1619
Company of Heroes 2
-
Gascan #539 meghosszabitottak a betat? - tegnap toroltem le :) -
#538 Kaptunk megint 4 napot, meg 1 single küldit ami szerintem nem hozza az első rész szintjét...
Közepes nehézségen kemény 12 perc volt megcsinálni. És amin a legjobban forgattam a szemem az az hogy a végén elkezdett akadni a játék... pedig multiban sokkal nagyobb csaták közben se akadt meg eddig... -
McKalton #537 kb. 18-19 óra körül -
#536 ma -
antiqueA #535 Mikor is zár az open béta? -
Gascan #534 van benne valami.. tetszik hogy a starcraftbol meritettek es kiirjak a jatek utani statisztikakat, grafikonokat
a nyugatiaknak nem tudom mennyire fog fekudi, hogy nincs olyan nemzet a jatekban amivel ok tudnak azonosulni -
Fifo #533 És még maga a VP is egy szektor.
Nincs jelentősége kiírni a pontok értékét, mert minden pont növel mindent, és külön le lehet OP-olni, ha kell valami többlet, de számolgatni, meg egy "nagy benzin" felé beállni már nem kell, mindenhol van benzin és muni, sokkal jobb ez így. Attól még elvehetik, akkor kevesebb folyik be, de nem egy-egy pontért megy a küzdelem- a VP-n kívűl. -
antiqueA #532 Az alap sectorokból is jön fuel és muni is. Amit pedig fuel és muni ikonnal jelölnek, azokból több jön. Hogy mennyivel, azt nem tudom. -
Gascan #531 nem lenne rossz ha oda irnak hogy melyik pont mennyit er.. mint az elsoben -
twinr #530 Üdv!
Van még valaki rajtam kívül akinek nem indul el a játék, hanem please wait-el kiakad? Esetleg a forumon javasolt registry törlést kipróbálta valaki? -
Fifo #529 Nem ugyanannyit. Minden sima ponttól is növekszik a bevétel, a jelöltektől az adott fajta. De ugyanúgy össze kell kötni, mint az elsőben. Könnyen tesztelheted: foglalj el egy sima pontot és nézd a számlálód, utána csak benzint, vagy munit. -
Gascan #528 minden fuel & ammo pont ugyan annyit er? ... mar nincsenek hozzarendelt ertekek a pontokhoz -
antiqueA #527 Ez a replay system még mindig egy nagy rakás trágya. -
Fifo #526 Ostheer körök -
Fifo #525 Mit tehetnék, a másik nagy kedvenc. -
#524 Csak nem wotozol? :D
-
Fifo #523 Ezt nem lövi ki 2 ZiS...Ez az E100, olyan mint a Maus. Azzal jobban képben vannak az emberek. -
#522 Az orosznak azért meghagyták az is-t... egyre jobban elmegy a kedvem ettől a résztél a német oldal elég rendesen le van butítva én meg orosszal nem fogok orosz ellen játszani sőt orosszal egyébként se akarok :D -
#521 fú, ebből látszik, hogy régen volt már a closed beta...
tény, hogy mindenki ész nélkül hívta be a tigriseket, de azért kár -
#520 Mozgó bunker az talán erős, két ZiS3 ellen simán veszít, rosszabb esetben még mielőtt egyet kilőhetne. -
Fifo #519 A játékban nincs már Tigris, helyette Jaeger Armor doktrinából Elephant Tank Destroyer van, az egy állat nagy mozgó bunker kályhacsővel az elején...
A doktrinákhoz nem kell többé épület, off map jönnek, az általad kattintott helyre. -
#518 És valami level szintet el kell érni? (LvL 10 vagy valami) -
#517 a legutolsó, úgy emlékszem -
#516 És melyik épület? a nehéz páncélos vagy az egyel előtti? vagy van egy külön másik erre? -
#515 meg kell építeni az épületet is hozzá. -
#514 Tigris tankot hogyan tudom megszerezni? mert ilyen upgrade biz-bazt kapok de behívni, építeni nem tudok...most játszok az openbeta-ban (steam, még 10 nap)..előre is köszi! -
Gascan #513 nem nagyon tudom hova rakni egyenlore ... amit eddig lattam nem fogott meg, azert meg adok neki eselyt -
HyperMonkey #512 Na kipróbáltam a bétát. Graf gyenge, animációk szaggatottak, hangulat nem rossz.
Számomra felejtős. -
Fifo #511 Bocsi. 60 napon belüli vétel esetén nem tűnnek el az addig elért rangok és bulletinek. De a játék 12 nap múlva már nem lesz játszható. -
Fifo #510 A Stress Test már nem indul el többé. Csak a CoH2 fog működni, ha lejár a számláló, 60 nap múlva az se játszható, ha nem veszed meg.
-
Gascan #509 en most szedem a beta nelkulit :) -
#508 Company of Heroes 2 Beta Stress Test és Company of Heroes 2 12 nap múlva kimúló (vélhetően nyílt béta) változat között van átjárhatóság?
Nem szedek le 11GB fölösleget, ha nem muszáj. -
TomDantes #507 Ja semmi, rájöttem...steam.... -
TomDantes #506 Elméletileg Open Beta fázis van...de....de nem igazán mégse. A honlapjuk se jön be, 10 percet kell várni mire nagy nehezen betölt, és...oké minden hová regisztráltam, aktiváltam, de letöltés azt meg honnan? Vagy még sincs open beta? Nem igazán értem. -
Fifo #505 Server Test -
Fifo #504 Fórum főoldal és ott bal oldalt fenn a profilodnál. -
Wykos #503 Üdv! A privát üzeneteket hol lehet megnézni? Szükségem lenne infóra egy régebbi priviből és nemtudom, hogy hol találom meg azokat. Valaki tud segíteni? Köszi -
Fifo #502 Reméljük nem pontosan ugyanezzel. Én töröltem. -
bgabor #501 Akkor most törölhetjük a steames kliensprogramot, vagy ugyanezzel fogunk open betan játszani? -
#500 valamikor gold és megjelenés közötti időszakban, június eleje körül