Company of Heroes 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
Sheltem
Senkinek nem maradt egy feles béta kulcsa?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

DarkSector
Legújabb beta driver vagy a hivatalos?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HD5750-em van, legújabb driverrel és borzalmas. Egyik gondom az akadás, fõleg online meccseknél, a másik pedig, mint említettem, az élettelen, komor látványvilág.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

DarkSector
Neem az auto az asszem medium, de felkúrtam mindent és megy. 😄
Nem emlékszem hogy megreccent volna.

ha viszont megyek multiba csak 1 baj van egyfolytába beugrál egy ablak, hogy xyz lagg...és kick vagy nem kick
KIBASZOTT idegesítõ, mert van hogy 1 mecs alatt végig beugrál.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nekem GTX460-nal is minimum/low-t ajánl és ott nincs lag, vigye az ördög.
DarkSector
Ja bocs régi karikkal oks, mert annak a támogatása asszem tavaly óta szûnt meg, de 5xxx-6xxx-7xxx, bocs most pontosítk inkább, mert 3-4xxx karikhoz már hivatalosan nem tartozik support.
Legalábbis ezt olvastam.

Serpa
Nekem 4850 van.
Médium/high beállítás, AA/vsync off, 1080p, pálya forgatásnál akad.

DarkSector
ja értelek

---- ha nem nagy off itt hány amd-s tulaj van köztünk, és azok közt mennyinek szar a játék?

Serpa
Persze azok is lehetnek.
Nehéz megállapítani, csak annyi írnak hogy milyen a gép speckója, néhány mondat hogy mi történik vagy nem történik és mikor, beállításokkal sakkoznak ...
De nem felejtik el megemlíteni, hogy ez csak egy béta még és nem síránkoznak.

Probálnak segíteni a feedbackben.

Viszont nem ez lenne az elsõ játék ahol az ATI hátrányban van a Geforceal szemben.

Na de nem akarok többet offolni.

DarkSector
Ja vágom hogy gondoltad, de lehet user hiba nem?
Sok user vagy gép vagy szoftverek lehetnek a probléma forrásai .....

Serpa
Igen, fõleg a régieknél.
De én sem azt mondom, hogy nem megy a fórumozoknak, csak nagyon lassú és crashel nekik még alacsony felbontáson is.

DarkSector
Ez szóbeszéd, vagy régi vga-knál gondolom, nekem kicsi karim van mégis megy.

Serpa
Fórumot olvasva az ATI tulajoknak vannak teljesítménybeli problémái.
Olyan tanácsot is olvastam, hogy érdemes 10.10 downgradelni.

DarkSector
Lõhöt hogy így van, nekem ahoz elég bõven hogy eljátszak/elszórakozzak vele, és azt nem mondhatom hogy irritáló vagy borzalmas, semmi extra, gondolom a környezeti viszonyok miatt elsõsorban, illetve hogy ugyanezt bírja a gép 4v4-be is.

antgecc
Nemtudom... nekem ez a grafika borzalmasnak tûnik. Esküszöm az elsõ rész szebb. Olyan fakók itt a színek és olyan élettelen minden.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Serpa
Segafórumon.

Amúgy akinek ATI-ja van és régi a drivere, érdemes utóbbit újabbra cserélni.
Devek szerint dobhat a teljesítményen.

Serpa
Töltött egy 40megás patchet, hol lehet megnézni mi van benne?

Replay dolgot délután, otthonról megnézem majd neked. Még nem néztem, hogyan is mûködik, replayt sem néztem még vissza. Annyi biztos, hogy csakúgy, mint az elsõ rész esetében, az utolsó játszott meccset autómatikusan menti.

Remélem starcraftosodott a replay rendszer, bár nem látok rá sok esélyt 😞

Bindelési lehetõség, pukkadjanak meg, nincs. Viszont jóval barátibb lett a kiosztás. Pl pioneers P-rõl átkerült E-re. Hasonlóképpen sok más ability és egység elérhetõ helyre került, bár akad kivétel, pl a tolatás, ami U. Nem is értem hogy gondolták 😊

100-as pop-al még egy meccs alatt sem volt problémám. Aki folyamatosan akciózik, annak nem is lesz nagyobbra szüksége soha. Az elsõ részben is nagyon ritkán fordult elõ, hogy sectorok hiányában kiakadt pl 90-en.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Sheltem
Azon cserencsésekhez lenne 1-2 kérdésem akik bétáznak már:

- Replay van? Tehát fel lehet venni a játékokat és utána késõbb visszajátszani?
- Visszajátszásnál -akár az elsõ részben- bárki szemszögébõl lehet nézni?
- A hotbarnál(jobb alsó sarok) lévõ parancsok hotkeyeit át lehet állítani?

Elõre is köszi.
Furcsállom a 100as populáció limitet amúgy. 1. részben 150(vagy 200?) volt a limit, vagy itt egy tank nem 4 limitet "fogyaszt" ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nem szoktam kunyerálni de ennél a játéknál kivételt teszek.

Nem küldene valaki nekem egy bétakulcsot? Elõre is köszönöm szépen

Küldtem privátot.

V43 1105
Az itt jelenlévõk közül akiknek küldtem béta Coh2 kulcsot valaki nem tudna kisegíteni 1$-os vásárlással? Az én kártyám a rendszer nem fogadja el .. <#gonosz3>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ok felvettelek friendsbe az én nevem steamen vengeance_hun

V43 1105
Nincs mit, steamet dobhatsz <#whatever>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Én benne lennék! Steam: BOHUS_HUN
Bár nem tudom mikor leszek elérhetõ, de sztem holnap már igen. 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz

ha lenne 1-2 ember nyomhatnánk egy annihilate játékmódot többen.
steamen felvehetnénk egymást friendsbe este meg már mehetne is a game

Köszönöm a CD kulcsot Mr. Fazer úrnak!Remélem összefutunk a Keleti fronton valahol és megmérkõzünk 😊 Még egyszer köszi!
antgecc
McKalton: köszi

Arra rájött már valaki, hogy az orosz sniperék miért vannak ketten? Csak azért, hogy ha kilövöm a lövészt, akkor amolyan Zajcevesen átvegye a fegyót a társa? Mert ez így elég nagy elõnynek tûnik.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ha elindítod game, a fõoldalon olvasd el a hírt abban benne a kód.

Amikor tanultam a CoH1 alapjait, elõször végigcsináltam a Tutorialt, aztán pedig kampány és skirmish meccseket játszottam, és aktívan használtam a "Pause" gombot 😄. Így mielõtt bármit cselekedtem volna, leállítottam a játékot, és mindig elolvastam, hogy amire rányomok, az mire jó, mennyi nyersanyagba kerül. Így meg lehet ismerkedni a lehetõségekkel az AI elleni "éles" helyzetben is.
Nekem még nincs béta kulcsom, ezért nem tudom, hogy ezekre itt van-e lehetõség, illetve hallottam, hogy Tutorial van. Ha megállítani is lehet a játékot, akkor DarkSector kolléga, ezzel próbálkozz elõbb szerintem.
antgecc
Segának a fórumán akarnék belépni a coh2beta topicjába, de egy kódot kér. Honnan szerezzek ehhez kódot?

antgecc
Minden játék bétájával az a helyzet, hogy az abban elért dolgok, mindig resetelõdnek. De így van ez rendjén. Te most egy beta tester vagy, az a dolgod, hogy segítsd a fejlesztõket a játék tökéletesítésében, nem pedig az, hogy jókat játsszál és xp-zzél 😊

srácok,

mik a tapsztalatok más játékokban azzal kapcsolatban hogy itt a coh2 betaban elért szinteket vajon megtarthatom majd a hivatalos megjelenés után vagy mindenki kap egy account stat resetet és kezdhetjük elõröl a szintezést?
Így level 15 árnyékában már elég sok játékidõm van benne és egyre több xp kell a szintekhez vajon a 40-s szint hány százezer xp lesz?

V43 1105
<#hehe>

antgecc
Durca jószág ez az elephant, kár hogy még a vízen se tud átmenni a böszme testével😊

DarkSector
Ha valaki tudna kulcsot, kérem jelezze van egy sg-s ismerõs aki szeretne csatlakozni. THX.

Serpa
Na csak sikerült szereznem (steam trade) egy kulcsot, jövõ héten ki is probálom a játékot.

Helló ha valakinek van fölösleges béta kulcsa szívesen elfogadnék egyet.
DarkSector
Dejó, most felvettem és sikerült lenyomni. 😊

Fasza.
Most azt csináltam hogy nem védtem semilyen pontot, csak a bunker-t, és néha elmentem pio-val 1-2 pontot elfoglalni, így is azért szoros volt.
Mert nem tudtam mibõl egységet toborozni hiába foglaltam el mindent szinte, arra vártam hogy meglegyen a legelsõ Tiger.
Na azzal már valóban lezúzható csak odáig el kell jutni.

A végére azért lassú de élvezetes halál várt a köcsögre.
Mondjuk ezzel el lehetne jobban szórakozni csak a 100-as populáció nekem jobb lenne ha mondjuk 500 lenne vagy több. 😊

antgecc
Vedd már fel légy szíves, mert már nagyon érdekel mit-hogy-hol rontasz el ennyire!

antgecc
Levettem 720p-re és még így is borzalmasan akad. Idegesítõ nagyon.

DarkSector
Ez sem jött össze. 😄
Egyszerûen 1 fél perc nyugtom nincs. 😄

Pedig abban a sorrendben csináltam amit írtál, de nem megy, a gránátosoknak meg az a baja hogy ammo kell nekik, vagyis visszavet a fejlesztésben.
Az a baj hogy nehéz így elmagyaráznom, lehet csinálok vidit róla.

DarkSector
Lehet lassu vagyok nemtudom, pedig próbálok sietni.
Megpróbálom ezt, most már visszaváltottam a legkisebb térképre hátha az a baj, de a CPU nyilegyenesen nekem jön és be a bázisra és tehetetle vagyok, vicces szerintem hogy az én 5 mortar-om mikor volt LOFASZT nem lõtt ki, de szó szerint a gé 1 mortar-al el tud intézni.

Ez nem igaz. Én nem játszok ai ellen. Csak amikor ismerkedtem az egységekkel. Marha lassú lehetsz, vagy nem tudom mit csinálsz, de sima úgy az ai. Megmondom németekkel mit csinálj! Én ezzel a taktikával zsinórban nyerem a meccseimet lv17-esek ellen. 3 pio, kezdés, 2-vel azonnal mész sorba foglalni két irányba, a taktikai és ammo, fuel pontok a lényegesek, a vp ráér késõbb. 3. pio építi az elsõ épületet, t1-et. Onnan mg, amit folyton mozgatva használsz, le tudod zárni az utat. Nem lerakni egy pontra és ott felejteni percekig. Utána t1-bõl grenadier harcolni. Venni pio-ra flametowert. Techelni t2-re. Gyors sc, azt fejleszteni 70 ammoért. t2-bõl PG-k. Nagyon jók, gránátjuk is erõs. Igaz kcisit drágák, de azért van a retreat, hogy ne veszíts telejes osztagot. Elég könnyen dominálni lehet így. Folyamatosan foglalni kell. Majd techelni t4-re. Onnan olyan tank, amit jónak látsz. Ha olyan doktrínát választasz, akkor érdemes tigert hozni, mert szinte elpusztítatlan és minden ellen jó.
DarkSector
Most csináltam védelmet erre jött 2-3 tankkal a cpu és legyalult mindent.
Game Over.

DarkSector
Ja ja értem én, de akkor lehet nekem ilyen szar hogy nincsen nyersanyag ilyenekere, egyszerûen nem jön össze ennyi cucc (nyersanyag).
Hihetetlen, olyan érzésem mintha 2 külön játékot játszanánk, nekem valahogy hihetetlen hogy lehet ezeket visszafogni.

Nem kell sok egység az elején.
Arra figyelj oda,hogy jól pozicionáld azt a kevés egységedet tereptárgyak mögé vagy épületekbe.

DarkSector
Egyszerûen nincsen köszönõviszonyban sem, hiszen tudom mennyi nyersanyag kell elsõ mortar elkészítéséhez, ha nekem nincs annyim és tegyükfel egyforma nyersanyag áll rendelkezésünkre, a gép se csinálhatna elõbb tekintve azt hogy mellette küld ezernyi kisebb rifle-t.

Atngecc nagyon jól leírta,hogy hogy is kell.
Szerintem az egyik legfontosabb az utánpótlás után,amit folyamatosan gyártani kell az,hogy ha elfoglaltál egy sectort akkor azt biztosítsd, lehetõleg többféle egységgel pl mortar+heavy mashine gun és mondjuk engineer, stb stb...

Más:Van még egy béta kulcsom.Akinek kell, privát és küldöm.