24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#18222 Guild Summit Day 2 > Link -
#18221 Character Copy on the PTS:
We have some good news about testing content on the PTS!
We’ve just completed copying all the characters on the North American megaserver over. You’ll be able to access your NA megaserver characters on the PTS and use them to test Update 5 once it's available on the PTS.
A couple notes about the copy:
This is a copy, not a transfer. Your NA megaserver characters are still there.
No progress made on PTS will be reflected back to the NA megaserver.
Character data and progress for this upcoming testing period was copied from the live server the morning of October 2nd.
As new Updates become available to test, we will perform additional data copies from the live server.
Even if you play on the EU megaserver, you can still help us test — character templates on PTS allow you to create a VR14 character that’s ready to experience the new content. In the future, we hope to make characters on the EU megaserver available on the PTS, but current limitations prevent us from copying both sets of character data (from both NA and EU) to the PTS at the same time.
Thank you for helping us test, and expect to see Update 5 on the PTS very soon! -
#18220 Ha van eszuk, akkor megvarjak a konzolos premiert, es "0day" kiegkent jon valamelyik ceh. TES vilaga ide vagy oda, azert olyan sok szamottevo Ceh nincs ebben a korban meg (nagyon sokat kesobb alapitanak), vagyis ha nem akarjak koran elloni az osszes puskaport a szervezetek teren, akkor okosan gazdalkodnak a rendelkezesre allo, lorehoz hu tarsasagokkal, cehekkel.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.02. 19:26:27 -
#18219 Sumákolnak még egy kicsit. Egész sirály, hogy már lassan minden lesz, csak arra kell várni, amivel a játékot reklámozták. Még szerencse, hogy minden mmo-ban tudnak valami földönkívülit alkotni a fejlesztők. -
#18218 Semmi egyelőre. Ennyi, ami kézzel fogható, a QuakeCon koncepciós rajzai:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#18217 A TG/DB guildekről van már vmi infó? -
#18216 ESO Guild Summit 2014. összefoglaló (1. rész) -
#18215 Guild Summit 2014 > Link -
#18214 Úh basszus, milyen baromi hosszú. -
#18213 Belinkelem ujra, mert ahogy latom, az @SG osszefosta magat ma reggel :) Szoval zajlik/lott az elso ESO Guild Summit odaat, es mivel a fejlesztok is jelen voltak, hat kerdeztek toluk, ok meg valaszoltak. Ehun ni' nemi osszefoglalo az elhangzottakrol. Megprobalom majd magyarul is osszefoglalni ma v. holnap (segitseg johet, akinek van ideje, energiaja es/vagy hajlandosaga)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.02. 09:06:28 -
#18212 41 tagnál jár a Szövetség, mindenkinek van joga invelni, hívhatjátok be egymást! -
#18211 Nem pletyka, pontos dátum nincs. -
Nephin #18210 Kár, hogy ennyire egyenlőtlen a frakciószintű eloszlás. Mikor lesz ez a PvE-szétválasztás eltörlése? Nem csak pletyka/vágyálom szinten volt? -
#18208 Hajrá, reméljük igy kicsit felpörög a magyar közösség. -
#18207 Magyar Guildek felmérése -
#18206 Uraim és Hölgyeim, büszkén jelenthetem be, hogy tegnap hivatalosan is megalakult a Resonance és az ExH csapatok közreműködésével "A Magyar Szövetség" gyűjtőguild. Célja, az ESO összes magyar játékosának, egy helyre gyűjtése, ezáltal létrehozva a játékon belül egy felületet (guild chat), ahol lehet programokat szervezni, programokra embert keresni, segítséget kérni, stb...
Sajnos egyelöre a játékban még korlátozva vannak a szövetségek PVE tartalom szempontjából, de a fejlesztők már jelezték, hogy ez a korlát törölve lesz, így később Aldmeri-s, Ebonheart-os és Daggerfall-os játékos is tud majd közösen Trialozni, vagy Dungeonozni. Természetesen PVP-n területen ezen a téren nem lesz változás. Addig is a szövetségeken belül lehet szervezkedni, össze lehet terelni a magyar játékosokat.
A Magyar Szövetség gyűjtőguildként van említve, mert nem beszélhetünk konkrét guild-ről. Nincsenek szabályok, (csak a működést szabályozó szükséges intézkedések), nincs weboldal, nincs közös TS, nincs guild store és nincs guildbank sem. Invitálási jogot mindenki kap, így be tudjátok húzni barátaitokat, guild társaitokat. A meglévő 4 officer feladata is kimerül annyiban, hogy a kezdeti invitálásokat megindítják, a kultúrált viselkedést biztosítják és intézkednek, ha ez nem történik meg.
A szövetségek meglévő guildjei megmaradnak jelenlegi állapotukban és működésükben, ezen a téren változás nem fog történni. A Magyar Szövetséghez tartozó, a programokra jelentkező játékosok, privátban kapnak majd a szervezőktől TS, illetve egyéb, kommunikálásra szolgáló programokhoz elérhetőséget.
Remélem kedvet kaptatok a csatlakozáshoz és ezáltal a magyar ESO közösség is egy új szintre képes lépni, elősegítve ezzel a játékélmény fokozását.
Akit érdekel a történet és csatlakozna, vagy kérdése van, a következő Officereknek írhat: @keksz, @player16, @Runningwild
-
#18205 No problemo, azért jeleztem, mert nekem is 3 napos üzeneteim voltak és teljesen véletlenül vettem észre, hogy nem mutatja az oldal. -
#18204 Olvasom :)
(a nyomorult @SG mar megint nem jelzi, ha van uj msg, se mailben, se piros kis bizbasz szamokkal... de, legalabb van mar szerkesztes gomb, az elorelepes megkerdojelezhetetlen :D) -
#18203 Fred írtam PÜ-t! -
#18202 Köszi a lehetőséget, de nem élnék vele. -
#18201 Eladó 1 lemezes ESO. V5 karival... meg mindennel. Árat nem mondok, mert nem tudom mennyit ér most. érdeklődni P.Ü.-ben.
Running, majd a játékban átküldöm neked az összes aranyam meg pár cuccot, ha kell (van sok-sok arany. :D Persze csak ha megveszi valaki a játékot. -
#18200 Ja nekünk is úgy van, hogy a 14 naposról kapjuk a buffokat, de a 30 naposon csapatjuk a témát. Meg fog szűnni a jómód. :D -
#18199 Ezen érdemes elgondolkodni, mert így alig van élet a PVP területeken, a 14 napos verzióba minden a kék, míg a 7 napos a vörösöké. -
#18198 A pvp kampány buffok meglétét is változtatják:
ZOS_BrianWheeler mod:
Buffs from Campaigns will be local only in a coming update. We are also looking at whether or not to make them also PVP only, but the only guarantee I can give now is that buffs will not transfer from campaign to campaign after that update goes in. -
#18197 1.4.5 Patch -
VanDaal #18196 Köszi az infót!
Nekem nem sürgős a dolog, de már maga a tudat is megnyugtat, hogy egyszer majd valami harciasabbra cserélhetem a nordom jelenleg kissé bárgyú arckifejezését :) -
#18195 Pár kép a játékból. Akit érdekel egy 50+ fős DC-s csapat, keressen meg a játékban @Runningwild, vagy írjon email-t: [email protected]
-
#18194 Starting immediately, we will be removing our second maintenance window (Thursday for the North American megaserver and Friday for the European megaserver), but will be keeping the maintenance window at the beginning of the week (Monday for the North American megaserver and Tuesday for the European megaserver).
-
#18193 Hey everyone. Just wanted to pop in and confirm that a character appearance editor is something we want to add in the future, we just have yet to determine the specifics of when and how it will be implemented.
4 napja írták ezt. Idén szerintem már esélytelen. Én is vártam rá, aztán inkább rekreáltam a karaktert, gyorsabb :) -
VanDaal #18192 Még a béta idejéből emlékeztem, hogy felmerült ez a téma egy kérdezz-felelek keretén belül, de akkor ezek szerint nincs semmi új infó róla azóta.
Annak idején sikerült kicsit elkapkodni a főkarakteremet, és így utólag szerintem tudnék még mit finomhangolni rajta, de akkor már nagyon türelmetlen voltam, hogy végre játszhassak :) -
#18191 A következő 4 hónapban biztosan nem, utána majd megtudjuk mi várható az elkövetkező 6 hónapra. Egyébként szerintem kozmetika lesz, de ilyesmi nem annyira valószínű, habár a spellcraft-ra sem gondoltam, hogy beleteszik majd. -
VanDaal #18190 Szerintetek várható a későbbiekben valamikor olyan tartalom, ami lehetővé teszi, hogy az ember változtathasson a már meglévő karakterei megjelenésén? Például játék béli alteregónk az idő múltával kissé megöregszik, izmosabbá válik, vagy csak épp meghízik :) -
#18189 Mi lenne ha nem trollkodnál itt? Meg kell venni, havonta fizetni kell, viszlát. -
mate23 #18188 üdv! hol lehet letölteni ingyen elder scrools oline
Utoljára szerkesztette: mate23, 2014.09.27. 18:16:47 -
#18187 Eso live, amit megtudtunk. Link -
#18186 ZOS_BrianWheeler mod
1:16PM Staff Post
The team is working hard on Imperial City and making sure it's as enjoyable as a PVP and PVE zone. In the meantime, we do keep an eye on Cyrodiil and the issues with the Alliance war as a whole and make adjustments as soon as we can get them in there. Recently the postern doors and server roll-back/save issues were resolved and now the team has a few other things we're adding that I can finally mention =)
Oil Pots will be getting a deadzone added to them so the oil has to travel atleast 6 meters before arming. This should help with the PBAE use of Oil pots. I can't promise exactly when this is going in as we need more testing on it, but that's the initial update for Oil pots.
As far as the AE cap damage is concerned, the Combat team has been looking at options for handling it and will post something when they are comfortable with doing so.
Forward Camps are going to get an Alliance Rank requirement to purchase added to them for helping limit the amount of self alliance "trolling". Short of increasing the price to a very high amount, we've read many other suggestions on the boards here and are taking this as a first step.
A teleport border around Cyrodiil play-space is being put into the game to also help with putting forward camps in "out of bounds" areas.
We continue to monitor population in both the EU and the US for Campaigns and will adjust them as necessary. -
#18185 "Watch the Next ESO Live on 9/26" Link
This is the discussion thread for the blog article Watch the Next ESO Live on 9/26. Below is the schedule for tomorrow's ESO Live show, as mentioned in the article:
Fan creation showcase featuring Principal Figure Artist Tatiana Malinko
Recap of the most recent ESO news
Upcoming events organized by fans
Interview with UI Designer Chris Strasz
Sneak peek at upcoming ESO merchandise
Hot topic discussion featuring Lead PvP Designer Brian Wheeler
Live developer Let's Play of Dragonstar Arena
More Tamrielic pronunciations
Giveaways throughout the show! -
#18184 A legjobb dk új videója, brutál:
-
#18183 Sikerült kimaxolni a vérfarkast, mondjuk annyi lehetőség van benne, hogy templárral ital nélkül olyan 700->1000 dps-t lehet vele elérni 1-1 célpont ellen, ami azért nem rossz ( lvl13 ). Igaz mindezt naívan light attack spam-re teszi. 220-as weapon damage mellett. Az üvöltözéstől meg viccesen rohangálnak az emberek. Ha lesz self heal-ja meg egy-két okossága, akkor majdnem használható.
Nekem a legjobban az a mozdulat tetszik ahogy visszaalakul emberré és kábán tápászkodik fel - persze harc közben ez nem szerencsés.
Mivel csak a gyógyital segít rajta ezért szerintem a legjobb szett neki a Death Wind, növeli a túlélést
-
#18182 Bányák változásai előtte és utána: Link