24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#16299 Pont most játszottuk ezt... még ugye láthatatlan is hozzá, hiába mondjuk, hogy használjon mindenki aoe-t. Mindegy, "kihíleltem" mindenkit, aztán megunta magát és elment :) -
#16298 Nem tud, mert ugyan úgy meg tud halni, mint bárki más. Obsidian shield, Barrier és társai már most is elég jó védelmet adnak akár egy egész seregnek, ha mindenképpen muszáj lerohanni az ellent.
Pár pbaoe játékos max csak az agyatlan zerget állítja meg.
Erről jut eszembe, egyszer kezdenem kell egy Dragonknightot is. :) -
MaRee #16297 Attól még nevetséges, hogy egyetlen ember beállva egy keep ajtajába meg tud állítani egy ellenséges zerget. -
#16296 Most legyen a neve "Sanyi"? Inkább "Red Wedding" -
#16295 Nézd meg az 1.1 patch notes, azt hiszem lesz elég komoly VR és Alliance War revamp. -
#16294 Lehet, hogy téged nem tudlak, de esküszöm a lovadat agyonverem ha addig élek is, ha legközelebb összefutunk :D Ezzel a névvel ez a minimum. -
#16293 Van infó róla, hogy mennyi lehet a max hp? Meg hogy vannak ezek a korlátozások?
Veterán 3-on a karim:
-
MaRee #16292 Arról nem szól a fáma valamelyik patch notban, hogy valamit kezdenek a pvp-s VR jutalmakkal? Jelenleg kb lehetetlen fejlődni veteranként, 2-3 pont killenként meg egy keep foglalásért 200, vicc. -
#16291 Ez egy íratlan szabály, hogy ha bántasz valakit, akkor a jobb kezét kell elpusztítani-megsemmisíteni-felaprítani.
Fred nem igazán hallani a konzolos verzió felől már egy jó ideje. Drukkolok a startjának. Az csak nekünk jó, ha nekik is. :) -
#16290 Az inkább ~100, de nem is ez a lényeg. Majd ha az emberek megtanulják, hogy nem sorfalat kell állni, és a pvp nem a kicsi a rakásról szól, tehát szétszóródnak az aoe elől, akkor majd nem lesz ilyen probléma. -
SANTANTICA #16289 Minden NPC-nek a jobb karja fáj? -
#16288 Én még 3 hónapig biztos maradok. :) -
#16287 Véget ér a "béta" és megjelenik konzolra is, június 14-én, ha jól emlékszem, de mindenképpen júniusban. -
cpuma #16286 na Altmer templarral sikerült találnom egy Altmer motif-ot... úgy látszik ez így van beállítva :) -
#16285 Miért pont másfél hónap? Mi lesz utána? -
TomStorm #16284 Az kevés.Ezt mindenki maga döntse el hogyan tovább.Én várok,Age of Conan is kivártam,fizettem,kitartottam.Engem ez a TES világ nem enged el ahogy Conan se tudott:)
Sz.tem a 1.5 hónap nagyon kevés idő. -
MaRee #16283 Ha a devouring swarmra gondolsz te is, az nem bug. Cost reduction gearrel meg stage 4 vampirism-el nyomkodhatják az ultit világba 45-60 ulti pontért. Ez a probléma. -
#16282 Bugos a skilljük, nem fogyaszt manát. -
#16281 Hja ok, azt hittem valami új dolog jött a karbantartással (ma még csak researchot elindítani léptem be). Még van másfél hónapjuk megoldani a hibákat, igyekezhetnének. -
MaRee #16280 Plusz mindenki tvájlájt fan, és olyan nevetségesen imbák a vámpírok, hogy rossz nézni. VR 10-es DK vámpír fickó leveréséhez ma kb 50 ember kellett. -
#16279 Tegnap egy dungeonban volt brutál lag, néha úgy éreztem, körökre osztott stratégiát játszunk... :) -
#16278 Lépj át a pvp zónára. Giga lag, dc, nulla oldalbalansz. -
#16277 Na mesélj, mi történt? -
#16276 Az utóbbi 5 nap eseményei alapján lassan azt érzem, mintha nem kéne nekik annyi előfizető a következő hónapra. -
MaRee #16275 Élő Craglorn PTS stream.
Már ha nem fő le a szerver még jobban :D -
MaRee #16274 Kezdhetnének már valamit ezzel az állandó laggal meg ledobálással, mert így értelmetlen akár be is lépni Cyrodiilba.
-
cpuma #16273 nagyjából ilyesmivel szórakozok most, a veteránok meg bossok sem okoznak gondot, néha egy-két skill csere fejlesztés/helyzet miatt:
templar mage -
TomStorm #16272 Az se lehet gyenge:)
Mindenképp ki fogom próbálni.Magicka-ra úgyis teszek mindig és elkezdem tanulni az összes Magic School skill-t is majd. -
cpuma #16271 én is kiosztogattam, mindent fejlesztettem és lvl43 templar-ral elkezdtem szenvedni, most csináltam belőle egy "mage"-et.
1) destruction staff
2) resto staff
30 magicka, többi hp, plusz magicka kaja és megy, mint kés a vajban...
a lehetőségek tárháza óriási -
#16270 -
Chris #16269 Az a 20% csökkenés semmi, az ultitöltést meg kb. épp legutóbb raktam ki, úgyhogy kipróbálni nem volt időm, de borítékolnám, hogy nem működik vele, mivel ez egy bekapcsolható "passzív" skill, ami nem sebez.
Csak és kizárólag a siphoning attacks-ra éri meg szerintem morpholni, amelyik nem tölt hp-t, bár a tooltip bugos, mert bele van írva. Nem tudom amúgy miért olyan kurva nehéz egy ilyen typot javítani...
A másik morphja a life leechelős is - ki nem találnád - szintén bugos, mivel a ráírt 4% helyett csak kb. 2%-ot leechel, de véleményem szerint még az eredeti értékkel sem érné meg használni.
-
#16268 Az eddig nem volt nálam (kopp-kopp), ezért én emiatt "sírok" jelenleg:
„Adjusted the time after you loot a delve or overworld boss before you are eligible to receive loot from these types of bosses again.”
De remélem, holnap pótolják és a hosszú hétvégén már éles lesz a dolog. -
cain #16267 pedig ezt nagyon vártam:
Fixed an issue that would cause your screen to occasionally freeze and cause unwarranted CPU usage. -
Bandras DaSilva #16266 :)...hát bakik vannak... -
#16265 The maintenance is complete, and the European megaserver is now back online and available. However, due to an unforeseen issue during the maintenance, patch 1.0.6 was not deployed.
As our team is We are currently investigating the issue encountered that prevented us from rolling out patch 1.06. The previously announced maintenance scheduled for on the North American megaserver is cancelled and will not happen for today, Tuesday the 29th of April 29th. -
#16264 Jah és mire morfoltad? -
#16263 Hmm akkor kipróbálom. Csak az a 20% dmg reduction böki a szemem nagyon :/
Működik a siphon utolsó passzívjával? (ami ultit tölt) -
TomStorm #16262 Kit érdekel melyik a legjobb íjász,a lényeg Templarom 1H+shield olyan damage-t oszt basszus,hogy csak nézek ez igaz vagy sem lol:D
Én meg erőlködtem kétkezessel..
Nagyon durván össze lehet rakni a karaktereket.Nightblade-em is kezd már hasonlítani egy igazi Assassin-re:)
-
Uniel #16261 Azért abba hagyni mert nem tudsz rendes ranger buildot találni, ne marháskodj :) emlékszem mekkora sírás volt anno mikor kikerült, hogy csak 4 class lesz az ESO-ban, hát ehez képest egy havi játék után én még mindig csak a kaszt/skill kombinációkat próbálgatom és szerintem ez a legjobb része a dolognak.
Az ESO legnagyobb erőssége, hogy bármiből bármit csinálhatsz, és ez tényleg így is van. Nekem is van nehéz páncélos sorcim kétkezed karddal VR1-en és és egyszer se volt vele gondom.
Most egy nightblade-et tolok kétkezes kard, íj párossal, és ezzel sincs semmi gondom questtelés, dungeon közben.
ezeket a skilleket használom:
nightblade -
Chris #16260 Pontosan ezért.