24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    Új cikk a weboldalon: A Magyar Szövetség: Új funkciók
    Az egy éves évforduló apropóján új funkciókkal bővült "A Magyar Szövetség", a magyar PC-s ‪#‎ESO‬ játékosok gyűjtőguildje.
  • Whysper
    Köszönöm a válaszod. Akkro még átgondoloma vételt.
  • Running
    Az új unique fegyverek az aréna ládájából: Link
    Az új dlc-vel érkező Crown Store cuccok: Link
    Új craftolható setek: Link
    Nem craftolható set itemek: Link
    Új töltőképernyők: Link
    Cave bear mount és pet videó: Link
  • Running
    Nem.
  • Whysper
    Sziasztok. Azt szeretném megtudni,h a ajó barátom megveszi PS4-re Én meg PC-re akkor tudunk együtt játszani?

Elgondolkoztma rajta,hogy nicns időm sokat játszani ,d emivel ingyenes így arra ,hogy végig játszogassam meg néh aPVpzek vagy isntázzak . Arra jó lehetne.. Story stb..
    Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.10.06. 16:47:16
  • Running
    Új cikk a weboldalon: Orsinium DLC érdekességek
    Tegnap óta tudjuk, hogy szűk egy hónap múlva itt az ‪#‎ESO‬ következő DLC-je, az Orsinium, benne az Orkok hazájával és megannyi, direkt szólózó játékosoknak tervezett tartalommal és újabb, az egész játékot érintő változásokkal. További részletek...
  • Running
    Érdekesség:
    I don't usually talk numbers, but here's some to chew on with regards to the number of champion points players have. The number of players that are going to be affected by the cap is very, very small.
    Average CP on PC - 93
    Average CP on PS4 - 46
    Average CP on XB1 - 44

Nekem 410 van, és nem játszom sokat.
  • Running
    Patch 2.1.8
    PTS PATCH ORSINIUM v2.2.0
  • Running
    A veterán szintek miatt csökken az állomány, habár több a játékos most mint eddig, pc-n.
  • PiszkosFred
    Nem, ez a mostani kieg az, amit decemberre vártunk és benne végre a support. Most jön egy hónap múlva az egész, mert decemberben a kutya sem venné meg (új SW film, ünnepek, Fallout, stb.), most van értelme - no meg nem akartak megint csúszni, mert hisztis egy közösség az eso közössége, legalábbis gondolom ezért jön hamarabb.
  • TDC Geronimo
    Nem decemberre tervezték ezt? Mondjuk konzolon kijött destiny kieg, jól megcsappant ESO játékosállomány.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.05. 16:39:16
  • PiszkosFred
    "Gamepad support"

Ennyi. A többi lófasz. :)
  • gseldon
    Orsinium DLC ma a PTS-en! Hivatalos launch november 2!
    Tudtam, hogy nem kellett volna minden pénzemet elkölteni IC-s gear-re :(
  • TDC Geronimo

Orsinium, the second official DLC game pack for The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, will be available on the ESOTU PTS (Public Test Server) today and launches on PC/Mac on November 2nd, Xbox One on November 17th, and PlayStation®4 on November 18th. The Orsinium DLC game pack, which boasts over 20 hours of story content and quests, will be accessible at no cost to those who have an active ESO Plus™ membership. Otherwise, it will cost 3,000 crowns in the ESOTU Crown Store. The base-game patch includes long awaited features such as gamepad support for PC, subtitles, LFG system improvements, and more. We encourage everyone who owns the PC/Mac version of The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited to join us in Orsinium for testing!
  • Running
    A héten lesz pöccs és hamarosan megjelenési infó az ork dlc-ről.
  • Running
    Tudom apu.
  • PiszkosFred
    Világos, de most "kaptál" két új dungeont az IC-vel, rá három hónapra nem fogsz kapni megint :) Egyetlen mmo sem fogja ezt bevállalni, hogy három havonta jön új dungeon/dungeonok. Orsi után, a DB/TG dlcvel már simán el tudom képzelni, sőt, fél év már indokolttá teszi. Ami a trialt illeti, várjuk meg ezt a szóló arénát, hogy mit tud, még az is lehet, hogy kibővül Dragonstar jellegű mini triallá, sosem lehet tudni... még midnig csak összesen 20 mondatot ismerünk a kiegből :)
  • Running
    Nekem nem gond ez a fajta tartalom, kell a pub arcokra is gondolni, csak azért egy új trial, meg egy új dungeon elfért volna, ha már...
  • PiszkosFred
    Kvázi igen, nagyjából ez várható. 3 havonta nem lesznek új endgame tartalmak, se új VR szintek, hiszen 3 hónap alatt a játékosok csekély százaléka (egy számjegyű) ismerte meg az új kontentet.

A többieknek (és köztük persze azon raidelőknek is, akiknek esetleg nem degradáló egyedül játszani, nem nézik le ezt a fajta kontentet) meg jön új tartalom, amely a skálázódás miatt (mind drop/gear/loot szempontjából) alternatív megoldást nyújt az "öltözéshez" és fejlődéshez.

A végén - ha megérjük - amikor már nem lesz VR szint, akkor az egész világ ilyen lesz, tele rakás új zónával (amelyek a DLC-kkel jönnek) és azt sem tudod, hova menj és mit csinálj, mert ezen új zónák háromnegyede párhuzamosan létezik majd, és csak a maradék negyed rész áll majd egymás előtt, libasorban, itemlevel szerint. Bár ez csak tipp, ha tényleg bevezetik a "seasonal gear" rendszert a VR kukázás után.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.29. 13:38:22
  • PiszkosFred
    Ez most egy beépülő kieg lesz, egy amely kiegészíti a világot, nem igazán a fejlődést fogja elősegíteni, ezért sem lesz új VR cap emelés és ezért is lesz bárki számára elérhető a tartalom a skálázódós megoldás miatt (ami megoldás a mostani PVP mellett egyúttal PVE teszt jelleggel is muzsikál majd a később, VR szintek eltörlése utáni időkre gondolva).

Tippre: a zónában a "sztori tartalom" mellett olyan új ismételhető szóló tartalom lesz majd (szólózható napik, brawlers guild 1v1 féle megoldás a wowból, stb.), amely miatt "2 hét" után is visszatér az a játékos, aki nem rendelkezik guilddel vagy nem jár raidekre, egyéb előre megszervezett csoportos guildes eseményekre. Lényegében ugyanaz lesz, mint Craglorn, csak most minden szólózható. Ezért sem lesz gondolom instancolt dungeon, mert nem lesz lfg tool és/vagy guild kényszer, hiszen publikus dungeon kvázi bármikor bárkivel kivitelezhető, akivel odabenn összefutsz.

Ami a tartalmat illeti, egy css és grafika nélküli, félig elkészült oldalból készült, ennél több lesz azért. Olyan extrák, amelyek lvl3 és VR16 között is hasznosak tudnak lenni, de persze csak mint opcionális megoldások, nem kötelező vagy endgame jellegűek.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.29. 13:26:01
  • gseldon
    Én tudom mi lesz. Már rájöttem, hogy gondolkozik az Zenimax :)
    Az új dungeon-ok azért lesznek public-ok, hogy grindfest-et lehessen rendezni benne, mint az Imp. sewers-ben. Azért nem insta, mert beharangozták mindenkinek, hogy ez solo DLC lesz, és hogy ne sírjanak az emberek. Így is rengetegen nem tudják az új IC-s isntákat megcsinálni.
    DE! Attól, hogy bemész egyedül és boldogulsz a csomó randommal egy public dungeonban, még nem jelenti azt, hogy nem ugyanaz lesz a módszer mint IC-ben = egy csomó trophy, vagy bármilyen más új pénzhelyettesítő eszköt, amivel az új gear-t meg lehet majd szerezni. Grindolj több ezer mobot az új public instákban, szedj össze valamilyen "tokeneket", majd váltsd be és játsz a randomistennel...
  • Running
    Ha ez tényleg ennyi lesz, sokáig senkit nem fog lekötni. Egy zónát le lehet zavarni 2 hét alatt, még azoknak is, akik nem játszanak annyira sokat.
  • Running
    Óh, az gáz.
  • PiszkosFred
    3. kieg: mind a kettő public dungeon lesz a hivatalos oldal (még fel nem lőtt anyagai) szerint, nem insta.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.29. 11:54:39
  • Running
    Egy kis infó, a novemberi dlc-ről:
    1. Solo Arena, 9 állomással és két nehézségi fokozattal, ranglétra és új fegyverek - kb mint DSA, csak solo
    2. Sztori alapú "solo" kontent lesz az ork terület újraépítéséről
    3. 2 új dungeon: egy veterán és egy normál: Dvemer Rkindaleft és Old Orsinium.
    4. Veterán szint emelés NEM LESZ
    5. A 12 fős TRIAL nem valószínű, hogy a DLC-vel érkezik, jelenleg dolgoznak rajta
  • Running
    Hype vonat pöff pöff:
  • Running
    A játékban van lfg tool, keresd meg. Meg olvasd el az útmutatót, nem hátrány.
  • PiszkosFred
    lvl9 kornyeken mar meg kellett volna kapjad azt a kvesztet, amelyben az Undaunted Guild besoroz es elkuld szerencset probalni az elso 4 fos instanceba.

Na most, itt az ESO-ban nagyon keves olyan dolog van, amit a wowban lattal. Ez lehet elony es lehet hatrany is, mert van, ami hianyzik es van, amire semmi szukseg egy TES jatekban. Bar mindketto mmo, egeszen mas a stilus es a megkozelites. Szerencsere. Bar a te esetedben lehet, hogy ez nem annyira szerencses.

Baratok nelkul is lehet jatszani, a tartalom majdnem 80%-a szolozhato es erosen meg van tamogatva a sztorival, hatterinfokkal, a TES vilagaval torteno ismerkedessel vagy a regi ismeretek elohozasaval. Ha teged pont ez a resz, a sztori es mitologia resz nem erdekel, akkor teljesen jogos, hogy meguntad, mar most lvl9-re. Mert egyedul, minden infot tovabbkattingatva lenyegeben nem marad mas, mint a celtalan oldokles. Az ESO-ban minden meg van magyarazva, minden gyilkossagnak, olesnek fontos szerepe van es ezek miatt folyamatosan mini sztorikat jatszol vegig (majdnem minden kuldetes 4-5 lepesbol all, amelyek kozben szepen korbejarja a sztorit es megismeri a hatteret a jatekos), amelyek kozul nem egynek a vegen dontened kell a tovabbiakrol, vagy az esemenyek alakulasarol. Mindezt kihagyva szerintem nem fog sok oromot okozni neked a jatek.

Ami meg szoba johet, az a 10-es szinten elerheto PVP, hatha...
  • Daniel82s
    Sziasztok!

A velemenyetekre lennek kivancsi, megvettem a jatekot xbox one-ra, de hat megmondom oszinten eddig nekem baromi unalmas.
    Elnezest a rajongoktol, nem trollkodni akarok, csak en WoW-on "nottem fel". Az volt az egyetlen mmorpg. Ott ugye fontos a sztori, de ha ellepkeded a beszelgetos reszeket, meg megmarad a jatek izgalma erdekessege.
    Viszont ez sokkal melyebb role play jatek, azaz gondolom itt maga a sztori viszi el a jatekot, csakhogy engem ez nem igazan erdekel.
    Viszont a kuldetesek 90%-a hogy rohangalok egy varosaban es beszelgetni kell allandoan. Most vagyok lvl9 de sztem 10nel tobb mobot nem kellett megolni eddig osszesen.
    Instance-ok, csapatjatek nem lesz egyaltalan, mint wowban hogy osszeallunk 5en es lenyomunk vmi nehezebb teruletet? Nincsenek barataim akikkel jatszhatnek es felek ez a felulet nem is tamogatja, hogy ideegeneket talaljak ( nincs LFG channel)
    Szoval kesobb szamomra szerintetek erdekesebb lesz? Vagy vegig ez a beszelj ezzel beszelj azzal, sztori lesz vegig? :(
    Koszi elore is
  • Aloe Vera
    Hali!

Hát igen egy kalmopirin meg egy bilagit elkélne :)
  • Terawatt
    Nagyon durca. Meg kicsit vas és alvás hiányos. :)
  • Running
    Szép lettem az új settbe, glass gatya, xi sapka, chest, meg daedra:
  • Running
    Gratula. Valamit nagyon variáltak a dupla loot-on kívül, mert esik a gyűrű is, meg a nyaklánc mint az őrült. Megy is le az ára rendesen, szerencsére. Már csak az agility-s mobok számát kéne kicsit növelni, és jók is lennének.
  • Aloe Vera
    Hali!

Ma egy ládából kinyitottam két agility gyűrűt a drága fajtából :D, majd még egy ládát amibe szintén az agility volt csak bow és neck :DDD meg akartak lincselni :DDDDDDD
  • Running
    IC témájú táncos videó, zseniális:
  • Running
    Kedvencem, mikor nb-vel eleresztek egy jól felhúzott heavy attackot, meg rögtön rá egy flame reachet, aztán kiderül, hogy reflectálják. Ha nem ugrok el, akkor 15k+6k damage, instant meghalok a saját lövésemtől, vagy túlélem kiütve 1000hp-vel. :)))
  • gseldon
    Recovery. Nézd meg a komoly PVP buildeket, 2500 recovery alatt nincs egy sem. Vagy magicka, vagy stamina, attól függ mit használnak elsődleges erőforrásnak. 2500 recovery azt jelenti, hogy egy 2500-ba kerülő skillt elnyomsz és hopp már vissza is jött. Gyakorlatilag kifogyhatatlan.
  • Running
    "Ha kedd, ha szerda, zsákbamacska!" Emlékszik még erre valaki? grin hangulatjel Na szóval ha kedd, akkor patch, holnap érkezik az ‪#‎ESO‬ 2.1.7-es frissítése, benne a Thornblade hadjárat lezárásával és az Axe of Belharza megnyitásával (ami a régi Thornblade szellemi örököse, ugyanazokat a szabályokat viszi tovább, csak már az IC-s "hat saját erőddel bejutás" megoldással). Részletek a hivatalos oldal ide vágó fórum posztjában, katt.
    http://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/218750/pc-mac-live-patch-notes-v2-1-7
  • Nephin
    PvP kényszer valóban van általában, de group kényszer nincs. Nyilván sokkal gyorsabb/könnyebb egyszerűbb a város és a csatorna is egy csapattal, de sokan szólózgatnak, mert a mobok simán ölhetők egyedül is a bossok kivételével. Oda kell figyelni és olykor kell némi szerencse, hogy ne fussunk bele egy banán- vagy smurfraidbe :P, de megoldható.
  • Aloe Vera
    De hogy healel magán 1-2 másodperc alatt 20-25 ezret? Meg hát azért a skilleknek megvan az ára, hogy a francba tud folyamatosan skillt használni védekezni támadni healelni több percen át. Én 10-15 másodperc alatt ha akarnám mind a 30 K magickát el tudnám használni, na most nyilván nem használom el így, de nagyon meggondolom mikor mit lövök el ezek a fiúk lányok meg látszólag orrba szájba tolnak mindent ami a csövön kifér.