The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
btw tök érdekes, h a support-ól jött egy mail, h nem tudták levonni automatice az elõfizetõi díjat (cash van a számlán) pedig úgy felejtettem, h vonhassák, de reggel küldtek 1 kódot amivel +5 napot adnak. (még nem váltottam be, majd meló után)
ez azért érdekes mert úgy tudtam az automatikusan hozzáíródik és tekintve h tegnap járt le a 30+5 nap így nem igazán értem honnan jön.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A mohának mindig a déli oldala fás!
twitch.tv\mnk_official
Sokáig követtem a cselekményt és nagyon is tetszik, de mindenhol nyomorognak kb az emberek és lehangoló csak arról olvasni, hogy minden harmadik npc feleségét megölték a (helyettesítsd be ide bármilyen morgó dolgot) és társai. 😄
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
De, aki ismeri a világot, annak minden zóna, minden eldugott utalás, beszólás, stb. aranyat ér 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kb azok a legérdekesebb questek, ahol vmi khajiit belekeveredik, de az is csak azért, mert a khajiitok kúlok^^
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Tud valaki ebben segiteni? Elõre is köszi
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
The delay stems from integrating the MMO systems with each of the online networks run by Microsoft and Sony. "We continue to work on the console versions of ESO, and game development has been progressing steadily, but we are still working to solve a series of unique problems specific to those platforms," a statement on the company's website reads. "Integrating our systems with each console manufacturer’s networks -- which are both different from the PC/Mac system as well as different from each other—has been a challenging process."
As a gesture of good will, Bethesda has made an arrangement with both Sony and Microsoft to get players into the game now on PC with a discount on console versions when they are released. If you purchase The Elder Scrolls Online before the end of June, you'll be eligible for a full version of the game on PS4 or Xbox One for only $20 (payable when those versions are available). This includes the ability to transfer characters over and another 30 days of game time.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ebonheart Pact oldalon "fél-hc" guild létrehozására adtuk fejünket. Célunk az adott content kipucolása s kiacsizása, ill. a közelgõ raidek zökkenõmentes végigütése egy hozzáértõ ám jó hangulatú társasággal.
Továbbá a PVP-t sem kívánjuk hanyagolni, ahogy bõvülünk úgy növeljük a megmozdulásaink méretét.
További információk weboldalunkon (http://callidus.enjin.com/home), illetve in-game @Munkie90 ; @Emprah87 ; @Talapapa92
Én ezt mondjuk nem gondoltam volna,hogy ennyit csúszik
Kíváncsi vagyok, mikor lesz hivatalos infó róla. A fejlesztõk és a fõbb CM-ek azt nyilatkozták a héten, hogy "very soon" érkezik majd infó a konzolok háza tájáról.
Itt meg egy kép, ami elindította az egészet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nagyon remélem, hogy csak valami hoax az egész.
Igaz, ég a pofám, mert vagy 2 hete nem játszottam én sem :o Még mindig 26on szüttyögök 😄 Mentségemre legyen mondva, hogy 2 hete van új kapcsolatom és elütjük máshogy az idõt 😄 Meg még munkám is van 😉
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Létezik valami értelmes AKTÍV magyar guild Covenant oldalon?
Aktív alatt azt értem hogy nem 3 játékos online egész nap hanem azért van valami élet.. PVP PVE tökmind1.
edit: digitálisan veszel egy netes boltból játékidõt akkor olcsóbban meg lehet úszni. Legjobb az 6k Huf 2 hónapra eddig és ennél olcsóbb jelentõsen nem is lesz. 😊
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Most akarom kipróbálni ezt a játékot, mert így ránézésre eléggé tetszetõs.
Ezen az oldalon http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/243-early-access-and-launch-faq azt írják, hogy 1 hónap 13-11 euro, attól függ mennyi idõre fizetsz elõ. Ez egy elég korrekt havi árnak tûnik. Beregisztráltam az oldalra, és a https://account.elderscrollsonline.com/store oldalon 2 darab termék van, az imperial meg a standard edition, de a standard is 55 euró, ami kicsit drágább már.
Akkor ez most pontosan hogy is van? Elsõre ki kell fizetni ezt a nagyobb lóvét, aztán fizetek majd havonta, vagy csak nagyon béna vagyok és nem találok valamit? Bocs ha már volt ez a kérdés, elég címszavakban válaszolni 😄
http://edtool.net
Annyi,hogy van hozzá kis anim.Az jobb lenne ha a semmibõl jelennének meg fegyverek a kezében?Minimális ez a fegyváltás idõ,teljesen korrekt
a tárgyakon meglévõ enchant-okat felül lehet írni egy másik glyph-el?
Egészen konkrétan a loot-ból talált VR1-es warlock gyûrûkön MR-van (magicka recovery) ezt felülírhatom max magicka glyph-el?
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Az adott hely/zóna töltési sorrendje direkt lett így kialakítva (beleértve a texturákat is), viszont az kétségtelen, hogy egy jó net + ssd kombó felgyorsíthatja a dolgokat, de csodát ne várj, itt sem.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld