The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Én nem nagyon aggódom a játék miatt. Sokan vannak mindenütt, Craglorn sztem jó lett...bár hozzáteszem, hogy a dupla hps/dupla sebzõs moboki nálam is kiverték a biztosítékot, de aztán azt javították és most már csak öröm és boldogság.
Craglornban inkább az a baj, hogy mindenki ott van és gyakorlatilag hering feeling van esténként. Azzal együtt inkább ez legyen mint full pangás. Trialokat nem próbáltunk még, de questezés megy itt is, a normál területen is (vet 6) per pillanat és nagyon jól elvagyunk.
A híroldalak is azzal vannak elfoglalva, hogy csúszik a konzolos megjelenés, de pozitív dolgokról egy szó sem esik sehol. Én már lassan úgy vagyok vele, hogy nem is olvasom el, csak amit te kiraksz, mert nem vagyok kíváncsi a sok divatfikázó cikkíróra és azok majmolóira.
Esténként szépen felcsurgok ts-re és a többiekkel daráljuk a content-et, vagy átfáradunk pvp-zni és tökre nem érdekel más.
A pvp töltõre beakadás is megszûnt, ami azért zavart, mert több fõ esetén, azért kellett 10 perc, mire mindenki bejutott, de ez sem számottevõ ahhoz képest, hogy a GW2-ben pl 1-3 hónapot azzal töltöttünk, hogy órákat álltunk sorban a kapuknál és imádkoztunk nehogy kidobjon.
Tényleg nagyon remélem, hogy a játék kitart még elõfizetéssel, vagy anélkül legalább 2-3 évig, úgy hogy érkeznek hozzá a contentek meg a javítások rendesen. Habár biztos lesz közben más játék is amit megnézek, de azok is csak 1 év múlva érkeznek legelõbb.
A kommunikációjukon és a marketingjükön viszont javíthatnának, mert ha idõnként van is valami az is kevés, sõt a legutóbbi jövõt vizionáló írás inkább csak olaj volt a tûzre, mint segítség. Ott már én is azt mondtam, hogy ez miért kell, bölcsebb lett volna hallgatni, mert az is jobb lett volna. Érdekesnek találom, hogy egy ekkora cégnél nem képesek pár olyan embert felvenni, akinek az a szakmája, hogy nyilatkozzon és ha megteszi, az olyan is legyen.
Viszont az ember menne hirekert - szigoruan munkaidoben 😊 -, menne erdekessegekre vadaszni, hogy legyen valami kis poszt, kis cikk, barmi ami erdekes lehet, de keptelenseg barmit is talalni, mert vagy a faszbukon es a redditen 301-es hiba miatt kocsogozi a CS-t es a Zenimaxot par tucat ember folyamatosan, vagy a devek magyarazkodnak "devtrackeren" valami ujabb bugos class ability miatt, stb. A dragalatos gamer media meg tovabbra is kopkodi a jatekot, most eppen azert, mert fel evet csuszik a konzolos megjelenes.
Megmondom oszinten, rohadtul elegem van mar ebbol 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Wildstarnál a megjelenítés csillagos ötös imo, ugyanúgy, mint az eso-nál is, csak a stílus merõben eltérõ. Dehát ezért van ennyi féle, hogy mindenki örüljön.
BDO: Jordine
We’re bringing the PTS down today at 3:30 PM EDT to begin preparation for the next testing cycle. As part of the maintenance, all PTS characters will be wiped and we’ll be configuring the server so that everyone with an active ESO account will be able to test on the PTS in the future. We’ll let you know when it comes back up with new features and content. Thanks for all your help testing—we’re looking forward to more of your feedback!
Read more on TESO Elite: http://www.tesoelite.com/2014/05/pts-opening/#ixzz335gkMnCJ
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Viszont nem lenne rossz, ha késõbb lenne valami script rá, hogy erõsödjön, vagy gyengüljön (egy bizonyos szintig) a nehézsége, mert így sokszor nem kihívás, vagy nagyon is az.
Sok függ attól is milyen mobok potyognak, mert volt olyan, amikor a fél csapat elhasalt, meg volt olyan, hogy ugyanazon a területen egy másik dolmennél sima liba volt, ásítósan ütöttük végig.
A térdelõs animáció tényleg jól jött, furcsa is volt, hogy mi ez. 😊
A Death Recap nem rossz, de betehetnék menübe, hogy akinek nem kell, ki tudja kapcsolni.
Szerintem elsõ havi nagy frissítésnek teljen jó amit nyomtak, habár jó lenne, ha mondjuk most már a sima heti patchek tartalmaznának skill és egyéb funkcióhibák javítását, balanszolását is, nem csak küldetésekét, mert sok minden a béta óta nem megy, vagy bugosan.
Kíváncsi leszek a következõ nagy content patch mit fog tartalmazni, remélem nem csak az új raid jön, meg némi körítés, mert jó, hogy van raid, de ne errõl szóljon már az elsõ pár hónap.
- Az uj hangok nagyon jok. Sok helyen csak felerositettek egy-egy effektet vagy elhalkitottak masokat, pontosan nem tudom, DE nagyokat pislogok egy-egy helyszinen, amikor korabban nem hallott vagy alig hallott effektet fedezek fel. (vulkan kitores, vagy gejzir a kozelben, esetleg valami nagyobb balhe egy kozeli tisztason - es ezek tavolrol hallatszo ambi effektjei)
- Csak rajottek a fejlesztok, hogy a Dark Anchoroknal a 10% sebzes/heal kriteriumnak nem lehet megfelelni ha par veteran azzal szorakozik, hogy lowlvl zonakban farmolja ezeket. Most mar mindenki megkapja a chestet a vegen, aki reszt vett a buliban. Igy a VR10-12esek, akik farmoljak a dolmeneket es a lowlvl bossokat konkretan bekaphatjak a ****.
- Vmelyik peccsben eltunt, de most visszajott a lehajolos effekt. Vagyis, amikor kapok egy stunt, akkor leterdel a karakterem, nem csak all es nez elore butan. Betaban volt mar ilyen, de aztan ez az animacio eltunt, most megint elojott - szerencsere.
- Nagy plusz, hogy eddig nem nagyon lattam botokat. Vannak, meg most is, de sokkal kevesebben. De az is lehet, hogy csak lassan frissitenek es majd jonnek, nem tudom 😊
- Jo par helyszin belseje valtozott, barlangok, romok, stb. Nem nagyon, de bekerultek olyan kornyezeti objektumok, amelyek feldobjak a kornyezetet, es nem tunik annyira repetativnek egy-egy layout.
- Ami viszont nem tetszik, hogy a fire es lighting effektek "fenye" a fegyverek elovetelekor megint olyan bena estenkent (ingame este es/vagy "sotetebb", fenytelen teruleteken), mint korabban. Faklyake is.
- Death Recapra nem jottem meg ra, hogy mi ertelme vagy mi szukseg van ra. Trialokon lehet hogy hasznos, nem tudom, de PVE teruleten egyelore inkabb csak erdekesseg, mint sem fontos. Foleg, hogy aki nem vak vagy fakezu, az ugyis tudja, mibe halt bele.
- Doshia most mar 2 utes (direkt megneztem egy 10-es karakterrel), ami vicc, ennyire nem volt azert nehez kinyirni, hogy szarra legyen nerfelve.
Illetve, csak a hetvegen talaltam 5 racial konyvet (oke, lowlvl faji racialok) es 5 treasure mapot ugy, hogy korabban ehhez a mennyiseghez kb. egy honap jatekido kellett. En ugy csinaltam volna mar az elejetol, hogy kurva ritka drop lett volna a racial, igazi erteket ad "unique" erzest adva az egesznek. Sajnos most, hogy lassan mindenkinek megvan mindene, semmi egyediseg, semmi extra nincs, maximum a skin miatt erdekes.
Ennyi 😊
Nekem, ami pár óra alatt feltûnt:
- jól jön az xp pvp zónában
- a páncélom csodaszép lett
- a lódobogás és a dolmenek hangja jobb lett
- az új terület tetszetõs, amit eddig láttam belõle
- a csapatvezetõk ikon nagyon jól jött (mondjuk a mobok, játékosok jelölését még beletehetnék)
- pvp töltõképernyõre nem fagytam be
- végre van veteran potion
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ilyen van más MMO-kban is? Nem sok újat tudtam meg belõle egyelõre, kivéve azt, hogy mi a neve a varázslatoknak, amiket a boss rám dobál. Én azt hittem, ilyen hint-ek lesznek benne, hogy: "téged most egy harvester boss ölt meg, legközelebb ne menj hozzá közelebb 5 méternél és soha ne állj meg vele szemben!" De nem, ennél sokkal általánosabb tippek vannak benne, pl. egyél buff-oló kaját harc elõtt.
Továbbra is azt mondom, akinek nincs pénze a bankkártyáján, vagy fosik tõle, vagy úgy szokta feltölteni idõszakosan, az inkább használjon time cardot. 6-7 ezer, két hónapra, nem hal bele, és kevesebb a probléma.
Akinek viszont van pénze folyamatosan a kártyáján, és nem trükközik ilyen ideiglenes feltöltéssel, meg nem ügyeskedik, az használjon bankkártyát vagy paypal-t.
Bankok kavarnak nagyon sokszor, érdemes azért velük is beszélni, mert az esetek nagy részében õk a ludasak.
Pont annyit von le amennyit kell és akkor amikor lejár a napod, ha még van napod, akkor igen, addig a zárol, ha jól tudom, hogy legyen is pénz rajta amikor kell.
Lehetõség szerint azért félrevezetõ hsz-eket ne gyártsunk már.