The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másodiknál nem tudom, ezt részemrõl passzolom, még nem vagyok VR rangoknál.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A másik kérdésem ezzel összefügg: valahol azt olvastam, hogy az NPC guild quest-sorozat (Fighters, Mages) ugyanaz a sztori mindhárom alliance területén? Tehát ha pl. az elsõ frakcióm területén teljesen kihagyom a Mages Guild küldetéssorozatot, el se kezdtem, akkor nem vesztettem semmit, mert a másik alliance területén ugyanazt a Mages Guild sztorit végigvihetem velük?
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Az is érdekes, hogy a kétkezes fegyverforgatók és a pajzsosok, akár 3 - 3-as szettet is viselhetnek egyszerre, az már elég jó tud lenni.
Apropó lila étel receptek milyen gyakran szoktak esni?
A cikk amúgy tényleg korrekt, bár pár érv nem igazán átgondolt, illetve erõsen szubjektív, a többségében igaza van szerintem.
V10-esként azért nem érzem olyan vészesnek a helyzetet, bár én inkább a casual vonalat erõsítem, nem a HC-t. <#zavart1>#zavart1>
Death's Wind - T2 (3) - 35% alatt van az életed és közelharcban megsebeznek akkor hátralöki a támadót, 3 percenként 1x
Night's Silence - T2 (3) - Lopakodás közben 40%-al növekszik a természetes gyógyulás
Ashen Grip - T2 (3) - Közelharcban 10% esély van egy sárkány leheletre , maximum 4 másodpercenként
Torughs Pact - T3 (3) - +100 Armor - (5) - A fegyveren lévõ bûbáj 1 másodperce gyakrabban aktiválódik
Twilight's Embrace - T3 (3) - 10%-al jobban hatnak rád a gyógyítások
Seducer - T3 (3) - A varázslatok 3%-al kevesebb mágiába kerülnek
Magnus' Gift - T4 (3) - 5%, hogy az adott varázslatod ingyen sütöd el.
Hist Bark - T4 (3) - +200 védelem fertõzések ellen - (5) - Amíg blokkolsz 200-al megnõ a kitérésed ( dodge rating )
Whitestrake's Retribution - T4 (3) Ha az életed 30% alá csökken akkor kapsz egy 145 pontos pajzsot. 3 percenként 1x
Vampire's Kiss - T5 (3) Ha megölsz valakit, akkor 8 másodpercig 50%-al megnõ a természetes gyógyulásod ( health regeneration )
Song of Lame - T5 (3) +11 Health recovery - (5) - Ha 30% alá csökken az életed, akko 8-at sebzel a támadóra és annyit gyógyulsz amennyit sebeztél, 30 másodpercenként 1x
Alessia's Bulwark - T5 (3) + 100 páncél, - (5) - Ha közelharcban megsebeznek, akkor 10% eséllyel a támadód hatásossága ( power ) 10%-al csökken 5 másodpercre
Night Mother's Gaze - T6 (3) A kritikus találataid az ellenfél páncélját 20%-al csökkentik 5 másodpercig
Willow's Path - T6 (3) +5% varázslatok (spell) kritikus esélyére - (5) - Nappal harcközben minden regeneráció 20%-al jobb.
Hunding's Rage - T6 (3) +11 állóképesség ( stamina ) regeneráció - (5) - +5% fegyveres képességek (abilities)
Spectre's Eye - T8 (3) +47 mágia (5) - +20% esély elkerülésre ( dodge ) 3 másodpercig miután nem ingyenes varázslatot sütöttél el, 6 másodpercenként 1x
Kagrenac's hope - T8 (3) +10 állóképesség regeneráció - (5) - 25% csökken a feltámasztás ideje
Eyes of Mara - T8 (3) +80 varázslat ellenállás - (5) - 3%-al kevesebbért varázsolsz amíg gyógyító botot forgatsz
Shalidor's Curse - T8 (3) +12 mágia regeneráció - (5) -Ha a megtámadott célpontod élet 20% alá csökken, akkor 15%-ot gyógyulsz, 30 másodpercenként 1x
Orgnum's Scales - T8 (3) V1 +119 életerõ - (5) - ha az életed 50% alatt van akkor 50%-al megnõ a természetes gyógyulásod
Oblivion's Foe - T8 (3) V1 +10 mágia regeneráció - (5) - 2 lélekkövet kapsz vissza ha feltámasztasz valakit, 60 percenként 1x
Én most 5 traites szettet tudok gyártani, így Heavy Vampire's Kiss + Magnus's Gift - el mászkálok. A vampire kiss eléggé hasznos tud lenni 3-as csoportok ellen.
Persze a kelme és a fafaragó traiteket is fejlesztem folyamatosan, pld. pajzsból lassan megvan a 6.
Azt nem értem miért nincsen olyan szett amihez 7 trait kellene.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
http://edtool.net
Személy szerint én is még a 40 vagy hanyas szinten talált warlock szetemet használom.
Ezt nem tudom mert én csak clothier vagyok (bár nem sok hasznát vettem eddig), de ahogy hallom az embereket, magasabb szinten eléggé beáll az enchanting.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Sajnos az elején a kovács és kelme készítés mellett nem volt helyem elrakni a rúnákat, most kezdtem el gyûjtögetni õket, de elég lassan megy, és persze csak magas szintû potency rúnákat találok, így most még csak gylphek betörésébõl fejlõdök.
Ezen én is sokszor elgondolkoztam :)
A mohának mindig a déli oldala fás!
Én ugyan még csak fél4 vagyok és egyelõre nagyon élvezem a játékot, de sok dologgal egyet értek.
itt szoktam vásárolni. TESO-t is innen vettem.
alapjáték 9400-1hónap, ugyanitt GC 5900-2hónap.
gyors, megbízható
Az elõfizetés legolcsóbb módja a gamecard, ez ugye 2 hónap játékra jogosít fel, 5900 forintra jön ki (livekodok.com-on ennyi, ez megbízható magyar oldal) így 2 hónap, ha havonta fizetsz elõ úgy drágább. Természetesen naptár szerint nézi az idõt, ki is nõne a szakállunk, mire egy hónap played össze jönne :)
Bocsi, de máshol nem találtam válaszokat a kérdéseimre:
-Hol érdemes megvenni a játékot, ill. késõbb a feltöltõkártyát, az üzlet megbízhatósága és a termék ára alapján?
-Körülbelül mennyire jönne ki?
-Az elõfizetés az idõt az online töltött órák alapján számolja, vagy a naptár szerint?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bár ez egyértelmû szerintem, de a bugokkal más csapat foglalkozik, mint a tartalmakkal. Jogos amit írsz, de a kettõ nem feltétlen üti egymást. Hozzáteszem, még nyelvtani hibák is vannak a tooltipben a többi hiba mellett, amely aztán tényleg ciki, fõleg ha több hunglish tanult ember is észrevette :)
Ez minden hosszabb távú folyamatban elõfordul, ilyenkor kell (de minimum "jól jön") egy kis változatosság. Ez lehet pvp, lehet szakmázás, lehet lóverseny, horgászverseny, bármi. A lényeg a rekreáció a következõ etap elõtt. Ennek egyik formája lehetne a Housing, amely karbantartásával, gondozásával lehetne picit "pihenni". Fõleg azoknak, akik melónak érzik mindezt.
Ettõl még a szintezés nem lesz gyorsabb, továbbra is lesz 200 órányi (saccra) VR1-10, ez csak kis lökést adhatna.
Inkább betöröm még ráadásul ha elhasználódott:D
A Housing meg igen hiányzik.De most már nekem is kell kezdjek valamit mert bõvítettem bankot,Bag-et meg teletömtem 2 Alt-om holmikkal és nincs szabad helyem.Mondjuk mindent megtartok ami Craft-hoz kell kivéve a fõzést meg Alchemy-hez virágot sem szedek már és így is full:/
Az ilyen és ehhez hasonló tervek amúgy komolyan vehetetlenek addig, amíg pl. skill tooltipben elírás van kezdetek óta és számtalan bugos vagy egyáltalán nem mûködõ skill/passzív tarkítja a játékot. Tényleg olyan erõforrás-igényes egy skill leírásban lévõ ráadásul erõsen félrevezetõ typot javítani (nightblade-siphoning attacks)?
- Any plans on housing in the future?
- We really want to do player housing, but we want to do it right. We don’t have a time-frame to share yet.
Lehet, hogy a korábbiakban nem volt benne, de 2014-re viszont már ez is alap, mint az LFG rendszer, stb. Amelyikben eddig nem volt, ideig frissítéssel mindegyikbe érkezik. ESO-nál ezért sem értem, a trendek és a hagyományok miatt is "kötelezõ" elemnek kellett volna lennie. De minimum a próféta romjának lehetett volna ilyen funkciója :)
Arról nem is beszélve, hogy nehéz jól megcsinálni. Mert ha csak egy alap Skyrim szerû dolog lenne, akkor az nem az igazi, ha egy eq vagy swg szerû lenne, az már sokkal jobban nézne ki, de iszonyú erõforrás kell neki és attól még sokan nagyon hangosan szidni fogják, ha meg szarul csinálják meg, akkor meg mindenki szidni fogja:)
Én személy szerint örülnék neki mert szeretek elbótolgatni a kis házaimban néha, szóval remélem egy használható verzió érkezik. Viszont az is igaz, hogy elõbb javítani kéne a bugos questeket, be kéne lõni jól az instákat, a boss lootot és a ládákat is javítani kéne (tudom, hogy ezek jönnek Craglornnal, de azt még nem láttuk) és a veterán területeken is fixálni kéne az xpket, a dungeonöket jobban szintre lõni és valszeg az alap pvpvel is vannak gondok (azt nem nagyon toltam még eddig).
Ez persze rengeteg idõ meg energia, de ha úgy jön ki akár Craglorn akár bármi más, hogy full bugos az összes dolog, hasonlóan optimalizálatlan a loot és az xp és tele van explotolható dologgal, akkor azzal többet ártanak mint használnak.
Ilyenkor dungeon-ozni kell, vagy pvp-zni, amelyen szintén van mit dolgozni, mert a balanszolatlan skillek miatt sokszor idegesítõ játékosokba fut az ember, meg azért a sok lag, töltõre fagyás sem fokozza az élvezeti faktort.
Szóval megértem azokat is, akik jelenleg a pvp-t sem találják annyira csábítónak.
A másik hatalmas hiba, hogy a group-oknak nincs semmi értelmes jelölése. PVE-n jól jönne pár szám, szimbólum a mobok jelölésére, pvp-n is, plusz a leader kiemelése is nagyon fontos lenne, mert kritikán aluli, ami most van.
Nagyon sokat lendítene a játékon, ha lenne a játékosoknak és a guildeknek egy háza, akármije.
Az meg a másik, hogy a közeljövõben megjelenõ fejlesztések között sem láttam, még a nyomát sem. Amiket írtak, azok jó dolgok, de a housing rendszernek kéne legelõbb érkeznie!
v2-v3 912k
v3-v4 1.3 millió
A motiváció megvan enélkül is, de egy jól megcsinált housinggal egy picit ki lehetne zökkenni a kalandokból és fel lehetne töltõdni úgy is, hogy közben mégis csak játszol (neadj'sten egyedül vagy a házban, nem pedig 50 másik ember áll a fejeden a bank elõtt).
Na mindegy, nekem hiányzik nagyon egy kis privát helység a játékból, ahol nincs NPC, nincs játékos. Még akkor is, ha ez egy mmo :)
Szerencsére a Housing érkezik majd, készülget, de nagyon remélem, hogy kreatívak lesznek, és a kikötõben vehetõ kisebb lakóhajóktól kezdve a Morrowindi farmokon át a fõvárosok egy-egy impozánsabb lakóhelyéig tart majd a kínálat. Az sem érdekel, ha instanceolt lesz, és nem realtime, mint az Archeage vagy EQN, vagy korábbi sandbox mmokban.
A pvp veterán max szint nélkül felejtõs, az erõkülönbség anélkül túlságosan is jelentõs, a fejlõdés meg így, hogy vr2-n a játék területeinek kb. 2/3-a még hátravan, vmi hihetetlen demoralizáló.
Fel lehet fogni ezeket a veterán szinteket úgy is, mintha lvl 50 után jönne még "plusz 80 szint", csak a készítõk a rosszabb megoldást választották ennek ábrázolására pszichológiai szempontból. A gond inkább az, hogy a fejlõdés vmi elcseszett lassú, és ilyen lépték mellett, még az amúgy változatosra tervezett kvesztelés is iszonyatosan unalmassá és monotonná válik. Na erre akarnak még ráhúzni mondjuk cirka plusz "20 szintet". Bevallom férfiasan én így vr2-re eljutottam oda, hogy nem vagyok képes elolvasni az x-edik ugyanolyan kveszt szövegét, csak továbbnyomkodom.
Amúgy ha nekiáll az ember a questeknek lehet jól haladni. Annyi kis idegesítõ dolog van, hogy néha egy-egy ilyen fél órás rohangálós quest csak 1k xpt ad meg 75 pénzt...
Remélhetõleg ezt javítják majd hamarosan, bár lehet, hogy szándékos a dolog.
Veteran dungeonökkel is lehet próbálkozni az is ad egy adag xpt ha elõször csinálod meg...utána már nem annyira.
Craglorn valszeg túl sokat nem dob majd a dolgon ha vet 10-12 es bossok meg mobok lesznek, de majd meglátjuk.