#16390 Szomorúan konstatáltam, hogy a boss/mob scaling terve sincs véve. Nagy valószínűséggel nem lesz subscribe így részemről. Rettenetesen rombolja számomra a játék élvezhetőségét ez a hiányosság. -
#16389 Woho :) -
MaRee #16388 -
cain #16387 weeeeeeeeeeeeeeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeee o/ ma úgyis dolgoznom kell. -
#16386 Itt pedig az 5 nap extra, a sok maintenance miatt.
"In recognition of this experience and to show our gratitude to everyone who supported the launch, we are giving an additional five days of included game time to every ESO player who set up an active account prior to 8pm EDT Thursday May 1st and who are currently enjoying their 30 days of included game time. " -
#16385 Konzolos verzióról még mindig semmi. Ez már nem jön júniusban az is tuti. -
#16384 Csak egy pár dolog, ami érkezik a közeli jövőben az ESO-ba :)
- A justice system—steal from and kill NPCs and deal with the consequences if you are caught
- Armor dyeing and tinting
- Increased ability to pick up items in the world
- Thieves Guild and Dark Brotherhood storyline and quests.
- Spellcrafting
- Horse Racing
- Dragonstar Arena—similar to Trials, but built for a group of four
- Guild functionality updates: guild store interface updates, customizable guild insignias, tabards, and guild ranks, and Guild Kiosks—guild stores open to everyone that are available to the highest-bidding guild.
- Auto-leveling dungeons that level to your group leader
Teljes lista ITT