The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom hogy tudok nord karaktert indítani DC oldalon is, de nem árulhatom el északi testvéreimet ezáltal 😊
Szóval remélem a havidíj eltörlésével sokan jönnek vissza, és lehet egy jó klán EP oldalon is.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
- Ambush (morph): This ability now uses stamina instead of magicka, and applies the Minor Berserk buff on the next attack.
- Power Extraction (morph): This ability now scales off weapon damage and stamina instead of magicka and spell damage. The damage has also been increased by 10%.
Szóval megcsinálták, eddig magicka alapú class skilleket áttettek staminára... - Yesss! Hail Sithis!
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Justice System ismerteto a hivatalos oldalon, sok uj info nincs kozte, de azt majd a PTS-en vadaszunk.
> Teljes cinematic trailer a kezdőoldalra
> Általános információ leválasztva a kezdő lépésektől és kiegészítve a b2p rendszer újdonságaival
> Kezdő lépéseknél kiegészítve: Kereskedés és Pénzszerzés fejezet
> PVP – Alliance War: kiegészítve hosszabb magyarázattal
> Játékod fejlesztése: addonok átláthatóbb csoportokban
> Veterán Group Dungeon-ök: Javítások, pontosabb leírásokkal kiegészítve
> Trialok: javítások, kiegészítések, pontosítás, speedrun és videó Sanctum Ophidia bossokról
> Powerlevel: frissítve aktuális patchhez
> ÚJ MENÜPONT: Skillek Lerírásai
> ÚJ MENÜPONT: Dragonknight skillek
> ÚJ MENÜPONT: Sorcerer skillek
> ÚJ MENÜPONT: Nightblade skillek
> ÚJ MENÜPONT: Templar skillek
> A többi skill fáról is van leírás, beemelése folyamatban, reméljük még bírja a lap.
Köszönet Chuckynak, hogy a skillek fejezetet elkészítette.
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Nem tűnik rossznak a rendszer, bár furcsállom az EU/US server elszeperálását, ha valaki váltani akar valami miatt az duplán fizet, és nem viheti át a cuccait (szerintem ez idővel változni fog, vagy megjelennek az acount wide-os dolgok)
Érdekes megoldás, hogy amíg fizetsz addig mindent elérsz, utána visszavált egyfajta demo verzióba, viszont a külön is megvehető DLC-k kicsit megbolondítják a dolgot (nekem ez tetszik hogy nem csak item shopban lehet elverni a a CC-t)
A másik, ami szintén pozitív az a tartalom szinthez igazítása, nyilván ez kevésbé kedvez a solo játékosoknak, akik néma + szinttel akár képesek voltak megcsinálni egy egy instát vagy akármit, gondolom a csapatjáték erősödését várják ettől.
Amitől szerintem nem kell tartani, hogy trollok lepnék el a játékot, swtor-nál is mindenki félt tőle, de nem lett debilebb a játékosállomány, szentem itt sem fog megtörténni.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Kérdés: Arról beszéltek már, hogy egy 3600 champion pontal rendelkező player mennyivel lesz kb. erősebb, mint akinek egy sincs? Azt tudom, hogy minél többet pakolsz majd 1 dologra, annál kevesebbet ad majd a következő rárakott pont. De ha összességében nem lesz AKKORA különbség erőben, akkor azt hiszem kezd összeállni a kép.
Van egy olyan érzésem, hogy a Champion System bevezetésének az egyik oka pontosan az volt, hogy a játék továbbra is jól működjön igazi "vertikális" endgame nélkül. Van egy sanda gyanúm, hogy a Veteran Rankok kiszedése után a level 50esek egy olyan phasebe kerülnek majd, ahol az 1-50 közötti contentből 50 lesz. Ezzel elérik, hogy mind a három szövetség + későbbi DLCk egyszerre látogathatóak legyenek. Oda mész ahova akarsz. A champion system horizontálisabb fejlődési rendszerének köszönhetően ott tápolsz, ahol akarsz. Sose fogod igazán "outlevelelni" a contentet, mert vertikálisan nem erősítenek majd annyira a pontok.
Mindent összevetve az összes változtatás arra menne rá, hogy egy "klasszikus" MMO-ból egy sima online TES játékot csináljanak. Tény, hogy a konzolosoknak ez jobban bejönne.
Utoljára szerkesztette: Adam5, 2015.01.24. 00:04:20
Respect to all...
Ellenben azt tartom hogy nekem (akit nem érdekel egy kosztüm vagy alit pet hanem csak az új területek, questek) valószínűleg jobban megfogja érni pénzért crown-t venni és abból megvenni a dlc-t, mint folyamatosan előfizetni. De még minden nagyon bizonytalan.
Lehet hogy ma mondok valamit mint tipp, te felkapod rá a mérget hogy "még ekkora baromságot!" aztán egy hét múlva meg bejelentik hogy úgy lesz. Vagy nem 😄
As an example, let's say we release a zone like Wrothgar as DLC. As an ESO Plus member, you will automatically have access to Wrothgar. If you stop being an ESO Plus member, you will lose access to that zone. However, you will keep the equipment you find there.
ESO Plus members will keep all the Crowns they receive as part of membership, but you will lose access to any DLC that you haven't purchased if you cancel your membership. In that case, you could purchase the DLC a la carte using the Crowns you received while a Plus member."
Azt hiszem ez volt a mai nap lenyege, ez igy tisztaba tette a dolgokat.
Itt most egy DLC-t olyan lesz, mint a ket Craglorn egyszerre, nem fogjak elaprozni, mert akkor magukat lovik labon.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.23. 19:59:48
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.01.23. 19:55:50
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.01.23. 19:47:13
Redditen epp most faggatjak oket. Azt mondjak, hogy a havi szinten kapott Crown mennyiseg boven eleg lesz arra az elofizetoknek, hogy megvegye mindenki azt, amit akar - no, nem mindent, ahhoz sok Crown kell. Aki meg csak B2P, az fizet erte penzert, vagy nem megy az uj zonakba.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.23. 19:30:05
Még ha előfizu lejárta után mész vissza a már megszerzett DLC-s tárgyakat ugyanúgy használhatod. Minden ami eddig bekerült meg a következő patch tartalma korlátozás nélkül játszható lesz, hogyha megveszed a játékot. Nem lesz bullshit ritkaság szerinti korlátozás vagy hasonló brilliáns fél perces ötlet.
Az elf szerintem egy sorci /melee hibrid, ha szigorúan játékmechanikailag kellene besorolnom.
Amire nem tudok rájönni a trailerekből, az az, hogy milyen kaszt lehet az Aldmeri Dominiont jelképező elf női harcos? Sorcerer lenne? de jellemzően kardot használ, és biztos nem light armor van rajta. Amikor lehullik az égből a dark anchor, és a daedra-val harcolnak, nem tudom beazonosítani a skilljei alapján; az a buborék, amit maga fölé tesz, talán Negate magic?
Utoljára szerkesztette: Lengyel2, 2015.01.23. 09:06:01