24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    The server migration from our datacenter in North America to Europe has 3 major parts:
    1. Shutdown of the megaserver
    2. Save all data from the megaserver and transfer them over to Frankfurt
    3. Environment stability verification by our QA Team, as well as making sure all the data has been successfully moved over

Már a 3. pontnál járnak...
  • Running
    PVP setek 1.3 >
  • Running
    ESO Emotion addon
  • Running
    PTS szerveren a jövőhéten érkező 1.3.2 Patch
  • Running
    The Future of ESO IV. rész - A Veterán Rendszer megszűnése és a Champion Rendszer bevezetése
  • Running
    Butaság lenne azt várni, de azért remélem nem ütköznek bele valami nagy hibába, ami miatt kitolódna a migráció ideje.
  • cain
    azért ettől a költözéstől ne várjatok nagy csodákat.
  • PiszkosFred
    Az orat elneztem fel nappal, csak delutan 14:00-tol indul a dolog, ne hajnalban.
  • PiszkosFred
    Most mar pontos datum is van, szerdan - julius 30-an - lesz a koltozes, egesz napos leallassal, sok-sok sirassal es anyazassal a redditen es faszbukon :) Lehet holnap kitalalunk egy nyeremenyjatekot a legjobb kommentet levadaszoknak...
  • PiszkosFred
    Az ESO eseteben ez meg hatvanyozottan igaz. A heten koltozik az EU szerver, jovo heten Update 3 (es az azt koveto hotfixek), igy aztan majdhogynem a legjobb megoldas, ha var valaki 3 hetet a kezdessel.

Sot, a mai napon lehet a nagyobb nemzetkozi gamer siteokon bugazni 7 napos trial keyt a wildstarhoz, abbol bezsakolva parat el lehet lenni a "kieso" 3 hetben.
  • Kryon
    Az mmo nem romlik, csak "érik", minél később kezded annál jobb lesz, nem maradtok le semmiről ha vártok 3 hetet :)
  • TomStorm
    Azért köszi
  • TomStorm
    A francba pedig 3-an vettünk volna fejenként lenne 3.5e.ft.GC-t meg 3 hét múlva szereznénk ugyanennyiért.
    De akkor így nem jó a buli.Max megvárjuk a 3 hetet és GC-al már be tudjuk regisztrálni de kétlem többiek várnak addig
  • PiszkosFred
    Sajnos nem, a p2p mmo-k 95%-nal ez a standard eljaras mar evek ota. Hasznalj paypalt (vagy webmoneyt?), ha mas nem.
  • TomStorm
    Akkor kell még bankszámla ezek szerint?Úgy akartam,hogy bankszámla nélkül.
    Beírom a megvett játék kódját,játszok pl.20 napig és rátöltöm a gamecard-ot,így nem lehet?
    1 eurot mindenképpen levon?Addig nem is adja meg az 1 hónap játékidőt?
  • PiszkosFred
    Nem. De a kezdeti faszsaguk utan (mert ez tenyleg az volt, na), most mar csak egy euro/dodoval terheli a szamlat par napra, nem a teljes osszeggel, amit kivalasztottal.
  • TomStorm
    Üdv.
    Be lehet már regisztrálni az első hónapot úgy,hogy nem kér újabb Gamecard-ot vagy fedezetet bankszámláról?
  • Jacky
    Nincs már raktáron :(
  • Lengyel2
    "Tudom, ez nagyon szubjektív dolog, de szerintetek egy főleg single player beállítottságú, de az Elder Scrolls játékok világát szerető, inkább casual játékos mennyire találhatja meg a számításait az ESO-ben?" Én is ilyen beállítottsággal kezdtem játszani, lvl 50-ig szinte végig lehet így játszani a választott alliance-od PvE tartalmát. - DE - hidd el, - hogy ilyen költőien fogalmazzak - hogy a játék szépségeinek teljes mélysége akkor fog kibontakozni előtted, ha elkezdesz másokkal együtt játszani, akár ha csak egy-egy dungeon raid vagy cyrodiil-i PvP bányafoglalás erejéig is. Én mint single player mondom neked, hogy megtanulni összedolgozni egy csapattal, az olyan élményt adhat, hogy utána már elkezd kevés lenni a szóló quest-elés. Már amikor elindítod a játékot, legyél benne egy neked szimpatikus guild-ben, és ha az a guild jó, akkor sokat fogsz tanulni a többiektől már a kezdetektől. Welcome to Tamriel!
  • Running
    Elkészült az ESO útmutató. Jó olvasgatást! Ha találtok valami elírást, vagy szükség lenne valahol kiegészítésre, nyugodtan írjátok meg.

ESO útmutató!
  • Running
    Holnap nem lesz karbantartás, valószínűleg már a héten lezajló szerverköltözésre készülnek.
  • Kryon
    Vedd meg gyorsan, mert már megy fel az ára.
  • VanDaal
    Köszönöm a gyors választ! :)

Úgy néz ki, eddig bírtam ellenállni... Összességében már a bétában megfogott a játék hangulata, de eltántorított az előrendeléstől, hogy a vételt fontolgató ismerőseim közül végül senki nem vágott bele.
    Viszont örömmel látom, hogy a fejlesztők nem tétlenkedtek a megjelenés óta eltelt időben, és a válaszaid is megnyugtatóan hangzanak...

Szóval azt hiszem, itt az ideje belevágni ebbe az új kalandba :)
  • Ashyn
    Szia!

A kísértést abszolút megértem :)

A válaszaim:

1. Változtattak a metóduson, most már nem a teljes összeget, csak 1 eurót zárolnak.
    2. A játék folyamatosan fejlődik, bugok néha előfordulhatnak, de folyamatosan javítják, és egyre kevesebb van belőlük.
    3. Régóta G2A-n vásárolok, nem lesz semmi gond.
    4. Folyamatosan dolgoznak a játék solozhatóságán, az irány nagyon jó, de mindenképp azt javaslom, keress egy jó csapatot, hidd el, jó társaságban a játék is jobban esik.

Ha további kérdésed van, szívesen válaszolunk.
  • VanDaal
    Sziasztok!

Kísértésbe estem ezzel a 20$-os változattal kapcsolatban :)
    Megköszönném, ha valaki lenne olyan kedves, és válaszolna néhány kérdésemre:

1. Korábban olvastam olyan problémákról, hogy bankkártyás fizetés esetén bizonyos összegek zárolásra kerültek, és csak hosszabb huzavona után sikerült ezeket feloldani. Ez a jelenség még a mai napig is fennáll, vagy már sikerült orvosolni a problémát?

2. Bétához képest mennyit fejlődött a játék eltűnő NPC-k és nem respawnoló bossok ügyében?

3. Ha megveszem a kódot G2A-ról, nem lesz belőle problémám, ha nem azonnal, hanem csak 1-2 héttel később (nyaralás után) használom fel?

4. Tudom, ez nagyon szubjektív dolog, de szerintetek egy főleg single player beállítottságú, de az Elder Scrolls játékok világát szerető, inkább casual játékos mennyire találhatja meg a számításait az ESO-ben?

Remélem, nem kérdeztem nagyon nagy butaságokat, a válaszokat pedig előre is köszi :)
  • Running
    The Elder Scrolls Online - Újabb részletek az Imperial Cityvel és a Spellcraftinggal kapcsolatban
  • Nephin
    Juhhuuu!
  • Running
    Az újabb két heti termés. Oldal DC, Csapat elérhetősége: Userid: @Runningwild, email: [email protected]
    Sima pózolós:

Ima, a hídon:

Ellenségre várva:

Csak szép:

Lapulunk a hídon:

Világítótorony:
  • Running
    Forrás > elderscrolls.hu
    BREAKING NEWS
    A jövő héten, az ‪#‎ESO‬ UPDATE 3 előtt egy héttel végre átkerül az EU megaszerver Amerikából (Austin) az Európai (Frankfurt) datacenterbe. Az biztos, hogy nem hétfőn lesz a költözés. A játékosoknak nem kell tenniük semmit, teljesen automatikus és tőlünk független a dolog, semmi extra teendőt nem igényel részünkről. Azzal viszont számolni kell, hogy a költözés napján nem nagyon lesz játék.
  • PiszkosFred
    Masfel het, jovo het utani heten, aug 5-7. erkezik az 1.3 (Update 3)
  • Kryon
    Tetszetős, annyiért tán meg is veszem :)
  • HyperManiac
    Mikorra várható ez a dye rendszer live-ra?
  • xalyy
    LINK
    Csak 20$ most a játék 30 nappal együtt. Én most venném meg mindenki helyébe mielőtt felmegy megint abnormális árra
  • Running
    Forrás >> ESO HQ
    Na akkor még egy (kettő) rókabőr az ‪#‎ESO‬ Dye, avagy a páncélfestésével kapcsolatban. PTS-en (Public Test Server) már régóta ki lehet próbálni az 1.3.1 újdonságait, de mindeddig csak képeket linkelgettünk ezekről. Következzen most két videó, amin nagyjából lehet látni, hogy is működik majd ez a rendszer, hol keressük az új színeket, hogy néz ki majd a Festékes munkapad, stb.

Videó 1:
    https://www.youtube.com/watch?v=s8uG_uOq81w
    Videó 2:
    https://www.youtube.com/watch?v=6pcHkHwiCJk
  • Running
    The Elder Scrolls Online - Festékek, Tabardok és Kereskedők az Update 3-ban
  • PiszkosFred
    Most kell probalkozni, mert a jelentos skill es egyeb valtozasok miatt het mulva lesz egy egyszeri ingyen reset az Update 3-mal, ha minden igaz.
  • Omrega
    Nem kell várni a max szintig, resetelni bármikor lehet, amikor már úgy érzed, hogy változtatnál valamin.

A rendszer szerencsére nagyon kötetlen.Pont a minap maxoltam ki a destro staffot, illetve hagytam abba a pajzs egykezes felállást, és váltottam 2handed / dual weapon felállásra, úgyhogy megint volt egy skill reset. ( 183 pont ).

A főzést már 2 resettel ezelőtt felvittem 50-re ( a legkönnyebb - amíg be nem hozzák a justice rendszert ), akkor csináltam egy rakat kaját, most 1 pontom sincs rajta. Sőt a heavy-n is csak a 2 pont maradt a skill miatt, pedig az is maxos, és most 1H/1M/5L-be mászkálok,
    de csak a Light passzívjai vannak kirakva.

---

Izlés kérdése, de szerintem érdemes mind a 3 szakmát fejleszteni ( ami nem jeleneti azt, hogy pontot is teszel rá).
    Simán esik is elég tárgy, de ha értesz hozzá, akkor olyan felszerelésben mászkálhatsz amit szeretnél használni.

Fontos, hogy a kutatást már korán elkezd, és tegyél mindegyikre legalább 1-1 pontot, hogy egyszerre 2 tárgyat tudjál kikutatni, mert ez mindenképpen időigényes, és később már késő elkezdeni. Legalább 6-osra érdemes felvinni egy-egy tárgy trait ismeretét, mert a hasznos szettek 6T-sek, de 3T-ek között is vannak jók.

A szakmázás fő korlátja a rendelkezésre álló tároló hely. Sajnos emiatt még altokat is érdemes használni.

Az is lehet, hogy praktikusabb a főzést inkább az egyik alttal megtanulni, de akkor meg a tárgyak átadása a macera. Viszont megspórolhatsz a fő karakternek 9-10 skill pontot.

Én szép lassan haladok a történetben ( V7 ) mire elérek a végére, remélem megtanulok még ijjal, restoration staffal bánni és a közepes páncélban rohangálni. A végjátékban meg majd kitalálom, hogy épp milyen stílusban szeretnék játszani.
  • Running
    Bátran költheted, van bőven. Két szakma is teljesen kirakható, ha gyártani szeretnél. Ha jól emlékszem 220 skill pontot lehet összeszedni. Max szinten, meg érdemes resetelni majd, akkor már tudod, mire kellett volna, mire nem. Addigra olcsóbb is lesz a reset, mire maxos leszel.

Simán gyárthatod, nálunk volt aki folyamatosan készítette magának, volt aki nem foglalkozott ezzel. Ahogy kedved tartja. Néha nem árt, mert ha nincs mákod, lehet olyan, hogy a cuccaid le lesznek maradva a szintedtől.
  • Ati810
    Én is ezért gondolkodok 1h/shield-ben, mert valahogy a dual staff nekem nem annyira templaros (+ Skyrimben is 1h/shield-el mentem).
    Armor-ból én 5H/2L-ra gondoltam fejlődéshez (így lvl50 előtt mindkettő maxos lesz elvileg), később meg szituációtól függően váltogatom majd (pl. healeléshez lehet jobban jön majd a full light).

Amúgy a skillekre milyen bátran lehet költeni a pontokat? Ezalatt azt értem, hogy célszerű csak a leglényegesebbekre rakni, vagy simán lesz annyi skillpoint, hogy több ágat is kifejlesszek (pl. az összes class alapút), s így kedvem szerint váltogathassam a skilleket.

Valamint szerintetek megéri a blacksmithing-et fejleszteni (ahogy a karakter is fejlődik), s mindig legyártani egy saját armort bizonyos szintenként, vagy jön majd elég a küldikből/dropok-ból, s célszerű inkább eladni a dolgokat, ahelyett, hogy pl. "betörném", vagy kikutatnám (research)?
  • Omrega
    Nekem elég bizar megoldásnak tűnik az a destro staffos skill bár, az tuti, hogy nem közelharcra van optimalizálva.

A pajzzsal a kézben jól megvan a templar, a Shield Charge PVE-ben ( és PVP-ben is ) nagyon hasznos tud lenni. Kellően mobil marad tőle a karakter. Általában még 1 staminás skill fél er a bar-on az lehet a Puncture morfolva Pierce Armorra, a magasabb DPS miatt.
    Amióta a Puncturing Strike -> Puncturing Sweep-je gyógyít szinte kihagyhatatlan, főleg PVE-ből.

Gyógyításnak meg ott a Honor of the Dead

Védelemnek meg izlés szerint vagy Channeled Focus, ami a mágiát is tölti, vagy mostanában kezdtem használni a Blazing Shield-et ami amellett, hogy védelmet ad, még a DPS-t is jelentősen feltolja, csak óvatosan kell akkor bánni a mágiával. Amíg le nem nerfelik, addig mindenképpen érdemes egy Warlock ékszer szettet beszerezni.

Páncélból meg a light armor válik be. De érdemes a Heavy Armor skill-jét is megtanulni, mert elhúzódó közelharcban jól tud jönni, ha nem tudnak fellökni.