The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Csak azért nem v10es az altom (is), mert nincs túl sok kedvem questelni. Pedig nem sok kell, alig több, mint 1 szint 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Így van, aki nem craftol, nem szedi a gazt meg az érceket, nem olvas questeket, csak vakon megy elõre, az hamar eléri a VR10-et. Nyugtasson az a tudat, hogy Te legalább kiélvezed a játék minden percét és nem azon pattogsz, hogy már megint bugos egy quest és nem haladsz elõre.

http://edtool.net

Count Adyn
Bár nem emlékszem mikor lett meg a v10 de most: (pörög a research am nalam is😄)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Aki nem szöszöl a crafttal, stb. csak halad, az simán megvan annyi. Nekem elmegy egy napom csak a posta és a bank pakolgatására hetente. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Count Adyn
Nekem 46 os az altom a vr10 mian melett😊 és semmi grind csak quest😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ja azt láttam😊
Vannak azért kisebb szintüek is de sok a VR-os és ezzel nincs baj hanem azzal,hogy így 1 hónap után?
Kiderült van egy régi ismerõsöm a klánba.Meg fogom tõle kérdezni ezt a dolgot,én ebbe nem hiszek,hogy küldetésekkel ilyen szinteket elértek..
40-es vagyok... 😛

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Bár nézhetem a jó oldalát is:TESO-ba legalább még belépek:-)
Én valami ultra lassan fejlõdök.Ilyen még nem volt egy MMO-ban sem az biztos-.-
Mi lehet a gond?
-Sokat gyûjtögetek(mert tény,hogy mindennél megállok és kiszedem van is vagy 2000material meg mittudomén sok minden😊?
-Csak quest-eket csinálok ez gond?
-nem játszok 15/24?
-Nem vagyok TS-en ahol is zajlik esetleg "az élet"?

Nem tudok mire gondolni de talán az lehet a fõ probléma,hogy nem vagyok sokat online.Valamiért nem megy ebben a játékban,valamiért mellõzöm a játékot elég sokszor:/
Én még Partyba se voltam ebben a játékban.Talán egyszer😄
Nagy Guild-ban vagyok már azzal nincs gond de mindenki veterán+++

Hogy a jó istenbe lett ennyi veterán 1 hónap alatt??
Ott vettem május elején, akkor még nem volt vele gond.

PiszkosFred
Volt sok sírás mostanság a G2a-s ESO key és time card kódok miatt a hivatalos fórumban. Nem tudom, mennyi ebbõl a user error, de... szóval csak óvatosan.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Omrega
.. ezért nem szerencsés rögtön az elején belecsapni a lecsóba. Amúgy nem bántam meg.

Addonok nélkül nem túl informatív a játék, hogy egy-egy ellenfél milyen erõs. A kipróbáltak viszont nekem nem túl szimpatikusak, így marad a meglepetés ereje.

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kis guild promó, ha netán valaki nem olvasna elderscrolls.hu fórumot, esetleg eso facebook csoportot s még nem találta volna meg a helyét:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Craglorn közeledtével a jelenlegi ~10 fõs v10es részlegünket kb. 15-18 fõsre szeretnénk bõvíteni. Olyan játékosokat keresünk, akiket:
- érdekel a játék high-end tartalma, és szeretnék azt annak kijövetelekor felfedezni, végigjátszani,
- rendelkeznek alapvetõ játékintelligenciával, némi szabadidõvel,
- ismerik a TeamSpeaket (+a mikrofont)
- alkalomadtán szívesen PvPzik

Amit nyújtunk a hozzánk csatlakozóknak:

- jó hangulat és közösség
- hozzáértõ és tapasztalt játékosállomány
- pörgõs, jó hangulatban történõ progress raidelés/instázás

Amennyiben felkeltettük érdeklõdésedet, a honlapunkon (http://callidus.enjin.com/home) találsz bõvebb információkat.

twitch.tv\mnk_official

Omrega
Nem vagyok annyira az altozás híve, így nekem bejön a VR rendszer. Plusz szép komótosan játszok, a kitûzött célom, hogy kb. még 2 hónap amíg elérem a VR10-et. Addig élvezem a küldetéseket és szép lassan belefolyok a pvp és dungeonok világába is.

PiszkosFred
Az elgondolás nem új, nem is gond, sõt a wowban ezt csinálom már 8-9 éve (meg még ki tudja hány évig). A gond a rendszerességgel van. Mert mittomén, fél évente +1/+2 veterán szint, az oké. Szerintem.

De remélem, hogy nem minden DLC-hez fog jönni havonta, mert az életben nem fogom elérni se én, se más a max szintet, akik meg igen, úgy fognak sikítva besokallni az egésztõl, hogy a fal adja a másikat... 😊

<#levele> Jelenlegi formában ez nem tetszik.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ajha,bele kell húzzak😄
PiszkosFred
De, ez a tervük, már nyilatkozták, hogy folyamatosan nõ majd az elérhetõ VR rang, és vele a crafting, mittomén. Tuti meg sem állnak VR20-30ig.

Veteran rank 13? Ugye ez csak vmi rettenetesen rossz vicc?

PiszkosFred
Linket! 😊 Pls.

s0n1c
Csak úgy csendben megjegyzem, hogy tamriel foundry-n fent van valami pts video, ahol vrank 15-os grp instazik 😊

Én tényleg nem értem, miért kell folyamatosan emelni a veteran rankot. Ez természetesen "csak" az 1.2-es patchben lesz valószínûleg benne, nade akkor is...
Egyetértek a "túl sok pve" tartalommal, én úgy ahogy van kihagytam volna a veteran szinteket a játékból. Nem tudom most mennyi lehet a playedem vr 5-ként, de kicsit megcsömörlöttem a folyamatos quest grindtól. Az altozástól meg az veszi el a kedvem, hogy nincs kedvem megint végig csinálni másodjára meg harmadjára is ugyan azokat a területeket.

Én most csak esténként pvpzni lépek be, amit nagyon élvezek és jó alternatíva lenne, ha normálisan lehetne benne fejlõdni, nem lenne óriási lag csúcsidõben és lenne értelme eleve, mert jelenleg a pvp csak idõhúzás és money sink ebben az állapotban.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Omrega
EQ landmark :: annyiból van benne ráció, hogy teljesen szabadon csinálhatsz benne saját épületeket és területeket. A színvilág persze túl WOW-os. Ha lenne rá idõm egy próbát megérne, mit is lehet kihozni belõle.

Running
Áááá, az a stílus nem az én világom, 25 éve kinõttem. <#hehe>

most jön ki az eqn landmark, minecraft mániákusok kiélhetik ott hajlamaikat.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Igen, ezzel sokan így vagyunk. Jó a PVE tartalom, de olykor SOK. Persze én letudom azzal, hogy TES játék, szép hogy "szarásig" vagyunk questekkel és egyebek.

Én kipörgettem minden questet minden bosst, instát ahogy haladtam, most már csak acsizgatok, veterán insták, "járom a világot", ám természetesen elõjön bennem az, hogy húúú de sorciznék, vagy húúú de DK-znék... aztán eszembejut az az egynéhány vérverejtékes óra(nap?!) VR területeken és inkább halogatom. 😄

Ettõl függetlenül megvan a maga varázsa, csak könnyû besokallni (ahogy írtad is). És remélem, hogy a kötelezõ javítások mellé olykor becsúsztatnak egy kis apró plusz tartalmat. Nem end-game, nem +skillfák, hanem bõvíteni a világot kicsit horizontálisan is.

twitch.tv\mnk_official

Running
Kb 100% egyetértek és a csapatunknál is pont ez a gond jelentkezett. Ezt a monoton quest-elést hidaljuk át csoportos p.dungeon/boss/dolmen takarítással és pvp-vel, de tényleg nagyon hiányzik a közös építkezés. Szerintem a housing-nak kéne a top prioritást kapnia, nem a raid-eknek.

PiszkosFred
Nekem ne mondd, én is ezt írtam korábban, hogy nagyon hiányzik nekem (jött is a komment rá, hogy marhaság, vannak fontosabb dolgok is, stb.) 😊

Egyetlen egy baja van az ESO-nak. És a bajt tessék idézõjelesen érteni. Mégpedig az, hogy istentelen sok a PVE tartalom benne. Elkezdi az embert, és jönnek a jobbnál jobb küldetések egymás után. Oké, ezek 80%-a a nyomorról, a szenvedésrõl és a kilátástalan helyzetben lévõ emberek megsegítésérõl szól egy háború sújtotta depressziós világban, de legalább a sztorik jók. Szépen haladsz is elõre, újabb és újabb sztorik jönnek (amelyek természetüknél fogva ismerõsek, hiszen továbbra is meg kell menteni majdnem mindenkit az adott RANDOM ellenségtõl). De mindezért kárpótol a döntési lehetõség, a többféle megoldási variációk, stb.

Viszont, akármennyire is jók a sztorik, mindig eljön egy olyan pillanat, amikor az ember picit "tele lesz". Volt is itt szó róla a napokban, hogy elér az ember 50-es szintre, hurrá, aztán rájön, hogy van még elõtte két teljes szövetség, 10 veterán ranggal amely idõben kb. duplája az addigi játékidõnek. Na itt azért sok ember megbicsaklik kicsit. Fõleg úgy, hogy tudja tudat alatt, hogy ketyeg az elõfizetés, "menni kell tovább".

És pont az ilyen túlcsordulásos eseteknél lenne jó, ha lenne valami kikapcsolódás. Valami teljesen más. Mert OKÉ, van PVP, van crafting, lehet outdoor bossokat farmolni, lehet menni dungeonokba, de szerintem nagyon jól illene ide egy Hearthfire szerû House/Housing. Amikor ugyanúgy eltöltenél napont aX órát a játékba belépve, de nem harcolnál, hanem gyûjtenéd a házad építéséhez szükséges alapanyagaokat, építenéd a házad, rendeznéd be vásárolható/gyártható cuccokkal, magas fokú testreszabhatósággal, stb.

Bármelyik TES részt ha nézed, a teljes játékidõ jelentõs részét töltötte a játékos a házában (akár többen is), mire lepakolta a cuccait, vagy ha volt mannequin modja, akkor felöltöztette a babákat, stb. Itt az ESO-ban is kellene valami egyéb, amiért érdemes belépni és amely kikapcsolódást jelent a sok PVE kveszt között. Nadj'sten fel is tölt 😊 Lóverseny pl. jól hangzik, meglátjuk mi lesz belõle.

Omrega
Tényleg ötletesen megoldották a házikó építést / funkcionalitást a wildstarban, de tuti nem fogok vele játszani, a házikó kérdés nekem nem prioritás, viszont a hangulatos fantasy környezet / grafika / zene sokkal inkább, ebben a TESO a nyerõ.

jaja, máj 18-ig van OB, ha jól tudom

twitch.tv\mnk_official

j0nNyKa
én nem fogok wildstarozni, de ha valaki nagyon a housingot szereti, annak érdemes ránézni, ha jól tudom, mostanság vannak ilyen open beta szerû akármik odaát
.. vagy nyilván itt is ki lehet várni, amíg kidobják a húzingot 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Protector of ESO returns as Prophet of WildStar? :'D

twitch.tv\mnk_official

j0nNyKa
a megoldást (egyelõre legalábbis) WildStarnak hívják

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Omrega
Praktikus lenne, hogyha lehetne egy kis konyhakertet csinálni, ahol csak a szükséges ( kék, lila ) receptekhez való alapanyagokat lehetne megtermelni, és nem kellene folyton mindenféle hordókban és ládákban turkálni.

Akartam kérdezni, nincs valami elsuttogott infó arról, hogy jelenleg kb hogy állunk a játékosok számával? Bármilyen adat?

twitch.tv\mnk_official

Azért tegyük hozzá, sajnos! Biztosan jó móka lenne, de az is igaz, hogy van épp elég dolog amire most fókuszálni kell nekik.

twitch.tv\mnk_official

PiszkosFred
+ nem a következõ fél évben fog érkezni 😊

Terveznek. És pont ennyi infó van róla.

twitch.tv\mnk_official

Sheltem
Sziasztok

Van egy fura munkatársam, aki azért nem áll még neki a játéknak mert nincs benne "housing" tehát nem rendezhetsz be saját házat.

Lehet tudni, hogy terveznek e ilyet a közel/távoli jövõben?

Köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ez fõleg PVE-bõl van, szóval nem nagy kunszt, max idõigényes. Összes skyshard (cyrodilból is) + 3 frakció területe + összes quest. ~250 és ehhez jön hozzá, hogy valamennyit PVPztem és a rangokból ~8

twitch.tv\mnk_official

Omrega
Az szép 258 az több mint 3x annyi mint ahol tartok, úgy azért érthetõ

V10rõl mondom azt, hogy 258 skillpontom van összesen, 3 proffal kimaxolva és 4 nincs elköltve. Hozzáteszem hogy azért még kellene pár, de azt is hozzáteszem, hogy még van is 40-50 elérhetõ PVPbõl.

twitch.tv\mnk_official

Ha olyanokra raksz, mint a keen eye, akkor nem is csodálom. 😊
V4-en van kb. 40 el nem osztott pontom egy respec után, amivel kiszórtam a felesleges dolgokat.

Omrega
Most pont azért tartok tanulmányi körutat, hogy legyen "elég" skill pontom, jelenleg V1, 116 pont, de 40-50+ pontot eltudnék még költeni.

Azért ennél kicsit gyakorlatiasabb tanácsokat vár gondolom.
Skillpont mindenre van bõven, viszont a játék "fõellensége" és a legnagyobb kihívása az inventory nagysága, amit lehet elnyhíteni a pénz függvényében.

A keen eye passzívról, ill. a gyûjtögetésrõl annyit, hogy kb. lvl 40 óta semmit nem szedtem fel a looton kívül, és így is tele vagyok felesleges alapanyagokkal, amiket nem is használok az elõzõ hsz-emben említett bõséges loot miatt.

Count Adyn
Nekem 5 szakmám van kimaxolva es még mindig van 15 szabad skillponom v10 en😄

Omrega
A traiteknek érdemes egy táblázatot fenttartani, illetve van egy hasznos addon, ahol látod, mit kell kidobni, és mi az amit már tudsz.

Alapanyag beszerzésnél azzal is lehet trükközni, hogy ha van rá energiád ( csak a lassú töltés és az extra idõ miatt nem használom ), csinálsz egybõl 7 altot, 3-as szinten megtanulod vele a szakmákat és velük veszed fel a Hirelingeket, naponta 1x belépsz velük és már is "dõl" az alapanyag ( csak ne kapj rollback-et ).

Trait kutatásra akkor is érdemes idõt szakítani, hogyha épp az adott szakmát nem használod, pld, emiatt van clothing stiching-re rakva nálam 1 skill pont meg a woodwork Carpentry-re

BEAST
Blacksmithbõl csak a greatsword traiteket tanultam, ott az utolsót kezdtem el én is. A fõ szakmáim az enchant és a clothier, az enchant lassan maxos lesz, a clothierben pedig lassan meglesz minden light és mediumra a legalább 6 trait.

Mondjuk az a tény, hogy a legtöbb craftolható set bonus még csak nem is mûködik egy kicsit megnyugtatott. Van még idõm a trait maxolásra. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."