24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Fpocok
    Mik ezek? Csak nem...? DE BIZONY! SZÍNEK! :D

• Running
    A játéknak vannak hibái ez tény, de ki vár többet, egy egy hónapos mmo-tól? A kb 800 küldetésből 40 bugos, amelyek közül sokat már javítottak, hát sose legyen nagyobb gond.
    Botok farmolják a bossokat? Sose láttunk még botokat mmo-ban...ha nem azokat, majd farmolnak mást.
    Nem lenne rossz egy felszintezés, bizonyos helyekre, de kb ennyi a sztori, ami most így hirtelen eszembe jut.

Nincs rajtam ESO szemüveg, mielőtt valaki ezzel jönne. Inkább csak azt látom, hogy a magyar ember, megint csak kesereg, meg bánkódik, ahelyett, hogy a játék előnyösebb oldalát élvezné.

Én azt ajánlom, mikor sírásra kezd húzódni a szátok, kicsit gondoljatok bele abba, hogy régen 12 ezerért, meg havidíjért nem kaptunk 800 küldetést, 18 dungeont, egy baromi nagy pvp zónát és sok minden mást, hanem volt helyette órás sorban állás, megannyi crash, mobfarmolás, gankelés kezdőzónán poénból, stb, stb...

Pár kép:

• AntiHero
    Randon "vetarán" képek

• HyperManiac
    Töltsd már fel légy szíves valahová ezt a preset-et a sweetfx-hez, letölteném és megnézném én is.
  • Myselor
    nagyon szép képek.kúrva jól nézki a játék. a karidról szemből is löjj már 1-2 képet:)
  • Terawatt
    Na egy adagot babráltam a sweetfxes beállításaimon és nagyon szép lett a végeredmény. Csináltam is pár screenshotot. Itt van belőle egy kis válogatás. :) Ajánlanám Fpocoknak
  • Terawatt
    "én élvezem továbbra is a játékot"

Ennyi. Már nagyban Coldharbourt taposom ~150 játékórával a hátam mögött, pedig csomó mindent direkt kihagytam, hogy az altkarival is legyen újdonság. :)
  • PiszkosFred
    ne*
  • PiszkosFred
    Attól még nagyon sok pontban sajnos igaza van, ami a témát illeti. Persze, ripacskodik, mert ebből van neki a pénze, de a egyes észrevételek alapjai jogosnak tűnnek. És ez az egyik legnagyobb problémája a játéknak, hogy egy ilyen trógerrel részben egyetértek én is.

Bár, ott dögöljön meg mindenki, én élvezem továbbra is a játékot :) Addig le lőjék le a szervereket, amíg végig nem megyek a három frakción, mást nem kérek.
  • Omrega
    Egyre több olyan minibossal találkozik single küldetésekben, ahol mint közelharcos templar nem látok esélyt még 4-5 szinttel magasabban se. Lehet, hogy egy retalentre lenne szükségem.
  • Terawatt
    Gondoltam, hogy valaki be fogja linkelni ezt a szart ide. Exxagenerált hulladék. Ami jó gondolata van azt is felfújja mint egy lufit, hogy csámcsogjon rajta a nép. (De szinte minden ilyen jellegű vidije ilyen, nem csak ez)
  • cpuma
    na megvan az első quest, amit inkább otthagytam lvl38-on így elsőre (meg tizedjére is):

Stonfire Machinations - AD

még gondolkozom...
  • Susarc
    TWO FUKING GOLD!! :D

beszarás :)

sajnos bár van benne sarkítás nagy az igazság tartalma is... :(

• zsbzsb5654321

Nagyon tetszik neki a játék, sokat dicséri. :)
  • Susarc
    mi a trükkje,hogy kapjak XP-t a Portalos Dolomitok megsemmítése után??? 3 egymás utáni portalt csuktunk be és SEMMI XP-t nem kaptam.....volt heal,DMg,Boss kill elejétől a végéig aktív voltam......

questelésre nincs energiám jelenleg így marad a dolomit farm
  • cpuma
    nem állítom, hogy az elmúlt héten néhányszor nem állt meg nekem is töltőképernyőn: újraindítottam és működött.
    pénteki maintanence után viszont hibátlanul megy a játék,
    egyetlen furcsaság tegnap délután: afk, automata log out és utána nem ismerte fel az ip-t, jött az e-mail, hogy erősítsem meg.

örülök, hogy megoldódott
  • PiszkosFred
    Hát, leszámítva az 1.0.5. frissítését vmelyik reggel, a szerver ment simán, login-logouttal nem volt gond, igaz, volt egy kis ideig queue, amikor az amcsiknál volt a maintenance, és átjöttek EU szerverre a függőbbje.

Miután a hétvégén az egész család a neten lógott, ezért elég sokszor fogyott el a sávszél alólam :), de mindig be tudtam logolni simán (némi fenyegetőzést és egyéb retorzió beígérését követően).

Lehet, hogy az accod volt "flagged"? Vagy esetleg Cyrodiilban léptél ki, valami mozgalmas pont közepén, amit nem bírt hirtelen betölteni a sávszéled/géped/rendszer/akármi?
  • MaRee
    A support azt írta rakjam újra a játékot, újra raktam, utána kb 4 óra múlva megoldódott. Sorry for the inconvenience
  • PiszkosFred
    Bétából upgradelt kliensnél szokta ezt csinálni, a doku-esoeu-saved akármi mappában van egy-két ott maradt .lua file, azt töröld.

Possible fix/workaround for this issue (PC Windows):
    EU:
    - Locate the folder "My Documents - Elder Scrolls Online - liveeu - SavedVariables"
    - Delete the file "ZO_Ingame.lua"

Bár inkább mozgasd, ne töröld, hogy vészhelyzet esetén vissza tudd másolni.
  • drop
    ismerősömnél is ez volt kapcsold ki az addonokat
  • MaRee
    Na jó ez már tényleg vicc kategória, újra is raktam a játékot már de továbbra sem enged túl a loading screenen bejelentkezés után.....
  • Lengyel2
    Ma olyannak voltam szemtanúja, aminek eddig még nem: szerepjátszott két player a Wayrest-i kocsmában. Fárasztó küldetéseim után betértem egy italra a főváros tavern-jébe, és a pultnál egy 30+ os harcos beszélgetett jó sokáig egy 14-es leányzóval... sajnos, franciául, úgyhogy csak pár szót értettem belőle, de nagyon jó volt ilyet is látni, leültem a közelükben, ittam, hallgattam a bárd énekét... körülöttem más playerek rohangáltak őrült módjára, gondoltam, mért kell mindig rohanni, quest-elni, mért nem lehet kicsit megállni időnként és játszani... :) made my day, too.
  • Omrega
    Akkor én még lassab 5nap 5óra és még csak 38-as szint, pedig volt egy csomó quest, amit csak átpörgettem
  • Terawatt
    Csontvázként drinking contest. Valószínű, hogy veszíteni fogok.
  • Susarc
    hellószia! hozzák a manók a finomságot O_O

• Fpocok
    Scifi? :)
  • FNightWalker
    "Made my day"

13:10:13-20 között.

• TomStorm
    Na az jó,thx
  • yesname #15985
    Screenshotot automatán csinálja és elküldi. Nem neked kell.
  • TomStorm
    L15 felett viszont megnőtt a pénzkereset meg side küldik is adnak már több száz G.-t.Ha minden jól megy holnapra van Mount
  • TomStorm
    Éppen akartam írni ismét,hogy szórakoznak máshol is.Megkérdezem tőle,hogy segíteni akar,mire ő elkezd röhögni és írom neki nem kell segítség,röhög-.-

Report-hoz meg kell screenshot(most had ne csináljak még én képeket..)de megnézem ezt a Harassment-et,köszi.

Érdekes másnál nincs ilyen csak én futok bele ilyenekbe mindig..

Más:folytattam kicsit Dragonknight-ot is és úgy döntöttem az is megmarad annyira megtetszett:D
    Ahoz képest pár napja kezdtem de már van 4/8 low karakterem:D
  • PiszkosFred
    Reportold (Harassment-tel). Kaptak mar 24 oras felfuggesztest olyanok, akik ezzel szorakoztak. Ettol meg nem valtozik meg a vilag, es ugyanolyan gyokerek maradnak, de nem tudsz mast csinalni ellene.
  • Susarc
    akkor valószínüleg bugos....ez gyakran előfordul
  • Uniel
    Shadowfen dél - nyugati részén van egy falu ott adják küldi rewardként a csontváz kosztümöt.
  • TomStorm
    Na jó mide visszamegyek majd.4 respawnt vártam már meg elment 1 óra..
  • TomStorm
    Egyszerüen nem tudok bevinni annyi dmg-et,hogy kapjak loot-ot.Egy szintel magasabb küldi vagy bugos
  • Susarc
    ????
  • TomStorm
    Veteranok elvisznek minden loot-ot DE quest mobok ezek basszus hiába írom.Most mit kell szórakozni ilyennel különben is L15 zona..
  • drop
    ezt a csontváz itemet hol lehet megszerezni?
  • MaRee