The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

idén elõbb jött a mikulás? 😄

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

"Last night a few North American users reported inventory-related issues with their character account, such as seeing additional inventory items appear, or seeing items that were not earned through gameplay. We've identified and fixed the problem, but the issue necessitated some downtime overnight for the North American megaserver. This problem has not manifested on the European server, so it continues to run as normal. The fix will be implemented as soon as all required pre-testing is complete this morning.

We were already planning to push a new game build to both servers this morning, and we will continue to work towards this. Stay tuned for complete patch note shortly. In addition to this aforementioned priority fix, we are also working quickly to restore our 'send in-game mail' functionality, some content blocking fixes that are preventing some users from finishing quests, and a few other tweaks. Our goal is to have all of these fixes initiated later this morning, eastern US time.

We will update this post as soon as we have an exact timeline for the service to be restored."
Fogtam párszor "vizes bõrzacskót", hol gold volt benne, hol rúna, ilyemsik.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

PiszkosFred
Nephin: ezért kérdeztem tegnap, hogy sikerült e fogni valamit. Mert sehol sem láttam még eddig leírva, hogy mire is jó a horgászat. Oké, halat fogni kajának. De ezen kívül bíztam benne, hogy lehet mást is kifogni, "kincseket. Ezek szerint lehet majd itemeket is találni/fogni, ami azért ad némi további izgalmat a horgászatnak. Sõt.

Még ha bugos is jelenleg: "You will no longer receive veteran rank swords from fishing in Stonefalls."

Ez is vicces, van egy rakás rank6-os receptem (sweetroll többek között), gyanús is volt.
"Fixed an issue where low-level players were being granted high-level food recipes. You should now receive recipes appropriate for your level."

Ennek is ideje volt már.
"Fixed an issue where the chest containing the portal to Crow’s Wood would occasionally get stuck in an open or closed position, and would prevent you from entering."

Balreth kveszt meg már a bétában is bugos volt, lassan az ember bele sem kezd már 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Talán egyik addon foghatja meg, feltéve hogy telepítettél a játékhoz. Olvastam róla hogy pl. a ZrMiniMap addon meg tudja fogni az FPS-t. Szerintem próbálj meg kikapcsolgatni addon-okat és nézd meg úgy is.
nekem most bõdületesen elkezdett imbolyogni az FPS.......volt már restart,pv restart minden.....

többi játék nagyobb graf igénnyel megy rendesen tehát nem hardware-es hibám van

Terawatt
"Revised the quest to kill 20 players in Cyrodiil to make it a daily quest, rather than repeatable."

Gyorsan vissza is megyek csinálni amíg még lehet. <#ravasz1>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

PiszkosFred
1.0.1 patch notes

Amcsik most kapják, mert nagyon beszart ott valami mostanság, az EU talán ma este, vagy holnap.

Terawatt
<#duhos2><#hehe>

Betahoz képest nagyon sokat javult a játék lendülete, dinamikája, a sok loot meghozta az igazi élményt. Nekem így elsõ 4-6 óra maga a tökély, erre vágytam 😊 a régi élmények, de nem vagyok egyedül.
Köszi a sok sok fordítást, most megyek rá az addonokra, ha már..
excel pvp-ben jó vagyok, három napja azt gyúrom. xD

sehogy😊 most szintezés questelés van! PVP az 50-tõl kezdõdik addig csak bohóckodás 😛 😊

Nem hanem a nagy burst dmg amit instant kitol.
Lehet baromi nagyot sebez de viszont alig van valami defensive kepessege a tobbi Class-al szemben. Szoval vagy gyorsan leveri az ellenfelet vagy szepen elmorzsoljak 😊
Legalabbis en ilyen alapon nem valasztanek karaktert, hogy mi OP es mi nem mert par het jon egy Patch es kesz vege. Aztan megy az anyazas a forumokon, hogy mit kepzelnek magukrol a fejlesztok xD
Mármint a rejtõzés nerfje? Mert mindenki tud rejtõzni, kaszttõl függetlenül. Bárki ellen hátrányban vagy, aki stealth-bõl jön ki. Invisibility-t meg mindenki tud használni, csak az NB-n kívül a többieknek poti kell hozzá. De ugyanazt a taktikát le lehet azzal másolni. Persze sokszor nem fogsz egymás után eltûnnik 2-3 sec-re, de a leírtak alapján nem is kell.
Terawatt
Majd meglátjuk, hogy veterán 10.es szinten hogy alakul. 😊 Ti hogy álltok a pvp rankkal amúgy?

passz, nem akarok többet okoskodni.

Terawatt
Van amit nem lehet, de nem sokat változtatna a helyzeten, mert a hatalmas burstöt ember legyen a talpán aki kivédi és lereagálja. Poti elnyomása még javíthat a helyzeten, de azt még szerezni kell nagy szintût.

Nem cryolok amúgy, csak agyalok, hogy hogy lehetne counterelni a lehetõ legjobban. Szemtõl szemben nagyon nehéz lesz megfogni egy Nbt. Templarnál az ohshitheal button még élet mentõ lehet, de sorciként egyelõre csak pislogok egy ilyen halál után.

cc break?

Azert itt nerf varhato. A fejlesztoknek sem erdeke, hogy PvP-ben a jatekosok 90%-a majd NB legyen.
most például azért lesz csak holnap új szet item bónuszom,mert nem engedi,hogy 2 egyforma cuccot fejleszthessek hiába vettem meg rá a talentet.....megint a clothing szopat!
tegnap ugyanez woodworknél simán ment és egyszerre 2 healer staffot fejleszthettem!!!

pöcsbe mán_P

Terawatt
Legtöbb esetben mindig megszívják, mert a mögöttem jövõk agyonverik vascsõvel, de ha jól csinálja akkor perfect murder. Bolond voltam, hogy nem az Auriel's bowra mentem alapból (home), mert szerintem bõven top 50ben lehetnék.

Edit: Magelight az 12 méterrel elõrébb látást nyújt oké, de attól még ugyan úgy rangedben pofánver, lerepülsz a lóról a többit meg már ismeritek. 😄

magelight.

magelight 😛

engem az kezd kikészíteni,hogy ELBASZOTTUL!!! QQQQQQRVASOK!!! kis mocskos BUG van a játékban amiktõl már agyfaszt kapok lassan!
esküszöm béta jobban állt

reméltem, hogy nem így lesz - nem akarok még egy nb-t is húzni divatból...
Terawatt
Nagyon bassza a csõröm, hogy pvpben a nightblade ellen nem lehet mit kezdeni. Lesbõl leszed a lóról, amint felkelek kapom a stunt/disorient akármit, mire abból is kijövök elmegy láthatatlanba kapok még két pofont és meghaltam, úgy , hogy 1 skillt tudtam rányomni, amivel ellököm magamtól, de szart sem ért.<#nemtudom>

Nemsokára rank hetes leszek és eddig csak ellenük járok így, mert a többit még le lehet reagálni.

<#hawaii> király. köszi!

twitch.tv\mnk_official

Terawatt
There’s two requirements to benefit from the experience boost:

-You need to be in the same group with your partner.
-You need to wear the Ring of Mara.

It makes no difference where your partner is. For all Mara cares, they could be on the other side of Tamriel. The distance between you and your partner does not affect the experience boost, according to an ESO Customer Support representative.

forrás

Engem az érdekelne, hogy vajon a ring of mara -val járó bónusz XP, csak akkor jár, ha együtt adjuk le questeket stb (értsd ott állunk mindig egymáson), vagy elég ha partyzunk és pl egy zónában vagyunk. Ötletek? :d

twitch.tv\mnk_official

Ez nem tudom, hogy kerult a legfrissebb hsz-ek koze de ugyes voltam 😄DD
Csak szivatas apr1 miatt.
Legalabbis nekem nagyon nem kellene meg egy "Bloodscalp" realm xD
baromság lenne ha nem.....

Terawatt
Fejlesztésért jár egyáltalán? 😊

hát most legyártottam 2 18-as szet itemet az egyiket elõbb zöldre majd kékre fejlesztettem és nem nõtt semmit 😄

PiszkosFred
Jaja. Méghozzá észrevehetõen kevesebbet 😊

Terawatt
Saját cuccaidnak a betöréséért kevesebb xp jár, ezért csinálják sokan, hogy valakivel össze állnak és egymásét törik.

enyhén bugos a Clothing fejlesztés....kb 40-50% al gyíkabbul fejlõdik mint a többi szakma.....mivel sorci vagyok szinte csak clothot bontok-gyártok,de ez még csak 6-os! az a Blacksmith amit nem is használok meg már 10-es O_O !! kellene a 8-as cloth ,hogy 2 cucclit fejleszthessek egyszerre,mert ez így nagyon lassú.....

PiszkosFred
A hirek szerint a gyártott cuccokat el lehet adni, ez a szakmázás egyik lényege, hogy ha beleölsz sok pénzt és idõt, legyen kifizetõdõ 😊 Lesz pár olyan, amelyet csak te hordhatsz, de ezek jobbára feljavítással válnak bound-dá.

Rajtad áll, hogy hány skill pontot költesz egy-egy szakmára. Kettõ nagyjából az általános felfogás, de van aki cask erre fejleszt és mindet húzza, van aki egyet sem. A skill pontok száma végleges egyelõre, a játékoson múlik, hogy osztja el.

Vannak szakmakhoz kotott dolgok? Pl. xy pancelt vagy fegyvert csak a szakma mesterei hordhatnak majd?
Valamint hany szakmara erdemes pontokat kolteni? BS+encha parosra gondoltam de lehet csak eleg lenne egyet kimaxolni.
Otletek? 😊
Köszönöm, az volt!
PiszkosFred
Settingsben van valahol quest tracking, vagy ilyesmi opció, azt nézd meg. Vagy, /reloadui.

A Questek a jobb oldalon nem jelennek meg. Mit nyomtam el? :S
Nem, nemcsak te. 😛 Engem pl. zavarna, ha számok röpködnének a képernyõmön, miközben éppen abba élem bele magam, hogy egy csóró redguard mercenary vagyok, aki próbál megélni a csekély kis jövedelmébõl, miközben az életét kockáztatja minden kis megbízásnál, amit éppen valami arrogáns breton kereskedõ ad neki. Nekem ehhez minél kevesebb adat látszik a monitoron, annál jobb.
De hát megértem azt is, hogy más játékstílusok is léteznek, és van, akinek a játék stratégiai-számolgatós része az izgalmas.
Fpocok
Nem tudtam. Bocs, hogy próbáltam segíteni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Akkor csak en vagyok ennyire addon ellenes? 😛
j0nNyKa
jóreggelt, minden sgs használja kb., mivel magyar a készítõ

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fpocok
The 10 best Elder Scrolls Online addons, tweaks, and tools

Idézek egyet:
"Foundry Tactical Combat

This mod is essential. It adds significantly more combat data, including floating damage text, low health, magicka, and stamina notices, and simpler bars. I can't go back to the vanilla combat interface after using it. I need floating numbers."

NICE <#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Menj el a bankos emberkéhez, válaszd ki a guild store-t. A képernyõ alján látod, hogy melyik guild felületét látod és lenyíló füllel válaszd ki azt a guildet, ahol kereskednél. Remélem nem írtam hülyeséget 😊

Sárkány Lovagrend

Én is betársultam valami Trade Guildba ahol már 300 akárhányan vagyunk, de nem értem hol tudom megnézni az eladó cuccokat, stb.
Jahogy még nem megy a mail. Akkor itt, van pm-ben a játékban, ahogy szeretnéd.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

beléptem*