24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#18017 A karbantartásokat én is néztem, hogy miért nincs, eddig hetente kettő volt, most két alatt egy sem, pedig a szerverre ráférne, mert időnként olyan lagok vannak, hogy csak nézek mint a moziba.
A többi meg teljes sötétség. Én nem tartok semmi extrától, majd haladnak, úgy is gyorsabban fejlesztenek, mint az utóbbi pár mmo-ban, amivel játszottam. Aion, Warhammer, Connan, GW2, Rift
Housing meg biztos nem lesz a következő 1 évben még, talán jövő télre, talán... -
#18016 Szerintem a konzol megjelenestol fugg, mert kizart, hogy VR szintekkel futnak neki a konzol verzionak, hogy ra kb. 4-6 hetre kukazzak is gyorsan. Legalabbis hulyesegnek tartanam vezetokent es inkabb eleve Championnal jonnek ki mar konzolra, igy uj teruleteket es erdekessegeket kapnanak mar a konzolosok is a folytatasban, nem egy regi rendszert, amelyet hasznalnak 4-6 hetig, es mielott megszoknak, jonne egy uj.
De ez csak tipp, fogalmam sincs mi folyik most a Zenimaxnal, karbantartasok nincsenek mar lassan 2 hete (pedig lenne mit javitgatni), a fejlesztok nagyon csendben vannak (se egy interju, se egy pubikus megjelenes a PAX/GC-n, stb), egy k*rva szo sincs a konzolos premierrol mar honapok ota.... es akkor ott a tegnapi hir a korabban extra munkaerokent felvett CS egy egyeb alkalmazottak elbocsatasarol. Szoval jo lenne, ha vegre lenne mirol irni, cikkezni, mert picit csend van, ami szokatlan a korabbi gyakorlathoz kepest. Mondjuk igy tobb idom jut masra, ez oke, de csak kivancsi lennek, hogy mi a helyzet, a korabbi tervekbol - amiket lattunk a QuakeCon 2014en -, mi lett kukazva, mi hogy all, stb... :)
Es kurvara kellene mar egy Housing, eddig is hianyzott a hagyomanyos TES reszek utan, de most, hogy az swtorban megnezve az ottanit, meg jobban hianyzik az ESO-bol. -
#18015 Ha jön új terület, lesz új szint is, valamilyen formában. Mivel most jön upper Craglorn, kb december-január környékén jön legelőbb a következő, már reklámozott terület, szerintem. -
#18014 Nagyon remelem, hogy sosem fogod elerni a VR16-ot. Nem azert, mert egy tetu szaralak vagyok, mert ilyet kivanok neked, hanem azert, mert remelem, hogy addigra mar be lesz vezetve a Champion rendszer :) -
#18013 Tudom, hogy csak csapattal lehet igazán csapatni. + Még csapat tag is vagyok, csak általában akkor érek jobban rá amikor a többiek nem, plusz inkább 10-20 perc játékidőim vannak, amibe nem igazán fér bele egy dungeon ... amíg azok nincsenek meg Trialozni sincs sok értelme. De idővel remélem majd jut majd a csapatmunkára is idő.
Egyenlőre a Cyrodill-es küldetéseket csinálom, ami elve lassabb mint a 3 szövetség területén lévők. Plusz néha egy kis vár védés / foglalás be szokott játszani, hogy a PVP szint is fejlődjön.
Remélem a V14-et azért még azelőtt elérem, hogy közben kijönne a V16 -
#18012 Ha csak a szint kell, akkor az útmutatóban le van írva a powerlevel résznél mi a teendő. V12 meg lesz hipp-hopp, aztán az új területen is biztos lesz valami okosság. Egyébként meg a veterán content nagy része csapatos, keress valami guildet, vagy írj chatbe, sokszor keresnek ide-oda embereket. -
#18011 Bakker ettől tartottam.. közben meg is lett a V11, már csak a csoportos kalandokba kellene jobban belemerülnöm. Mer V10 környékén már a Public dungeonok se könnyen szólózhatók. -
#18010 Update 4.-ben, ami kb 2 hét múlva érkezik. -
#18009 Mikortól jön a V14-es szint? Mire elérem a V12-est ( lassan V11 ) megint nem lesz értelme kéknél jobb cuccokat csinálnom mert közben V14-es lesz a top. -
#18008 1. Igaz. Minden korabban megszerzett skill szint megmarad, ha hasznalod ha nem respecc utan. Sot, ha kigyogyulsz vampir/farkassagbol, majd utana megint az leszel, akkor is a korabbi szinteken varnak rad a skillek.
2. Ezt mar felve mondom, de szerintem a morpholt skillek szintjei is maradnak. Ugy emlekszem semmit sem kellett elolrol huznom.
3. Konnyebb, mert tobb XP-t kapsz, es emiatt gyorsabban fejlodnek. Egy-egy veteran kultesert kapott 10-12k XP akar I-III-ra is ugorhat egy skill. Foleg az alacsonyabb tierekbe tartozo skillek. De persze kesobb belassul ez is majd, csak a felzarkozas konnyu, a fejlesztes beall egy azonos szintre - nagyjabol.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.09.04. 13:20:36 -
#18007 3 kérdés a respeccel kapcsolatban.
1, igaz az, hogy respec eseten az egyes skill line-ok szintjei (dw, light, stb.) megmaradnak? tehat ha a NB eseten assa-rol atvaltok siphonra, akkor az assa line szintje megmarad?
2, Assa agan megvan morpolva a teleport strikom, majd respecelek siphonra, madj vissza respeccelek assara, visszakapom a morpholt teleport strikeomat, vagy huzhatom elorol?
3, Magasabb szinten milyen lasabban/gyorsabban/ugyanolyan gyorsan lehet lvlingelni egy egy skill line-t? (pl. medium, vagy heavy armor?
Előre is köszi a válaszokat. -
#18006 PTS Patch Notes 1.4.2 -
#18005 Syncemotes addon, akit érdekel... -
#18004 Elkészült az egyik trial leírás, Link
Trial > Aetherian Archive
Ha valaki talál benne, valami hülyeséget, vagy kiegészítené, írjon nyugodtan. -
#18003 Jaja, utolag leesett. :) -
#18002 Mindenképp light, mert a drain mágiát használ. -
#18001 Erdekes a kard+pajzs valasztas. Dualwield whirlwindjevel kombinalva (+dodge) es felvaltva hasznalva a ket skillt meg pusztitobb, bar gondolom a vedelem miatt van a pajzsos felallas (meg feltetelezem heavy armor, a def es dmg bonusz miatt), nem a max dmg miatt.
#szerk: nem szoltam, light armor, most latom, hogy irtad. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.09.01. 13:10:26 -
#18000 Lehet PVP-n jobban adja, biztos lesznek páran akik ki fogják próbálni. PVE-n igázból tök mindegy szerintem ki mit használ, csak tudjon haladni. :D
NB-nek mutattak nem régen egy olyan buildet, hogy csak lestem, mennyivel gyorsabb lett volna, ha így szintezem végig a zónákat. Konkrétan az volt, amit írtam : NB siphoning ág > Drain power spam, kard+pajzs közben, light armor, spell crit
Az én buildem-mel 3 mobnál már szenvedés volt, csapattársam prezentálta, craglornban behúzott 6-8 elit mobot és kb életerővesztés nélkül leszívta az életerejüket. Csak lestem. -
#17999 Ugyanezt csinaltam 40-45-os szintig, heavy+2hand, dmg/stamna cuccokkal sorcival, WreckBlow, CritCharge, CritSurge, Immovable, es mageswrath kivegzonek (a tavolsag miatt - a videoban ha jol latom o reverse slasht hasznal - nem pocsekoltam charge-t kivegezni/vagy 1 seces blowt, hanem tudtam szpemelni a wrath, mana ugysem kellett), ultiban pedig PowOverload vagy Atronach, szitutol fuggoen mielott atvaltottam leather dualra. Az egyetlen gondom az volt a 2handdal, hogy a wrecking blow volt az egyetlen kozelharci tamadasom, mert a charge nem minden esetben tudtam hasznalni - a tavolsag miatt akkor erte meg igazan, ha volt hely nekifutni, es nem pont 5 yardra hasznaltam -, es neha a blow miatt elrepult ellenfelek deszinkronizaltak lettek, hiaba utottem oket, nem ott "alltak" valojaban, es emiatt szoptam sokat. A vegen elfogyott a turelmem, ezert inkabb valtottam a dualwieldre :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.09.01. 12:49:22 -
#17998 Azért is jó a karaktere, mert a legtöbb játékos, spell resistance, spell critcre, spell dmg-re gyúr, light armorban, a pajzsok meg általában csak a spelleket fogják, így egy hide-ból cap fölötti weapon dmg + kétkezes kard ellen nincs semmi védelmed, bekapsz egy olyat, hogy betojsz. Ezt használja ki a csávó nagyon ügyesen, kombinálva az ugrálós sorc skillekkel. -
#17997 Látni a videón milyen szintűeket csapkod, vegyesen voltak. Egyébként írta, hogy a build weapon dmg-re és staminára van kitolva, így hide-ból kétkezes fegyverrel és a megfelelő skillekkel ezt lehet elérni. A one shot sokszor alacsonyabb szintű karaktereken volt, vagy light armoros papír karaktereken. Ha vámpírok, az még sokat ront az áldozat esélyein. :) -
Kryon #17996 Nem lehet, hogy beállított helyzetek voltak és/vagy gyengébbeket támadott? Mert ez így durva. -
#17995 Érdemes azért azt is húzni altnak, kikapcsolódásnak jó, aztán meg sose rossz, ha van választás. Én biztosan felhúzok minden kasztból egy karaktert, persze csak szép lassan, hiszen van ebben a játékban bőven tartalék. Más normális meg jó darabig nem fog megjelenni. -
#17994 Kipróbálom és akkor lehet, hogy nem húzom fel a kis DK-mat. :) -
#17993 Érdemes megnézni a videót, nagyon kemény a build, meg amit csinál. Még nem láttam ilyet, nagyon egyedi és okos. -
#17992 - One Shot Build - Stamina Sorcerer pvp video:
I have around +220 weapon damage always on and depending on momentum and ravaging set it can get to +260 weapon damage. Also capped stamina, the sets i use now are ravaging set and night silence for movement in 1.4 i will switch it for archer's mind and go back to being a vamp although i really don't like (white fur, khajits vamps sucks so much).
I made a new video showing gameplay of this build, now that in 1.3.5 my damage bug got fixed, so in the video there is:
- a fast round of openings from stealth
- some solo fights
- area damage and utility of the build being good at doing pressure damage and silencing the zerg/groups.
- more solo fights at the end
-
#17991 Sorcot erdemes kiprobalni medium armorban (de csak teljes/osszes passzivval) dual wielddel (szinten minden passziv) is, attribot heathre, enchantokat staminara pakolva (heavybol az unstopabble vagymi sem art, ha olyanok a mobok, hogy CC-t szpemelnek). Nalam bejott :) Nem olyan gyors, mint a light+staff aoe grind build, de jol lehet vele haladni es nem "unalmas". #szerintem (2nd set termszetesen a bow ez esetben)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.09.01. 10:03:11 -
#17990 buildek
NB siphoning ág > Drain power spam, kard+pajzs közben, light armor, spell crit
Sorc > destro staff, aoe, light armor, mana és spell critre gyúrás -
#17989 Szerintem Update 5-tel jon a dungeon scale rendszer is. Ezek persze nem tipikus ertelemben vett uj tartalmak, hanem "csak" rendszerek csereje/fejlesztese, ezert talan lesz meg valami aprosag. Nem uj dungeon vagy raid, azok majd a kovetkezo uj zonakkal jonnek, de valami speci event vagy ilyesmi.
Egyebkent en most teljesen ragyogyultam a SWTOR housingjara es a dekoracio/belsoepiteszetre, es azota is imadkozom minden nap - na jo, csak remenykedek -, hogy minimum ilyen lesz az ESO Housing is. Ahogy a TES sorozatokban, most vegre az SWTOR-ban is ki lehet rakni a hazikoba minden eddig osszeszedett trofeat es targyat. Ez lenne a minimum az ESO-ban is, amennyi trophyt es disguiset hordok magamnal... :) -
#17988 Ajánlanátok nekem 2 jó pve leveling buildet: khajitt NB-hez és altmer sorc-hoz -
#17987 Októberben jön akkor, az új karakteranimáicó, meg a phase rendszer, de ezen kívül még biztos lesz pár nagyobb dolog, mert ez nem túl kövér tartalom, lehet alibiből még hozzádobnak egy új veterán dungeon-t?
November Imperial City, december champion rendszer? -
#17986 Áhh, nekem végülis mindegy, már van két maxos karakterem is, szóval annyira nem értint. Nagyon kíváncsi leszek mit fog tartalmazni az 5. update. Ti mit tippeltek, melyik hónapban mi jön?
Amit a fejlesző írt:
Hamarosan:
Új karakteranimációk
Feljavított csoportos élmények és a phasing gondok megoldása
A közeli jövőben:
A Császári Főváros (Imperial City) PVP zóna
Champion rendszer
Később, majd valamikor:
Justice System
Varázslatkészítés (Spellcrafting).
Passz >> Justice rendszer
Passz >> Sötét Testvériség és a Tolvajok Céhe, küldetésekkel, sztorival, skillekkel
Passz >> SPELLCRAFTING
Passz >> Lesz lóverseny, csak úgy a móka, a díj és a dicsőség kedvéért
Passz >> Fejlesztik a horgászatot, Fejlesztik a különböző szakmákat és fejlesztik az LFG (Looking for Group - vagy Group Finder, ahogy tetszik) rendszert is.
Passz >> Javulnak majd az NPC-k mimikái
Passz >> Át lesz alakítva a Guild Store kezelőfelülete
Passz >> Az instanceolt dungeonok a leader szintjéhez skálázódik
Passz >> Császári Főváros, és vele PVP dungeon -
#17985 Sajnos kizart (szerintem). Elobb meg jon a VP-XP csere, es majd csak azutan jon a Champ rendszer. Igy, tippre, ha jon is iden, akkor az ev vege fele johet leghamarabb, vagy jovo ev elejen, a konzollal egyutt. De, en lennek a legboldogabb ha tevednek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.08.30. 11:39:14 -
#17984 Fred, most akkor az update 5-ben jön a champion, vagy sem? -
#17983 En is ilyesmire gondoltam, vagy esetleg kiprobalta a leader, hogy "mi ez a bidding", aztan akkora osszeget rakott meg, hogy megnyerte egy hetre a boltot. Mert racio nincs benne, az tuti. Akkor lenne, ha egy guildnek tobb boltja is lehetne, mert akkor ezzel ki lehetne nyirni a versenytarsakat. De nem lehet. -
Sir Critical #17982 Mert a vezető még nem tudatosította a klánjával, hogy van nekik egy shopjuk :)
Szerk.: jéé, van "szerk" gomb! :)
Utoljára szerkesztette: Sir Critical, 2014.08.29. 10:10:26 -
#17981 Valamelyik guild vezetője írta, hogy a jó helyeken már az első héten 10x akkora forgalmat bonyolítottal le, mint előtte. -
#17980 Egyetertek :) Arrol nem is beszelve, hogy sokkal konnyebben el tudom adni a cuccaimat, joarasitva 1-2 nap alatt visznek barmit, amit berak az ember. Illetve, a masik oldalt nezve, ritkabb vagy hianyzo traitek miatt sincs mar tobb napos csuszas egy-egy kutatasnal, 1 ora kereskedelmi korut a guildek boltjai korul, es tuti, hogy talalok megfelelo arban megfelleo traites cuccot.
Azt viszont nem ertem, hogy van egy-egy boltos, akit kiberel egy-egy guild, es a vegen rakeresve az OSSZES termekre, kidob 4-5 talalatot. Akkor meg minek berli ki? :) Foleg, hogy ket olyan kereskedot is talaltam, amelyek kurva jo helyen voltak. Persze, szivuk joga meg minden, csak nem ertem :) -
Lengyel2 #17979 Visszatekintve az 1.3 update-re: nem is gondoltam volna, hogy a guild árusítóhelyek bevezetése egy jópofa plusz szórakozást fog hozzáadni a játékhoz. Azon kapom magam, hogy egyre gyakrabban megállok ezeknél végignézni a kínálatot és "shoppingolok", pedig nem vagyok felhalmozós típus. Az ingame mindennapi életet is élőbbé teszik ezek a "trade guild" kioszkok. -
#17978 Upcoming Werewolf Changes
ZOS_GinaBrunoZOS_GinaBruno admin
August 27 edited August 27 in Developer Discussions Staff Post
Our team has been paying attention to the feedback you’re sharing about the werewolf skill line, and we’re ready to tell you about some of the changes we’re considering to improve the gameplay experience for all you followers of Hircine out there. We’re interested in seeing what you think!
First off, we’re planning to reduce the cost of transforming into a werewolf. The current costs feel too high, and we want you to be able to transform more frequently. We’ve also fixed a bug that prevented you from using the CC Break ability in werewolf form.
We want to make a few changes to damage scaling and the Savage Strength passive that will give you a little more burst potential and allow your gear upgrades to affect damage output in a more meaningful way. Savage Strength will offer a flat increase to power instead of stacking multiple times. The bonus is a bit lower to balance the change out, but overall you’ll have more ability to deal burst damage. We want light and heavy attacks to additionally scale off of weapon power (instead of just maximum stamina), and for Pounce and its morphs to scale off of weapon power instead of spell power.
Finally, we’ll be adding some all-new werewolf abilities to give you more combat options. Here’s what we’ve come up with (we’ll have more about the morphs in the future and would love to know what you’d like to see):
Hircine’s Bounty: This is a self-heal ability that gives you more survivability.
Piercing Howl: An ability that damages and knocks an enemy down.
Infectious Claws: A swipe attack that deals disease damage to multiple foes.
There you have it! Tell us what you think about the changes, which will be coming online in a future game update. Happy hunting!