24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Party Hard
    Na töltöm. Még két óra... Ha steam on vettem meg tudom használni a Nexus Mod Manager-t?
  • Running
    The maintenance is complete, and the megaservers are now back online and available.
  • Running
    Hagyományőrző vagyok, én még mindig etetek. :))))
    A feketepárduc tojást is kap, szép csillogó lesz tőle a bundája.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2015.08.28. 11:43:19
  • PiszkosFred
    Jovanmar, a megszokas nagy ur - nem a lovakat akartam "etetni", a skillert akartam fizetni :)
  • Running
    De ha emiatt éhenhalnak a hátasaim, baj lesz... :)))
  • PiszkosFred
    Igazuk van. Ha mar az US datacenter alol elszallt a savszel a szolgaltato miatt, akkor hasznaljak ki es legyen maintance a downtime alatt. Pech, hogy a login is az usaban van, igy hiaba megy minden nemetben, az EU oldal is sziv most :)
  • Running
    Most már a szerver is offline.
  • PiszkosFred
    Engem sem engedett be reggel megetetni a lovakat, de egy sved ismeros is panikolt, hogy "nem jo a pass, tuti feltortek reggelre", szal valami nagyobb gebasz lehet :)
  • Running
    We are currently investigating issues some players are having regarding logging into the megaservers. We will update as new information becomes available.
  • PiszkosFred
    Nem teljesen iagz, mert a szabad frakcio/faj kombinacioert az "Adventure Pack" nevu preorder cucc (fel eve mar elerheto DLC-kent is) felel. Az mar mas kerdes, hogy a tavaly tavasszal megvett Imperial Editionhoz jart az Adventure Pack is, de manapsag mar ket kulonbozo dologrol beszelunk.
  • PetruZ
    Az Imperial Edition előnye még a szabad faj és frakció választás. Az alapjátékban a frakció eldönti azt is, hogy melyik három fajból választhatsz a kilencből (az alapjátékban az imperial sem választható).
  • Terawatt
    Fel tudod. Imperial edition előnyei max az szerintem hogy lvl 2től már van lovad és maga a népség. A cuccaik kinézetét meg tudod csinálni úgy is, hogy nem vagy imperial. Én még megjelenéskor annyiért szereztem be az imperialt elektornikusan, mint amennyiért tokkal árulták és így megvettem és nem csalódtam. Ha jó áron be tudod szerezni akkor szerintem megéri.
  • Party Hard
    Imperial edisont megéri megvenni? Vagy ki tudom farmolni ingame az előnyeit?
    Tehát ha cd-n veszem meg fel tudom telepíteni cd nélkül is? Csak mert nem szívesen hozzá

Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2015.08.27. 21:10:19
  • Terawatt
    [off] behuggyantós lesz ;)
  • TDC Geronimo
    mgs <3
  • Terawatt
    Szépen sorba kirakva azért megmelengeti a szívemet. :) Főleg a mostanába divatos day 1 kiadás fémdobozzal nagyon csúcs. Első ilyen az Aion volt amit láttam fémdobozzal és instant bele szerettem, kár hogy a játék nem bírta nálam egy hónapig :D

MGS5 fémdoboz
  • PiszkosFred
    MMO-k esetében még ennyi haszna sincs a cdknek, mert az esetek nagy részében azóta vadonat új kliens van, amit úgyis updatelni kell azonnal, ahogy felraktad a "retailt" outdated verziót a hordozóról. Idejét nem tudom, mikor installáltam dvdről játékot, pedig minden hónapban jön a GLS a CD Galaxistól valami hülyeséggel - és mindig el is mosolyodok, ha elmegy a futár, hogy na baszdmeg, megint vettem egy benga nagy csomagot, benne 3 nap után már csak lomnak jó hulladékkal egy 12 jegyű sima kulcs mellé, de minek? :) (jó, kivéve a spéci megjelenésű CE kiadványokat).
  • Terawatt
    Templar.
  • Party Hard
    Ja és support booffer karakternek mit ajánlatok?
  • Ati810
    A lemez kb. csak arra jó, hogy az azon lévő adatot már nem kell letöltened, így a telepítés valamelyest gyorsabb lesz, ám mivel a játék az account-hoz van kapcsolva, így később bármikor leszedheted online is.

Mivel megaserverek vannak, így maximum azok között tudnál választani, de célszerű az Európait választani. A legtöbb magyar DC oldalon van, a klán kérdésben pedig ajánlom figyelmedbe a #20011-es hozzászólást.
    Utoljára szerkesztette: Ati810, 2015.08.27. 19:23:08
  • Terawatt
    Semmi gond nincs, mert az account oldalon le tudod tölteni a játékot. ^^

szer.: szerver nincs, hanem a frakció az ami számít. (Megaszerver van) DC oldalon runningékat tudnám ajánlani :)
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.08.27. 19:14:34
  • Party Hard
    Értem köszönöm...
    Az az igazság, hogy nem nagyon adok a cd technológiára és ezért ódzkodom megvenni boltban. Hogyha mégis így lenne és elkopik, törik vagy veszik a lemez én hozzá tudok férni a játékhoz? vagy ez hogy működik pontosan?
    Csak mert akkor megrendelem és jövő héten már vagyok
    Kérdés: Keresem 18 + os magyar klánomat ts ventrilo vagy akármi használattal. Melyik szerverre regisztráljak illetve melyik frakcióhoz
    Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2015.08.27. 19:08:03
  • Running
    PTS-en a 2.1.3-as Patch
  • PiszkosFred
    A G2A egy elektronikus piactér, olyan mint bármelyik lengyel/KGST/kínai (korszaknak megfelelő aláhúzandó) piac a nagy világban :) A kérdés az, hogy az ott eladó/áruló emberek mennyire megbízhatóak. Ha olyantól veszel, akinek több tíz (esetenként száz) ezer pozitív visszajelzése van a vásárlóktól, ott szinte borítékolható, hogy nem lesz gond (de csak szinte, tutira sosem mehetsz). Ellenben azokkal, akik mondjuk kevés visszajelzéssel rendelkeznek, és rendszerint valami "egzotikus" országból árulnak.

Én évek óta vásárlok a G2A-ról paypallal, és még eddig sosem volt gondom. Igaz, inkább fizetek pár százzal többet, ha az illető megbízhatóbbnak tűnik, mint a legolcsóbb árat kínáló eladó. Ha pedig fizetsz a GA2Shieldért, akkor az meg garancia, hogy ha gáz is van, visszakapod a pénzed. Utóbbi esetben figyelni kell arra, hogy újabban a Shieldet beállítja a rendszer havi "szolgáltatásra", így havonta von le egy X összeget, ezt érdemes kikapcsolni vásárlás után.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.08.26. 16:59:22
  • Party Hard
    Ezt az oldalt próbálta már valaki? Megbízható?
  • Running
    dc
  • Party Hard
    Melyik frakciónál érdemes kezdeni? Hol van a legnagyobb magyar szerveződés...
  • Running
    Az ExH, 50+ fős csapat vár titeket DC oldalon, akik minden estére találnak valami programot. A csapat, a játék megjelenése óta aktív. A játék minden tartalmát kimaxoltuk, legyen az PvP, vagy PVE, és a következő 1 évben is ez lesz a célunk, a jó hangulat megtartása mellett. Az esténkénti aktív tagok száma 15-25 körül ingadozik. Jövőhéttől az Imperial City-re koncentrálunk. Szerda és Vasárnap: PVP, Kedd és Csütörtök: Trail, Dungeon, PVE

Akit érdekel a csapat, a jelentkezését itt tudja leadni:
    >> email: [email protected]
    >> UserID: @Runningwild

Feltételek:
    a) 18+ életév, lehet kevesebb, ha tudsz viselkedni
    b) Legyen normális mikrofonod, géped és neted a játékhoz
    c) Csapatmunka, közös programokon részvétel, társaid segítése
    d) TS használat programok esetén kötelező

• Running
    Néhány motif cucc az adathalászoktól
  • Terawatt
    Időnként le van árazva külföldi CD kulcs árusító oldalakon, én egy hónapja onnan szereztem be 12 dollárért. (nyári vásár greemangaming-en)

Kipróbálásra nincs lehetőség, de egy öreg vason is fut a játék.
  • Party Hard
    Vagy esetleg tudtok ajánlani valami jó áron vásárlási lehetőséget? vagy vegyem meg steam en?
  • Party Hard
    Van lehetőség a Játék kipróbálására vásárlás előtt?
    Csak, hogy lássam hogy fut megéri e befektetni
  • Party Hard
    Nézegettem az árakat... ez reális???
  • Running
    Egyelőre úgy tűnik, hogy a trialos cuccok ki fognak halni. Pontos buildek majd a megjelenés után.
  • MaRee
    Szerintetek friss vr15-ként van értelme neki állni a trialokból kiszedni cuccokat, vagy úgyis esnek majd jobbak Imperial Cityben, és felesleges?
    Utoljára szerkesztette: MaRee, 2015.08.23. 17:15:24
  • Aloe Vera
    Sziasztok!

Elég sokat lehet hallani arról, hogy a patch után a craftolt szettek jelentősen változnak pl. a 2-3 helyen a spell dmg-t, meg a wep dmg-t is nerfelik, valaki tesztelt már ezügyben?
  • fluency
    Ez bizony igaz. A játék B2P lett. Megveszed és havidíj nélkül játszhatsz. Max a kiegekért kell fizetned, de az kezdőként úgyse érint.
  • Party Hard
    Üdvözlet.
    Nagy Elder scrollss fan vagyok de amikor megtudtam, hogy havidíjas lessz le is mondtam róla.
    De Haverjaim mondták, hogy már nincsen. Igaz ez???
    Csak mert kellene valami fasza mmo rpg de nagyon gyenge a felhozatal De ha egyszeri kifizetéssel lehet csapatni akkor szerintem befektetek.
  • Running
    Köszönjük, az útmutatóban a DC oldalé szerepel. Mivel a különböző szövetségeknek különböző szintűek a veterán területek.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2015.08.22. 19:12:05
  • MaRee
    Akit esetleg érint, akkor Verrant Morass nevű helyen lehet zombizni, Greenshade-ben. Kb vr8-12ig nagyon jó xp-t ad.