1619
Company of Heroes 2

• antiqueA
    Na meg azt is nagy előnynek tartom a németeknél, hogy az ő MG teamjük, nagyjából 130 fokos szögben tüzel, míg az orosz kb 45 fokosban. :S
  • antiqueA
    Nekem most nagyjából okénak tűnik. Német talán kicsit jobb lett. Bunkerezés eléggé jó dolog, hiányolom az oroszoktól. Német tankok még mindig használhatóbbak, szerintem. Panzerfaust is messzebbre megy, mint az at gránát az oroszoknál. De kifejezetten op-nak nem mondanám.
  • Muki100
    Sokáig a német tankokat szidták, de szerintem sikerült odáig "egyensúlyozni" hogy egy-két szovjet egység nevetségesen erős lett. Csapatban inkább a németek tűnnek jobbnak még mindig nekem, 1v1-ben meg erősen map függő nekem.
  • Hector Troy
    Aki bétával nyomul attól kérdem, h jelenleg melyik az OP frakció? Vagy egyáltalán van ilyen? pl. Coh1 brit
  • Hector Troy
    Rakjál még fel playback-et Fifus! Te legalább a többiekkel ellentétben:
    1) Nem rángatod a kamerát össze-vissza
    2) Jók a kommentjeid, magyarul beszélsz :)

Ha lehet 2v2-őt, én abban fogok nyomulni, mint az 1-ben.

• antiqueA
    Csak ki kéne böngészned az oldalon
  • Gascan #573
    en is ugy latom hogy fejlodik.. eddig nekem is tetszik, bar nem bannam ha a map load timeok jobbak lennenek

amugy fizetni hogy kell, paypallal lehet?
  • antiqueA
    Nekem egyre jobban tetszik. Látszik, hogy fejlődik a játék, úgyhogy bízhatunk abban, hogy ki fogja ez forrni magát. Lehet egyeseknek jobban megéri később megvenni, de én bevállalom :)
  • V43 1105
    Humblebundle keretében majd megvesszük
  • Hecker007
    Általában az oroszoktól, ukránoktól, ahol olcsóbbak a játékok mint nálunk. Mondjuk ez a játék még 9k-t se ér ebben az állapotban :( én várok egy DLC-t vagy valamit aztán meglátjuk addigra mit kalapálnak rajta.
  • V43 1105
    Számla része nem tudom, hogy működik. Viszont a tag megbízható, én is és haverok is többször vásároltunk tőle kulcsokat különböző játékokhoz, soha semmilyen gond nem volt, korrektül zajlott minden.
  • Gascan #568
    legalis uzlet ez.. szamlat is kapok rola?
  • V43 1105
    Én 7.990-ért tudok CoH2 keyt, STEAM-es.
  • antiqueA
    Nem tudom, de nekem teljesen mindegy.
  • Gascan #565
    az is erdekel hogy szerzi be a kodokat olcsobban :)
  • antiqueA
    Mi az h előrendelői ajándék: theatre of war? Úgy tudtam azt mindneki megkapja...
  • Fifo
    Nem úgy fut, ahogy az első, illetve kéne a videók mentéséhez, meg ez most több generációs ugrás lesz jó pár évre.
  • TBTPumpa
    Itt 8890 Ft a játék előrendelői DLC-kel együtt!
  • antiqueA
    Többször vettem már a sráctól. Megbízható.
  • Gascan #560
    amugy engem mindig is erdekelt hogy az ilyen emberkek hogy szereznek cd kulcsot :)
  • Gascan #559
    steam kod 8.5ert jol hangzik... ez megbizhato?
  • Hector Troy
    Csak a coh2 miatt cserélsz konfigot Fifus?
  • antiqueA
    Úgy hiszem livekodok.hu
    8500, nekem elég a cdkulcs
  • Fifo
    Amin most megy: P5Q Deluxe + E8400 + 4GB DDR2 + GTX460

Ami folyamatban: H77 Pro4/MVP + i5 3470 + 8 GB DDR3 + GTX660 és ezektől sokkal gyorsabb videókódolást és floating CoH2-t várok.

De ez mond kutya lenne, ha nem lenne 64 bites W8 egy SSD-n. Az már a mostanin is nagyon sokat segít.
  • Hector Troy
    Sajnos nincs alkalmam betat játszani, ezért a vidiket nézegettem amit feltöltöttél Fifus. Elég jók!
    Megkérdezhetem hogy milyen (pc) konfigod van? proci, videokártya, memória, stb.
    Köszi!
  • Fifo
    Részemről CDGalaxis: kéne a póló.
  • Gascan #553
    ezt koszi.. amugy te honnan veszed/vetted meg?
  • antiqueA
    Most figyeltem meg, hogy ha rákattintasz egy sectorra, akkor a leírásában (a hud közepén lent) írja, hogy miből mennyi pluszt ad.
  • robotnyk
  • Fifo
    Páncéltörő mesterlövész
  • Fifo
    SSD + 64 bit nem rossz pedig.

Ez ugyan áprilisi, de kb most is helytáll. Az új Essence Engine ilyen.
  • Hecker007
    ssd-vel is sokáig tölt viszonylag, pedig a grafika, meg a map mérete se indokolja ezt
  • Fifo
    Mindenkinek javasolhatom akciós SSD beszerzését.
  • Muki100
    A játék játszható, leszámítva hogy mostanában kb. 600-as pinget érzékelek néhány meccsen, de a töltési idők mindig is brutálisak voltak, és ez egyedül a CoH 2-nél van így.
  • antiqueA
    Kaptunk új, játszható multiplayer mapokat :)
  • Gascan #544
    megmertem... 1 perc 2mp alatt valik jatszhatova, ennyi a betoltes..
  • Gascan #543
    neked is lassan tolti be?
  • Muki100
    2 hónapja ugyanígy volt, nem hittem volna hogy release előtt 2 nappal is ugyanígy lesz.
  • Gascan #541
    nekem amugy baromi lassan tolti be a palyakat, 2 perc siman van... es miutan kiirja hogy kesz nyomj meg egy gombot.. meg az utan is kb 1 perc, meg eleg docogosen indul

nem tudom hogy mennyivel lesz jobb a vegleges jatek... teljesitmeny tekinteteben mar ilyen fazisban betaban is hasonlot varnak
  • Hecker007
    jaja most azt írja a steam hogy még 4 nap van hátra, aztán ki tudja lehet megint hosszabbítanak rajta valamennyit :D