The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hú, megy ám a sírás az official fórumokon a "nerf" miatt 😉 én meg sírva röhögök közben, milyen baromságokat tudnak "jól odamondani" egyesek 😄

Omrega
Én tegnap sajnos géphiányban unsub. Remélem idővel sikerül beszereznem valami használhatót.

Érdekes volt olvasni, hogy pvp-ben a player killért már nem jár ulti.

Illetve PVE-ben a mobok CC immunity-je mennyire befolyásolja a játékot ?

ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld

PiszkosFred
Nos, latszik mennyire voltam aktiv az utobbi idoben. Akkor az nem ujdonsag, csak nekem. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Running
Itt egy kép arról mennyire sötét:

Ez "awesome", muszáj kipróbálni, hogy Fugitive legyek. Majd adok saját magamnak bérgyilkos questeket. 😄 Próbálgattam is mostanában, milyen helyekre lehet felugrálni a városokban, és azt tapasztalom, hogy a kisebb ólak tetejére még rá lehet ugrani (pl. az istálló-épületek), de ha átugrom a mellette levő lakóház tetejére, az "nem tart meg", tehát hiába ugrom rá pontosan, mintha egy láthatatlan fal megakadályozná és azonnal lecsúszom róla a földre. Szóval úgy tűnik, direkt nem engedik, hogy assassin's creedet játsszunk. 😞

(Igen, az elsötétedés a lopakodásnál már nagyon régóta bent van a játékban.)
Running
Szép kövér lett ez is.

PiszkosFred
Na, most hogy sajat karakterekkel vampirt is ki lehetett probalni (nem csak premade bolhazsakot), azt kell mondjam, hogy vampirkent a JS ad is meg, meg elvesz is 😄 Ad, mert mostmar szinte barmilyen NPC-t meg lehet harapdalni, barhol (egy surubben lakott varos maga a kanaan), de elvesz, mert ha ezt (meg)latja valaki, akkor futas van, mert emberbol vert szivni bun, arrol nem is beszelve, hogy az NPC is zokon veszi, ranktamad, ami meg gyilkossag es megint nem segit rajtunk 😄. Ennek megfeleloen a taplalkozas elso masodperceben felugrik harmas szintre a korozesi cuccos/mutato, de hat ehes vampir ne legyen beszari, vagy menjen az erdobe es egyen mokust.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nagyobb varosokban elmeny lesz vadaszni a maganyos reszegekre a kocsmak kornyeken, akik egyedul kolbaszolnak es senki sem latja majd az "aktust" 😊 Windhelmben mar van is egy cimboram, bar mindig meg kell olnom szegenyt, de ez legyen az o baja.

Hja igen, nekem eddig nem tunt fel, de ha stealthbe valtunk, akkor 3-4 sec utan, amig teljesen "hidden" a statuszunk, a karakter is "sotetebb" lesz, vagyis vizualisan is jelzi a rendszer, hogy lopakodunk es azt is sikerrel tesszuk. Lehet, hogy ez mar regota igy van, de en ma vettem eszre.

Kosztumok ugy fest, hogy szinttol fuggetlenek, mert pl a Golden Saint jelmezt mar lvl7-es alttal is fel tudtam venni, pedig az ugye VR2-es reward volt 1.6 elott.

PiszkosFred
Az meg hagyjan, de mostmar az EU-bol is sikerul felmasolniuk a karaktereket, igy ott vannak PTS-en a sajatok is 😊 Azt hittem rossz szerverre leptem be, de nem, 1.6.1-es PTS az.

Egy kicsit megint foltozgattak

Imádom ezeket a kulturált oltásokat ;-)

Running
Ez igazán szomorú, szerencse, hogy elég sok játék van a piacon, amiből találtok kedvetekre valót.

PiszkosFred
A karakter modellek es arcok pedig nem rosszak, foleg egy mmohoz kepest. Ugy meg aztan plane, hogy minden testreszabhato - de hat nem tetszhet mindenkinek minden. Szerencsere vannak babaarcu es szepesgu karakterekkel mukodo keleti mmok a cimboraidnak, igazi kanaan. 😊

Néhány fajból egész szép karaktert össze lehet hozni, bár nem egyszerű, az igaz.

A karakter és kosztüm tervezőket lehet kirúgnám a vezetőség helyébe... ennyire ronda karaktermodelleket és cuccokat talán a poe-ba láttam. (hozzáteszem az ismerőseim között van csak 8-10 ember aki emiatt nem játszik se azzal se ezzel.)
Utoljára szerkesztette: silencemonthy, 2015.02.03. 10:54:11

PiszkosFred
Account szintuek - egybol mennek a kozos Collection reszbe -, de szerverenkent kulon vannak kezelve.

A szettbónuszok listája

MrPredator
Ezek a petek és mountok account szintűek lesznek, vagy minden karakternek meg kell venni külön?
Running
Lehet ilyen fajta a lore szerint, nem tudom.

<#szeret> De a szeme vajon miért piros?
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2015.02.03. 08:35:57

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Running
Running
We are pushing 1.6.1 to the PTS tomorrow, and there are quite a few fixes going in that we've been hard at work getting done since last week. We'll also be pushing the EU character copy during the maintenance, which means North American characters will be wiped. (Sorry. 😞 Templates are still an option for testing.)

Running
Ez adja nagyon.

Running
Egyéb koronás cuccuk: Link

Running
Koronás kosztümök: Link
Kiemelve. 😊))

Terawatt
Á értem. Ez esetben "nincs jó oldal". 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

PiszkosFred
Picit valtozott azota:

Champion Points are account wide. When one Veteran Rank character on an account earns a Champion Point, every character on the account will receive a point to use, regardless of level.

- Only Veteran Rank characters can earn points to be spent in the Champion System, but all characters on your account can spend those points individually.
- The account-wide pool of points is not shared across characters. Each character on the account has their own unique pool that can be spent in a way that’s tailored to that specific character.

Running
Szerintem ez maradni fog így, ez a rota, hogy ne maxolják ki kötelezően a "mega buildes" csaillagképeket már az első héten. Se így nem annyira jó, se úgy nem lenne jó, ha nem forog. 😊)

Terawatt
Ez accountra szól ha jól emlékszem. Ez esetben annyira nem vészes, ha arra gondolsz, hogy van altod és akkor az is kap így belőle. Teszem azt két varázslót nem fogszt kezdeni, így annyira már nem lesz felesleges a többi vonalra pakolni. //ezt leszámítva értem mire gondolsz és jogos, csak próbálom a jó oldalát nézni.

PiszkosFred
Igen, ladakbol vagy szekrenybol lopas eseten mindig, vagy ha egy legyilkolt hullabol nyulsz le valamit. De sneakbol torteno pickpocketnel nalam automatikus a dolog. De, tovabbra is fennall a veszelye, hogy en vagyok bamba, megnezem megegyszer, hiszen annak csak orulok, ha nem igy van/lenne.

Pesze, hasznos kis passzivok vannak mindenhol. De ha van 100 c-pontom es van egy passziv 90 aktiv pont utan egy csillagjegyben, ami nagyon kellene, akkor miert kell a 100 pontomat kotelezoen 33-33-33 aranyban pakolgatni minden realmben? Mert igy meg mindig 57 pontra leszek az "alom passzivtol", holott a pontjaim mennyisege meglenne hozza. Lehessen egyedi, egyoldalu elosztast csinalni. Hogy ez mennyire eletkepes/eletkeptelen, az legyen a jatekos gondja, de legyen meg a lehetoseg. Szerintem. (de lehet, hogy pts miatt van igy, ez is benne van a pakliban)

PTS-en enm néztem meg a cuccot csak a skill fákat. Úgy láttam, hogy minden területen vannak olyan pontok amiket érdemes megvenni. Én mondjuk healer szempontból néztem, de mindenhol volt elég potn amire lehet költeni. Talán így nem annyira gáz, viszont a variációs lehetőségek azért tényleg csökkennek, mert specifikusan inkább azokra költ az ember amiket aztán használni is érdemes.
Ah, ez érdekes, mert láttam olyan gameplay-videót, ahol a progi ugyanúgy felajánlotta az "E" és az "R" betű használatát (egyedi vagy csoportos loot) mint bármelyik másik tárolónál. Na mind1, amíg nem külön-külön "dob a gép" az esélyre, mint a Skyrim-ban, addig nincs jelentősége.

Az NPC-k reakciója (inkább reakció-hiánya) másnak is feltűnt már, reddit-en van is téma erről, a javításra irányuló ötletekkel fűszerezve.

Omrega
Teljesen igazad van, a tetszés szerinti elosztás nekem is sokkal szimpatikusabb lenne. Így csak az időt húzzák amíg elérik a maximumot egy-egy skillből a játékosok és csökkentik buildek variációit.

PiszkosFred
Na kiegeszites.
- Sajnos autoloot nelkul is automatikus a zsebeles, nem valaszthatsz a targyak kozul, viszel mindent ami a NPC zsebeben van. Viszont a zsebekben a targyak szintje is valtozo, a sima cuccok 30 arany koruli osszeget ernek, a zoldek 150 aranyat, ezek gondolom majd kuldeteseknel is fontos szerepet fognak jatszani (lopj ossze X rare cuccot, vagy X osszegben targyakat, stb.)
- Viszont a korozottsegi szint csak addig csokken aranylag gyorsan, amig az elso ket fazisban vagy. Ha maxolod, akkor az mar meg sem moccan, es johet a bujkalos, settenkedos jatek, foleg varosokban. Sikerult addig bunoznom - szarra lopnom es gyilkolnom magam -, hogy a vegen egy sikatorban ket ordinator kozott talaltam magam, ahonnan nem tudtam eszrevetlenul elmenekulni. Futni meg halott ugy, az orok nem hulyek, jott a charge meg a grip. "Reload" 😊
- Ha ket NPC all egymas mellett - varosokban nem ritka -, es megtamadunk valakit, akkor csak a megtamadott tamad vissza/menekul, a masik nem. Ez remelem csak bug, mert jo lenne, ha realis lenne a reakcio.
- Ha meghal az ember, akkor az osszes bounty eltunik (a verdji osszege levonodik a sajat penzunkbol), eltunik az osszes lopott cucc, es kvazi kezdheted elolrol a "karriert".

Pont ugyanezt mondtam ma TS-en, mikor ez volt a téma. 😄 Igazából nincs rá értelmes érv szerintem.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

PiszkosFred
De miert ne lehessen? Mashogy kerdezem. Miert kell rakenyszeriteni engem arra, hogy ket olyan realmbol is valasszak, amelyekbol nem akarok? Ha csak egy realmre akarok rahajtani, es azokra a passzivokra tenni, es igy osszeszedni gyorsan a maximalisan elerheto bonuszt (mikozben a masik kettoben ertelemszeruen gyenge vagyok), akkor azt miert nem tehetem meg? Szerintem ez rossz dontes, korlatozza a valasztasi lehetosegeimet, ami ellentmond az eddigi terveiknek. De lehet en latom rosszul, de akkor gyozzetek meg rola! 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.31. 23:26:04

Omrega
A CP elosztását azért találták ki így, hogy 120 ponttal ne lehessen egyből elérni a legerősebb passzív képességet egy csilagképnél se.
Minden a három főcsoport fej-fej mellett fog növekedni.

Az autoloot miatt kell, hogy legyen. A szekrénybenézés-nem bűn dolog valóban gáz, és erre nem mentség, hogy már korábban is így volt. A CP-elosztásos véleményeddel szintén egyetértek.

Terawatt
Nincsenek külön szerverek, amit egy kis utána olvasás után már megtudtál volna a játékról. Egy nagy Eu és US megaszerver van. Steamen nem lehet aktiválni azt a kulcsot 99% eséllyel, de ezt neked kéne tudnod, mert biztos hogy írják ott ahonnan venni akarod, hogy steam kulcs-e vagy sem. Ha nem írják akkor nem. 😊 30 nap játékidőt tartalmaz a játék.

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.01.31. 17:38:06

Hallom nem f2p lesz a játék hanem meg kell egyszer vásárolni és utána lehet havidíj nélkül játszani. Szeretném kipróbálni, most 6000-ért hozzátudok jutni cd kulcshoz. Azt lehet steamen is aktiválni? Illetve játékidőt 30napot kapok vele? Melyk szerveren van a legtöbb magyar?

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Running
Nincs.

Morpheus_v2
Hali! Nincs a játékhoz valami pár napos próba verzió?
PiszkosFred
Ezt:

PiszkosFred
Raszantam jo par orat a PTS-re, es eddig nagyon tetszik a Justice System. Egy dolgot kiveve, az pedig az, hogy tul gyorsan csokken a statuszunk, ha bunozunk. A Bounty az allando, az oke. De 2-3 gyilkossag utan nagyjabol fel percet vartam, es mar notorius lettem, majd meg tovabb csokkent. En megnovelnem ezt az idot, mert igy picit gyors.

Az vicces, hogy Mournhold egyik hajlektalanjatol - aki a foldon aludt a varoskapu mellett - elloptam egy bor satrat. A zsebebol. Picit olyan, mint a regi Lucasarts es Sierra kalandok, amikor a fohos a zsebebol elohuzott egy zongarat, egy bernathegyit es kertitraktort, ha a szitu ugy kivanta 😊 Az is tetszik, hogy lopakodas kozben minden infot latunk, ami szukseges, pl: tavol vagyunk a celponttol, vagy figyelnek, stb. Az is jo megoldas, orulok, hogy gondoltak ra, hogy az autoloot nem teszi zsebre a lopott cuccokat, igy veletlenul nem lehet bajba kerulni. Viszont azt sajnalom, hogy a belenezni egy tulajdonossal rendelezo szekrenybe nem szamit bunnek, csak ha ki is veszel onnan valamit. Illetve, ellentetben a TES jatekokkal, ha lopsz NPC-tol, akkor nem tudsz valogatni - egyelore, remelem -, hogy mit lopsz el, hanem automatikusan elraksz minden. De, ez lehet, hogy azert van, mert autoloot be van kapcsolva, megnezem majd anelkul is. Jo megoldas az is, hogy ha 25%-os esellyel kezded a lopast, de turelmesen varsz, akkor idovel novekszik az esely, a turelem kifizetodik.

A Champion systemet csak atfutottam, de elsore nem igazan ertem, hogy miert lehet minden realmben elosztani X pontot, remelem, csak a PTS miatt van igy. Mert igy kvazi 34-34-34 pontot oszottam el a 3-3-3 csillagjegy cuccai kozott, ami szep es jo, de semmi ertelme, mert ettol nem lesz egyediseg, sot... De majd megnezem meg, egyelore csak a JS erdekelt, a skilleket, champ pontokat, stb csak szetdobtam sebtiben - ha mar nem maradt meg a regi karakterem...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.31. 11:03:49

Running
Párduc az első. 😛

Jó faj, jó faj, de még egyet nem fejlesztek már fel ötvenig 😊

Párducot alap, az lesz az első dolgom. 😄

Arról esetleg van infó, melyik alapanyag mivé váltódik át?

Terawatt
Viszketni fog a tenyerük, hogy költsék most el és meglátják a petet a boltban. Mondanom sem kell, hogy csillogó szemekkel fogják vinni a "kisállat" kereskedésből. 😄

De miért nem inkább megspórolják azt a 400-at, hogy legyen elég crown majd az érdemi kieg-ekre?
Az imperial faj megvétele nekem az egyetlen jelenleg, amit megvennék crown-ért... de ez a 2100 koronás ár kisséééé magas. Hacsak nem igaz, amit fórumokon híresztelnek, hogy az imperial egy elég jó race, és megéri.
Running