1619
Company of Heroes 2
-
#419 Írta hogy nem.
Én is single-ben oroszokkal voltam, és ezért éreztem nehezebbnek a dolgokat, a németekkel sokkal könyebb.
Persze én nem is multizok, mert ha kiegyenlítenénk akkor sem lennék valami jo.
De így? -
ratgab #418 Nem lehet, hogy oroszoknak olcsóbb az előállítási költsége? Ugye a háborúban is oroszok inkább a túlerőre építettek, mint a technikai fejlettségre.
Nem lehet, hogy németek 1v1-ben erősebbek, ezért német tankokat túlerővel kell legyőzni?
Nem játszottam a bétával, így csak találgatok... -
antiqueA #417 A T34 olyan jó, mint a P4??! Épp most toltam egy meccset, ahol T34-el face to face küzdöttem egy P4-es ellen. Hát kb csak karcolgattam, ő meg pár lövéssel szétbombázott. Kihoztam hát az orosz tank destroyert (nem ugrik be a neve), az se bírt a P4-el. Rendkívül idegesen léptem ki, annyira gyenge az orosz páncélos szakasz.
Az orosz tankelhárítás egy nagy nulla. Dobálgathatom a gránátokat a conscriptekkel, míg németeknek ott a faust és a dupla panzerschreck. Ezek mellé ha kijön a tigris vagy az elephant, akkor aztán gondolkodnom se kell, hogy milyen tankot hozzak orosszal, mert nem érdemes, halálra van ítélve minden.
Ráadásul, aki szereti a tankokat, az sincs kielégítve, ugyanis épületekből csak 4 tankot hozhat az orosz játékos, míg a német 6-ot tud gyártani. A német tankok ráadásul sokkal változatosabbak, karakteresebbek. Pl ostwind, brummbär, elephant. A német scout carnak sincs párja az oroszoknál. A fejlesztett lövegével szúrkálódás nagyon jó játék élményt nyújt. Orosz oldalon semmi hasonló nincs. -
antiqueA #416 Valahogy így gondolom én is. -
#415 egyre jobban tetszik a játék, és a kisebb-nagyobb változtatások egyelőre bejönnek. tetszik, hogy a CPkre ízlés szerint lehet ammo vagy fuel upgradet építeni. tetszik az új pop cap rendszer is. a bulletinek is jók, de azokkal vigyázni kell, hogy az alacsonyabb szintű játékosokat akkor ne a magasabb szintűekkel hozza össze a matchmaking, mert nem csak a tapasztalat, de a bulletinek miatt is hátrányban lesznek
szerintem az oroszok nem gyengék, csak még tanulni kell mindenkinek (meg én úgy általában nem szeretem őket). a t-34 van olyan jó, mint a panzer 4, és a besorozott gyalogság önmagában nem sokat ér, de a supportjuk elég jó (sniper csapat is jó, a mortar meg egyenesen OP)
sokat ad a játékhoz a true sight is, lehet jó kis meglepetéseket elhelyezni néhány helyen.
az UI-val nem vagyok mondjuk elégedett, az egység leírás túl sok helyet foglal, szokni kell az erőforrások kiírását is, meg nekem úgy tűnik nem lehet eléggé kizoomolni. a customizer felülete sem a legbarátibb. -
bgabor #414 *minden idők legjobb RTS-e, na. -
bgabor #413 Én egyelőre az egész játékot nagyon gyengének találom.
Olyan érzés játszani vele, mint ha az első résznek valami nagyon gagyi modja lenne, ronda grafikával, és teljesen átgondolatlan egységekkel, fejlődéssel. Lehet hogy a temérdek bugot, laggot, szaggatást idővel kiküszöbölik majd, de maga a koncepció nem fog már változni. Sajnálom azt, aki kicsengetett érte 15.000 forintot, jelen állás szerint 2.000-et se ér.
Persze a COH1 minden idők legjobb FPS-eként nagyon magasra tette a lécet, de nem gondoltam volna hogy az utód játék a léc közelében sem lesz majd. -
#412 Én amúgy single-ben az Oroszokkal voltam végig amíg nem tudtam győzni, aztán a németekkel sikerült, hála a Tigriseknek. -
antiqueA #411 Nem véletlenül említettem wm-us-t :) Az alapjátékot. -
wednes #410 Mondjuk a briteknél a Trench-et valamilyen szinten a "bunker" kategóriába lehet sorolni. -
bgabor #409 PE-nek és a britnek nem volt bunkere, legalábbis beszállásolható nem. A COH mindig is az asszimetrikus felek szembenállásáról szólt. -
antiqueA #408 Nekem ami nem tetszik az oroszban, hogy kevés a tank, és azok is harmat gyengék. Cserébe legalább lenne jóval olcsóbb, de sajnos nem. Valamint hogy nincs bunker építésre lehetőség. Holott a főbázist is azok védig. Nem értem. Coh1-ben is mindkét félnek (wm-us) volt bunkere. -
#407 Igen az orosz szarabb. -
hapi #406 oroszokkal képtelen vagyok nyerni, pedig naggyából tudom mit csinálok :)
Németekkel azt sem tudom mi-micsoda, commandert még sosem választottam, mégis minden multi meccset nyertem...
Lehet ez rossz előjel a balance-ra? -
#405 Hát igen multi az más tészta. -
NovaTerra #404 Az épületek a tier 0,1,2,3,4. Lehetne az is, hogy az építési költség benne lenne a fejlesztési költségbe. De szerintem sok embernek segítség, hogy ott vannak az épületek és arra kattintgat. Jó magam megelégszem az F1-F5 billentyűkkel, mert úgy gyorsabb és már megszoktam.
Valamint, hogy fel kell építeni az is ugye engi-t vagy pio-t kíván és van építési idő, tehát ez hozzátesz a játékhoz.
Egy szoros meccsen sokat számít, hogy nem tudod a pionnert mellőzni a csatatérről és később kezded el építeni az adott épületet. Emiatt késik a taktikád. Viszont, ha retreattel hazarohansz, mert mondjuk gyors t2-öt játszol, tehát fontos az idő, akkor pedig lemondasz legalább egy harcoló egységről. Szóval jó, hogy minimálisra van szorítva a bázisépítés, de az is, hogy valamennyire megmaradt, mert pluszt ad a játékhoz.
De ezek mind csak multiban fontosak. Singleben tökmindegy. -
#403 Hát az hogy gondoltam ahol a "gyár" ott készül a tank.
Akkor elég lenne 1 épület.
' épület ahonna leadom a rendelést hogy milyen cuccokat küldjenek utánam az erdőbe.
Csak logikátlan a dolog. -
#402 Akkor minek az épület?
Eddig nem arra figyeltem. Hanem hogy győzzek. :D
ma kezdtem el retro-zni az első résszel és így tűnt fel, eddig eszembe nem jutott ilyenekre figyelni. -
NovaTerra #401 Egyáltalán nem ilyen noob artywar miatt van, mert most is a bázisodon át jönnek be. Egyébként elég praktikus újdonság, mert mindig a rally point-hoz közelebb eső oldalon jönnek be. Most már nem kell bázis szélére építkezni, hogy hamarabb kint legyenek az egységek. -
antiqueA #400 Nem tudom mi a hülyeség abban, hogy nem az erdő közepén rakják össze a tankot. -
NovaTerra #399 Te olyan fura dolgokat írsz sokszor. Hány napja is játszol ezzel a játékkal? Mert elég sokat írtál már ide és még csak most tűnt fel, hogy minden egység a pályán kívülről jön.
Életszerűbb is, hogy nem ott rakják össze helyben. -
#398 De vazze akkor ha ezt nem akarod a zászlót kiteszed egy biztonságos helyre és ennyi. :D
Amúgysem hal bele egy tank egy tüzérségibe szerintem hacsaknem valami kis kocsi és telibe találja az atom, de mindenképpen kicsi az esélye. :D
De ettől még hülyén fest a dolog, CoH 1-be szerintem ugyanugy megy a multi és nem a térképrő jönnek a srácok, kivéve az instant supportokat. -
#397 Első részben, ha legyártottam egységet és picit nem figyeltem oda, volt hogy haverok azonnal tüzérséggel belőtték a bázisomat, az egységek meg odavesztek .. na ezt a dolgot próbálják szerintem kikerülni így .. éééérted? :)) -
#396 hát ezt nem értem.
mit lő le ki? -
#395 Nem poénból... örülnél ha legyártanák XYZ tankod, egységed, gyalogosod és a másik fél meg tüzérségi ágyúval szépen baserape keretében azonnal megölné? Nem hiszem .. -
#394 Tudjátok mi tünt fel nekem? :D
TISZTA VICC.
Az első részben a tank depóból jön ki az összeszerelt tank és így tovább, míg a 2. részben a tank depó dísznek van és a térkép széléről jön minden egység.
Ez csak most tűnt, fel...ez kicsit azért fura nem? -
#393 thx -
antiqueA #392 Nagyon jó lett. Szép munka, mehet bannerba. -
donatus13 #391 Ha valakinek lenne tesztre béta accountja kb 1 órára azt megköszönném, vagy esetleg ha valaki majd tud béta kulcsot légyszíves szóljon:) -
#390 Thx.
Meglesheted vagy letöltheted a többit:többi kép ha kell valamire
Egyik haver ígycsinál nem lehet a közepéből semmit kivenni, mondom akkor jól csináltam, mert így is akartam. :D
Mindig erre törekszem, láss is valamit meg ne is. :D
Sok embléma a beta-ból van... -
donatus13 #389 Na ez szerintem már nagyon fasza. -
#388 Megvan frissíts a képre -
donatus13 #387 A füst szerű effektet a jelvényekről nem tudnád egy kicsit áttetszőbbé tenni? hogy ne rikítson úgy a ruha előtt. csak egy ötlet. -
#386 Ha nem jó maradhat a régi változat. -
#385 Télleg nem rosszból és mindig túlbonyolítom, de ez nem lenne szebb?
Mint egy snassz kép a netrő?
Karaktereken kívül minden négyzetcentimétert megváltoztattam de szerintem így sokkal menőbb.
-
#384 Jaja, pillanat eszembe jutott egy ütősebb megoldás.
Kicsit még finómítok rajta és utána mutatok még 1 változatot...1 pillanat! :D -
antiqueA #383 Mehet, de szerény véleményem szerint a német karaktert hangyányit kisebbre kéne húzni, kissé nagyobb lett, mint az orosz. -
#382 Antique-Logan-t megvárom, az ő ötletük volt, döntsék el mi legyen.
Nem akarok belekontárkodni a tervükbe.:) -
#381 Beteszem. :D -
#380 Mehet tölem is ha a többieknek is jó.