24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
TomStorm #16339 tipp:
Itt ugye vannak Magyar klánok így ingame gyorsan mehet akár a kérdezősdi bármivel kapcsolatban.Gondolom Skyrim-be ez pl.nem így volt:) -
frem #16338 Köszi! Gondolkodom a dolgon, de meg kéne próbálni: nagyon tetszik! -
TomStorm #16337 nem működik -
TomStorm #16336 :D -
TomStorm #16335 Kell Angol tudás,hogy élvezni tudd megfelelően a játékot.Azért mégis csak Tes lore.
Én baromi lassan haladok mert minden Side quest-et elolvasok,értelmezem.Addig neki se állok.A-B pontba rohangálás lehetséges mert jó a quest tracker de nem minden küldetést fog mutatni,bizony ám:)és itt ha nem érted meg,hogy pl menj délre a harcos szobortól 50 yardot vagy Ork form-ban kinyiratod e éppen a foglyokat katonákkal miután kikérdezted és a többi akkor csak céltalan és befejezetlen lehet több küldetésed is.
Tehát a szavatosság miatt kell az Angol de mivel TES fan vagy így én azt mondom vágj bele.Valamilyen szinten biztosan meg fogod érteni ha nem is a mellékküldetéseket hanem a fősztorit.Annyi,hogy ne rohanj és meglesz az:) -
frem #16334 Köszönöm a válaszokat! Tisztában vagyok a játékkal, alaposan utánaolvastam, megnéztem egy csomó videót róla. A kérdésem csak annyi volt, hogy működik-e a ctrl+c meg ctrl+v. Vagyis tudok-e gyorsan fordítani a guglival, hogy értsem nagyjából miről van szó! -
#16333 ESO-ról beszéltünk, vagy a Big Game Hunterről... -
gabor696 #16332 Hello,
Szerintem simán játszató angol nélkül (mert a map on mutatja hol találod a quest et) is bár akkor nem érted a story t és a történések miértjét. :( -
Yodu #16331 Annyi köze van a játéknak a Skyrimhez h ugyanazok a fajok vannak benne meg a Bethesda "készítette" ebben is vannak trollok meg farkasok meg más állatok és egyéb levadászásra váró lények kb. -
frem #16330 Sziasztok! Nagy Skyrim fan vagyok, most kacérkodom a gondolattal, hogy beruházok a TESO-ba. A gond csak az, hogy az angol tudásom a nullához közelít, a Skyrimet is a magyarítással játszom - hála a fordítók lelkes munkájának! Szóval a kérdésem: boldogulnék - e angol nélkül? Egyáltalán ki lehet másolni a szövegeket fordítás céljából? Több játéknál is tapasztaltam már, hogy nem lehet kilinkelni a párbeszédeket:( Előre is köszönöm a segítséget! -
TomStorm #16329 Na köszönöm,akkor nekifutok később megint mert én csak az X-et néztem. -
#16328 Azt vedd figyelembe, hogy az X meg a kincs sokszor csak erős túlzással mutat egymásra. Ha a környék/helyszín megvan, akkor az X-től függetlenül nézz át minden gyanús pontot a környéken, az a biztos. -
TomStorm #16327 Ezek olyan ronda halak,legszivesebben visszadobálnám:D
Pisztráng nincs?:)
Amúgy idáig egy kincset se találtam meg.Az 1-es szintü térképről sem-.-
Szerintem lesek neten inkább mert így csak össze vissza bolyongok.
Pedig esküszöm az egyik hely megvan de mégsincs ott semmi -
#16326 Kamuflázs fishing? Te leszel a mi emberünk. Mikor mehetünk hozzád halvacsira? :P -
#16325 Pont tegnap próbáltam, cyro-ban ugyanúgy crash-elget. -
TomStorm #16324 Fogtam is kettőt,találtam egy jó bokor alatti helyet:D
köszi! -
#16323 Elmész egy horgászhelyhez, a megfelelő pozícióban megjelenik a szöveg, hogy az E nyomva tartásával válaszd ki a csalit. Ezután E-vel pecázhatsz, amíg el nem fogy a csali. -
TomStorm #16322 Na akkor az 5ft-os kérdés.Hogyan kell pecázni??
Csali van több száz darab de úgy kb ennyi a horgászismeretem játékban -
#16321 Így is van "cast time", mert bár instant spell az animációt végig kell vinnie a karakternek, hogy a következőt használhasd. Főleg, ha ez egy kis "skill késéssel" párosul máris csak 2-3 secenként megy el az az instant cast pbaoe. :)
Ha ennél is több lenne már értelme nem lenne az egésznek. -
#16320 Vagy pedig cast-time-os legyen az aoe spell, ne instant. -
#16319 Dehogynem, oda mész ahova csak szeretnél. :) -
#16318 Veterán szinttől már nem lehet visszamenni a kezdő területekre alapanyagokat gyűjteni? -
#16317 Köszi, már pont elkezdtem Warthunderezni. -
Munkie #16316 Na ezek máris jobban átgondolt megoldások mint amiket produkálnak x) -
#16315 De erre nem a cap a megoldás. 5-6 targetnél is félelmetesen gyorsan töltené a hpt és ami a lényeg az ultimatet is, tehát kb azonnal nyomhatja az újat.
Például most olvastam, hogy a destruction staff egyik skillje is talán "bugos", mert a pulsar 10 százalékkal csökkenti az ellenfél max hpját, de ha ezt többen használják akkor ez többször érvényesül. Erre sem az aoe cap a megoldás. Egyszerűen csak felül kellene írnia az előtte lévő hasonló debuffot.
Szerintem a vámpír témára a megoldás az lenne, ha az ultimate használata közben egyszerűen nem generálódna több ultimate pont, kivétel ez alól az olyan ultimate, ami önmaga ad valamennyit (mint a mage guild ultimate egy morpja). Így max csak 5 másodpercig denevérkedik az illető és nem az egész csata alatt.
Általában a pbaoe-ra megoldás lehet, hogy számítson a caster-target távolság, így ha valaki megpróbál elszaladni az aoe elől rögtön nem teljes sebzést kapna... vagy akár azt is lehetne, hogy 5-6 target felett már csak töredéksebzést oszt a caster, de ne rögtön nullát.
Annyi más megoldás létezik még, amire valószínűleg én sem gondoltam, nem értem miért kell rögtön megkötni az emberek kezét és az agyatlan zerg felé lökni. -
Ramanon #16314 Vártam ,hogy valaki beírja és akkor nem kell nézegetnem, de így rám hárult a feladat. Megy a szerver -
MaRee #16313 Át futottam hajnalban, viszont arra vonatkozólag nem találtam információt, hogy a pvp-s VR jutalmakkal mi lesz a helyzet.
Olyat találtam, hogy kétszer annyi XP jár majd a killekért. Nos én most ha ilyen 5-10-et kapok egy killért (nyilván 1v1 szituációban többet, de hol van itt 1v1), akkor a 10-20 ponttal nem nagyon leszek előrébb. És rengeteg ember van vele így, bár páran meg azt mondják, hogy killenként 500-1000 pontot kapnak, tegnap egyik guildie egy keep megvédéséért kb 30k VR-t zsebelt be, úgyhogy nem értem hogy működik ez. Healért meg egyáltalán nem kapni. -
#16312 V10, kis szoba, kijárat nuku, quest fight. 2 elit ~8-10k hp; egyik assassin teleport strike+ulti, ami ha eltalál TS után 1 hit, másik egy mage, 3 hit kb, de ha ultija eltalál szintén 1. :D LOS nincs. Ha letoltad, azonnal kapod meglepiként a főnöküket, ami kicsit erősebb :DDD
Nyah, ha kihívás kell, toljátok le egyedül, kb 20 halálból meglett :)))
V10-re tényleg fel kell kötni a gatyát, mert ott már nem elég, ha "nem állok a piros körbe".
Végre találtam olyan trollt is, amit egyedül képtelenség volt megölni, de még két embernek is necces a regen miatt. ;)
-
#16311 Rájöttek, hogy a szeretet ünnepén nem illik karbantartani. -
#16310 Na jó, de legalább a német vagy francia CM tudná, hogy ápr.30. nem máj.1. :) Cseppet sem bánom, sőt... örülök, hogy ma van a karbantartás meló közben és nem a köv. négy nap alatt, csak már harmadjára kell szerkesztenem a cikkeket emiatt. És hát marha lusta ember vagyok ám :) -
Munkie #16309 Vajh kinek jutott el a tudatáug az a bug; hogy a vamp pasdiv az ultira is hat egyeseknél, s ezért olx imba mert kb ingyen nyomogatja. Nálam nem bugos, nem is tudom annyit tolni s nem is leszek elpusztithatatlan, sőt. De megy a cryolás bután és megy az aoe capelés (tovább, mert eddig is volt pár skillen) zzergelés most fog majd èrtelmet nyerni. Zzerget csak zzergel veraz le 1.1ben. X) -
#16308 A leveled első felében válaszoltál a másodikra. :) A nemtőrődömség, a közöny, és a tudatlanság egy igen sajátok egyvelege adja ki ezt a hozzáállást, ami a tengeren túl oly sok embert jellemez. Persze ez nálunk épp így érvényes lehet rájuk nézve. :D -
#16307 Ezért mondtam/javasoltam, hogy olvasd el a 1.1 patch notest.
"Fixed an issue with several area-of-effect abilities where they could erroneously hit an unlimited number of targets." -
Rannah #16306 Hidd el, nem csak az USA fejekben van bibi. Ha még a németek is úgy köszöntik az egyszerű közép-európai cserediákot, hogy "tessék, ez a mosdószivacs, ez egy olyan dolog, hogy,... és így kell használni", akkor nem lehet csodálkozni, hogy kicsit össze vannak kavarodva a vízen túl is :)
Egyébként tetszett, ahogy közölték: 2 perc múlva lelőjük a szervereket (iszonyat gyorsan fejezd be a bossfight-ot :) -
MaRee #16305 Nos ezen vitatkozhatunk hogy ez így jó-e vagy nem, szerintem nem. A camapignökben rage-elő és lelépő (bár legalább kisebb lesz a lag :D) ezernyi játékosnak sem.
Obsidian shield és társaival az a gond, hogy nem a sebzéssel van a baj, hanem hogy őt nem lehet megölni, csak ha távolra pozicionáljuk a raidet, mert akkor ugye az aoe-s mókájával nem tudja healelni magát. Persze ha DK az illető, akkor érdekesebb a történet, mert ha benyomja a reflectelős spelljét, akkor a távoli támadásokkal se megyünk sokra.
Természetesen mindez csak akkor működik ha van minimum TS meg értelmes csapat, a mapon körbe-körbe rohangáló százfőnyi zergeknek úgyis mindegy.
Mindenesetre nem tartom normálisnak, hogy egy spell miatt egy-egy player rettegésben tud tartani egy egész campaignt. Ha a devouring swarmot lenerfelnék, hogy ne minden targetre hasson hanem pl csak 5-6ra, akkor már nem lenne ilyen gond. És valszeg meg is fogják tenni, a több száz hozzászólásos fórum/reddit topikokat nem hinném, hogy figyelmen kívül hagyják.
De elvileg hat, tegnap voltak külön vámpírvadász különítmények, csak úgy repkedtek a nyilak :D -
#16304 Értem én, hogy a legtöbb amerikai ember számára Európa egy város valahol az óceán másik oldalán. Azt is értem, hogy az időzónák miatti 6-9 órás eltéréseket is nehéz kiszámolni, hiszen a legtöbb amcsi a két part közötti 3 órás difit sem tudja követni, inkább hord két órát, biztos ami biztos. De, hogy a fejlesztők miért írják pár órával a karbantartás előtt, hogy május 1-én lesz a leállás az EU-ban, majd belekezdenek ápr. 30-án, azt tényleg nem értem. :) Ennyire azért nem bonyolult a dolog. Vagy, csak mi vagyunk túlképzettek itt a "nagy városban valahol az óceán másik partján". -
#16303 Persze a 4 napos ünnepen nem leszek sokat a gép közelében, de így reggel pont ráérek egy kicsit, nekem se szerencsés ez a felállás. -
TomStorm #16302 Te jó ég megint nem megy a szerver,nem hiszem el.Ha a 4 napos ünnepen is lekapcsolják akkor írni fogok nekik az biztos -
TomStorm #16301 Nem tudom a következőt mert még mindig nem voltam Pvp-n de arra gondoltam,hogy ha ki lenne kapcsolva a lapozófile és ténylegesen csak a fizikai memoriát használná a játék akkor is lenne crash?Ha esetleg kipróbálta volna valaki akinek minimum 6-8gb Ram van(4gb az nem elég neki mert kihasználja) arról info érdekelne,köszi -
#16300 A vámpír playerekre nem ha a silverbolts ?