24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
  • Running
    Nightblade-be oltott DK, atomjó videó:
  • Running
    PTS szerverre kijött az 1.4.1! Patch Notes
  • Running
    Egy másik nagyon ügyes DK-s.
  • Running
    Újdonságok amik bekerültek az útmutatóba:

PVP – Alliance War > ostromfegyverek
    A játékod fejlesztése > 2 új addon
    Tippek haladóknak > Veterán dungeon-ok és Trialokról általános infó + videó
    > Banished Cells leírás + videó
    > Fungal Grotto leírás + videó
    > Spindleclutch leírás + videó
    > Wayrest Sewers leírás + videó
    > Elden Hollow videó
    > Darkshade Caverns leírás + videó
    > Crypt of Hearts leírás + videó
  • Running
    ZOS_BrianWheeler mod
    August 21 Staff Post
    This is now on PTS and will get to the mainline servers in the US and EU in the package 4 update:

A new 30 day Standard Campaign “Azura’s Star” is being added for the EU and US.
    The Veteran Campaign “Bow of Shadows” will be shut down due to inactivity in both the EU and US.

Also note players that have earned Tier 1, 2 or 3 reward status will get their rewards similar to when Update 3 launched and the Campaigns all changed to 5.
  • Running
    A törölt DK-s videó, atomszép verzióban!
  • DStein
    Green dragon blood, mindenféle armorok. Azért a DK-nak szerintem több a túlélési klassz skillje, mint pl egy sorcinak. Ami nekem bejött nagyon melee-ként az a restoration staff második fegyvernek és force siphon. Ha morpholva van arra, hogy ne legyen kasztolási ideje, akkor simán arrébb gurulok, fegyverváltás, siphon és vissza csapkodni. Amíg ütök és fent van a siphon, addig átlagos mobok nem fognak megölni :)
    Ha meg mindig elfogy a magicka, akkor lehet olyanra is morpholni, ami azt is tölti vissza minden ütéssel.
    Utoljára szerkesztette: DStein, 2014.08.26. 13:45:50
  • PiszkosFred
    Barmelyik class olyan aoe festet rendez light+staves komboval, hogy orom nezni. :) (sajnos, tegyuk gyorsan is hozza) En a sorcival valasztottam ezt a karriert, igaz az Altmer passzivok es az uj set item bonuszok miatt heavyben is hasonloan effektiv a dolog, foleg a 8-10 seces immovablenek koszonhetoen. A tobbi classal nem akartam reprodukalni ugyanazt a aoespam stilust, kvazi 1-1 class skillt valtoztatva.

Megmondom oszinten, en egy, a redguardhoz illo classt akartam, aki inkabb melee harcokban/kal ervenyesul, mint sem magiahasznalat teruleten/magiaval. A dragonknight jo otletnek tunt eleinte, de aztan kiderult, magicka nelkul a fejem tetejere is allhatok, az a class stamina buildekkel csuklik mint a kempingszek, foleg leather+stamina komboval :) Ijaszt nem akartam (mar van), castert sem (az is van) es gyogyitonak is ott a Templarom. De majd kitalalom, mi legyen vele, valahogy csak tul lehet elni DK-val meleekent is. Ha mas nem, megvarom az Update 4 combat skilljeinek revampjat.
  • DStein
    Azért a light+staff kombót is érdemes kipróbálni szerintem :)
    A bow is jó, bármelyik klasszal. Nekem sorcival nagyon bejött, bár kissebb a dps, mint mondjuk medium+heavy párossal, de nagyon jól lehet vele taktikázni és kiteolni. Főleg ha egy boss nem immunis a cc-re.

Egyébként én meg sorcival szívom a fogamat folyton, hogy például a summonos ág úgy ahogy van teljesen használhatatlan bármire :D
  • PiszkosFred
    Olvastam buildeket, probaltam ezt is szerintem (vagy hasonlot). De valahogy megsem boldogultam vele ugy, mint a tobbi harom class eseteben. Es pont ez a furi, mert mindenki mas pedig a DK-val ervenyesul es boldogul a legjobban, az az altalanosan elfogadott OP class, amellyel en meg szopok :)

Neki fogok meg egyszer futni, meg a Champ rendszer elott, mert onnantol "csak egy maradhat", igy adok meg egy eselyt neki.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.08.26. 12:52:35
  • Running
    Mob pack-ra > invasion > talon > cinder > lava whip + standard
    Sima mob, játékos > invasion > talon > cinder, lava whip > talon > invasion ...
  • Running
    Attributum minden healty-re kell, ruhát meg magicka enchant.
    Elsődleges fegyver: kard+pajzs
    1. lava whip > morph, ki mire, nekem élettöltésre van
    2. (ha gyors védekező kell, akkor reflective scale, ha támadó, akkor fiery breath > nem tudom melyik morhp van)
    3. dark talon > burning talon
    4. Dragon blood >Green dragon blood
    5. shield charge > morph invasion
    Ulti: standard
    Másodlagos: heal staff, vagy flame
    1. heavy, vagy light armor aktív skill
    2. regeneration
    3. burning talon
    4. green dragon blood
    5. ash cloud > cinder storm, vagy obsidian shield
    Ulti: standard, bat swarm,

Ruha meg, 5 heavy armor, + 2 light (öv, kéz, vagy sapka)
    Ékszerek warlock, ruha torug set + heartakármi covenant-os set
  • PiszkosFred
    En DK-val folyamatosan szopok, de valami istentelen modon. Pedig olvasom, hogy az a legkonnyebb :D Most mar megkerdezem, mi a trukk? Probaltam pure dps leather+2hand/dualwield verziot is, es heavy+1hand verziot is, valahogy nem volt az igazi. Probaltam csak staminara, csak magickara, sot csak healthra menni, de egyszeruen felbaszta az agyamat mindig, es hagytam a picsaba. (A light+flamestaff kombot meghagytam a sorcinak, azt nem probaltam DK-val, minden classal easy ez a variacio, csak epp ruhellem)

Sorcival easy mode (akar leather+dualwield, akar heavy+2hand, akar light+staff komboval), nightblade is gyerekjatek leather/bow+dualwielddel, es a templar meg a tenyleg 2 gombos barmit tulelsz class szamomra. De a DK-val nem boldogulok.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.08.26. 11:38:16
  • Omrega
    Solo pve-re a Templar elég használható, most tartok V10-nél. A klassz képességek a legutóbbi erősítés óta már nagyon jók ( kezdetben azért lehetett szenvedni vele ), szinte mindegy milyen fegyver van nálad, mert önmagukban életképesek.
  • DStein
    Hello!
    PVPről nincs tapasztalatom, de amit általánosságban tapasztalok, hogy DK-val nem lehet nagyon mellényúlni. A többi klassz se esélytelen, csak legfeljebb több odafigyelést igényel egy jó build.
    Egyébként lehet olyan buildet is csinálni, amiben egyetlen klassz skill sincs, csak fegyverek, world és guild skillek és abból is lehet erőset faragni.

A hivatalos fórumot olvasgatva nekem ez az erősorrend jött le: DK > Sorc > Templar > NB Legalább is a sírások és nerfelési vágyak alapján...
    De ez csak a nagy átlag, mint mondtam bármelyikből lehet erőset faragni, ha kiismered és nem számít, hogy mi vagy. Nem olyan meghatározó ebben a játékban a klassz szerintem.
  • Pari
    Akkor kérdezek pár konkrétabbat, mert a sok patch óta a fórumok nem sok segítséget jelentenek.

Need class pvp-be grp-ba?
    Legjobb pvp duo?
    Legjobb pvp solo class?
    Legjobb aoe class?
    Lejobb tank pve-ben?
    Legjobb class solo dungeon/boss fight-ra?
    Legjobb class duo dungeon/boss fight-ra?
    köszönöm szépen

Egyelőre egy NB-t indítottam.

• Running
    Nincs nagyon sorrend, attól függ a kasztot mire alkalmazod, csapatban, egyedül, vagy raid-ben. Az sem mindegy, milyen játékos vagy és milyen buildel játszol. Ha nagyon kéne valami sorrendet állítani, akkor azt állítanám, hogy a dk és templar talán a legjobb, sorc, majd nightblade. A nightblade jelenleg talán az, amely a legkönnyebben ölhető, általánosságban. De ez a kaszt is jó, ha pl egy light armor-os magic-ás életerőszívós akármit varázsolsz belőle, de halálos akkor is, ha critre gyúrnak és lesből megfognak. Van v12-es nightblade-em és dk-m is. Alapvetően a fejlődés dk-val sokkal könnyebb volt a sok aoe skill miatt, pvp-n is egyszerűbb vele játszani, nem pusztul annyira gyorsan, de tény, hogy sokszor ölt meg úgy nightblade, hogy megmozdulni nem tudtam, mert cc és 1000 fölött ütött belém 3-at, aztán csokoládé.
    Szóval nehéz ügy, szerintem nincs értelme erősség alapján kasztot választani, főleg nem egy friss mmo-nál, mikor havonta variálnak elég sok mindenen.
    Óriás balanszolatlanság nincs a kasztok között, inkább csak a stamina és magicka alkalmazások között, illetve a light armor skillek passzívok erősebbek, alkalmazhatóbbak jelenleg, mint a medium és heavy armorok.
    A pvp zónában pedig jelenleg nincs annyira jelentősége, mivel 1v1-re nem túl gyakran kerül sor, ez nem az a hely. A taktika, a helyezkedés, a tapasztalat többet számít, mint a balansz. Sokan eleve csapattal nyomják, párban, többen, sokan, vagy a pubnak raid csoportokat szerveznek, így nehezen jön ki, melyik kaszt mennyire erős. Majd ha lesz 1v1, vagy 3v3, vagy mittomén, akkor ott jobban tesztelhetőek ezek a dolgok.
  • HyperManiac
    Szerintem a sorc, dk a legkeményebb, nightblade a leggyengébb. De ha nem, majd kijavítanak.
  • Kryon
    Classok közötti pillanatnyi erősorrendre pvp-ben én is kíváncsi lennék. Mennyire balanszolt most a játék ilyen szempontból?
  • Bandras DaSilva #17957
    Az erősorrend változó campaign típusonként. Más a 7naposon, 14, 30 naposon más akkor ha veteran is lehet benne, ha nem lehet, stb.

• Pari
    Üdv!

Tudna vki festeni egy pvp körképet?
    Erősorrend a realomokról és a classokról/ (mi OP mi underdog, stb.)

Thx
  • Running
    Itt meg jó kis dk pvp videó:
  • Running
  • Bandras DaSilva #17953
    Jobban jársz csapattal mint egyedül. Bizonyos questeket csak groupban tudsz megcsinálni, de a sima public dungeonök nagy részét 2en-3an végig lehet tolni.

XP farmra mindig vanna groupok, de azért ezek nem túl izgalmas dolgok és egy idő után leáll az ember agya, viszont simán össze lehet szedni 1millió xpt/óra. Szóval fejlődni jó.

• Running
    Group-os zóna, egyedül is lehet ügyeskedni, ha magas szintű vagy és hc, egyébként party.
  • Omrega
    Kösz, nagyon hasznos az útmutató, még az égető problémámra a mit csinálja V10 és a 3 terület küldetéseinek végig tolására is válaszol.

Craglorn melyik részeit lehet egyedül teljesíteni ?
  • Running
    Az ESO útmutató bővült ismét a következő fejezetekkel:

Tippek kezdőknek:
    * Festékezés
    * Heraldy, tabard
    * Dungeonok (normál+veterán)röviden felsorolva
    Általános információk:
    * Lehetőségek és Endgame

Ami még készül, tervben van: PVP> Emperor, Haladóknak> Trialok, dungeon guide, kasztok, buildek

Akinek van valami javaslata, vagy elírást, hibát talál, az írjon nyugodtan. Üdv
  • Running
    ZOS_GinaBruno admin
    August 21 Staff Post
    @Oberon, we will be making a change to the orb for Inner Light once Package 4 is released. The particle FX and light will be scaled down in both size and intensity so it will be a bit softer and less distracting overall. We hope this helps!
  • Running
    Join us this Friday, August 22nd, to battle against ZOS developers in Cyrodiil!

Forrás >>
    We’re organizing a playtest on the PTS to test our new PFX prioritization changes, and we’d love to have you play with us (or against us!). The new PFX prioritization system ensures that all pertinent ability FX play on you and your group, and take priority over other effects so combat cues are not lost. This is best tested in a high-density combat scenario, so where better than Cyrodiil?

The battle will begin at 3:00PM EDT in the Chillrend campaign, and will last for approximately one hour. We’ll let you know which keep we’ll be focusing on later this week, and you’ll be allowed - and encouraged - to use the provided templates.
  • Crokin
    Minek szeded le újra? Másold el az install mappát másik particióra, gondolom nem az egész vinyódat akarod formázni...
  • VanDaal
    Remélem, nálam is meg fogja oldani a problémát, és köszönöm neked is!
  • Rannah
    Nekem mindig a játékból való kilépés után indította újra a gépet, csak az ESO. A végén szűz rendszerrel javult meg a hiba.
  • VanDaal
    A szervízben is azt mondták, vissza tudják nézni, de valamiért ott sem jutottak semmire.
    Újratelepíteseket holnap megejtem, csak próbáltam halogatni, amíg van esély más megoldásra is, mert mire az én szuper netemmel leszedem újra a játékot, az lesz vagy 2 nap :)

Mindenesetre köszönöm a segítséget!
  • Running
    Ha újraindul, akkor arról lognak is kéne lennie, mi okozza. Gondolom driver frissítések, csere, valamint egy totál szűz rendszeren próbán már túl vagy.
  • VanDaal
    Sziasztok!

Találkozott már innen valaki azzal a problémával, hogy játék közben véletlenszerű időközönként újraindítja magát a számítógép?
    Semmilyen más játéknál, vagy bármi egyéb tevékenységnél nem jelentkezik a probléma, csak ESO-zás közben. Van, hogy 5 perc után, máskor több óra után, de mindig újra előjön.

Elvittem szervízbe a gépet, ahol túlmelegedésre gyanakodtak, de végül nem sikerült előidézniük a problémát semmi egyéb módon, és hardver hibát sem találtak.

Kezdek kicsit kétségbe esni, mert nagyon megszerettem az ESO-t, de ez az újraindulósdi sokat ront a játékélményen, és hosszú távon a gépnek sem tenne jót.
    Fogalmam sincs, mit tehetnék ellene...
    Nincs esetleg valami tippetek, tanácsotok?

A gépben egyébként egy i5-ös proci van 3,1GHz-cel, egy R9 280 videokártya, és 8 Gb RAM, szóval alapesetben high beállítások mellett akadásmentesen fut a játék a fent említett crasheléstől eltekintve...
  • Nephin
    Legyen. :)
  • Running
    Ez így erős túlzás, sok a light armoros, de közel sem olyan sok. A sok mágia alapú skill miatt elterjedtebb, de a 95%-ot soknak érzem, én inkább ilyen 94%-ra tippelném.
  • Nephin
    Az a baj, hogy annyira nem rohangálnak érdekességek, hogy kb. full HP pontok+light armorban megy az emberek 95%-a. :) Ez talán megváltozik majd, ha nem lesz softcap.

Vámpírokra tüzet, a sok vérszívót irtani kell. :D
    Utoljára szerkesztette: Nephin, 2014.08.21. 08:33:18
  • Running
    Ez nekem is kimaradt. :) Mondjuk engem nem zavar a soft cap, így legalább nem rohangál annyi "érdekes" játékos. Nem bánnám, ha ezzel a vámpírkodással kezdenének valamit hasznosat, mert pvp-n már szinte kinéznek, ha nem vagy az. :)))