24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    De itt nincs rossz döntés. Itt 4 jó válasz van, nem egy jó és három rossz.
  • Chris
    Kognitív disszonancia. Ő a tökéletes példa rá. :D
  • Bandras DaSilva #16257
    Érdemes próbálgatni. Ha neked a Nightblade tetszik, akkor indíts egy olyan karit. Nézd meg, hogy tetszik-e, tudsz-e vele játszani?

Fórumokon beszélnek mindenféléket az emberek, de a saját tapasztalat a legjobb. Az én esetemben pl. mindenki sír a hivatalos fórumon, hogy healerrel nem lehet fejlődni, nekem meg egy pure healerem van 1 (1!!) dps spellel és eddig semmi bajom nem volt. Mindenen szépen átmentem, semmi problémát, hátrányt nem éreztem és még élvezem is.

Ha csak azért nem próbálod ki mert nem tudod milyen íjászt indíts, akkor ott egyéb gond van:). Egy próbát megér. Ráadásul elég sok lehetőség van kipróbálni mást is...lehet hogy egy teljesen más kaszt jön be a legjobban.
  • Running
    Biztos akarod tudni a választ?
  • PiszkosFred
    Azért nyugtass meg, azért hagyod abba a játékot, mert szar/unalmas/csúnya/bugos/wowklón/stb, nem azért, mert nem tudtad eldönteni, hogy a négy class közül melyik a legjobb íjász?
  • FNightWalker
    Ha Templar karaktert indítanék, bow-al ellentmondanék saját magamnak.

Nem erőltetem tovább a játékot, van egy Imperial Editionom aki kiakarja próbálni írjon PÜ-t, megadom az adatokat.
  • Omrega
    Volt, hogy nagyon meguntam a "csillogást" és kidobáltam a varázslatokat, próbáltam kétkezes módon menni, de nem tűnt túl kifizetődőnek.

Talán ez a felállás még egészen használható lenne: [URL=http://teso.mmorpg-life.com/eso-skill-calculator/templar/?asb=4432]"majd a hideg acél"[/URL]
  • Chris
    Path of darkness, drain power és siphoning strikes kötelező aoe képességek szintezéshez, legalábbis ahogy én kvesztelek az NB-vel. 6-7 fős pakkok gond nélkül mennek le.
    Ha csak az íjról van szó, a siphoning strikes akkor is kihagyhatatlan. Hogy is mondjam... nem tudnék olyan skillbart összeállítani, amiben a siphoning strikes ne lenne benne...

• Count Adyn
    Én altozok is amikor kiakasztanak a vr mobok:D Sorciként minden klassz skillem megvan ugye vr7 en már és cserélgetni is kell helyzethez illően ha haladni akar az ember. Szóval hajrá, kísérletezni kell, ez a játék megengedi^^ A leg kihasználtabb skillem egyértelműen a shard nélküli feltámadás óránként:D
  • gabor696
    Eddig almost full temp skill el nyomtam, csak mivel lehetőséget ad a game 1 karakteren belül akár teljesen mást játszani ezért gondoltam, hogy kicsit frissítek magamon és mást játékstílust próbálok ki. (nem feltétlen kell altozni :) )
  • Count Adyn
    Hát 5 medium 2 heavy armorral talán:) De tényleg kicsit olyan mint egy kézzel bokszolni a sok jo templar skill miatt ami kimarad:D Veteranon vilámgyorsan át fogod gondolni azt garantálom:)
  • gabor696
    Akkor csak rám marad a test :)

Ha jól tudom akkor 100g/skill point a reset?!
  • Omrega
    Attól függ, ha valamilyen botot választasz, akkor staminát és mágiát is kell használnod, így az még működhet is. Viszont a templárnak van egy tucat hasznos képessége amit kár kihagyni.
  • gabor696
    Persze tudom, most is van "feles" 20 pontom, csak akkor nem osztanám ki oda amig nem használnék.

Poénból ilyesmit dobtam össze (persze nem teljes a build csak ilyesmi lenne az elképzelés)
  • Crokin
    Nem győznéd staminával szerintem :)
  • Count Adyn
    Annyi skillpontod lesz mint a szemét, úgyhogy teljesen felesleges ezen gondolkodni szvsz:)
  • gabor696
    Üdv Hölgye/Urak,

Szerintetek mennyi "életképes" csak ha weapon skill t használna az ember? Próbálta már valaki? 44 es temp em van, skill reset elött :) és azon gondolkodom hogy ráspec elnék most csak ilyen weapon skill line ra.

• Darkmapo
    Bocsánat! félreértettem.
  • PiszkosFred
    Két karakter felett bábáskodok, egy Bosmer NB és egy Altmer Templar. Az NB esetében szinte minden racial kiesett, volt, hogy egy "házban" vagy "ojjektumba'" akár több is előkerült a szekrényekből, harminc X szintre szinte minden megvan vele, kivéve a 4 "speciálist" motift.

A templarral ellenben, egy darab nem sok, annyi nem esett 20-as szintig. Illetve hazudok, egy esett, Altmerként egy Altmer stílus, ami max egy gúnyos mosolyhoz volt elegendő, és ment is a "bótba".
  • MaRee
    Itt a könyvekről van szó nem a kövekről.
  • Darkmapo
    Nekem is feltűnt, hogy szinte alig találok stilus követ.
    Akkor nem vagyok egyedül :(
  • Bandras DaSilva #16238
    A fegyverváltás mindig nyögvenyelős. Legalábbis nekem folyton beragad a legváratlanabb pillanatokban.
  • Running
    1.0.6. Patch
  • TomStorm
    Mai Update vagy 40-50 küldetést fog javítani.Nem hiszem,hogy maradni fog bugos quest
  • Omrega
    Mióta átálltam kétkezes kardról kard + pajzs felállásra azóta sokkal életképesebb a templárom. Így már sokkal kevesebb problémám van a nehezebb ellenfelekkel szemben, csak a általában eléggé szaggat a net, így a fegyver váltás eléggé nyögvenyelős.
    Ha lenne időm akkor lassan a tankolást is ki kellene próbálni, 43-as szint és eddig kb. 4-5 dungeonban voltam. Sajnos nem az a játék, amivel 10-20 perc szabadidőt el lehetne tölteni, egy-egy küldetés is simán elvesz 1-2 órát is akár - töltés is lassú.
  • SANTANTICA #16234
    Akkor jól éreztem, szerintem ez már most van, (gw2-ben rendszeresen birizgálják a háttérben a drop rate-et), de ha nem, kb 0-ra redukálódik az esély nekem :)
  • SANTANTICA #16233
    Hmm,akkor csak a szokásos: ESO-ban sem nagyon van mellettem a szerencse :(
  • PiszkosFred
    Még nem, de hamarosan az 1.1 patchben igen.

"The rate at which you can earn racial motifs and provisioning recipes from lootable containers and furniture has been slightly reduced."
  • Rannah
    Nem hinném, én az utóbbi napokban vagy 3-at találtam, eddig szinte semmit..
  • SANTANTICA #16230
    Az létezik, hogy levették a megtalálható stílusok esélyét? Mostanában nem igen kurkászok sehonnan ilyesmiket.
  • PiszkosFred
    Azért a dinnyét ne hasonlítsuk a krumplihoz :) CC nem stun, de a stun sem CC.
  • sWbFII
    3sec knockback > 12sec agony
  • Count Adyn
    Mármint 3 sec knockback > 12 sec stun. aha :DDD
  • sWbFII
    Próbáltad is már vagy csak a tooltipet olvastad el? :D -> 1.Én az agonyt nem nevezném stunnak tudom hogy az van odaírva,de semmi köze hozzá.
    2.nem mondtam hogy nincs slowja a nb-nek, bocs ha megtévesztő volt, van neki, sőt morfolva rootol is
    3.knockback az íj képesség azt ne keverjük bele

Templart ugyan nem próbáltam de biztos vagyok benne hogy a Piercing Javelin többet ér az Agonynál.
  • HyperManiac
    Max szinten vagy és nem tudod hogy a nightblade-nek van ranged stun, ranged slow az íjnak meg knockback? Te mivel játszol? :)

No offense
  • HyperManiac
    Az íjásznak a nightblade a legjobb. Nézz fórumokat, a legtöbb helyen ezt írják. Íj + Nightblade siphoning képességek és atomdurva.

Az agony pedig ranged CC, 12 secre kivon valakit a forgalomból.
  • HyperManiac
    Nightblade-nek*
  • HyperManiac
    A Nightblade-nem van ranged stunka, az Agony.
  • ANDAXINx
    Blur-t most kezdtem használni, hogy könnyebben menjen a dual wield. Meg majd ha tankolni is szeretnék, jó az ha ott van kéznél. A többiről nem tudok nyilatkozni, majd szépen sorra kerül mind. Csak nehéz leszokni a Reaper's Mark + Focused Aim kombóról :)
  • sWbFII
    Amúgy van olyan aki használja ezeket? blur, path of dakness, summon shade, agony, criple, drain power, siphoning strikes? :D Még az agonyt meg a criplet el tudom képzelni.
    Jó valamelyik?