24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
gseldon #18181 Nekem pont nem javított semmit. Tegnap este 2 olyan crash-el vágott ki Thornblade-en, hogy pislogni is alig tudtam. 3 óra alatt 2 crash, lehet, hogy jobb, mint volt, de korántsem fixed. -
#18180 Na úgy tűnik a tegnapi 1.4.4 megoldotta a crash problémákat. A térképen is mindig látszik a csapat mozgása, játék lesz ebbűl hamarosan, én mondom tesvíreim. -
#18179 Végre megint működik a Night Silence szet :) -
#18178 Vagy egyes passzívok humanoid formában is hatnának, és lenne egy vérfarkas formában használható képesség is. Illetve a vérfarkas átalakulás nem lenne bugos. Velem tegnap többször előfordult, hogy ha harcközben sütöttem el az átalakulást, akkor csak elkezdődött az átalakulás, de nem változtam át, bye-bye 480 ulti ... ami feleslegesen sok. Gyógyulni se tudsz harc közben, lvl13-on kb. 700dps 1 célpont ellen.
-
#18177 A vérfarkasságnak csak úgy lenne értelme, ha a vámpírság denevérfelhősködéséhez hasonlóan az "átváltozás" egy ultimate skill lenne, míg humanoid formában is kapna extra képességeket. -
#18176 Ennyi maradt meg belole :) (mar nem tudom, melyik voltam en, es melyik a "mester")
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#18175 Jaja. En kiprobaltam. Turelmesen. Sokat anyazva. De - leszamitva a feelinget, hogy "milyen kuuul" - egyszeruen csak felbasztam magam rajta, ugyhogy mentem is a papokhoz gyogyulni, es lettem kesobb azzal a karakterrel is vampir. Addig mindenkeppen, amig nem lesz ww reboot. -
#18174 A sima alap képességekhez képest is minden tekintetben rosszabb a ww, míg a vámpír ugye azzal együtt működött. -
#18173 Ahogy Running is irta, hamarosan kukazva lesz a mostani ww rendszer, es lesz egy uj, aminek talan lesz is ertelme. Marmint, a vampirokhoz kepest, mert azokhoz hasonlitja mindenki, es ott latszik, hogy koze nincs egymashoz a ket lehetosegnek, pedig akarva, akaratlanul ezek egy part alkotnak. -
#18172 Érkezik erre is átdolgozás hamarosan. -
#18171 A vámpír után (miután szépen kigyógyultam belőle ), elkezdtem a vérfarkas vonalat is kiismerni. Amennyire OP a vámpír pont annyira gyenge a vérfarkas. Valahogy nem nagyon érzem, a fejlesztők egészséges arányérzékét.
Csinálnak egy olyan lehetőséget, ahol se ultimate skill, se magic se fegyveres képességeket nem lehet használni, mindösszesen van 2 skill azok is staminák, és még a formát fenttartani is macerás, valamint simán ha akarom akkor gyorsabban futok így nevettséges. -
#18170 Cycle of life változtatás mondjuk logikus lépés, hogy ne dps növelésre használjuk, majd megnézem, hogy van-e érdemi külömbség, a megelőző verzióhoz képest.
-
Sir Critical #18169 "Medium Armor
Windwalker: This ability now reduces stamina costs by 14/21% at Rank I and Rank II."
Hát ez gyönyörű. Nekem tetszett a mostani verzió is, tekintve, hogy a staminát bizony nem csak ability-kre használjuk. Vagy a dodge roll költségét is csökkenti? Kétlem... :S Vajon milyen huncutságot találnak még ki a dark-stalker-stacktalanítást követően?! Bahh...
Olvasom tovább: "The Restoration staff passive Cycle of Life now increases magicka restore instead of increasing damage." Bahh2... -
Nephin #18168 -
#18167 1.4.4 patch notes Amcsiknál már éles, nálunk holnap reggel a szokott időpontban. -
Rannah #18166 Lehet, csak skillpontok kellenek hozzá. -
#18165 Crafting kérdés!
lehet low lvl karakterrel (pl. lv15) craftingolni lv50-es cuccokat, set itemeket, vagy ahhoz a karakter szintjenek is lv50nek kell lennie?
-
#18164 9/18/14 Hotfix - Retaking Firebrand Keep:
We just completed a hotfix on both megaservers to address an issue that was preventing you from progressing through the quest Retaking Firebrand Keep, which is required for Cadwell's Almanac. You will now be able to speak to the quest bestower. -
xalyy #18163 Aranyat mi mást? :P -
#18162 A reddit-en átdobták a német szöveget angolra. -
#18161 Az új trait-hoz mikor jönnek a 9T-s szettek ? -
#18160 Jezusom, legkozelebb a nemet szoveget is kopizd pls (ha masnak nem, legalabb nekem), mert ennek a kinai angolnak ketszer kellett nekifutni :D Hogy jott ez ossze, bing vagy gugli forditas? -
#18159 ZOS_KaiSchober admin 2:36 AM Staff Post Link
We publish about matching every update a letter from Game Director Matt Firor, called "The Next Steps". In the last issue he called the following approximate timeline:
"Well pretty soon": new facial animations, improved grouping, corrections against separate group members
"Well Soon": imperial city and Champion System
"Rather a little later": legal system and Spellweaving
All points will come into play later this year. The exact dates or version numbers but we can not say yet.
Talán így lesz sorban: 1.5 (október), 1.6, (december eleje) 1.7 (január) -
#18158 Még mennyi hozzászólás kell ahhoz, hogy kiderüljön, mit szeretnél? -
#18157 Mit akarsz grindelni, kezdjuk azzal...? XP, mats, arany? -
xalyy #18156 Hát úgy tudom gatherelés jobban megéri mint a grindelés, és hol érné meg a legjobban grindelni?
Nekem most pl 3-5k jön óránként ami nem rossz de nem a legjobb. Kösz -
Bandras DaSilva #18155 Mire lennél pontosan kíváncsi? Ha leírnál pár dolgot, akkor lehet tudnának többen segíteni vagy legalább megfelelő linkeket küldeni. -
#18154 Hetkoznap reggel ne varj tomegeket, az emberek tobbsege vagy iskolaban van, vagy melozik :) -
xalyy #18153 Esetleg valaki tudna segíteni Skype-n eléggé új vagyok a játékban és komolyan alig kapok valamit meg wikin vagy hasonló. És olyan kihalt néhány város meg senki se nagyon segít. Kösz -
#18152 9-17-14 Hotfix Patch Notes:
Fixed an issue where the crafting UI was displaying the incorrect item levels, styles, traits, and materials.
Fixed an issue where you could not edit your social status (online/offline). This was causing you to be stuck in whatever status you had set yourself to prior to patch 1.4.3.
1.4.4. jövőhét hétfőn érkezik. -
#18151 Below is a list of known issues we've identified since rolling out Update 4. You will see a status below each issue, and we’ll update this thread as we have more info on each.
Combat & Gameplay
All projectiles are breaking Nightblades out of stealth, even if they miss.
STATUS: Will be fixed in patch 1.4.4
Certain abilities are completely knocking you out of stealth, rather than just revealing you.
The Night's Silence 5 piece item set is not currently working properly.
Running while in first-person view currently has a noticeable head-bob.
STATUS: This is an unintended change, and will be removed in patch 1.4.4
The Restoration Staff appears to be using the wrong animation.
STATUS: Investigating
Crafting & Economy
Displayed item levels are not corresponding properly with the number of materials used at crafting stations.
It appears that you're unable to deconstruct a glyph.
STATUS: Your inventory is likely full, but the game is not messaging this error. Working on a fix.
Containers in the Wayrest Treasury are always empty.
STATUS: Investigating
Dungeons & Group Content
The final boss in Dragonstar Arena (normal mode) is much more difficult than intended.
STATUS: This has been hotfixed.
UI
User settings have been unintentionally reset.
You will need to set any of your settings again, which includes keybindings, gameplay, camera, interface, and social. We apologize for any inconvenience that this has caused.
Cannot change player status between offline and online.
STATUS: Potentially fixed in patch 1.4.4. As a temporary workaround, you can try typing in /script SelectPlayerStatus(1) in your chat window.
The item search in the Guild Store is showing [eng] tags.
STATUS: Investigating and working on a fix. Note that this is only a display error, and does not affect the item in any way. -
#18150 Hotfix 9/16/14 - Dragonstar Arena Final Boss:
We have just completed a hotfix for the North American and European megaservers for the final boss in Dragonstar Arena.
There was an issue that was causing the number of monsters to spawn exponentially during the final encounter, and making the fight much more difficult than intended. The boss will now only spawn two monsters per stage. -
#18149 Bugos. Jovo heten az 1.4.4-ben lesz ra fix. Vagy nem :D De. -
#18148 A laptopom nem szerette ezt az új patch-et, és elkezdte letölteni az egészet, az ellenőrzés után :( - legalább kitalálná, hogy mennyi file hibás.
A NIght Silent szettet annyira lenerfelték, hogy totál nem működik. Pedig nem vámpírként is jóljönne. -
Nephin #18147 :D -
#18146 Már gépiesen, vakon pötyögök, így már 10 perc alatt van a szintidő. No persze valami mindig kimarad, erre akkor szoktam rájönni, amikor már késő, hiába nyomom a gombot nem reagál a "hülyéje"... :) -
Nephin #18145 Csak 10? :D :P -
#18144 Vicces, hogy minden patch után újra kell állítgatnom. Karakterenként. Legalább lenne egy default kiosztás módosítás, egészen más billentyűket használok, mint az ESO, így 10 perc mire megint belövöm őket... :) -
HyperManiac #18143 Nekem is, de csak a key bindings állt vissza alapra. -
Nephin #18142 Nekem sajna összekevert mindent, törölte a beállításokat stb.... káosz :D