The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legfõbb korlátja a rendelkezésre álló hely, illetve az elkölthetõ skill pontok száma.
A hely a szükséges alap és kiegészítõ anyagok, traitekkel rendelkezõ tárgyak tárolására.
Viszont már kezdetben is nagyon hasznos tud lenni egy szakma. Eleinte például ritkán találni övet, sisakot és válvértet, szerencsére ezeket egy kis gyûjtögetés/újrahasznosítás után könnyen le lehet gyártani, és az alap szintû szakmázáshoz nem is kell skillpontokat elkölteni.
Szintén takarékoskodni lehet az skill pontokkal, hogyha az adott szakma esetén nem teszünk a Keen Eye-ra (max az elején, hogy könnyebben megtaláld az alapanyagot - utána retalent ), praktikusabb letölteni a Harvest Map kiegészítõt ezzel könnyen meg lehet találni az alapanyagokat ( ha épp nem termelte ki elõtted valaki más - respawn )
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Ne is mondd 😊 Én ráálltam a "hunterrel" a BOW-ra, 1h Swordra, jelenleg utolsó traitjeiket fejlesztem és még van hátra 24 nap. Templar 2h swordja is most kezdett bele az utolsóba, egy hónapos lefutással.
Armorokba bele sem merek gondolni, már 4-5 trait/slot sem egyszerû, nem hogy 8... És még jönnek újak is elõbb-utóbb. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az alchemy és provisioning kivételével mindent szinten tudsz tartani folyamatosan, ha a lootolt dolgokat nem adod el, hanem egyszerûen szétszeded. Ezt azért teheted meg, mert még így is lesz pénzed bõven úgy is, hogy mellette az inventory/bank férõhelyeket is fejleszted. Mindamellett szükséged sem lesz arra, hogy magadnak gyárts, mert bõségesen hullik a loot és totálisan lényegtelen még akár a jónéhány szinttel kisebb cuccokat is aktualizálni, mert elenyészõ és érezhetetlen a plusz stat különbség, amit adnak. Veteránon meg olyan lassú amúgy is a fejlõdés, hogy mire az adott szint 10%-áig elérnél, azon kapod magad, hogy már aktualizálva is van dropokból a cuccod.
Az enchanting mondjuk pont kivétel, mert az vmi elcseszett lassan fejlõdik, de abból meg minden típust meg tudsz venni az enchanting árusnál, így arra meg ezért nincs szükség. Enchant is sok esik a veterán szinteken, azokat is szét kell szedni és komótosan ugyan, de fejlõdik.
Összefoglalva szerintem csak egy értelme van a craftingnak: maxold, hogy max szinten maxos geart tudj csinálni magadnak. 😄
A legtöbb idõ a kutatásra megy el, itt kerülnek kb egy szintre a szakmák. Például az enchantot elég lassan lehet húzni, legalábbis rengeteg glyphet kell szétbontani hozzá, viszont a blacksmithing nagyon jól fejleszhetõ cserébe a traiteket külön kutatni kell minden egyes item fajtához. Ezek az utolsó pár traitnél már hetekig tartanak.
Ha most állnál neki mondjuk páncél/fegyvergyártásba és vannak társaid akiknek már magasabb szintû, akkor a helyedben én elsõsorban a traitekre állnék rá. Kérhetsz tõlük tárgyakat azokkal a traitekkel amiket már kitanultak plusz te is gyûjtheted magadnak elõre amire szükséged lesz. Közben, vagy akár késõbb is simán felhúzhatod magát a szakmát, hogy te magad is craftolhass.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ezzel megint az a bajom, hogyha nem találok ehhez partnereket, szenvedés lesz. Más mmo-knál is volt ilyen problémám.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szóval nagyon gondolkodom rajta, megvegyem-e a játékot.
Morrowind, Oblivion, Skyrim nagyon tetszett. Skyrimmel még most is játszok.
Visszaolvastam többszáz kommentet. Sokat megtudtam a TESO-ról.
Arra lennék kíváncsi, hogyan milyen szakmákat érdemes tanulni a játékban?
Enchanting és blacksmithing érdekelne. Érdemes felvenni? Lehet esetleg keresni is ezekkel?
Vannak-e olyan szakmák, amelyek egymás kiegészítõi, netán olyanok amik kellenek egy másikhoz?
Azon lehet elmélkedni, hogy az MMO-k milyen szinten alkalmasak a szerepjátékra. Látványvilágban persze hozzák a szerepjátékok világát, sõt a küldetések is egyre hangulatosabbak lesznek. Ugyanakkor még egy ilyen kötetlen rendszer is annyi kötöttséget tartalmaz, ami nem versenyezhet az asztali szerepjáték hangulatával, ahol tényleg "bármi" megtörténhet.
Az ESO alaprendszere van annyira jó, hogy simán lehetne vele mesélni is, a világ kidolgozottságáról nem is beszélve.
- nem azért írom, mert visszaszövegelést várok
- nem azért írom, mert értetlenkedést várok, hogy márpedig te normálisan fórumozol
- nem azért írom, mert ha folytatod, békénhagylak, és nem lesz semmiféle szankció
- nem azért írom, hogy feszegesd annak a határait, hogy mit szabad és mit nem
- nem azért írom, mert kiskirálykodok / kommunista vagyok / anyám kurva / stb
- azért írom, mert ebben a topicban is normális fórumozás fog folyni, mint ahogy nélküled eddig is az ment
- ha marad ez a stílus, ki foglak rakni, és én leszek a köcsögbuzifaszmoderátor, majd fenyegetõ / kurvaanyázó leveleket fogsz írni, ezeket én nem fogom elolvasni, erre te reflexbõl alregeket gyártasz, és folytatod - nem, nem fogod.
köszönöm a megértést
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Mindegy, korrigáltam idõben.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Sajnos nem tudnak ahhoz hozzányúlni, de addig is kaptam 5 nap ingyen játékot, hogy amíg a pénzem elérhetõvé válik, játszhassak 😊
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A megérdemelt pihenés.
Kb. ez volt az a pont ahol elhatároztam, rágyúrok az étek készítésre. Szerintem 1-2 kék recept után megéri a befektetett 6-7 skill pontot. Talán ez a leggyorsabban fejleszthetõ szakma, és miután megvannak a "kedvenc" fogásaink, már csak a hozzá való alapanyagokat kell felvenni.
Egy parti lakoma készítés, útszéli fogadó vezetése jót tenne a szerepjátékos hangulatnak.
+60 napos game time-al feltöltve
játszható napok 77
lvl36sorci ,ló extra bag ,stb
ha érdekel írj
9000 huf
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Az OP nyálas vámpírok szerencsére meg már fixálva lettek, már csak a vérfarkasokkal kéne kezdeni vmit <#vigyor2>#vigyor2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Veteran területekkel kapcsolatban:
egyszerûen vicc, hogy kifosztok egy hordót vagy akármit és a legalapabb szakács alapanyag esik belõle. Lvl50re gyártanék kaját, de így hogy?
Annyira szeretem, hogy hosszú hónapokig megy a zárt béta, ahova csekély esély volt bekerülni, és ilyen marhaságok maradnak benne (nem beszélve az OP, nyálas twillight-fun vámpírokról)
+60 napos game time-al feltöltve
játszható napok 78
lvl36sorci ,ló extra bag ,stb
ha érdekel írj
A magyar guildek amúgy hogy állnak, maradt a kezdeti aktivitás vagy visszaesett?
http://edtool.net
A mohának mindig a déli oldala fás!
-Vásárlásnál az oldalon kitöltöd a megrendeléshez szükséges adatokat. (megadod az email címet meg ilyesmi)
-Kapsz egy levelet benne egy bankszámlaszámmal, névvel stb.
-Átutalod rá a pénzt.
-Megjegyzés rovatba beírod az email címedet és ,hogy mit is rendeltél.
-Emailben kiküldi a kódot.
-Öröm és bódottá
Lekopogom. Eddig minden zökkenõmentesen ment.