The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ha valakinek van kedve olvasni, sok újdonságot nem mondott (Paul Sage interjú):
interjú kivonat - angol
Habár ez a rész nekem új volt:
"As well as improvements, future patches will introduce guild kiosks, which let guilds bid on one of a few different kiosks spots from which they can sell to the general public."
Még van pár class story amire kíváncsi vagyok odaát, utána vsz kipróbálom ezt is.
PvP nem érdekel, max fun módra (gondolom itt s van PvE only server is)
Endgame szintén nem prioritás.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
-lag inkább csak pvp-ben érezhetõ, de már az is farigcsálják (majd ha EU-ban lesz az EU szeró akkor biztos jobb lesz..)
-full voice acting ha ez volt a kérdés
-külön class story nincs, "csak" a frakcióknak, de hidd el elég az is 😊
-ember mindenhol van még, grouping tool mûködik.
Repatarurgyán
Mivel nincs trial, ezért feltennék pár kérdést:
Külön ssd nélkül tényleg ne is várjak normális játékélményt?
Mekkora a lag (nekem swtor-ral us west serveren 120-180ms között volt)
Teljes voice over van vagy csak szöveg? illetve vannak-e külön class storyk ( hasonlóan swtor-hoz) vagy csak frakcióknak vannak külön történetei? A csoportos tarlamakat hány emberre tervezték ill. mennyire könnyû embert találni hozzá elõre is köszi a válaszokat <#worship>#worship>
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
The Road Ahead - May 1st (oké, akkor nem napról napra, csak "simán" változik).
A többi bugot ne nekem panaszold, közöm hozzá semmi 😊 (és még csak nem is én okoztam õket). Közelében sem vagyok a VR1 szintnek sem - és mivel jön 10 napos Wildstar béta (kivételesen ez már open beta) most csütörtöktõl, szerintem egy ideig nem is leszek VR szintû -, így aztán Craglorn meg a +2 szint, vagyis az egész "end game" content részemrõl nem érdekes annyira. Majd ha eljutok oda.
Nem mellesleg a negyedét sem tartalmazza a szükséges nightblade, és felét sem a szükséges dual-wield javításoknak, de még a skill tooltip elírást sem javítják. És most csak magam miatt ezt a két kategóriát néztem meg. De lesz plusz két veterán szint, egyszerûen nem értem ezt a céget.
A másik kérdésedre a válasz:
A bétában másik alliancet választottam, s ott ugyanúgy Doshiaval szívtam, mint a véglegesben egy darabig 😊
Úgyhogy valóban egyformának tûnnek a guild küldetések.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Repatarurgyán
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Másodiknál nem tudom, ezt részemrõl passzolom, még nem vagyok VR rangoknál.
A másik kérdésem ezzel összefügg: valahol azt olvastam, hogy az NPC guild quest-sorozat (Fighters, Mages) ugyanaz a sztori mindhárom alliance területén? Tehát ha pl. az elsõ frakcióm területén teljesen kihagyom a Mages Guild küldetéssorozatot, el se kezdtem, akkor nem vesztettem semmit, mert a másik alliance területén ugyanazt a Mages Guild sztorit végigvihetem velük?
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Az is érdekes, hogy a kétkezes fegyverforgatók és a pajzsosok, akár 3 - 3-as szettet is viselhetnek egyszerre, az már elég jó tud lenni.
Apropó lila étel receptek milyen gyakran szoktak esni?
A cikk amúgy tényleg korrekt, bár pár érv nem igazán átgondolt, illetve erõsen szubjektív, a többségében igaza van szerintem.
V10-esként azért nem érzem olyan vészesnek a helyzetet, bár én inkább a casual vonalat erõsítem, nem a HC-t. <#zavart1>#zavart1>
Death's Wind - T2 (3) - 35% alatt van az életed és közelharcban megsebeznek akkor hátralöki a támadót, 3 percenként 1x
Night's Silence - T2 (3) - Lopakodás közben 40%-al növekszik a természetes gyógyulás
Ashen Grip - T2 (3) - Közelharcban 10% esély van egy sárkány leheletre , maximum 4 másodpercenként
Torughs Pact - T3 (3) - +100 Armor - (5) - A fegyveren lévõ bûbáj 1 másodperce gyakrabban aktiválódik
Twilight's Embrace - T3 (3) - 10%-al jobban hatnak rád a gyógyítások
Seducer - T3 (3) - A varázslatok 3%-al kevesebb mágiába kerülnek
Magnus' Gift - T4 (3) - 5%, hogy az adott varázslatod ingyen sütöd el.
Hist Bark - T4 (3) - +200 védelem fertõzések ellen - (5) - Amíg blokkolsz 200-al megnõ a kitérésed ( dodge rating )
Whitestrake's Retribution - T4 (3) Ha az életed 30% alá csökken akkor kapsz egy 145 pontos pajzsot. 3 percenként 1x
Vampire's Kiss - T5 (3) Ha megölsz valakit, akkor 8 másodpercig 50%-al megnõ a természetes gyógyulásod ( health regeneration )
Song of Lame - T5 (3) +11 Health recovery - (5) - Ha 30% alá csökken az életed, akko 8-at sebzel a támadóra és annyit gyógyulsz amennyit sebeztél, 30 másodpercenként 1x
Alessia's Bulwark - T5 (3) + 100 páncél, - (5) - Ha közelharcban megsebeznek, akkor 10% eséllyel a támadód hatásossága ( power ) 10%-al csökken 5 másodpercre
Night Mother's Gaze - T6 (3) A kritikus találataid az ellenfél páncélját 20%-al csökkentik 5 másodpercig
Willow's Path - T6 (3) +5% varázslatok (spell) kritikus esélyére - (5) - Nappal harcközben minden regeneráció 20%-al jobb.
Hunding's Rage - T6 (3) +11 állóképesség ( stamina ) regeneráció - (5) - +5% fegyveres képességek (abilities)
Spectre's Eye - T8 (3) +47 mágia (5) - +20% esély elkerülésre ( dodge ) 3 másodpercig miután nem ingyenes varázslatot sütöttél el, 6 másodpercenként 1x
Kagrenac's hope - T8 (3) +10 állóképesség regeneráció - (5) - 25% csökken a feltámasztás ideje
Eyes of Mara - T8 (3) +80 varázslat ellenállás - (5) - 3%-al kevesebbért varázsolsz amíg gyógyító botot forgatsz
Shalidor's Curse - T8 (3) +12 mágia regeneráció - (5) -Ha a megtámadott célpontod élet 20% alá csökken, akkor 15%-ot gyógyulsz, 30 másodpercenként 1x
Orgnum's Scales - T8 (3) V1 +119 életerõ - (5) - ha az életed 50% alatt van akkor 50%-al megnõ a természetes gyógyulásod
Oblivion's Foe - T8 (3) V1 +10 mágia regeneráció - (5) - 2 lélekkövet kapsz vissza ha feltámasztasz valakit, 60 percenként 1x
Én most 5 traites szettet tudok gyártani, így Heavy Vampire's Kiss + Magnus's Gift - el mászkálok. A vampire kiss eléggé hasznos tud lenni 3-as csoportok ellen.
Persze a kelme és a fafaragó traiteket is fejlesztem folyamatosan, pld. pajzsból lassan megvan a 6.
Azt nem értem miért nincsen olyan szett amihez 7 trait kellene.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
http://edtool.net
Személy szerint én is még a 40 vagy hanyas szinten talált warlock szetemet használom.
Ezt nem tudom mert én csak clothier vagyok (bár nem sok hasznát vettem eddig), de ahogy hallom az embereket, magasabb szinten eléggé beáll az enchanting.
Sajnos az elején a kovács és kelme készítés mellett nem volt helyem elrakni a rúnákat, most kezdtem el gyûjtögetni õket, de elég lassan megy, és persze csak magas szintû potency rúnákat találok, így most még csak gylphek betörésébõl fejlõdök.
Ezen én is sokszor elgondolkoztam 😊
A mohának mindig a déli oldala fás!
Én ugyan még csak fél4 vagyok és egyelõre nagyon élvezem a játékot, de sok dologgal egyet értek.
itt szoktam vásárolni. TESO-t is innen vettem.
alapjáték 9400-1hónap, ugyanitt GC 5900-2hónap.
gyors, megbízható
Az elõfizetés legolcsóbb módja a gamecard, ez ugye 2 hónap játékra jogosít fel, 5900 forintra jön ki (livekodok.com-on ennyi, ez megbízható magyar oldal) így 2 hónap, ha havonta fizetsz elõ úgy drágább. Természetesen naptár szerint nézi az idõt, ki is nõne a szakállunk, mire egy hónap played össze jönne 😊
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Bocsi, de máshol nem találtam válaszokat a kérdéseimre:
-Hol érdemes megvenni a játékot, ill. késõbb a feltöltõkártyát, az üzlet megbízhatósága és a termék ára alapján?
-Körülbelül mennyire jönne ki?
-Az elõfizetés az idõt az online töltött órák alapján számolja, vagy a naptár szerint?