24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• rage
    Ez mind megtörtént már
    A mail címem a chellos cím - eddig mindig megérkezett ide a kód 2 másodperc alatt.
    A support annyit írt, indítsam újra a gépet, routert stb, majd utána azt, hogy akkor fogalma sincs

Kérdeztem tőlük, hogyan tudnék email címet váltani (hátha mondjuk gmailt jobban szereti) erre a levélre nem válaszoltak.
  • Running
    Spam mappádat ellenőrzöd, ha ott sincs, akkor keresel egy normális levelező rendszert, valamint felveszed a kapcsolatot az eso support-tal.
  • rage
    Én napok óta nem tudok belépni, mert közölte, hogy a gépem jelenleg nincs autorizálva (gondolom, változott az IP cím)
    s írjam be az emailben kapott kódot - de az email nem érkezik meg.

Mi a teendő ilyenkor?
  • Kryon
    Tökéletes időzítés. Pont akkor jár le ArcheAge béta. Lehet aktiválni ESO-t :)
  • PiszkosFred
    Sounds like the patch will be approximately 5.5-6.5GB, depending on how updated your client is and which language you're playing the game in.
  • Nephin
  • Sir Critical
    Ez bizony jó hír.
  • Running
    We're happy to announce that Update 3 (patch v1.3.3) will be released next Monday, August 4th.
  • Lengyel2
    Jaa, örülünk...
    :)
  • Running
    The Elder Scrolls Online - Reddites kérdezz-felelek a művészeti csapattal
  • Nephin
    Nincs vele gondom egyébként, nem teszi játszhatatlanná, majd megjavul. :)
  • Running
    Lassan de biztosan fejlődik az útmutató, most épülget a haladóknak rész, aki szeretne ide alkotni valamit, pl más kasztokról leírás, az jelezze. >> útmutató haladóknak
  • Pluskast
    Jól hangzik! Főleg ezek a csoportos zónák és mapok. Így leglább rá van kényszerítve a játékos, hogy ne egyedül csinálja.
  • Running
    Nem biztos, mivel olvastam pár hsz-t, hogy van akinek jobban akad, mint költözés előtt, de nem lehetnek sokan, mivel nem nagyon nyíltak ezzel kapcsolatban anyázó topikok, redditen is csak 1-2 ember írta, hogy lagos, mindenki más elégedett volt, szóval fene tudja miért van ez.

Tegnap mondjuk volt egy crash-em, meg pár percig belépési gondom, ami eddig nem volt, szóval még biztos vannak apróbb hibák, amik javításra várnak. Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy megint gyors és remek munkát végeztek.
  • Nephin
    Nekem akadozott, nagyjából olyan volt, mint mikor még nem költözött át, de lehet, hogy a gépem az oka akkor. Majd állítgatok és meglátom.
  • Running
    Forrás >> ESOHQ
    Ha (jövő héten?) megérkezik az ‪#‎ESO‬ Update 3 frissítése (a jelenleg 1.3.3-nál tartó patch), akkor a jelentős skill és egyéb változások miatt az attribútumok és a skill pontok újraosztása/törlése csak 1 aranyba fog kerülni pontonként. Ez az akció nagyjából egy hétig fog tartani, utána ismét a normális áron lesz elérhető a szolgáltatás. Bár, ez a normális ár is némileg csökken majd a korábbiakhoz képest.
    Aki tehát próbálkozni akar, több buildben gondolkodik, na annak elvileg lesz egy hete ezeket kipróbálni, aránylag kis anyagi ráfordítással. Örülünk Vincent?
  • Running
    Tegnap pár óra pvp élmény után kijelenthetem, hogy nekem egyelőre semmi skill lagom nem volt, még tömegnyomorban sem. Ha ez így marad, az brutál jó lesz.
  • Running
    The Future of ESO V. rész - Új PVE zónák: Upper Craglorn (+ Dragonstar Arena), Murkmire és Wrothgar
  • PiszkosFred
    Jaja, kicsit tul lett terhelve tegnap este a szerver, ahogy rovid idon belul logolt be az osszes europai. Volt, hogy mentem elore, aztan "falba" utkoztem a semmi kozepen, neztem is, hogy miert nem tudok tovabbmenni, majd a pofamba spawnolt egy rakas mob, azok miatt akadtam meg. Kidobni nem dobott, de pl kilepes (jatekbol a karaktervalasztora) tartott vagy 2 percig, ami maskor 2-3 sec. Elotte meg utana mar nem volt gond, de olyan 22:00 kornyeken inkabb csak banyasztam, mint sem lemenjek barhova is, ahol visszauthetnek :D
  • Pluskast
    Ugyan ez volt nekem is tegnap. A legbosszantóbb az volt, hogy amiatt kétszer is meghaltam, miközben boss fightot vívtam.
  • TomStorm
    Pár napot biztos várni kell még teljes értékű lesz a szerver.Amolyan stressz teszt lehet most,hiszen új:)
    Biztos sokan is tértek vissza vagy akár újak az EU szerver végett.Reméljük a legjobbakat
  • oz
    Nekem sokkal rosszabb lett, mint volt eddig. Szinte játszhatatlan volt a PVE. Többször előfordult tegnap este, hogy visszatett egy fél perccel előtti helyre, többször nem tudtam párbeszédet tolni, csak néztem a választási lehetőségetket, de semmire nem reagált a rendszer, többször csak szaladgálni tudtam egy mob körül, mert skill nem ment semmi (csak imádkoztam, hogy közbe ne öljön meg). Felpattanok a lóra, és már rohanok 10 másodperce, mire kirajzolja a lovat. Plussz kivágott egyszer, hogy teletöltöttem a message queue-t, ne spammoljak annyit. Mondjuk előtte nem sokkal írtam egy chat üzenetet, ahol panaszkodtam a lagra, lehet csak bosszút álltak rajtam :).
  • TomStorm
    Na pont ezt akartam kérdezni.Úgy őszintén szólva ez nagyon csábító:)
    Latency nagyon sokat számít úgy mint a stabil 60fps..
  • Running
    Ahogy nézem a 180+ms latency-ről kb 50-60ms-re csökkent az átlag eu-s játékosnak.
  • Running
    Nálunk az egész csapatnak simán ment minden, pvp skill lag sincs egyelőre.
  • PiszkosFred
    Engem szerencsere beengedett siman, igy pont elcsiptem az egyik research veget, indulhatott a 15 napos ujabb session, fel napot megsporoltam... :)
  • Ubi™
    Na ez a migralás nem sikerült valami jól, egyik karakteremmel sem tudok belépni. Betölt a karakter, majd rögtön "An error occured" és kidob.
  • PiszkosFred
    Paul Sage nyilatkozta par hete, hogy van ra esely, igen. Sosem gondoltak,h ogy ekkora sikere lesz, mitn amekkora sikere van a rendezvenyeken (E3, GamesCom, PAX, QuakeCon, stb). De, azert nem akarjak egyelore ilyen formaban, mert a PVP fo szintere Cyrodiil, illetve a most erkezo Imperial City. De kesobb elkepzelheto, hogy bekerul, hiszen ha ezt akarja a kozosseg, akkor be fog kerulni. Csak nem most.
  • TomStorm
    De komoly lenne.Mellé még egy ilyesmi leaderboard szisztéma mint Dragonstar Arena-nál és tényleg boldogan perkálnám a havidíjat
  • Jacky
    Ha sikeres lesz, tuti be fog kerülni. Úgy látom, figyelnek a visszajelzésekre.
  • TomStorm
    Tehát volt illetve van róla szó,hogy bekerül majd egyszer?És hivatalos forrásból?
  • PiszkosFred
    Nem biztos, hogy "kamu", inkabb csak felreertette a forrasod. Van Arena jellegu battleground, 3v3v3, de csak a rendezvenyeken, ez nem kerul bele a jatekba egyelore. Viszont erkezik a mar emlitett Dragonstar Arena, ami viszont nem pvp :) Ossze lehet mosni avgy keverni a kettot, orulok, ha segitett a kommentem.
  • Nephin
    Nem volt kamu, mert kb. biztos, hogy majd berakják a játékba is, csak nem tudni, mikor.
  • TomStorm
    Aha értem akkor csak kamu volt.Jó,hogy rákérdeztem azért,köszi
  • Running
    The maintenance is complete, and the European megaserver is now back online and available. Thank you for your patience!
  • PiszkosFred
    Hogy jol haladnak, es mar "csak" tesztelik, hogy minden rendben van e az uj szerverrel es az adatokkal Frankfurtban.
  • PiszkosFred
    Sajnos rossz helyen vagy rosszul olvastad. Egyelore nem lesz Battleground vagy Arena, csak a rendezvenyeken promo cellal. Ami erkezik, a Dragonstar Arena, az pure PVE tartalom, nem pvp. Arra ott lesz az egesz Imperial City.
  • Fpocok
    Ez pontosan mit is jelent?
  • TomStorm
    Olvastam lesznek Arénák a játékban?Rendes PvP meccsek jutalmakért?
  • Nephin
    Remélem rendben lesz minden.