Company of Heroes 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Igen ez rendben van de messze vagyok ettõl még, ezt szeretném magamtól csinálni de nekem az elsõ 10perc a baj, amikor nem tudok semmit csinálni mert nincsen idõm.
Most is csináltam több féle csapatot, hogy segítsék egymást, meg a lángszórós engi-ket rátettem egy kocsira hogy mobilitás legyen, de egyszerûen elmegyek a pálya feléig és már vár 50 ember, és a semmibõl mortar-osok lõnek rám, az hogy pontok elfoglalásával kezdjek az halott ügy mert a gép addigra egy 2 világháborút csinál és egyszerûen esélyt nem ad, betámadja rendesen a bázisomat.

Ez az alap gondom mindig addig el sem jutok hogy legyen nyersanyag egy bunkerfejlesztésre.

és mikor becsal a gép kicsit elmegy a kedvem azért.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

antgecc
A lényeg, hogy mindig több sectorod legyen, mint az ellenfélnek. A sectorokból jön a manpower, munition és benzin. Ezeket folyamatosan költeni kell, az egységeket fejleszteni (munitionért vehetsz nekik erõsebb fegyvereket pl). Ha ki akarnak halni az egységeid, retreat-elj (T gomb). Bázisokra érdemes medic bunkert építeni (németeknél) vagy a fõépületet gyógyítóssá fejleszteni (oroszoknál). Folyamatosan foglalj-foglalj-foglalj. Legyenek támadó egységeid és támogató egységeid vegyesen. 1-1 mg-mortar egymást fedezve alap. Hozhatsz hamarabb ágyút is, biztos ami biztos, ne érjen meglepetés az elsõ tank láttán. Lépésrõl lépésre haladj elõre, mindig legyen egység, aki fedezi az elõre nyomulást. Ha gyûlik a muníció, aknázz vadul.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

DarkSector
Hali ha nem nagy gond, tudsz adni tippet hogy miképpen sikerült?
Mit tevékenykedtél elsõsorban a gép ellen hogy sikerült leverned?
Csak mert én bármit csinálok csak úgy szarja a gép a katonáit, és nekem legutóbb egy seregem volt egy harckocsival meg minden és egy szaros mortar-ja elintézett mindenkit.

Csak ha nem gond.

Roohanjak rögtön a bázisához és ott irtsak vagy mit?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Még Béta a játék, tehát ilyenek elõfordulnak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

antgecc
Gameplayre abszolút pozitív (bocsi most nincs idõm részletezni). Ellenben nagyon elégedetlen vagyok a teljesítménnyel. E8400 3.0ghz, 6gbram, hd5750 és számomra elviselhetetlen, ahogy akadozik. Annyira levettem a grafikát, hogy már sokkal rondább, mint a coh1, és mégis szaggat az egész. Coh1 már gyönyörûnek számít a butított graf után, mégis tök simán, szépen megy. Ezmeg... Aztán jön a hidegzuhany, játék utáni statisztika, dinamikus háttérrel (ami ki tudja miért nem kikapcsolható) és olyan borzalmasan akad, hogy hihetetlen. Igaz minimum grafikán, de 64 játékos online menetnél sem szaggat így a Battlefield 3, pedig az aztán húdeszép.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Szerintem szucsy89 egy kicsit konkrétabb véleményre számítottál nem arra, hogy kinek hogy megy a gépén az anyag. 😊 Ha lesz beta kulcsom írok valamit.
Nekem is tetszik.
Ahhoz képest,hogy valamikor régen játszottam egy párat haverommal.Most másodjára elvertem az easy ai-t.
A10-5800K 4000MHZ-en,8Gb 1866MHz Ram és néha szaggat.

DarkSector
Részemrõl jó, és a gépigénye az én konfigomra tökéletes.

E6550, HD6670, 4GB DDR2

szucsy89
Srácok, így elsõ benyomásra milyen a második rész? Érdekelne 1-2 ember véleménye, aki már játszik a bétával.
Nem nem, harcközben. Ha jól emlékszem 4-en vannak egy mortar csapatban és amikor visszavonulóra hívom õket,akkor az egyik megindul elõre.Tolja maga elõtt azt a valamit és megállíthatatlanul megy elõre a frontvonal mögé és ott sem egyszerûen nyílegyesen átrohan,hanem keresztbe kasba rohangál mind addig amíg le nem lövik.

Serpa
Azóta odaírták, hogy :"No More Keys Available".
(curse)

antgecc
Az utolsó megmaradó mortaros nem harcol tovább. Megijed és elszalad. Sztem erre gondolhatsz...

Az normális,hogy egyszer csak egyet gondol az egyik katonám(fõleg a mortárosokra jellemzõ)és megindul az ellenséges területre felé.Lényegében az alap bázison kívül szinte mindent felderít.
Ez valami harctéri sokk vagy valami bug?

ha privibe elküdenéd nagyon megköszönném
Küldök postán egy sört 😄
Gondolom nem akarod elajándékozni😊
V43 1105
Nekem még van egy.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Remek! Eddíg mindegyik kulcs osztásról lecsúsztam...😞 Órákkal késõbb találtam rá mindíg. Az a baj hogy 1 ember megszerezhet egyszerre 10 kulcsot és így a többinek nincs esélye rá.
Még tegnap délután/este valamikor.

Én egy órával ezelõtt még nem kaptam cd kulcsot :S
Serpa
Most regisztráltál és kaptál is?
Mert akkor én is megprobálom.

Köszönöm,még sikerült szereznem.

sajnos már nem osztanak de azért köszi
antgecc
Nézd meg curse.com -on osztanak-e még. Regisztráció kell hozzá.

Sziasztok valaki tudna még lõni egy béta key-t estleg ha van fölösbe? megköszönném. Szép napot!
antgecc
Nálam akkor szaggat, de mint az állat, mikor a meccs utáni statisztikát mutatja. Holott semmiféle grafikai csoda nem villan. Érdekes. Reportolnám is, ha tudnám hova kell 😊 Ami ismét csak tetszik, az a meccs utáni statisztikai lap, az összes füllel. Hála égnek sikerült átvenniük az sc2-bõl. Jó plusz volna még ide, ha innen egybõl meg is lehetne tekinteni az ellenfél profilját.

antgecc
Nekem nem. De tény, hogy nem olyan sima, mint egyébként.

Jah, én is azt vettem észre, hogy nagyon erõs lett. Durván suppressál is és még a jármûveknek is rendesen odatesz.

Nálatok is szaggat mint az állat scrollozáskor?

Amúgy a mortar egységeket vissza kell venni, nagyon durván dominálják a térképet, és túl korán hozhatók.

antgecc
Nah, standard orosz ai is megfingatva. Nekem tetszik ez. Nagyon jó újításnak tartom pl azt, hogy a sniper a nyílt mezõn nem tud camou-zni. Fedezékbe kell vonulnia hozzá.

Na én is legyõztem az easy gépet, de tényleg mintha valamivel agresszívabb lenne. Bár betudható annak, hogy most ismerkedem az felülettel, olvasgattam is közbe, volt is halmozásom rendesen. Na majd holnap jöhet a normál aztán meg ember. 😊

DarkSector
Milyen configon akad ha szabad kérdezni?
mert nekem régi gépem van és fullhd maxon csorog szépen a játék, még nagyobb összetûzésekben is.

antgecc
Nekem is feltûn, hogy legalacsonyabb graf beállításokkal is, akad nálam a játék, ráadásul AI ellen. A minimum garfika bõven jó lett volna, ha olyan, mint a Coh1.

Egyébként nekem tetszik. Sztem jó lesz ez.

DarkSector
Kihagytam hogy eddig a játék ugye nekem azért tetszett, mert "valósághoz közeli" próbált lenni, amennyire lehet visszaadni a háborús dolgokat.
Most meg lassan minden cucc egy perk lesz, azt öljé 500 katonát hogy a tankgyárba aktiváld azokat a cuccokat amikbõl nem xyz-t tudsz csinálni hanem zyx-et.

DarkSector
Rendben de ott van a sok légibizbaz támogatás meg bombázás, de egy tank aktiválása hát érdekes mindenesetre.

Remélem nem, mert marhára illúzióromboló.

Darksector:
Oké, akkor másképp fogalmazok. Lehet hogy néz ki olyan jól, mint a COH1, csak éppen ugyanazon a gépen sokkal sokkal kissebb grafikai beállításokkal megy, indokolatlanul. De ezt a béta számlájára írom, majd meglátjuk.

Azért mert ez elsõsorban mutli játék. Olyan mint a W40k dow, csak II. VH-s környezetbe ültették. Arról szól az egész, hogy ki, hogyan taktikázik, mozgatja az egységeit és milyen képességeket használ fel, hogy a játszmát megnyerje.
Nem a 100% realitás itt a lényeg. A tükör meccs is azt bizonyítja még jobban elmozdultak a multi irányába (német harcol német ellen). Bár nem biztos, hogy tükör lesz rankedbe.

DarkSector
Meg tudod mit nem értek, hogy minek ahoz perk hogy egy tankgyárban tudjak egy tankot csinálni?
Illuzióromboló.

DarkSector
"Annihilate játékmód"
thx megvan közbe.

De annyi hogy nem megy idõre.

Elájulni nem kell, szerintem nem csúnyább az elsõtõl, persze szebbnek sem mondanám.
De nekem a látvány jó. Azzan nincs bajom.

Egyébként visszatérve a korábbiakra, van már benne most is Annihilate játékmód, csak elkerülte a figyelmed. A pálya, ellenségek beállításnál lehet megadni a játékmódot az options alatt.

Megnéztem én is egyébként, nagyon nem voltam elájulva tõle. Nyilván még csak béta, de momentán a COH1 minden szempontból laposra veri. Az a vicc, hogy még grafikában is, simán.

DarkSector
Én feladom, tökmindegy milyen beállításokkal, milyen taktikával megyek egyszerûen nem tudok többet kihozni mint az ellenfél.
Majd megnézem a single-t, ha nem akkor hagyom a rákba.
Vagy játszogatok az elsõ részével.

Az is érdekes hogy én bármivel megyek bármi ellen, de ez igaz a tankokra is, ha ismerõsõkkel játszom, lõhetem bármilyen szögbõl nem tudom levenni az életét, alig meg le egy hajszálni, engem meg simán lángszóróval is sebeznek.

antgecc
Orosz healre rájöttem közben. Viszont érdekesnek találom, hogy pl orosz mortar team 6 fõs. Kilõnek 3-mat, ugyan úgy lõnek tovább. Nem láttam értelmét reinforceolni.

antgecc
És oroszoknál?

DarkSector
Érdekes. Én is.

antgecc
Tök ugyan azt.

V43 1105
Bunker -> medic station fejlesztés

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DarkSector
grat, akkor nem tudom mit csináltál, de nem azt amit az elsõ részben.

antgecc
Vki elárulná, hogy hogyan tudom az elvesztett életerejüket pótolni az egységeknek (nem a reinforcera gondolok)?

antgecc
Na, kedves DarSector, most kaptam Fazernek köszönhetõen egy kulcsot, elsõ játékomban elvertem az easy ai-t, de minden erõlködés nélkül. Nem a játékkal van gond <#papakacsint>

Hát, majd kiderül milyen lesz. Neked köszönhetõen mindjárt közelebbrõl is látom majd. 😊

Igen az elsõ részben jól ki volt találva, hogy a németek a védõk, olcsóbb egységek (fenntartási költség) erõsebb bunker, és vásárolhatnak vetet. Tehát német oldal, idõt nyer, aranyat nyer, védekezni. Amcsik meg a támadók, nekik vadászni kellett.

Mondjuk itt a németek a támadók, tehát lehetnek XP vadászok, csak azért legyen különbség és ne hasonlítsanak annyira az oroszokra.

Egyébként a COH1 még mikor kijön patchek nélkül...hát nem is ugyan az a játék van most felpatchelve...annyira más a balance, az eszközök, gyártás, költségek, foglalás idõ stb.

V43 1105
Igen, sõt sajnos mind a két oldal ilyen .. <#pardon1>