24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• MrDevil
    A másik lehangoló dolog ami volt még az, h gyakorlatilag a veterán páncéloknak csak a színe lesz már a kinézete már nem változik :(
  • AntiHero
    Ennyi. Én pl 2 napot dolgozok 2 napot szabad vagyok. Így mindig 2 nap meló után már várom, hogy játszhassak.
  • PiszkosFred
    Mi a közös az előre kifizetett céges ebéd/vacsora és P2P játékokban? Az, hogy hiába vagy tele már rogyásig, vagy hiába unod egy picit, akkor is úgy érzed, muszáj enned/játszanod vele, "hiszen fizettem érte". Pedig ilyenkor kell 1-2 napot kihagyni, picit más csinálni, majd visszatérni. Csak hát ott van a "kisördög" az ember vállán, aki mondja, "játsszál, ne menjen kárba a pénzed!" :) Pedig az a napi 100-120 Ft "veszteség" semmi, emiatt kár megcsömörleni bármilyen p2p játéktól.

Egy kis változatosság meghozza újra a kedvet. Ez lehet egy alt, egy egész estét pvp/dungeon, vagy egy másik játék, egy jó film, egy sörözés haverokkal, 10k darabos kirakó összerakása, tavaszi nagytakarítás, ami jól esik, bármi.
  • AntiHero
    Na igen. Van hasonlóság. De a helyszín miatt valahogy más. De ha ráunsz akkor el kell menni Dungeonba vagy PVP-re és utánna nem lesz unalmas.

Az egy debressziós város :D Jobban szeretem a természetet.

Ja igen és a "fő boss" nekem nevetségesen könnyűnek bizonyult sajnos..valószínűleg az is lehúzta azt a helyszínt.
  • MrDevil
    az mondjuk tényleg jól néz ki :P gondolom mert Imperial city volt !
  • Terawatt
    Érdekes. Nekem eddig Coldharbour a kedvencem. Hollow city
  • MrDevil
    ott én abban reménykedtem, h nem ugyan azokat a questeket kell megcsinálni mint a többi factionnél :(
  • AntiHero
    Nekem lvl 48 ült le kicsit a játék (coldharbor miatt). De a veterán szintek megint nagyon jók szerintem.
  • MrDevil
    50 felett kicsit ellaposodott a játék :S vagy csak én érzem így ?
  • AntiHero
    Ja és jelenleg ezt a settet (csak veteran 2-es satottak). Knightmare Set (köszi Beast :D)
  • AntiHero
    Healt-es cuccok inkább.
  • BEAST #16088
    Amit tudunk, az az, hogy 1 stamina stat 10 staminát ad, a magickát szintén így számolja a játék. Mellette persze még valamiféle ködös sebzés szorzóhoz is számolja a játék, de egyelőre még rejtély, hogy pontosan milyen mértékben.

A health viszont pontonként 15 hp-t ad, ami 49-nél már +735 hp, ez pedig jelenleg egy kézzelfogható, stabil pluszt ad a karakterhez. :D
  • AntiHero
    + Heavy Armor + Armore incrase (bónusz).

Így van időm gondolkodni mire levernek.

Ja meg keményen gyúrok a "bone Shield" skill megszerzésére.
  • PiszkosFred
    Na jó, de mire enchantolsz? Mert pl én templarral healthra rakom az attribot, de főként +magicka cuccokat hordok.
  • AntiHero
    Nem halok meg rögtön mondjuk Dungeonba ha véletlenül bekapok egy nagyobb sebzést. Igazából, nem olvasgattam sose utána. Gondoltam a 2400-as élet jó lesz, és jó is :D
  • Omrega
    Érdekes elosztás, mi az előnye a magas Healt-h nek?

40-esen: Magica: 16 Health: 9 Stamina: 14
  • BEAST #16083
    Akkor a templar a nagyon jó, mert ilyen elosztásban nagyjából semmi pluszt nem kapsz magicka és stamina után. Legalábbis elhanyagolhatóan keveset, az eddig tapasztalataim alapján. :)
  • AntiHero
    Vagy szerencsés vagyok, vagy a templar nagyon jó. De valahogy sose agyaltam még, hogy elrontottam volna a karakterem. Persze tuti van jobb mint az enyém, de ahogy én csináltam a karakterem nekem tökéletes.

veterán 2.: Magicka: 7 Healt:40 Stamina: 2

valahogy így van asszem :D
  • Chris
    Én a fél karakterlapomat nem értem. Oké, hogy oda van biggyesztve egy abszolút érték a damage/resistance/armor kategóriákhoz, de ezek mit jelentenek a gyakorlatban, milyen együtthatóval hasznosulnak? Nem beszélve arról, hogy minderre még épül a armor/spell penetration dolog is. Hogy működnek a tárgyakon az olyan traitek, mint a "crit resistance", vagy az "increases mundus stone effect"? Vagy mi az a vmelyik skillnél emlegetett "Power" érték?
    A baj, hogy ezekkel kapcsolatban választás elé állítanak mind a morphok, mind a tárgyak tekintetében és látatlanban, vakon kellene dönteni.
  • BEAST #16080
    Jó lenne, ha kikerülne pár részlet, mert pl 24 magicka stattal valamelyik skillem 40-nel sebzett többet a nulla plusz magickához képest, de volt olyan is ami alig 10 körüli értékkel. Staminával is néztem, de ott a 20 stamina egyes skilleknél még a +10 sebzést sem érte el.

Ezért most 49 health ponttal rohangálok, abban legalább biztos vagyok, hogy mennyi hp-t ad.
  • PiszkosFred
    familiar sebzés és karakter sebzésének viszonya a magicka/stamina tekintetében

"Similar to its explosion, the volatile familiar's basic attacks scale based on the caster's maximum Magicka.

It's based on maximum Magicka including all buffs and gear. The familiar's damage isn't reduced by abilities that reserve a portion of your Magicka pool (e.g. Magelight or summoning the familiar itself). Hope this helps clarify!"

"Basic weapon attacks (light and heavy), regardless of weapon, are based on Stamina. Abilities will indicate in their tooltip what the cost is, and it will vary from one ability to another. Damage rendered by those are not necessarily based on cost. For instance, damage of spells increases based on maximum Magicka as well as spell damage, while weapon abilities are based on maximum Stamina and weapon damage."

• Ubi™
    Nem lehet, hogy a merevlemez/SSD ment tönkre? Vagy más hardver? Egy szoftver, hacsak nem valamit kernel szinten buherál, nem vág szét egy oprendszert. Én inkább letöltenék valamilyen sytem recovery vagy a háttértár gyártó oldaláról egy diszk tesztet és megnézném mit szól hozzá.
  • Running
    Töröltem néhány hozzászólást, mivel már nagyon nem tartozott a topik témájához.

Senki nem örül neki, hogy a gépeddel problémák vannak, de azért ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket a sweetfx-re, főleg úgy nem, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az kavart be.

Mindenki saját felelősségére alkalmazza, de rajtad kívül mindenkinek megy, gyanítom, ha valami be is kavart, inkább a radeon pro lehetett.

A hibát tudomásul vettük, lépjünk tovább.
  • Susarc
    na nekem meg a béta drivert vágta szét a dolgokat a sweetel karöltve :)

Terra: a radeon Prot természetesen a sweetFX-et pedig abba a mappába tettem ahogy levagyon írva :P
  • ANDAXINx
    SweetFX: Lentebb Running írta lépésről-lépésre, így a hozzám hasonló IT-guruknak is sikerült. Ezúton is köszönöm. Valóban érezhető a grafikai különbség, bár Windhelm utcáit éjszaka még szokni kell, itt tényleg éjszaka van. A bányászható cuccokat azonban már messziről ki lehet szúrni :) És legalább látom az FPSem. Éreztem én, hogy valami nincs rendben. Nem mennék bele a részletekbe, de úgy tűnik hogy pár napja 20 FPS-el toltam, kis gépészkedés és 100-nál úgy látom kiakad a sweetfx mérője.

A játékból kilépésnél viszont mindig dobott egy hibaüzenetet, ezen az amd béta driver segített is.
  • Terawatt
    Azt mondtad, hogy a " rendszervinyó program file-ba installáltad". Pontosan mit, a sweerfxet vagy a radeonpro-t? Csak mert a sweetfxen semmi installálni való nincs ezért kérdem.
  • Susarc
    1 hónapos tök új win7 van a gépen....legutóbb is ugyanerre ment tönkre...valahogy akad az ATI béta driverrel....ráadásul most már r9270x-es kártyám van nem is a 6950-es...a hardware-ek is 100%-os állapotban vannak....másra nem tudok gyanakodni
  • PiszkosFred

hivatalos oldal ide vonatkozó cikke
  • Susarc
    hát én a rendszervinyó program file-ba installáltam..,de valamit nagyon elbaxhatott.....
  • Terawatt
    Sweetfx akkor kavarhat be, ha bemásolod a játék mappájába, mert azt nem szabad.
  • Susarc
    sweetFX kavart be valamit azt nyomoztam ki...,de hiába szedtem le nem megy már hiba üzenetet se dob..egyszerűen nem történik semmi
  • j0nNyKa
    azciki, hivatalos fórum mit ír?

pl így hirtelen:

Just got mine working by updating my graphics driver

I also restarted ESO survey thats still on my pc (paladin)
  • Susarc
    repair után is ERROR 16.... GG
  • Susarc
    nem vettem észre :P csak a nagy fogaskereket :) thx
  • j0nNyKa
    jaj robikám ne viccelj már velem, hány mmo van a hátad mögött? :)
    launcher közepén pici "Game options" melletti fogaskerékre klikk, és repair
  • Susarc
    van valami REPAIR fukció ? /nem találtam :P / vagy buktavári van és reinstall?
  • MrStokes
    Fatál error? :D

En most probaltam belogoloni, majd egy kb. perces gondolkodas utan kidobott a login kepernyore es kaptam egy bajos, please try again in a fe w minutes uzenetet.
  • Susarc
    gondolt egyet a játék és ez van :S :(
  • Susarc
    eso encountered a fatal error. (Error 16)
    Description: Client Fatal Error
    ====================================================================

[reporter]
    version = 0.01

[extra]
    ProductName = eso
    Version = eso.live.1.0.5.972475
    branch = live
    client.executablebits = 32
    client.mode = startup
    client.renderertype = D3D11
    client.session_start_timestamp = 2014-04-23T17:21:46.609Z
    client.timestamp = 2014-04-23T17:21:50.435Z -frme 1-
    computer.name = ROBI-PC
    computer.user = Robi
    cpu.arch = 0
    cpu.count = 4
    cpu.level = 16
    cpu.type = 586
    data.depotid = 4001
    data.dir = H:/Jatekok/TESO/The Elder Scrolls Online EU/depot/
    data.syncm = databuild
    data.version = 0.win.0.live.972475
  • Terawatt
    Megtaláltam Coldharbourban azt az Npc-t akinek a Skyrimes Cicero a hangja.