24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
ANDAXINx #16179 Igen. Én 56/62-n kezdtem komolyabban aggódni, hogy nem lesz meg. Elég sokat használtam a google-t. Végül 64 questet tudtam megcsinálni azon a területen. Én csak 5 órát küzdöttem vele, de van, aki már 25+ óránál tart. Tény, hogy kevés a quest, mintha hiányozna egy quest hub is (Hei-halai vagy mi környékén egy üres falu, működésképtelen WS-el), de a Zenimax válasza szerint nincs ott semmi bug.
Úgyhogy ne add fel. Megcsinálható, csak nem egyszerű. És az urban legend (hogy a meggyőzés/megfélemlítés miatt egyes questek kimaradnak) egyszerűen nem igaz. -
ANDAXINx #16178 Hagyjuk már ezeket, komolyan mondom. 60 napos gamecard 5900 Ft, azaz egy napra 100 forint a játék. Érted? NAPI SZÁZ FORINT!
Ha ennyi pénzt nem tud megspórolni valaki, akkor ott már marha komoly gondok vannak IRL. -
Although #16177 Tegyél egy próbát az swtorral az tetszeni fog. -
Nos #16176 Na asszem eldöntöttem. Míg ingyenes, vagy nagyon olcsó nem lesz, addig tuti kihagyom. Végigolvastam kismillió hozzászólást és főként ilyeneket láttam: buff, statok, szintek, skillek, raid, zónák. Úgy látszik az ilyesmik mint történet, karakter személyiség, döntések nem lettek túl fontosak a játékban.
Nem mondom, hogy ezek nincsenek ,csak azt, hogy valószínűleg nincs igazi jelentőségük, inkább csak egy keretet adnak egy jó nagy arénához.
Persze nekem az erősen lehúzott Game of Thrones RPG is tetszett, mert jó volt a történet, szóval nyilván teljesen más az ízlésem. -
Susarc #16175 köszönöm ! műkszik így! -
HyperManiac #16174 Shadowfen-ben valaki megcsinálta a 62/62 quest achit? Milliószor átmentem a térképen, minden fehér, insta küldi is kész van és 61/62. Egyszerűen nem találok még egy küldit már napok óta. -
TomStorm #16173 Ok köszi de majd csak reggel.Ezeket megkeresni már túl sok lenne mára:) -
#16172 Megnyitod a kincses térképet. Oda mész, kiásod, Happy. Arra figyelj, hogy az adott térképek szintjéhez igazodnak és nem a te szintedhez. -
TomStorm #16171 A kincses térképeknél elég ha csak a helyszinre megyek vagy kell még valami hozzá?Van 3 térképem már gondoltam felkutatom őket:) -
SANTANTICA #16170 Igen, köszi, közben láttam én is. Kicsit azért kár, hogy a megszerzett statokat nem lehet folyamatosan "élvezni" :)
De ami késik az nem múlik... -
SANTANTICA #16169 Részben mennek vissza GW2-be, van aki marad. Jelenleg a pvp még mindig "csak egy jó alap", remélhetőleg nem fogják hagyni a jelenlegi állapotában és fejlesztik ezt a részét is.
Jelenleg igazán csak nagyobb csapatban lehet érvényesülni. Bár már látok profin irányított V5+ -os csapatokat, akik mint nyílhegy a vízben vágnak át a nagy zergeken is egy csomóban.
A most hétvége nekem nem szabad, de ki lehetne hirdetni a jövő hétre egy ilyen közös pvp-t oldalanként és szerverenként, lehetne jelentkezni leader-nek (érdemes kipróbálni több vezetőt) még TS is lenne, akár nálunk. Lehet hétfőn be is hirdetem fórumon, ha lehet nyitni erre az eseményre egy topikot, hátha lenne rá "kereslet". -
#16168 Ha másik partíción már fent volt és onnét nem indul el akkor még ezt is telepítsd fel ( ha esetleg 32 bites win akkor értelemszerűen annak megfelelőt ). -
Susarc #16167 nah zsír új windows....TESO install után : nem csinál semmit.......
GRATULA :D -
MaRee #16166 Ez így működik jelenleg is? -
#16165 For all weapons, light and heavy attack damage scales based on Max Stamina and the weapon damage stat.
Abilities that come from weapon skill lines scale their damage/healing based on the weapon damage(!!!) stat; abilities that come from non-weapon skill lines scale their damage/healing based on the Spell Damage stat. So, for example, your “Crystal Shard” spell causes more damage when you equip a ring that buffs Spell Damage and your “Grand Healing” ability heals for more when you upgrade your restoration staff.
Additionally, abilities that cost Magicka scale their damage/healing based of the Max Magicka stat; abilities that cost Stamina scale their damage/healing based off the Max Stamina stat. So, for example, the “Silver Bolts” ability causes more damage when you spend a point in Stamina and the “Healing Ritual” ability heals for more when you spend a point in Magicka. -
#16164 Főleg ott értettem egyet Angry Joe-val amikor a övé harcot hasonlította össze a trail epic csatájával. De ez a fajta kis csoportban állnak és várnak a szörnyek a kalandozókra, már régóta sajátja az MMO-nak. Mert így könnyen be lehet állítani a harc egyensúlyát, bár kevéssé lesz életszerű a szituáció. Arra sokkal inkább a pvp alkalmas. Amit viszont agyon dicséret, ennek ellenére csak 7 pontot adott rá, nálam itt bukott le, hogy valamiért elfogult. -
#16163 Angry Joe-t én special bírom és többnyire nem mond hülyeségeket sem és nagyrészt saját tapasztalataim alapján egyet is értek vele. Mondjuk a Hype gépezet be tudja szippantani őt is rendesen így eléggé rá tud pörögni egy egy címre de nekem special pont emiatt szimpatikus a munkája. Mert az átlag játékost is ugyanígy bedarálhatja a jól megkreált marketing :D Ellenben van pár irritáló az életben nem fogom megérteni hogy képesek emberek százai követni és folyamatosan nézni a videóit :D de hát mindenkinek más az ízlése. -
Kessak #16162 A GM-es képek olyanok nekem, mint mikor Dredd bíró felszólít, hogy minden rosszfiú adja meg magát.
Angry Joe meg egy fizetett megmondó ember, tele van ilyenekkel a játékipar, de szinte minden ipar. Lásd autós műsorok, számítógépes újságok (no offense SG ). Éppen azt szapulják vagy dicsőítik, aki többet fizet. Sajnos tényleg sokan bedőlnek ennek. -
TomStorm #16161 namostmár aztán húzok játszani sokat vagyok itt -
#16160 Redditre rakta ki valaki szóval nem én csináltam. :) (Infóáramlás ábrája spoiler alatt[ nem véletletlenül[#zavart1] ])
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
TomStorm #16159 Nekem nem is hiányzik ez az "eladtunk 1 milliot höhö,megmutattuk,most aztán ráülünk a pénzre" ugyebár kedves A.net például..
Nem a mi dolgunk,intézzék kivülállóan nekünk a fejlesztésekről kell tudnunk és nem számolgatni meg találgatni,hogy most akkor milyen anyagi háttér van ott stb. -
#16158 Hja, friend invek és guild inveken én is meglepődtem. Mondom mi a fene, már guildeket is alapítanak? Ennyire fejlődik az ipar, hogy már külön közösségeket alkotnak a scriptek? :D
Szerintem majd május 4 után lesz valami adat erről, az első hónap végén. Kíváncsian várom én is, a preorder biztos, hogy iszonyú mennyiségben fogyott, de... és majd meglátjuk.
A GM-es képeket engedelmeddel lenyúltam és kiraktam FB-re. Vigyáztam a helyesírásra... :) -
#16157 Szerintem nem voltak felkészülve arra, hogy ennyi bot lesz plusz még ugye a bankos bug is sok melóval járt. Örömmel látom, hogy napról napra kevesebb gold sellert látok. Pár hete volt, hogy guildbe is inveltek. Ott lementem hídba. :D
Azt furcsállom, hogy semmi hír nem volt arról, hogy mennyi copyt adtak el. 1 millánál mindig pezsgőt bontanak és közzéteszik általában.
-
Uniel #16156 Mindig öröm olvasni ezt a sok panaszkodást a bug-ok, crash-ek miatt, főleg az a szép benne, hogy én eddig pár quest bug-on kívül nem találtam sesemmi ilyet, sőt volt amelyik nem bug-os volt, csak rossz sorrendben csináltam (pl.: Eastmarch, Asmalah...). (Pedig early óta játszok vele napi szinten)
Nekem nem volt bank bugom, pedig én is töröltem az első karit.
Crash-em eddig nem volt, pedig volt hogy 10-12 órát is ment a jaték egyhuzamban.
Bár azt megjegyzem én semmilyen add-ont nem használok (nem a wow-on szocializálódtam, hogy addonok nélkül már szarni se tudjak elmenni). Persze aki modolja a játék-ot az ne csodálkozzon ha random crash-el, kifagy, stb... hisz ez minden modnál benne van a pakliba. Aki modolta a Skyrim-et az tudja milyen érzés ;)
Szerintem az ESO ahoz képest, hogy nincs 1 hónapos teljesen rendben van. Ennyi hiba ami benne van lótúró!!! Na és persze megjegyzem 10 év mmo-zás után, hogy az ESO start-ja volt a legzökkenő mentesebb start amit megéltem eddig. -
TomStorm #16155 ez az angry valaki egy gazember és ez tetszik a népnek.Meg lehet nézni napokban is odaállították egy Watch Dogs-os fejlesztő elé riportot venni tőle.Ki és hogyan teheti ezt?Nézzétek meg hogy ömleng Watch dogs-ról"Beautyfool ez a játék meg micsoda újdonságok közben azokat sorolja amik a tények TEHÁT SEMMI mivel semmi használható információ nincs a játékról de ő már tudja ez egy csodaszép játék lesz.Egyértelműen a pénzre megy ez a csóka semmi köze a játékokhoz,nem is játszik velük max.1-2 órát.
Aztán lehúzza mind.Nézettség az elején ömlengésről aztán nézettség közvetlen utána a lehúzó baromságairól.És innen is azt állítják igaza van.A nagy picsákat van igaza de egyétek csak csámcsogjon rajta jó sokat aki akar,megérdemli. -
#16154 Redditen volt erről egy kép is. Jött valami system message ezzel kapcsolatban, miszerint aki lát botot, most jelentse, mert manuálisan lesznek törölve a picsába :) Azt hittem az csak vicc volt, de mégsem.
Azt azért tegyük hozzá, hogy eléggé /facepalm a szituáció, hogy GM-nek kell törölgetni az accountokat. Erre fel kellett volna készülni, minden mmo kezdésnél két dolog biztos: bugok és a botok/goldsellerek megjelenése. :) -
#16153 Likeolom a likeod, ahogy a művelt facebookos mondaná.
GM írtja a botokat kép. A megmentőnk. Egyik nap volt ts-en szó erről, hogy jó lenne ha tényleg oda mennének és így kibaszkodnák az összes idiótát. Meghallgatott a segélykiáltásunk. -
#16152 -
#16151 Robin Cook* -
#16150 Az oké, és nem is lenne baj Angry Joe vagy Francis féle figurákkal, sőt, szórakoztatóak. Viszont, eljutottunk egy olyan pontra - ESO-tól függetlenül -, hogy referenciaként tekintenek rájuk és az általuk elmondottakra az emberek (legalábbis egy része). És itt jön a képbe a felelősség kérdése, mert megint más két sör között felvett yt videón bohóckodni 10 embernek, meg megint más 150-200 ezernek osztani az észt vélt/hallott dolgokra alapozva.
Nem azzal van a baj, hogy nem tetszik neki egy-gy játék vagy épp imádja és isteníti. A gond az, hogy saját véleményként fogalmaz meg olyan dolgokat, amelyről később kiderül, "csak olvasta".
Részegen, egy kocka sör után egy világhírű agysebésszel is leállok vitatkozni az agysebészetről úgy, hogy előtte esetleg olvastam egy Rober Cook könyvet és a megfelelő mennyiségű alkohol hatására szakértővé váltam 1-2 órára :) Ez oké. De amikor mindezt egy konferenciám teszem, egyedül kiállva a pódiumra, mindenféle ellenvéleményt és kontroll nélkülözve kijelentve a hallgatóságnak hogy XY módszer szar, és QW a jó, és ezt el is hiszik, hiszen ezért jöttek - hát nem lennék beteg azokban a kórházakban, ahova ezek visszamennek dolgozni másnap :D -
#16149 [off] Az a karakter csak egy paródia. Poén. Nem komoly. -
#16148 Remélem előbb-utóbb betesznek egy borbélyt is a játékba, főleg, hogy az első "fő" karakteremnek elfelejtettem beállítani a szakállt, mert nem lehetett rázoomolni az arcára. -
#16147 Az a vicces, hogy a dagi szakállas kiabálós csávó (Francis vagy ki, aki mindig csinál revieweket) lvl12-ig játszott a játékkal (egszer bétában, egyszer élesben), és amiket szidott az "elhíresült" ESO előfizetést lemondó, stb. felvételen, miközben majdnem infarktust is kapott, azok többségét csak olvasta a fórumokon, redditen, stb. és nem mindet tapasztalta meg személyesen. Ennyi, ezeket ő maga mondta a pár órás friss videójában. OFF-ba rakom mindezt, széljegyzet gyanánt a mostanság oly' divatos videós elemzések margójára szánva. -
#16146 Köszi a Research addonok tényleg nagyon hasznosak. Amúgy eddig kerültem az addonok használatát. -
#16145 10-49-ig azonosak a statok PvP területen, 50-től kezd "ténylegesen" számolódni. Ezért van az, hogy lvl50 alatt a veteran rank játékosokat kurva nehéz megölni.
Basically, the following skills are nerfed in 1-49 PvP
-ANY passive, including racials, that increase HP/MAG/Stam or their regens. Conditioned, Robust, etc … and many class passives.
-Armor increasing skills: Spiked Armor, Bonus from Puncture Morph, Bound Armor, Lightning Form (resist works?), Immovable (resist works), Blessing of Protection, Bone Shield, Nord Racial, Shadow Barrier, Resolve.
-Passives that permanently raise resist (note: active resist boosts seems to work): Breton Racial, Scaled Armor, Balanced Warrior
-Damage increasing skills: Surge, Balanced Warrior (Double nerf! What does it mean?), Juggernaut, Drain Power.
-Anything that adds to spell power
I’m sure that I have missed a bunch, but you get the idea.
So what DOES work in 1-49 PvP? (I tested these via items and mundus stones)
-Any bonus to crit or crit damage (Khajit, Mage LIght, Medium Armor, Thief/Shadow Stone)
-Spell cost reduction from both jewelry and % passives (Light Armor, Breton Racial, Unholy Knowledge etc)
-Most traits and sets, so long as they don’t boost the anything in the “nerfed” list above
-Flat % changes (e.g. Siphoning Strikes, Magma Armor)
-
Research Assistant - hogy mit lehet eladni, mit kutattál már ki, és mit nem.
Craft Research Timer - hogy egyes kutatásaid hol tartanak (mennyi idő van hátra)
XTimestamp - chat ablakba a kommentek elé berakja az időt
Slightly Improved Experience Bar - Állandóvá lehet tenni az bal felső sarokban lévő Szint+XP kijelzőt, illetve kap egy current/max kijelzőt is százalékosan. (Ezt persze csak akkor érdemes, ha nem használsz egyéb unitframe addont, lásd FTC, amelytől én speciel viszolygok, de a játékosok 99%-a használja) -
TomStorm #16143 Szuper,köszi! -
MaRee #16142 Wykkyd's Framework, Wykkyd's QuestTools, Foundry Tactical Combat, Inventory GridView
Nekem (meg kb mindenkinek) ezek vannak, nagyon jók. -
#16141 jézusom, "javítják".:D -
#16140 Nem tudom mennyire került be a köztudatba, de legtöbbször akkor crash-el be a játék, ha Cyrondiil-ből inveltek be olyat, aki nem ott van. Amíg ki nem javítsák ezt is, érdemes elkerülni.