24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Gyors kerdes: tudja valaki/olvasott e rola valaki, hogy a set itemeken talalhato enchantmentek "lecserelhetosege" a korabbi "locked" statusszal szemben - ez most egy uj feature, vagy uj bug az 1.3-ban? :D Mert a patch notesben nem talaltam erre vonatkozo sort, csak az uj 2-3-4-5 darabos bonuszokra. De, lehet, hogy en vagyok vak, ezert kerdezek ra inkabb. Ha viszotn bug, akkor nem koltenek draga alapanyagot feleslegesen, ha a kedden az 1.3.4-nel visszaall minden..

Koszi elore is.
  • PiszkosFred
    Pedig lehet erdemes, ha ugy erzed, hogy elmaradt az, aminek erkeznie kellett volna. En potyafrag vagyok Cyrodiilban, semmi extra jutalmat nem kaptam, sot... mar annak is orulok, hogy a mostan uj kampanyokba egyaltalan beenged a korabbi teljesitmenyem utan :D
  • Lengyel2
    Hehe, nem olyan magasan hogy érdemes legyen számon tartani, de ezt a feltételt nem is említi a patch notes.
    Mindegy, nyilván nem fogom emiatt a supportot zaklatni, van nekik ennél fontosabb javítani valójuk...
  • Running
    Na el is készítettem pvp-re a csapat címerét, biztos örülni fognak neki. :D
    Spoiler mögé tettem, mert nagy a kép.
  • Running
    Ja lehet 40 ezer volt az alap...
  • Running
    Alap 30 ezer + 10-20 ezer kinek hogy. Nem telt meg a fiókod? Ha nem és nem jön meg, akkor írj a supportnak.
  • PiszkosFred
    De TE hogy/hol álltál a rangsorban?
  • Lengyel2
    Idézek a patch notes-ból: "•After Patch 1.3.3 is deployed, you will be rewarded according to the placement of your Alliance within your Home Campaign" - - Na most, én nem kaptam semmit; vagy csak nem vettem észre? Goldot, tárgyat biztos nem. Nagyon jól állt az alliance-om a home kampányomban, számítottam némi rewardra, de semmi - ti kaptatok valamit?
  • PiszkosFred
    Lehet az Update 3-mal erkezo bugok egyike. LISTA
  • Nephin
    Választottál már home kampányt? Az ottani bónuszok is mindig láthatóak, de most lezárták az eddigieket.
  • Omrega
    Nekem az tűnt fel, hogy mintha máshogy számolná a varázslat és fegyver kirtikus értékét, eddig alapból volt valamennyi. de most csak tisztán a szett és a fegyver skill-ből, inner light-ból adódó értékeket látom.
  • Pluskast
    Valakinek nem jött elő az új patch óta egy olyan bug, hogy elkezdesz beszélni az NPC karakterrel és kb a második mondata után nincs semmi hangja a karakternek?
  • Sir Critical
    Ezt a poser bandát, megőrülök rögtön!
  • Running
    Egy újabb képadag spoiler mögött:
  • oz
    Meg attribútum pontokat is.
  • Omrega
    Remélem senki nem hagyja ki a lehetőséget, hogy most 1g / skill-pontért lehet képességeket 0-ni.
  • Running
    We will be conducting maintenance tomorrow (August 6) to deploy a fix for and re-enable the guild system on both the North American and European megaservers.
    NA: 8AM EDT (2PM CEST) | EU: 10PM EDT (4AM CEST - August 7)
    More information: http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/comment/1170760/#Comment_1170760
  • Omrega
    Szép szett kombinációkat lehet összehozni az új rendszerrel. Csak a 8 traites szetteket nem értem miért olyan extrák, illetve nekem elég specializáltnak tűnnek. Talán a Spectre’s Eye tűnik közöttük a legtöbb szituációban használhatónak.
  • oz
    Jesszum pepi, nem semmi szinezési rendszert találtak ki. Már-már túl sok kombinációt lehet összehozni :).
  • HyperManiac
    A zrminimap addont leszedtem a patch után, de akármit csinálok, semmi ikon nem látszik rajta. Találkozott már valaki ezzel a hibával?
  • Sir Critical
    Craftereknek crafted szettek adatbázisa
  • Nephin
    :D
  • oz
    Válts munkahelyet :)
  • Nephin
    Nem látom a képeket brühühü. :D
  • oz
    Nekem nem volt bajom az elsővel sem :). Inkább egy ilyen, mint az unalmas - bár általában jól kinéző - tiszta fekete, amivel hamarosan tele lesznek a főterek.
    Ami nem szokott tetszeni, amikor nem összeillő színkavalkád jellemzi az öltözéket.
  • Omrega
    Kíváncsi vagyok rá, de nekem még egy fél nap mire lejön. Addig itt egy régi:
  • PiszkosFred
    Ez azert mar mindjart maskent fest :D
  • Running
    Van normális is.
  • PiszkosFred
    Mondd, hogy te az a fekete/arany szinu felszerelessel rendelkezo karakter vagy hatul a kikotoben, aki bar nem fert ra erre a kepre, de ott pozol a frissen festett ruhajaban - es nem ez a VV Zsofika fan club elnok a bal oldalon :)
  • Running
    Állat ez a ruhafestés. Én ki is maxoltam. :D
  • Sir Critical
    Ha még nem volt: patch notes
  • Arhenius
    Nálunk elindult az update ( NA server ).
  • PiszkosFred
    "We're happy to announce that Update 3 (patch v1.3.3) will be released next Monday, August 4th. "

De csak akkor hiszem el, ha ma 1400 korul elindul az amcsiknal az update :)
  • Omrega
    Ha jól látom, akkor Crafting Locations -nál már az 1.3-as szettek értékei olvashatók, mikor is lesz az EU frissítés ?
  • rage
    Megoldódott, a chellos email címet a support átírta a gmailes címemre, s a levél a kóddal így egyből megérkezett.
  • Running
    Nekem pvp-n volt egy crashem, majd login-ál kaptam ugyanezt az üzenetet, szerencsére egy géprestart megoldotta.
  • Ubi™
    Én a server migrácó óta nem tudok belépni egyetlen karakteremmel sem. Karakter betöltés után 2 másodperccel kapok egy "An unknown error has occurred" hibaüzit és visszadob a login ablakra. Nincs semm addon telepítve, volt teljes repair. Egyelőre a support dolgozik az ügyön.
  • PiszkosFred
    Csorgesd meg a chellos ugyfelszolgalatot is, nem e kerult fel veletlenul az eso support a szpem listajukra? Ha minden kotel szakad, akkor a hivatalos forumra irj ezzel kapcsolatban egy panaszkodo kommentet/topikot, hogy nyar van, jatszanal es nem tudod mi a gond, ketsegbe vagy esve... tulozd el nyugodtan, Jessica vagy Gina majd tovabbitja es talan megsurgeti a dolgot. Bar hetvegen ok nem nagyon vannak, de a CS az mukodi. Igaz a 6-9 oras differenciat bele kell szamolni, mert az europai CS nagy reszet elkuldtek Irorszagbol (csuszott a konzolos premier igy nem volt rajuk szukseg), igy fokent az amcsik/indiaiak intezik a dolgokat.
  • PiszkosFred
    Az 1. fazis mar megtortent az 1.2-ben, de ahogy nezem, sajnos a 2. fazis nem most fog erkezni, amit roppantul sajnalok, mert nagy segitsegemre lenne az Eu szerveren :) Bizok azert benne, hogy csak en neztem el valamit (mostanaban megesik surun), es megis csak jon az XP alapu szintezes a veteran rangoknal is. Atfuthatna valaki a patch notes listakat, hatha...

Ezek jonnek egyszerre most:
    patch notes 1.3
    patch notes 1.3.1
    patch notes 1.3.2
    A vegleges, 1.3.3-rol (amiben ossze lesz gyurva minden) nincs meg patch notes. Majd hetfo delutan az amcsi frissites soran mar tobbet tudunk.
  • nomiss
    itt már fog változni a vet rendszer ?