1619
Company of Heroes 2
![](\"http://downloads83.uw.hu/banners/images/banners/coh2_powa.jpg\")
-
Elvileg jönnek a pathing javítások, optimalizálás, meg az első komolyabb balance patch az open bétában. Valaki nem tud dátumot? -
Most akkor mivan? -
McKalton #497 beta javítva!! -
McKalton #496 vége a closed bate-nak. :( leálltak a szerverek -
Since #495 A lemezek gyártyása mellett meg kellene hosszabítani a bétát ugyanis fórumot ovlasva vannak komoly problémák. Ha valaki lemezen veszi meg a játékot úgyis patchelni fog a kliens úgyhogy szerintem nem függ össze a két dolog. -
lassan le kell zárni a beta patchelést, mert le is kéne gyártani a lemezeket megjelenés előtt. -
Since #493 Érdekes... -
lesz még open beta megjelenés előtt. -
antiqueA #491 Elég rossz ötlet. Rengeteg dolgon kéne még javítaniuk, amihez kéne a béta teszt. -
McKalton #490 twitteren most olvastam április 30-án leállnak a beta szerverek és vége a closed betanak. -
antiqueA #489 Már nyitottam erről egy topicot a beta forumon, elég gyorsan zárásra került, úgyhogy nem reménykedem. A replay rendszer egy nagy nulla. -
SC2-re visszatérve, a replay nézés is elég minimalista egyelőre ebben a játékban a starcrafthoz képest. Nekik is könnyebb lenne ha tudnának grafikonokat meg statokat nézni játék közben ezért remélem még a bétában hozzáadják. -
antiqueA #487 Ouh... köszi! Elsiklottam felette.... -
Nem nehéz megtalálni.
Forum -> Games -> Company of Heroes 2 Beta -> Balance Feedback -> Changelist -
antiqueA #485 Az csak a fórumra mutat. De azon belül nincs semmi féle patch notes topic.
Gagyi az egész. Egy Sc2 esetében már patchelésnél meg lehet nézni minden újítást a patcheren keresztül. -
Amikor belépsz a játékba, a főmenüben találsz egy linket és egy jelszót. -
Gascan #483 sok valtozast nem hoztak :) ... szoval veluk nem szamoltam :) -
antiqueA #482 Azt hol lehet megnézni, hogy pontosan mi volt benne? -
Balance patch is volt benne. -
arra. miért, azok nem számítanak? -
Gascan #479 a 2 40 megasra gondolsz? -
2 update is volt az elmúlt egy hétben. -
hapi #477 ebből is látszik hogy gáz lesz... -
Gascan #476 amugy a betat nem kene egy picit gyakrabban updatelniuk? 2 hete egy update sem volt.. -
A baj inkább az szerintem, hogy itt mindenki valami csodát várt, valami igazán ütőset. Pl Dawn of War II az első után igazi változás volt, igaz megosztotta az új játékmenet(főleg single-ben az RTS->RTT-RPG keverék váltással) a közönséget, de tagadhatatlanul előre léptek production qualityban egy kilómétert, a single még a gyengébb Retribution-ben is hozta egy interaktív W40K film színvonalát.
Egy multi bétából persze nem lehet messzemenően következtetni, de amit én látok az az, hogy a CoH2 nem _lényegesen_ jobb mint az előd, és egy Blitzkrieg, vagy egy Eastern Front CoH mod után bemutatnák nekem a CoH2-t más névre maszkírozva, simán azt mondanám hogy ez egy újabb ilyen-olyan CoH mod. -
Fifo #474 Ej istenem, jól van. Majd szólunk, ha jöhettek... -
hapi #473 Én sem tudok jót mondani a játékról, pedig nagyon akartam szeretni, de már vagy 5 napja nem is játszottam egyáltalán nem húz vissza, azóta inkább újra elővettem az 1-est. :( -
Jártam én is azon a bizonyos hivatalos béta fórumon és ott csak csupa negatív kritika van. Ez az egész egy "megvettük a thq-tól a dolgokat elkéne valahogy adni" dolognak tűnik, csak nem hiszem hogy fog sikerülni. -
meg aztán egy multiplayert nehéz is tökéletesre balanceolni, mert ha X dolgot nerfelik, akkor a játékosok rájönnek, hogy Y is használható úgy, hogy nehéz legyen küzdeni ellene. ráadásul mindezt úgy csinálni, hogy 1v1-ben és 4v4-ben is jó legyen mindenkinek, az meg szinte lehetetlen -
Igen erre való a beta, remélem felhasználják a visszajelzéseket és a végsö változat közel tökéletes lesz.
Egyébbként aki még emlékszik az első rész sem volt tökéletes a patchek tették azzá. -
vannak problémái a játéknak, aki ezek miatt panaszkodik, azt teljesen megértem. lag bizony van, UI nem tökéletes, útkeresés sem javult sokat.
a következő miatti _sírást_ nem tudom komolyan venni: balance. a beta első hetében vagyunk. jelenteni lehet és kell, ha valamit úgy érez az ember, hogy elviselhetetlenül imba, és nem csak azért imba, mert nem jött rá arra, hogy mi a counter.
"ronda a játék" - a szépség szubjektív, de a grafika hangulata sokban hasonlít az elsőhöz, technikailag pedig fényévekkel jobb. aki ezt tagadja annak vagy a gépével, vagy az ítélőképességével van gond. a fizika sokkal jobb. a textúrák részletesebbek. a particle effektek már közepes grafikán is látványosabbak (füst, hó, tűz)
ettől függetlenül nyilván nem fog mindenkinek tetszeni a játék, ami természetes. de szerintem csak hozzá kell szokni, hogy itt-ott máshogy működik, meg kell tanulni, hogy bizonyos taktikák itt nem működnek amik az elsőben működtek és kész :> -
Gascan #468 aki ez alapjan a cikk alapjan veszi meg annak valjon egeszsegere :) -
antiqueA #467 Nem tudom, te olvasod-e a hivatalos béta fórumot, esetleg írsz-e oda, de ha nem, akkor elmondom, hogy az egész fórum a negatív kritikáktól hangos. Nagyon sok az elégedetlen játékos. Erre meg jön egy ilyen cikk, amiben minden kurva jó és kurva szép. Hiteles, nem? Alul meg egy "szaladj vásárolni" link. Rakd össze. Rád bízom. -
így van, mindenki le van fizetve, ez egy összeesküvés! -
antiqueA #465 Muszáj jókat írni, hogy az emberek vegyék-vigyék. Ott az előrendelői link alul. Gondolom született egy finom kis megegyezés. -
Hát ez érdekes, itt többnyire az ellenkezöjét olvasni. -
Bétateszt. -
antiqueA #462 Pontosítok: ez úgy van, hogy coverben nem fagynak az egységek. A roncs pedig, legyen az égő vagy sima, covert ad, tehát nem fagynak mellette az egységek. -
Már most is jók erre,égő roncsok közelében sem fagynak meg a gyalogos egységek. -
N1tro #460 Hali! Kellene egy kis segítség. Amikor elindítom a játékot nem történik semmi. A feladatkezelőben az exe fut. Próbáltam rendszergazda ként és win xp kompatibilitással is de semmi. Köszi!