1619
Company of Heroes 2

• DarkSector
    Amúgy azért nem érdekel a ranked ember vs ember, ebből a szemszögből, hiszen itt most a gép játszik, neten emberek vannak erősek, vagy kevésbé erősek, hibáznak, vagy nem hibáznak, csalnak vagy nem csalnak.

De a gép, ott nem látod mit tesz a háttérben, ezért idegesítő, és nem keverem azzal hogy a jobbak egymás ellen milyen meccseket nyomnak, hiszen itt a gép ellen játszok.

Szóval értékelem a netes online tapasztalatokat, de ajánlom egyenként, ne haverokkal nézzétek meg.
  • wednes
    Német oldal is ilyen XP vadász lett a veteránozódás szempontjából?
  • DarkSector
    Vagy mint mondtam lehet valami más megoldás kell, de az első részből idehozott dolgokkal nem megy.
  • DarkSector
    :)
  • wedge31
    Tuti lesz még finomitva a játék. Ha sokan jeleznek vissza hogy nehéz az easy fokozat szerintem könnyiteni fognak rajta de csak ha indokolt.
  • V43 1105
    Igen és meddig tartott egy jeepet, motort a nyakukba küldeni onnantól kipurcantak hipp-hopp.. a mostani csipával sincs semmi gáz, tegnap is irtotta a kis ruszki szoldzsöreid akik a házikóban melegedtek a vihar közepén ..
  • DarkSector
    Első részben a sniperekkel volt hogy hadseregeket elintéztem egy épületből, lassúak voltak de halálosak.
  • V43 1105
    Nekem az nem tetszik, hogy kivették a Kampkraft Centret ... imádtam külön-külön fejleszteni az egységeket, most meg várjak még x XP-t összelőnek, és utána kerül fel a Stug III oldalára például a kötény.. kész vicc.
  • wednes
    Nagyon köszönöm.
  • DarkSector
    Ott nem is mentem easy-n, vagy normal vagy felette 1-el.
  • jarlaxxe
    Sajna nincs.
  • DarkSector
    THX, csakhogy nekem az elsődleges probléma, ott indul hogy az ellenfél valahogy tömérdek nyersanyaggal bír, én meg 1 órát várok hogy legyen 50 fuel. :D
  • V43 1105
    Béta keyed van-e?
  • jarlaxxe
    Most már kezdek én is kiváncsi lenni mert az első rész easyn tényleg csak móka volt nem kellett semmit se taktikázni.
  • V43 1105
    Felderítés..? Ott a grenadier meg a panzer grenadier.. szerintem névből tudod melyik melyik... ha mégse elárulom elsőnél a kar98k-k mellé 60 ammoért befejlesztesz egy MG42-t.. mellette ott a rifle meg a panzerfaust.. ergó két páncélozott jármű, gyalogság.. nem akadály.. aztán ott a panzer grenadier .. alapból MP44-es gépkarabéllyal , plusz fejleszthető rá 60-120 ammoért a panzerfaust.. gyönyörűet szétlő bármit.
  • DarkSector
    "Azóta fejlődött az AI"

Nem gyengén. :)
  • DarkSector
    Fenét, nem próbálom, játszok mással. :D
  • DarkSector
    Hát igen, de kisakkozni hogy mikor mivel jön, hol tankokkal hol ezekkel, aszerint kéne fejlesztenem, csakhogy ez sok nyersanyag meg sok idő. :)
    De mindegy akkor marad így.
  • V43 1105
    Azóta fejlődött az AI, minimálisan. Egyébként próbáld meg az első részt Blitzkrieg móddal, meglepődnél. :D
  • DarkSector
    Itt nem arról van szó hogy proságba akarom fejleszteni magam, hanem hogy ha az első részt a kieg-ekkel együtt meg tudtam simán csinálni, elvártam volna hogy itt is easy-be azért legyen esélyem.
    Csak ennyi.
  • V43 1105
    Is-is.

Riflemenre ott van a rifle grenade.. közéjük lövöd azt se tudják mivan ..
  • V43 1105
    Privát üzi repült.
  • DarkSector
    Igen ezek okésak, azt vágom melyiknek kb mi kell stb, de a mortar-osokhoz nem tudok odamenni, mert előre sima rifle-t küld, mire odamennék bevakitanak, és mozogni sem tudok, ha meg gyors a rifle-t akarom elintézni, na arra meg ugye írtam.

"Próbáltuk."
    Próbáltuk?
    Ketten vagy egyedül?
  • wednes
    Én nagyon örülnék egy kulcsnak. :)
  • V43 1105
    De, próbáltuk haverral Easytől - Expertig.

Te nem úgy játszod ahogy kell, én ebbe nem szólok bele, csak ne érjen meglepetés, ez nem a CnC ahogy mondták, itt tudni kell melyik egység, mire való, hogyan alkalmazd, mivel szereld fel stb, és nem tömeg hanem csekély létszámú alakulatok, amelyek támogatják egymást.

Példának okáért, behívom a Tigris tankot nagyon szép, nagyon jó mert erős, kilő bármit igen ám, de ha nincs mellette mondjuk Grenadier egység, akkor semmit nem ér, mert az orosz gyalogságot aki megtámadja és akár üzem vagy mozgásképtelenné teszi nincs aki kiiktassa, így már érthető ? Ugyan ez igaz arra is, mikor a ruszki megjelenik a mortarral és a semmiből lő, hanem rohanod le gyalogsággal akkor cseszheted a bunkert meg akármit ..
  • V43 1105
    Van még három kulcsom ha valaki esetleg nem kapott volna még ..
  • DarkSector
    Hát pedig úgy érezteted hogy lenézően beszélsz/beszéltek egyfolytában.
    Fogadok rajtam kívül senki nem próbálta gép ellen.
    Meg hogy esetleg elárulná valaki mi az amitől lehetne érvényesülni, ha valóban nem kell hozzá nagy veterán tudás, de még nem olvastam semmit.

Amiket írtatok régebben kipróbáltam hogy menj foglalj el pontokat de nem ér semmit, több variációba csinűltam a katonákat is, van hogy csak engi-ket az építéés és a lángszóró végett, van hogy csináltam inkább gépfegyóst meg mortar-t, vagy 1-2 kocsit, de az valaminek az árán történt, és hiába csinálom ha egyszerűen a gép szarja az egységeit, , holott nem arról van szó hogy 1 emberrel akarok megölni mindent, de ha 9 embert ráküldök 4 ellenféálre ebből 12 lángszórós, akkor isten segítsmár nehogy én haljak meg a másik csapat meg szinte sértetlenül továbbmenjen.
  • V43 1105
    Urak, igyekezzetek : LINK
  • antgecc
    Ne haragudj meg, de nem kell valakinek pro kockának lennie ahhoz, hogy ne legyen ekkora benga, mint te...
  • DarkSector
    De alegjobb az lenne ha konkrétan olyan tippek jönnének hogy na kb ezt kell csinálni, mert azzal nem vagyok előrébb hogy" tőleg csak ennyire tellett ".

nemtudom közületek hányan játszottátok le offline.
  • DarkSector
    De hallod most a ranked-eket szard már le, nem világbajnokságról van szó, ok hogy pro kocka csinál egy atombombát 1 perc alatt.
    Nem erről van szó, hanem hogy aki nem játszott annyit neten az is azért a single-ben bele tudjon konyítani, erre vannak a nehézségi fokozatok.
    Elvileg.
  • bgabor
    Te jó ég, COH1 ben ranked meccsen a tizedik percben németekkel már tankelhárító fegyverekben kellett gondolkozni, felkészülni az amerikai M8 rushra.
  • DarkSector
    Miért, mennyire kéne?
    Az a problem ha csinálok mondjuk 1-2 másikat, ahoz kell épület, amiez kell nyersanyag, és itt a 22-es csapda.
  • DarkSector
    Csináltam 2 sniper-t, mert ugye azok kemények voltak az első részben 1 lövés-1 halál, erre beküldtem egy épületbe odajött a mortar-os és ELSŐre kibombázta az épületből, mintha soha nem hibázna, nem emlékszem olyan Mortar lövésre amibe nem sebződtem volna..
    Ez meg eleve baromság, mert az első részben egy sniper egy házba és ott az eléggé halálos volt.
    Valamint mikor 3 engi-vel betámadtam egy rifle csapatot, KÖRBEálltam és hiába löttem őket 3 irányból én haltam meg, egyszerűen alig vett le a csíkjukból.
  • antgecc
    Sztem az a vicces, hogy 7 perc alatt tőled csak 3 engi telik....
  • DarkSector
    Megnéztem, Difficulty-Easy + CPU-Standard
    Az első 7 perben , neki van 1 mortar-1 gépfegyveres-2 rifle, és ez csak amiket látok a térképen, nekem 3 engi.
    Ő 3 csillagot elfoglalt, és 5 nyersanyag pontot...vicces egy kicsit.
  • wednes
    Akkor tényleg lehet az AI nincs belőve még. Normálon sem kéne még semmilyen bónusznak lennie, csak Hardnál kezdődött az első résznél.

Elvileg lesz open béta is, akár néhány hét múlva, ha lesz akkor most már rálesek az biztos. Ha csak előbb nem botlok bele egy kulcsba. :)
  • DarkSector
    Hát ez a baj nem tudom hogy ez hiba-e vagy van olyan dolog, vagy általam nem ismert funkció amivel kicsit felgyorsítható a folyamat, de így alapon nem igazán látom értelmét.
  • wedge31
    Sp nem igazán bétázni való de egyébbként ez a célja a bétának, hogy felvesd az általad vélt vagy valós hibákat.
  • DarkSector
    Ilyen nincs, bármennyire alap tudással nehogymár ne foglaljon el semmilyen nyersanyagpontot az ellen és csak most az első pár percben 20 egységet küldött, abból 2-3 mortar, meg 2-3 gépfegyós.
    Én meg csináltam 2 sima 6-os rifle-t, meg 3 engi-t, ez mese.