1619
Company of Heroes 2

• V43 1105
    Csak javítanák ki azokat az orbitális hülye hibákat is az első részben.. Tigris bemegy a tucat Sherman közé ..
  • robotnyk
    a járművek ebben a részben fedezéknek is jók a gyalogság részére. ez például arra is jó lehet, hogy hóviharban ne hűljenek ki. azt is hallottam, hogy egyelőre direktben csak a tábortüzek melegítik az embereket, de hamarosan a felrobbant és égő járművek és épületek is jók lesznek erre ^.^
  • R4ng3r
    Teljes mértékben egyetértek veled. Az első rész klasszisokkal jobb és ha valaki szereti a témát meg még több egységre vágyik hozzádob egy Blitzkrieg modot és gyönyörű a játék.
  • antiqueA
    Remélem ezeket kifejted a hivatalos béta fórumon is :) Én minden panaszkodásomat ott is leírom, hiszen ezért béta. És sok kis vélemény, reméljük sokra is megy.
  • hapi
    Visszamentem COH1-et játszani és tényleg jobb.
  • Magh
    Eddig nem győzött meg. Sokkal véletlenszerűbb az első résznél, valahogy ott mindent jobban lehetett koordinálni. Lebutított doktrínák (plusz sehol elit német gyalogság, normális képességek), béna pályák (szűk, túl sok tereptárgy, összevissza elszórt cover - tiszta DoWII, csak ott ez működik), OP mortar. A gépigény egy vicc. Annyi lett volna a dolguk, hogy az első rész gyermekbetegségeit (group pathing pl.) kijavítják, bővítik a lehetőségeket, erre lebutították. De szintrendszer, az van.
  • antiqueA
    Valamit elképzelhetetlenül nagyon rosszul csinálhatsz, ha még easyn is 6x annyi egységet gyárt az AI.
  • Gascan #452
    egyebkent lattam olyan videot ahol azt mutatjak h lehet alligatni a user interface-t a jatekban.. tudja valaki h ez h mukodik?
  • Gascan #451
    easy-re teve se egyszeru ez a jatek :D ... 1 egysegem van, mire az ellennek mar 6 es abbol 2 mortar tuti biztosra megy h pont semmit se tudjak nyugodtan csinalni :)

ez a mortar egy vicc..
  • Gascan #450
    teganap kirpobaltam en is h megkaptam a free beta kulcsot... velemenyem az meg nincs rola... a user interface amirol van.. 1esben jobban tetszett .. mar hozzaszoktam, valtoztatni ezen meg feleslege sztem

arra torekszunk h gordulekenyen menjenek a dolgok... meg ma azert jatszok 1-2ot vele
  • V43 1105
    Ott sose veszünk semmit, drága, lehúzós fúj fúj :D
  • bgabor
    Sztímen néztem, ott ötven euró.
  • V43 1105
    nyóc ezeré extrákkal megkapod. Egységek okék, mortar valóban imba amúgy nem rossz, szerintem..
  • bgabor
    Egyértelműen csúnyább, jellegtelenebb az egész, a gyalogosok, járművek, minden. Plusz ugye szaggat, laggol az egész sok rendszeren. Gyér.

És akkor még nem is beszéltünk a játékmenetről, a harmadik perctől folyamatosan támadó, mindent pillanatok alatt elpusztító mortar teamektől még nem is beszéltünk. Az egész tech tree átgondolatlannak tűnik.

Összességében mondva, jó lesz ha gyorsan összeszedik magukat a fejlesztők, és komoly változtatásoknak veti alá az egészet, mert ez eddig nem elégséges. Az szerintem már most egyértelműen látszik, hogy az első részhez nem fog felérni.

Ötven eurót, tizenötezer forintot kifizetni érte meg hát, elég nevetséges dolog. Persze tudom, az iPhoneért is kicsenget valaki többszázezer forintot, szóval a hülyeség meg a konzumidiótizmus az határtalan. Maradjunk abban, hogy jelenlegi formájában én nem adnék ki érte pénzt.
  • robotnyk
    néhány casternek megengedték hogy replayeket mutassanak be a betából, itt a lista. lehet tanulni belőle.

• antiqueA
    Még egy észrevétel, CoH1-hez viszonyítva: nekem nagyon nem tetszik, hogy a pályák olyan szűkre vannak megcsinálva, hogy egy normális tank csatára esély sincs. Mindenhol fa, bokor, kerítés, szűk utca. Normálisan flankelni alig lehet. Körözgetni a kis járművekkel a nagyok körül esélytelen.

Játszok vele töretlenül, de egyre kevésbé tetszik a game.
  • donatus13
    Nos nem akarok semmilyen flame keltést szóval próbálom a legkulturáltabban leírni a véleményemet.

Nekem nagyon nem tetszik az egész játék főleg az ,hogy olyan iszonyat laggok vannak folyamatosan multiba ,hogy az valami gyalázat, ugyan az a szisztéma mint a ruse-ban, valaki mindig generálja a laggot a másiknak és jön az ördögi kőr. Nagyon nem jön be a kamera mozgatása és a kis látótáv, és nagyon pontatlanok az egységek az is valami borzalmasan fárasztó, fél méteren kb ugyan olyan mint fél pályáról... (ez persze azért túlzás)

Ami tetszett az az ,hogy átvették Men of War-ból azt ,hogy hátulról jönnek be az egységek, és nagyon bejött az időjárás változás.
  • DarkSector
    Hülye fantázianév, a beta is ugyanennyire limitált, az is tőlük függ meddig engedik.
  • antiqueA
    Mióta kijött a béta, ezen a néven megy, nonstop. Nem jelent semmit.
  • DarkSector
    Köcce. :)
  • DarkSector
    THX azt másnak hagyom inkább, ismerősöm fészbúkjával majd tudnán szerezni, inkább legyen olyané akinek nincs fész. :D
    Azért értékelem a segítséget. :)
  • Serpa
    Akkor játszol vele amikor akarsz, persze max addig amíg le nem állítják a bétát.
  • donatus13
    ez csak stress test ? akkor gondolom nem lehet mindig játszani vele.
  • Serpa
    https://www.facebook.com/companyofheroes/app_351292091639277
  • V43 1105
    Ott a kód amit beleírtam a hsz-be elméletileg nincs még felhasználva ..
  • DarkSector
    linket pls. haveremnek kéne.
  • Gascan #433
    facebookon ha likelod a Coh2ot akkor ott is kaphatsz kodot.. en is ott szereztem .. most tolti le epp :)
  • donatus13
    én nem találom hol:D
  • V43 1105
    Skacok csekkoljátok a hivatalos oldalt, osztanak kulcsokat ..

Itt az amit én redeemeltem ki .. 084R3-J9B6B-9X02Q
  • Hecker007
    A Blitzkrieg mod része egy HD textúra csomag is, amit telepítésnél felkínál, érdemes felrakni, nagyon sokat javít a játék megjelenésén.
  • Gascan #429
    van olyan h HD pack? az mit csinal? :)
  • Hecker007
    Grafikailag az 1 csak akkor jobb ha rajta van a Blitzkrieg mod HD packkal együtt.
  • robotnyk
    nem.
  • antiqueA
    Olyan élettelen az egész. Nincs semmi hangulata.
  • Gascan #425
    azt mondjatok h a grafika is csunyabb mint a COH1ben?
  • NovaTerra
    A nem havas pályán azért van ilyen hely, főleg délen. Használj anti tank aknát. Mivel flame pio itt is jó, kevesen fejlesztenek aknakeresőt. Jelenleg az a helyzet, hogy gyors molotov, sok infes játék és több support egység kombinálása a nyerő oroszoknál. Tehát mg, mortar, sniper, és elit inf. T70-es médium tank is elég jó. De nem azzal nyersz.
    Biztos, hogy rengeteg helyen kell még belenyúlni a balanceba.
  • antiqueA
    Milyen manőverezésről beszélsz?
  • robotnyk
    ha az ellenfél jobban manőverez, az nem balance kérdése :D
  • antiqueA
    Lehet, csak a kivitelezéssel akadnak problémák. Például mondj egy olyan helyet a két 1v1 pályán, ahol körözgetni tudnék egy tank körül, akármivel. Egyszerűen hely sincs hozzá. Ráadásul M8 féle cucca sincs az orosznak, amivel körözgetni lehetne. Tologathatom az ágyút, és próbálhatnám dobálni az AT gránátot, ha épp nem pinnedelve feküdne a conscript szakasz.
  • NovaTerra
    Elég általános dolog lett, hogy wm tankokat inf-el kell kezelni.
    Korábban is írtam, hogy jelenleg a jobb játékosok többsége azon a véleményen van, hogy oroszok erősebbek. Ahogy az egyben m10-el kellett szépen körözni például a sokkal erősebb kt körül itt sem meg kell állni a tankkal magára hagyva. CoH2-ben a tankok többsége lassú, és nagyon könnyen kapnak motor sebzést. Ezt kell kihasználni.