24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
TomStorm #16139 Valami jó UI-t tudtok ajánlani amiben sok minden van?Vagy inkább külön kell összeválogatni? -
MaRee #16138 Én szivesen csatlakoznék ilyesmihez. -
TomStorm #16137 Ja köszi a pvp infokat mindenkinek!Ma este akkor meg is nézem ha lesz időm:) -
TomStorm #16136 Neked van/volt pvp klánod nem?Vagyis én most nézelődök klán után és honlapon azt írják,hogy vissza GW2-be v.valami ilyesmi.Csak mert ez az 1 van úgy kiírva,hogy pvp guild -
#16135 Nem addon csinálja, anélkül is ilyen. Egyetlen megoldás ellene, ha kilövi az illető a launchert a háttérből. Bár még ekkor is jöhet CTD, de sokkal ritkábban. -
SANTANTICA #16134 a PVP érzékeny az addokra (pl a minimap nem is működik, portnál nem lehet kizommolni ha fut), de érdemes a nem használtakat is inaktívvá tenni. -
SANTANTICA #16133 Crash nincs, de sajnos igaz, hogy még azt a kevés magyart akik egy oldalra egy szerverre mentek sem lehet összeterelni :(
Meg kéne hirdetni (legalább egy próba szinten) valamikorra egy közös pvp-zést, oldal/kampány szinten lehetőleg TS-el.
Mit gondoltok erről? -
#16132 "PVP-ben másnak is megvan a bug, hogy ha raidben van akkor crashel a játék?"
Sajnos igen, kurvára dühítő (és akkor még finom voltam és nőies) bug, amely már hete (sőt, talán már a bétákban is) óta szívatja a népeket. -
MaRee #16131 PVP-ben másnak is megvan a bug, hogy ha raidben van akkor crashel a játék?
Auriel's Bowon jelenleg qrva nagy a szenvedés emiatt, meg ugye a lag miatt.
Plusz nem tudtok valami internesönel PVP guildről EP oldalon? Az összes nagy pvp guild DC meg AD, EP-ben meg csak a Votf-ot ismerem de oda meg bejutni nem egyszerű. Csapat nélkül számomra élvezhetetlen a pvp. -
#16130 Akkor majd valamikor később megnézem, ha egyszer eljutok erre a szintre
Mivel kb naponta lépek egy szintet, az még ezek szerint odébb lesz :-)) -
#16129 "A Craglornban elérhető tartalom Veteran rang 11-12 szintre lett belőve, de már VR1-esként is beléphetünk." Q&A
Az "így készült" cikk készülget folyamatosan, csak annyira "fos és unalmas" a játék - nem! :) -, hogy mikor az ember belép este beállítani az új researchot, azon kapja magát, hogy hajnali 1 óra van, és már megint a világban bóklászik valahol, pedig a terv nem ez volt az estére...
-
#16128 Gémszpot rivjú -
#16127 Hamarosan elérhető lesz ugye Craglorn.
Ez csak a veterán, csapatban játszó játékosoknak van kitalálva, vagy a 20-as szintemmel is érdemes lehet megnézni? -
Lengyel2 #16126 Mindenképpen menj PvP-zni, akármilyen szinten vagy, ha érdekel a téma. Alacsonyabb szinteken is ugyanolyan élvezetes, legfeljebb kicsit gyakrabban halsz eleinte, de ez a tanulási folyamat része, ráadásul nem találom olyan vészesnek még az én halálozási rátámat sem (lvl 20 vagyok). Szerintem jó elkezdeni a tapasztalatszerzést minél hamarabb.
Aki soha nem is akar PvP-zni, csak PvE-zni, az is 1./ csinálja meg a Welcome to Cyrodiil tutorial küldetést, könnyen gyorsan kap egy skill pontot érte; 2./ válasszon azért egy home kampányt, hogy miközben csinálod a PvE questjeidet, hassanak rád azok a buff-ok, amiket az alliance-od kiharcol magának Cyrodiilban 3./ Kapsz egy skill vonalat az aliance háborúra is, amire lehet skill pontokat pakolni - a legtöbb ability-nek persze csak Cyro-ban van értelme, de van köztük egy-kettő, ami PvE-n is használható lehet. 4./ Ha alacsony szinten mászkálsz Cyrodiilban, akkor is kapsz kb. óránként egy csomagot a főparancsnokságtól, benne egy, a szintedhez illő armorral vagy fegyverrel - nekem legalábbis ezek rendszeresen jöttek, és jó minőségűek voltak. -
SANTANTICA #16125 Nyugodtan mehetsz 10-esen is, ha nem csapattal mész teljesen mindegy hogy 50-es vagy vagy 10-es.
Az armort miért szintezi le a Pvp 700-ra? -
MaRee #16124 Szerintem 30-40es szinten már el lehet boldogulni ha csapatban mész. -
TomStorm #16123 Pvp-re lvl50 ajánlott?Addig ne nagyon gondolkozzak rajta?:)
Nem az,hogy annyira hiányzik(meg is lepődtem saját magamon mert én ennyit nem Pve-ztem évek óta:) csak úgy kipróbálnám mégis mire számíthatok -
TomStorm #16122 Sok a hater neten,vigyázz velük.A játék jó,simán megéri.Itt nyugodtan kérdezhetsz,olvashatsz vagy ugye a Magyar oldalon(banner).
Ebben a topikban nem fogsz találkozni hater troll-al az biztos de máshol sok van ezekből.
Itt akik ajánlották neked,hogy megéri megvenni NA azoknak a szavára adhatsz nyugodtan!
A játék fejlődni fog és reménykedjünk,hogy jó ideig nem lesz F2p mert akkor végünk van:D
Ez egy komoly játék komoly embereknek valami elképesztő jó hangulattal.Bugok vannak előre szólok mert talán elsiették a megjelenést de ezek javítva lesznek és minden olyan dolog ami hiányzik(már akinek mert nekem semmi nem hiányzik) pótolva lesznek.
Ha nem egy világ megváltó MMO-ra szeretnél befizetni hanem szimplán élvezni szeretnéd így ilyen formában TES világot akkor biztosan jó lesz.
Többit P.Fred leírta bővebben:) -
#16121 Kiegészítés: "When Craglorn launches, we're keeping crafters in mind; your crafts will not become obsolete. We are expanding the crafting system with Craglorn so that you will be able to create Veteran Rank 11 and 12 gear." -
#16120 Köszönöm :) Szerintem kipróbálom fizukor. -
#16119 Jó lenne. Az egész egy bazinagy raktár lesz nekem a sarokban egy matraccal. -
Bandras DaSilva #16118 Mint régi swg játékos (8 év) azt mondom, hogy megéri megvenni. Teljesen más mondjuk mint az swg, de a questek igen jól megírtak, teljesen el lehet veszni a világban. A fejlődés lassabbnak hat mint a többi mmoban, de ez itt előny mert rengeteg dolgot fel lehet fedezni (és kell is) egy gyönyörű de változatos környezetben.
A harcot szokni kell, a skill rendszer ismerős lehet az swgből (nem az alap 250 skillpont osztogatós, de valami nagyon hasonló). Sok lehetőség van, questekben is igen sűrűn lehet több dologból választani ami befolyásolhatja, hogy kikkel mész tovább, kikkel találkozol később stb stb.
Én azt mondanám, hogy az árát nagyon is megéri és egyelőre úgy tűnik, hogy hosszabb időtöltésre is alkalmas. -
SANTANTICA #16117 Saját ház még nincs, de mivel sokan kérték, elvileg idővel tesznek be a játékba a fejlesztők. -
#16116 Baszott nagy a világ, de mivel themepark jellegű mmoról beszélünk, ezért az egyes zónák szintekhez kötöttek. Azon belül szabadság van, mert a szintkülönbség itt nem számít annyit, mint más mmoban. De friss 3. szintűként nem ajánlott belekötni egy 10. szintű ellenfélbe. Házad lesz, de majd csak egy következő frissítéskor érkezik, egyelőre nincs saját kégli, van helyette egy - már nem bugos - bank. Helyed sosem lesz elég, ez a TES játékok és a "hoarder" játékstílus öröksége. Harcon és küldetéseken kívül van egy rakás felfedezni való helyszín, van crafting - nem kevés lehetőséggel, morrowind spellcrafthoz hasonlo enchantolással, Skyrimból átvett achemyvel, stb. -, vannak dungeonok, vannak minibossok, vannak publikus dungeonok, lehet vadászni achievementekre, lehet fejlődni a Harcosok és a Mágusok céhében, lehet csak olvasgatni a több ezer könyveket, lehet beszélgetni teljesen random npckkel, és megismerni az aktuális kort és viszonyokat, lehet hallgatni bárdokat a kocsmában, lehet fejleszteni a lovadat vagy lovaidat, lehet kereskedni, olcsón venni drágán eladni, lehet kufárkodni, meg a rossebb se tudja, de van még ezer más teendő.
Pont ez a sokszínűség az egyik oka annak, hogy az első 1-2 hétben bugos volt még az ajtókilincs is, de mára már sokkal jobb a helyzet. -
#16115 Szeretem a TES környezetet, már a morrowindot is szerettem a skyrimet pedig egyenesen imádtam. Gondolom itt is hatalmas nyílt környezet lesz töltögetés nélkül. Itt is lehet saját házam? Mennyire bejárható a terület? Mennyire hatalmas? Mennyire lehet a harcon és a küldiken kívül mást csinálni? Craftolni, házat építeni, stb. -
bazsidiver #16114 ok, köszi -
#16113 Inventory nézetben az Accessories résznél egy "vállfa" ikont keress, az a kosztüm/álruha/stb helye, ott vedd le! -
TomStorm #16112 inventory/apparel alatta vannak a kosztümök ott le tudod venni -
bazsidiver #16111 Hi!
Nemrég kezdtem le játszani a játékkal, és volt egy olyan küldetés hogy be kellet öltözni valami szolgának, a küldetést már megcsináltam de a szolga ruhát nem tudom levenni, felvettem más páncélt, de a karakteremet mindig úgy mutatja hogy rajta van az a fehér szolga ruha. Nem tudjátok hogy lehet levenni? -
#16110 Ezért kaptam is valakitől egy mínuszt. Rendszeresen elírják a nevem amúgy és már unalmas, sok iskolázatlan paraszt aki nem tanult fizikát. (kell ide még több smiley, joking felirat vagy ilyesmi hogy valaki ne vegye a szívére? :D
Valakinek volt egy bugja azt sikerült bejutnia Imperial Citybe. Már ami meg van belőle. Képek -
#16109 Terravat mindig ilyen hisztis^^
10kért sztem megéri, csak a szintezésbe 3-400 órát bele lehet rakni, és akkor még ott a pvp/endgame. -
#16108 kajátok be *cry cry cry* -
#16107 egyetértek terrawwatal -
#16106 Könyörgöm 1 db r-el .
PvP meg aztán nagyon epic szerintem. Hiába zergelésből áll, ahogy a fő erők mennek és foglalnak, de a kis csapatoknak is van értelme, mert nekem sokszor törtek borsot az orrom alá, hogy mentünk volna halál után segíteni a többieknek, de mindig levadásztak minket odafelé. -
MaRee #16105 Ahogy terrawatt mondta, plusz én hozzátenném hogy ha szeretsz questelni és szereted az rpg-t akkor nagyon tetszeni fog.A fejlődés izgalmas és változatos, nekem kb 5 és fél nap played után ma lett meg a level 50 de úgy hogy utolsó két területen végig rohantam. És még mindig van 10 veterán szintem amit kb ugyan ennyi lesz még elérni, ha nemtöbb.
Az endgame-ről nem tudok nyilatkozni lévén nem vagyok max szintű még, plusz inkább pvp-zek mostanság, az bejön (ha van értelmes csapat, amúgy mapon körbe rohangálós zergfesztivál mint a gw2).
-
#16104 Ha szereted az MMOkat és az elder scrolls világát akkor nagyon is fog tetszeni. Ha csak az mmokat, a világot meg nem ismered, akkor itt hamar ki tudod ismerni plusz a Skyrimre is rá fogsz kapni. -
alienenemy #16103 Van akinek igen, van akinek nem. Én kb. 2 hetet játszottam vele és eluntam, de nem mondanám, hogy nem érte meg. -
#16102 Scrácok most, hogy már mindenki játszik vele, megéri megvenni? Eddig életemben 3 mmorpg-t vettem meg, közülük az swg érte megy egyedül szerintem.
Ez a videók alapján más, és jó. Jó vele játszani? Sok lehetőség van benne? Megéri megvenni 10 ezerér? -
MaRee #16101 Gear ügyben kérnék tanácsot. Vr 1 lettem máma végre, jelenleg pvp-vel akarok foglalkozni. Egy sorci healert húzok(vagy ha kell aoe dmg), melyik setet ajánljátok erre a célra? 100ezer AP-t elköltöttem zsákbamacskára cyroban a vendornál, úgyhogy kifogytam az ötletekből :D
Másik kérdés hogy 27 magicka ponttal és full magicka szettel miért csak 1280 magickám van? Mindenki másnak 17-1800. -
#16100 Arra ott lesz a Craglorn, 1-2 hét és lesz új "design".