The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ideje volt, hogy észbekapjanak, a hét eddigi négy napjából csak hétfõn nem volt maintenance.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

PiszkosFred
We are now able to share one more update with you. The 1.0.6 patch is now completely deployed on the European megaserver, and our team is making sure the environment is stable so that we can open the servers for everyone. We are working hard to make sure everyone can enjoy Tamriel as soon as possible and will provide more information as we receive it.
In addition, we'd like to let you know that the regular Friday maintenance has been cancelled this week.

Once again we would like to thank you for your patience.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

na, nyugodtan megfõzhetek ebédre, úgy látom nem kell kapkodni...
ez az EU-s megaserver elég mostohagyermek
Most meddig tart a leállás? Nem délig?

A mohának mindig a déli oldala fás!

mikortól lesz az, hogy legfeljebb 8 targetet sebez majd minden aoe?

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Egész pontosan max. szinten 13%-al csökkenti a HP-t. Négyen v5-ös PD-ba minden trash pakkon csak 2x lehetett elnyomni a Pulsart, mert utána mindenki feküdt. Tehát csinálsz egy group-ot, mindenki fog egy destro stuffo-t, kimaxolja a Pulsart és mehet a grind. Happy hour!

http://edtool.net

patch elindult

Igen erre gondoltam, hogyh a mondjuk 10en nyomjuk a pulsart, akkor az 100% hp csökkenés.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

BEAST
Esélye sem lesz, addigra tuti jön valami gigacontentpatch amiben bárki unlockolhatja a dragonborn skill ágat. 😄

MaRee: Persze lehet spamelni a pulsart is, de csak más játékosok 10 százalékával adódik össze a tied. Egyedül nem tudod kihasználni ezt a hibát. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a sorcik kicsit bûvöljék már meg a servert, hogy elinduljon 😊

Impluse-nál a 10% hápé csökkentõs dolog müködik stackelve? Én is azt nyomom az ellen közepén mindig. Bár egy 5 skillbõl álló rotánál nehéz nem spammelni valamit 😄

BEAST
Oké, már kétszer leírtam, többször nem fogom. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Valóban mert bat swarm + "impulse" spammer. 😊 De igaz, sok segítséget kapott a guildjétõl is.

Szaruman
Former emperoron az Authority passzív 5%-kal csökkenti az ulti költséget. Ez a sorci power stone passzívjával együtt pont elég 100% csökkentéshez.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Nem kicsit dühítõ, hogy megint ünnepnapon nem lehet játszani... Miért nem lehet ezt éjjel 2-kor megcsinálni délelõtt helyett, ha már muszáj ünnepnapra rakni a karbantartást?

Azért Pryda rohadtul nem batspammer, ilyet ne mondjuk. Elég csak a streamjét nézni, de én gyakran vagyok Votf-esekkel egy csapatban, és nagyon nem ezt a stílust erõltetik. Ha tényleg ilyen könnyû akkor nosza, legyen innen bárki is Emperor akármelyik campaignben, nem hogy a legnépesebben.

Egyébként másik vicces dolog, hogy egyes guildek a néptelenebb campaignekben úgy tesznek szert milliónyi AP-ra meg Emperorságra, hogy övék szinte az egész map, és így a scouting missionöket a végtelenségig tudják ismételgetni pillanatok alatt.

PiszkosFred
Kit érdekel a császári cím? Pár év és úgyis jön Talos a kolóviai sereg élén (megtámogatva pár breton és nord egységgel) és hazavág mindenkit. Na õ majd önerõbõl lesz császár. 😊

BEAST
Ez nem így van. Az emperor igen, de a former nem nyomogatja ingyen... max ha beragad a passzív bónusz... ugyan ez igaz a vámpír stagekre is. De még mindig nem ettõl unbalanced a skill, ezek bugok amiket javítani kell.

Ha nem ragadnak be random idõnként a passzívok, akkor is ugyan így tudja majd tolni a bat swarmot, mert már 5-6 emberen is simán feltöltheti az ultimatet. Ettõl unbalanced a skill, nem mástól.

Az meg, hogy mennyire tud játszani, majd akkor derül ki, ha nem lesznek ilyen mankói és önerõbõl éri el az emperorságot.

Count Adyn
Jobban nyomja az R betüt mint innen bárki!!44😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Szaruman
(former) emperor sorc ingyen nyomogatja a skillt. Sima sorc 10 ultiból nyomogatja. Ennyi ultit a nézésével összeszed bárki 5s alatt.

#16354: nem, csak vmi eso-celeb az ipse, aki még játszani is tud^^

BEAST
Ehhez semmi köze az ulti csökkentésnek. Mint már lentebb is írtam, a bat swarm egyetlen unbalanced része, hogy amíg aktív ugyan úgy tölti az ultimatet. Ezért lehet rajta folyamatosan, nem másért.

PiszkosFred
Egy kedves rokon? Esetleg Ön az?

megint maintenance... <#szomoru1>
Running
Köszi, teljesen ismeretlen hír volt.

Crokin
Tegnap ragequit-elnem kellett már a kurva swarm miatt... nem ezért fizettem 😄

Repatarurgyán

Szaruman
Tbh a csávó bármi mással jobb lenne, mint innen bárki...

Egyébként a bat szar+ ulti csökkentõk egyszerûen tönkrebasszák a pvpt a jelenlegi formájában.

PiszkosFred
Holnap kapnak hideget és meleget emiatt a redditen, az hétszentség. 😊

Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

BEAST
/sigh

Nem unalmas még ezen lovagolni?

Amúgy meg az a nagyon eredményes illetõ csakis a bat swarmnak köszönheti a koronáját.

baaaaameeeeeeg 😄

Nem szûnt meg.

Egyébként most azon gondolkoztam,hogy nem biztos jó ötlet Alt.karakterrel foglalkozni mivel az Acsi nem account bound.
Ha most végigmennék egy alt.Aldmerivel akkor a main Bretonnal megint meg kellene ezt lépni.
Viszont ha most nekiállok Bretonnal az összes frakció területének akkor meg az alt elveszti az újdonság varázsát😊
Tehát végülis a logika azt diktálná,hogy elõször alt-ozni és aztán Main+achievement-.-
A váNpír nem op! 😄 Viszont amikor már az egyik legeredményesebb Emperor is azt kéri, hogy fixeljék, elgondolkodtató.

Terawatt
Nem kell ahhoz addon, chat, fogaskerekek, npc pipa.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Új karakter skip lehetõsége megszûnt?

Omrega
Szerintem nem fogsz csalódni benne, az angol tudás persze nem árt, de így legalább van ok amiért tanulod. Én a sajátomat nagyrészt játékokból szedtem össze, ennek megfelelõen nem vagyok perfekt, de elboldogulok.

Talán érdemes felrakni azt az addon-t ami a háttérben elhangzó mondatokat is kiírja.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

tipp:
Itt ugye vannak Magyar klánok így ingame gyorsan mehet akár a kérdezõsdi bármivel kapcsolatban.Gondolom Skyrim-be ez pl.nem így volt😊
Köszi! <#worship> Gondolkodom a dolgon, de meg kéne próbálni: nagyon tetszik!
nem mûködik
😄
Kell Angol tudás,hogy élvezni tudd megfelelõen a játékot.Azért mégis csak Tes lore.
Én baromi lassan haladok mert minden Side quest-et elolvasok,értelmezem.Addig neki se állok.A-B pontba rohangálás lehetséges mert jó a quest tracker de nem minden küldetést fog mutatni,bizony ám😊és itt ha nem érted meg,hogy pl menj délre a harcos szobortól 50 yardot vagy Ork form-ban kinyiratod e éppen a foglyokat katonákkal miután kikérdezted és a többi akkor csak céltalan és befejezetlen lehet több küldetésed is.
Tehát a szavatosság miatt kell az Angol de mivel TES fan vagy így én azt mondom vágj bele.Valamilyen szinten biztosan meg fogod érteni ha nem is a mellékküldetéseket hanem a fõsztorit.Annyi,hogy ne rohanj és meglesz az😊
Köszönöm a válaszokat! Tisztában vagyok a játékkal, alaposan utánaolvastam, megnéztem egy csomó videót róla. A kérdésem csak annyi volt, hogy mûködik-e a ctrl+c meg ctrl+v<#confused>. Vagyis tudok-e gyorsan fordítani a guglival, hogy értsem nagyjából mirõl van szó!
PiszkosFred
ESO-ról beszéltünk, vagy a Big Game Hunterrõl...

Hello,

Szerintem simán játszató angol nélkül (mert a map on mutatja hol találod a quest et) is bár akkor nem érted a story t és a történések miértjét. 😞

BDO: Jordine

Annyi köze van a játéknak a Skyrimhez h ugyanazok a fajok vannak benne meg a Bethesda "készítette" ebben is vannak trollok meg farkasok meg más állatok és egyéb levadászásra váró lények kb.
Sziasztok! Nagy Skyrim fan vagyok, most kacérkodom a gondolattal, hogy beruházok a TESO-ba. A gond csak az, hogy az angol tudásom a nullához közelít, a Skyrimet is a magyarítással játszom - hála a fordítók lelkes munkájának! Szóval a kérdésem: boldogulnék - e angol nélkül? Egyáltalán ki lehet másolni a szövegeket fordítás céljából? Több játéknál is tapasztaltam már, hogy nem lehet kilinkelni a párbeszédeket😞 Elõre is köszönöm a segítséget!
Na köszönöm,akkor nekifutok késõbb megint mert én csak az X-et néztem.
PiszkosFred
Azt vedd figyelembe, hogy az X meg a kincs sokszor csak erõs túlzással mutat egymásra. Ha a környék/helyszín megvan, akkor az X-tõl függetlenül nézz át minden gyanús pontot a környéken, az a biztos.

Ezek olyan ronda halak,legszivesebben visszadobálnám😄
Pisztráng nincs?😊

Amúgy idáig egy kincset se találtam meg.Az 1-es szintü térképrõl sem-.-
Szerintem lesek neten inkább mert így csak össze vissza bolyongok.
Pedig esküszöm az egyik hely megvan de mégsincs ott semmi