24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    Én is segítettem, én mé nem kapok?
  • Aloe Vera
    köszi uram a segítséget jövök egy sör
  • PiszkosFred
    Addonoknak ehhez nincs koze, ha frissek akkor nyugodtan.

Nem nagyon ertek a masinakhoz, meg az ilyen ajti cuccokhoz - a commodore idoszak utan meg csak csak, de a 286/386 korszak utan elvesztettem a fonalat :) -, de arra mar rajottem mas, de ha hasonlo szituaciobol, hogy a virusirtokat, tuzfalakat ha csak kikapcsolom, attol meg ugyanugy futnak a hatterben, csak epp nem az osszes funkciojukkal. Ha meg uninstall, akkor meg a win sipol es korrigal sok esetben, ami megint nem jo. Vagyis akkor inkabb nem kikapcsolni kell, hanem utat kell engedni a proginak, hadd dolgozzon.

NOD-rol mar hallottam sok helyen, de sosem probaltam, de gondolom most ok is beleestek abba a hibaba, amibe "mi" avgsek valamikor tavaly.
  • Aloe Vera
    Fred .. eddig működik az ötleted, csak azt nem értem, hogy amikor a nodot kikapcsoltam akkor miért nem működött.

köszönöm

szerinted az addonokat merjem bekapcsolni?
  • PiszkosFred
    Probald ki ugy, hogy megmarad a tuzfal, virusirto, minden, de hozzadod kivetelkent az eso.exe-t es a launchert. Anno jartam mar igy, igaz AVG-vel, hogy egy avg frissites utan nem engedte ki az eso klienst a "netre", volt is hiszti belole szep szammal a forumokon. Igaz, ott jott egy gyors frissites/fix az avgtol es az megoldotta, de addig muszaj voltunk manualisan atengedni, rendszergizdakent. Hatha a nod kavart be, egy probat meger.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.10. 17:37:57
  • Aloe Vera
    Hali!

Először is köszi, hogy ötleteltek. Szóval a manifest errort ismerem eddig azzal nem volt gond. A probléma ott van, hogy lefrisselte a tegnapi patchet és semmilyen hibát nem irt ki. A gond az, hogy a launcher lefutott de a login képernyőnél ahova beirod a nevet és a jelszót középen van az, hogy announcement. Ott mindig valami szöveg volt korábban most az, hogy Could not retrieve announcements. És amig ez volt kiírva a logint el se indította beírtad a jelszót enter és kiírta, hogy 200 vagy 201 és nem engedett be.

5-10 perc után bejött a szöveg az announcementshez és akkor elindult a login belépett a játékba, de az első zónázásnál azonnal kidobott és kezdődött előröl az egész.

Uninstalláltam. Kitöröltem mindent újratelepítettem ugyanez. Addonok kilőve tűzfal kikapcsolva, nod kiiktatva és ugyanez van. Most mindjárt megnézem mi a helyzet aztán írok a supportnak nincs más ötletem. Eso exe nem müxik rendszergazda futtatás nem müxik.

Nem értem mert a 210 a manifest el se indítja a a játékot de a gond itt nem azzal van hanem a belépőképernyőnél.
  • PiszkosFred
    Mas netes jatek/mmo (nem ilyen feszbuk szarsag) mukodik? Vagy nem lehet, hogy a win tuzfal fogja meg, vagy torlodott a kivetelek kozul az eso.exe vagy blokkolja vmi miatt, stb. esetleg a szolgaltatonal ingadozik valami kulfold fele?
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.10. 14:42:13
  • Running
    209/210 - Patch Manifest Error, ez a hiba egy gyakori jelenség. Megoldás rá, hogy 4-5 alkalommal újraindítod a launchert aztán megjavul.
    Nálad azt nem értem, miért nem indul el a játék eso-exe-ről, ha rendesen feltelepítette, frissítette magát.
  • Aloe Vera
    Hali!

Mindent próbáltam srácok rendszergazda, repair, kompatibilitás, eso exe. ugyanaz mindennél reinstall sem működött ugyanúgy kezdi a 210-el a launcherrel és ez a could not retrieve announcementtel folytatja és a betöltés se kezdi el firewall off nod32 off
  • fluency
    Sajnos én is megerősíthetem, hogy patch után addonokkal is műxik. Igaz egyszer volt, hogy dungeonba akartam lemenni és 4x-er egymás után töltőképernyőn ragadtam, de most már ez sincs.
    itt nézz körül
  • PiszkosFred
    Nalam a patch utan este jo volt, igaz addonok nelkul (meg mindig lusta voltam frissiteni oket :)) de mukodott minden.
  • Running
    Rendszergazdai indítás sem segít, biztos friss a kliens, hogy nem enged eso.exe-vel sem be?
    Utoljára szerkesztette: Running, 2015.09.10. 09:44:20
  • Aloe Vera
    Hali!

Na hát minden rendben uninstalláltam újraraktam és minden ugyanaz hajigál kifelé 108 tól 200-201-ig ....

hogyan tovább :D
  • Aloe Vera
    Igen! Megint megcsinálták a fiúk, nem volt könnyű, de megcsinálták. Igen összeomlott ismét az a rohadt launcher hála az atyaúristennek.

Most éppen a bejelentkező képernyőnél írja ki hogy Could not retrieve announcements és 201-el kidob és hiába indítom exével kidob, repair kidob. launcher kidob aztán néha megtalálja az announcementet és belép de zónánál kidob és ismét a játék 1 órán át.

Ez az eso+-hoz jár vajon?

köszönjük ZOS ismét
  • Aloe Vera
    Hali!

Engem nem akar beengedni pedig a szerver online, másnál van ilyen probléma?
  • Aloe Vera
    Hali!

Nem tudom mit sikerült összehozni nekik ma, a szerver online de nem enged be, valamint kb. 1 perc amíg kilép a bejelentkező képernyőből a játék és kb. 1 perc amíg behozza azt, ez eddig 10 másodperc volt.
  • Running
    Based on queue and population numbers we have opted to increase the population caps slightly on Campaigns in the US/EU on PC/Mac to help relieve some of the queue pressure. Our current suite of Campaigns on the EU and US will remain as is for the time being.
  • Running
    Holnap 2.1.5 patch élesedik eu-n.
  • MaRee
    Hát igazából eddig rohadt hosszú volt eljutni a max szintre, mert nagyon sok xp kellett a veterán szintekhez (ezt grindolással ki lehetett küszöbölni és 7-8 óra/szint helyett 2,5óra /szint vagy kevesebbre is le lehetett vinni), viszont most ezt ha jól tudom 25%-kal csökkentették, és a veterán küldetések is dupla (?) xp-t adnak talán. Tehát már nem annyira hosszú idő. Az endgame-ről a fejlécben levő útmutató jól leírja a dolgokat. Jelenleg ez nagyjából annyiból áll, hogy futkározás körbe az imperial city districtjeiben pvp gyanánt, majd a sewersben futkározás pve néven, és tel var stone gyűjtögetés. Emellett dungeon daily farm. Ez a jelenlegi endgame.
  • PiszkosFred
    Én meg nyertem pár fpst PC-n a kieg óta. Vagy lelőttek valami effektet ami eddig volt, vagy optimalizáltak valamit,. de az is lehet, hogy a fekete emberes placeholder megoldás segít a tömegben, nem tudom, de valamivel jobb :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.07. 16:04:37
  • Running
    Maintenance for the week of September 7:
    • Xbox One North American and European megaservers for maintenance – September 8, 6:00AM EDT (11:00 BST)
    • PC/Mac North American megaserver patch maintenance – September 8, 8:00AM EDT (13:00 BST)
    • PC/Mac European megaserver for patch maintenance – September 9, 3:00 BST (September 8, 10:00PM EDT)
    • PlayStation®4 North American and European megaserver for maintenance – September 10, 6:00AM EDT (11:00 BST)
    • ESO Store and Account System for maintenance – September 10, 9:00AM EDT (14:00 BST)
    • Xbox One North American and European login – September 10, 9:00AM EDT (14:00 BST)
    • PlayStation®4 North American and European login – September 10, 9:00AM EDT (14:00 BST)
  • Krassius
    Szia,

Ki tudnád fejteni a szintezéses dolgot? Most kezdtem a játékot és mivel kevés időm van játszani elég hosszúnak tűnik a max szint eléréséhez vezető út. Leveling contentet is megnézem szívesen idővel, viszont az endgame tartalom jobban érdekel.

Köszi
  • Running
    Hm, érdekes amit írsz. Szerintem az utóbbi időben, sunyiban változtattak, mert a játék most nálam úgy néz ki sweetfx nélkül, mint régen bekapcsolva. Szóval ez mindenképpen pozitív, hogy most már nem kell semmi ahhoz, hogy a játék normálisan nézzen ki.
  • TDC Geronimo
    tegnap belestem pcn patch után. Nekem tűnik úgy mintha a színek szaturáltabbak lennének vagy be voltam csak állva? :D
  • MaRee
    Nem megyek egyedül, csak guild grouppal szoktam. Viszont ha épp elindultunk a sewer egyik végéből darálni a másikba, akkor bajos közben vissza ugrani a bázisra, mivel utána nem lehet visszamenni egyedül a többiekhez. Pont ez a baj, hogy solo játékra nem igazán van lehetőség, csapat meg nincs mindig pont akkor, ha online az ember. De a szintezés legalább nem tart örökké már :D
  • Running
    > Egyedül lemenni elég értelmetlen, illetve ha igen, kell taktika és szerencse. Keress group-ot, csapatot, akármit.
    > Alsó részen mi 500 körül már szaladunk leadni, 1000 fölött meg már pánikszerűen öletjük le magunkat mobbal, hogy le tudjuk adni.
    > Igen, ez egy csapatorientált tartalom, aki nem úgy próbál játszani, az sok esetben szopni fog.

Tegnap felmentünk exh-val 8-an, a sor miatt nehéz egyelőre többen, és atomkeményen végigtoltuk az összes kerületet. Egy élmény volt.
  • Nephin
    Ne várj össze több órai követ, a bázison lévő bank könnyen elérhető bárhonnan, időközönként ugorj vissza és add le. :)
  • Aloe Vera
    Hali!

Nekem bejön. Végre egy olyan terület amihez kevés a napi rutin, két szendvics meg kávé közt néhány unalmas ujjgyakorlat. Kicsit figyelni kell, taktikázni, lehet szívatni, genyózni, esetleg meggondolni hogy nyomjak e egy streaket vagy sem mert lehet magamra rántom a fél udvart. Ugyanakkor a nagyobb zergekből is lehet csipegetni az embereket amikor bosst ölnek.

Néha nem árt ha az embert kirántják az unalmából meg a 2 skilles boss ölésekből és meg kell oldani egy két dolgot akár veszteség árán is.
  • MaRee
    Hát így pár nap játék után nem tudom, még szerencse, hogy volt annyi crown-om, hogy meg tudjam venni a DLC-t, mert többször biztos nem fizetnék rá elő. Újdonságnak jó a kieg, de az újítások inkább idegesítőek, mint jó feature-ök. Tetszik hogy több a PVP, viszont maga a pvp nem jön be. Akadozik, laggol, sok az fps probléma, sok a megölhetetlen karakter, és nagyon sok olyan is van, aki oneshotol mindenkit. A pvpből legtöbbször vagy a streak villódzása látszik, vagy az, hogy folyamatosan croucholnak a karatkerek és 2 másodpercenként eltűnnek. A tel var rendszer tetszik, viszont több óra farm után elveszteni majdnem az egészet mert jött egy random száz fős pain train és leölt mindenkit egy másodperc alatt, kurva idegesítő. Az, hogy a csapatmunkára kényszerítik az embert jó is meg nem is, ha pl be akarok lépni megcsinálni egy dailyt, akkor idegesítő, hogy sok esetben nem tudom, mert harmincan futkároznak körbe a districtben és gankelnek. Ha meg próbál az ember elmenekülni, bele fut az öt méterenként ott levő három mobba, amik 7 meg 8k-t ütnek. Ez így nem a legjobb szerintem.
  • Lengyel2
    Hehe, "nerfelték" a wayshrine-okat; olyan hosszú ideig tartanak a betöltő képernyők, hogy jobban járok, ha lovon vágtatok el a másik városig, hamarabb odaérek, mintha a teleportra várnék. - Hátasokat gyorsaságra etetni nagyon update.
  • Running
    Új cikk a weboldalon: Imperial City DLC: Első benyomások

• PetruZ
    Teljes skill reset, ó jee!...
  • Aloe Vera
    -p+é
  • Aloe Vera
    Engem a töltőkppernyő zavar inkább amit elég sokat kell bámulnom
  • MaRee
    Nagyon fasza a kieg, de csapat nélkül szerintem senki ne vágjon neki, nem sok értelme van.
  • Running
    Holnap érkező 2.1.4 Patch notes
  • Running
    Van ilyen, ha nem érkezik meg pár perc után nyomd el és próbálj újra belépni, akkor újra küldi.
  • kaino2
    sziasztok, másik gépről próbáltam játszani, amikor be akarok lépni kér egy kódot amit állítólag az emailemre küldenek azonban az soha nem érkezett meg. Ez abból a szempontból érdekes, hogy amikor a honlapjukon akartam belépni a fiókomban ott ugyanígy kódot kért és ott meg is jött az email.
    Vkinek vmi ötlet?
  • Party Hard
    Valaki tudna adni egy ts- ahol fel tudom tenni trjedelmes kérdéseimet????
  • PetruZ
    Minden további nélkül. Ezek a mod managerek nem nyúlnak a játékhoz. Az esoUI, curse, stb., ugyanúgy működik.