1619
Company of Heroes 2
-
#259 Azóta odaírták, hogy :"No More Keys Available".
(curse) -
#258 Az utolsó megmaradó mortaros nem harcol tovább. Megijed és elszalad. Sztem erre gondolhatsz... -
Dzsabba #257 Az normális,hogy egyszer csak egyet gondol az egyik katonám(főleg a mortárosokra jellemző)és megindul az ellenséges területre felé.Lényegében az alap bázison kívül szinte mindent felderít.
Ez valami harctéri sokk vagy valami bug?
-
Wykos #256 ha privibe elküdenéd nagyon megköszönném -
Wykos #255 Küldök postán egy sört :D -
Wykos #254 Gondolom nem akarod elajándékozni:) -
#253 Nekem még van egy. -
Wykos #252 Remek! Eddíg mindegyik kulcs osztásról lecsúsztam...:( Órákkal később találtam rá mindíg. Az a baj hogy 1 ember megszerezhet egyszerre 10 kulcsot és így a többinek nincs esélye rá. -
Dzsabba #251 Még tegnap délután/este valamikor. -
Wykos #250 Én egy órával ezelőtt még nem kaptam cd kulcsot :S -
#249 Most regisztráltál és kaptál is?
Mert akkor én is megprobálom. -
Dzsabba #248 Köszönöm,még sikerült szereznem.
-
Wykos #247 sajnos már nem osztanak de azért köszi -
#246 Nézd meg curse.com -on osztanak-e még. Regisztráció kell hozzá. -
Wykos #245 Sziasztok valaki tudna még lőni egy béta key-t estleg ha van fölösbe? megköszönném. Szép napot! -
#244 Nálam akkor szaggat, de mint az állat, mikor a meccs utáni statisztikát mutatja. Holott semmiféle grafikai csoda nem villan. Érdekes. Reportolnám is, ha tudnám hova kell :) Ami ismét csak tetszik, az a meccs utáni statisztikai lap, az összes füllel. Hála égnek sikerült átvenniük az sc2-ből. Jó plusz volna még ide, ha innen egyből meg is lehetne tekinteni az ellenfél profilját. -
#243 Nekem nem. De tény, hogy nem olyan sima, mint egyébként.
Jah, én is azt vettem észre, hogy nagyon erős lett. Durván suppressál is és még a járműveknek is rendesen odatesz. -
bgabor #242 Nálatok is szaggat mint az állat scrollozáskor?
Amúgy a mortar egységeket vissza kell venni, nagyon durván dominálják a térképet, és túl korán hozhatók. -
#241 Nah, standard orosz ai is megfingatva. Nekem tetszik ez. Nagyon jó újításnak tartom pl azt, hogy a sniper a nyílt mezőn nem tud camou-zni. Fedezékbe kell vonulnia hozzá. -
wednes #240 Na én is legyőztem az easy gépet, de tényleg mintha valamivel agresszívabb lenne. Bár betudható annak, hogy most ismerkedem az felülettel, olvasgattam is közbe, volt is halmozásom rendesen. Na majd holnap jöhet a normál aztán meg ember. :) -
#239 Milyen configon akad ha szabad kérdezni?
mert nekem régi gépem van és fullhd maxon csorog szépen a játék, még nagyobb összetűzésekben is. -
#238 Nekem is feltűn, hogy legalacsonyabb graf beállításokkal is, akad nálam a játék, ráadásul AI ellen. A minimum garfika bőven jó lett volna, ha olyan, mint a Coh1.
Egyébként nekem tetszik. Sztem jó lesz ez. -
#237 Kihagytam hogy eddig a játék ugye nekem azért tetszett, mert "valósághoz közeli" próbált lenni, amennyire lehet visszaadni a háborús dolgokat.
Most meg lassan minden cucc egy perk lesz, azt öljé 500 katonát hogy a tankgyárba aktiváld azokat a cuccokat amikből nem xyz-t tudsz csinálni hanem zyx-et. -
#236 Rendben de ott van a sok légibizbaz támogatás meg bombázás, de egy tank aktiválása hát érdekes mindenesetre. -
bgabor #235 Remélem nem, mert marhára illúzióromboló.
Darksector:
Oké, akkor másképp fogalmazok. Lehet hogy néz ki olyan jól, mint a COH1, csak éppen ugyanazon a gépen sokkal sokkal kissebb grafikai beállításokkal megy, indokolatlanul. De ezt a béta számlájára írom, majd meglátjuk. -
wednes #234 Azért mert ez elsősorban mutli játék. Olyan mint a W40k dow, csak II. VH-s környezetbe ültették. Arról szól az egész, hogy ki, hogyan taktikázik, mozgatja az egységeit és milyen képességeket használ fel, hogy a játszmát megnyerje.
Nem a 100% realitás itt a lényeg. A tükör meccs is azt bizonyítja még jobban elmozdultak a multi irányába (német harcol német ellen). Bár nem biztos, hogy tükör lesz rankedbe. -
#233 Meg tudod mit nem értek, hogy minek ahoz perk hogy egy tankgyárban tudjak egy tankot csinálni?
Illuzióromboló. -
#232 "Annihilate játékmód"
thx megvan közbe.
De annyi hogy nem megy időre.
Elájulni nem kell, szerintem nem csúnyább az elsőtől, persze szebbnek sem mondanám.
De nekem a látvány jó. Azzan nincs bajom. -
bgabor #231 Egyébként visszatérve a korábbiakra, van már benne most is Annihilate játékmód, csak elkerülte a figyelmed. A pálya, ellenségek beállításnál lehet megadni a játékmódot az options alatt.
Megnéztem én is egyébként, nagyon nem voltam elájulva tőle. Nyilván még csak béta, de momentán a COH1 minden szempontból laposra veri. Az a vicc, hogy még grafikában is, simán. -
#230 Én feladom, tökmindegy milyen beállításokkal, milyen taktikával megyek egyszerűen nem tudok többet kihozni mint az ellenfél.
Majd megnézem a single-t, ha nem akkor hagyom a rákba.
Vagy játszogatok az első részével.
Az is érdekes hogy én bármivel megyek bármi ellen, de ez igaz a tankokra is, ha ismerősőkkel játszom, lőhetem bármilyen szögből nem tudom levenni az életét, alig meg le egy hajszálni, engem meg simán lángszóróval is sebeznek. -
#229 Orosz healre rájöttem közben. Viszont érdekesnek találom, hogy pl orosz mortar team 6 fős. Kilőnek 3-mat, ugyan úgy lőnek tovább. Nem láttam értelmét reinforceolni. -
#228 És oroszoknál? -
#227 Érdekes. Én is. -
#226 Tök ugyan azt. -
#225 Bunker -> medic station fejlesztés -
#224 grat, akkor nem tudom mit csináltál, de nem azt amit az első részben. -
#223 Vki elárulná, hogy hogyan tudom az elvesztett életerejüket pótolni az egységeknek (nem a reinforcera gondolok)? -
#222 Na, kedves DarSector, most kaptam Fazernek köszönhetően egy kulcsot, első játékomban elvertem az easy ai-t, de minden erőlködés nélkül. Nem a játékkal van gond -
wednes #221 Hát, majd kiderül milyen lesz. Neked köszönhetően mindjárt közelebbről is látom majd. :)
Igen az első részben jól ki volt találva, hogy a németek a védők, olcsóbb egységek (fenntartási költség) erősebb bunker, és vásárolhatnak vetet. Tehát német oldal, időt nyer, aranyat nyer, védekezni. Amcsik meg a támadók, nekik vadászni kellett.
Mondjuk itt a németek a támadók, tehát lehetnek XP vadászok, csak azért legyen különbség és ne hasonlítsanak annyira az oroszokra.
Egyébként a COH1 még mikor kijön patchek nélkül...hát nem is ugyan az a játék van most felpatchelve...annyira más a balance, az eszközök, gyártás, költségek, foglalás idő stb. -
#220 Igen, sőt sajnos mind a két oldal ilyen ..