1619
Company of Heroes 2
-
#299 Nem szoktam kunyerálni de ennél a játéknál kivételt teszek.
Nem küldene valaki nekem egy bétakulcsot? Előre is köszönöm szépen -
wednes #298 Küldtem privátot. -
#297 Az itt jelenlévők közül akiknek küldtem béta Coh2 kulcsot valaki nem tudna kisegíteni 1$-os vásárlással? Az én kártyám a rendszer nem fogadja el .. -
McKalton #296 ok felvettelek friendsbe az én nevem steamen vengeance_hun -
#295 Nincs mit, steamet dobhatsz -
csabi1987 #294 Én benne lennék! Steam: BOHUS_HUN
Bár nem tudom mikor leszek elérhető, de sztem holnap már igen. :) -
McKalton #293 ha lenne 1-2 ember nyomhatnánk egy annihilate játékmódot többen.
steamen felvehetnénk egymást friendsbe este meg már mehetne is a game -
Wykos #292 Köszönöm a CD kulcsot Mr. Fazer úrnak!Remélem összefutunk a Keleti fronton valahol és megmérkőzünk :) Még egyszer köszi! -
#291 McKalton: köszi
Arra rájött már valaki, hogy az orosz sniperék miért vannak ketten? Csak azért, hogy ha kilövöm a lövészt, akkor amolyan Zajcevesen átvegye a fegyót a társa? Mert ez így elég nagy előnynek tűnik. -
McKalton #290 ha elindítod game, a főoldalon olvasd el a hírt abban benne a kód. -
conshilla #289 Amikor tanultam a CoH1 alapjait, először végigcsináltam a Tutorialt, aztán pedig kampány és skirmish meccseket játszottam, és aktívan használtam a "Pause" gombot :D. Így mielőtt bármit cselekedtem volna, leállítottam a játékot, és mindig elolvastam, hogy amire rányomok, az mire jó, mennyi nyersanyagba kerül. Így meg lehet ismerkedni a lehetőségekkel az AI elleni "éles" helyzetben is.
Nekem még nincs béta kulcsom, ezért nem tudom, hogy ezekre itt van-e lehetőség, illetve hallottam, hogy Tutorial van. Ha megállítani is lehet a játékot, akkor DarkSector kolléga, ezzel próbálkozz előbb szerintem. -
#288 Segának a fórumán akarnék belépni a coh2beta topicjába, de egy kódot kér. Honnan szerezzek ehhez kódot? -
#287 Minden játék bétájával az a helyzet, hogy az abban elért dolgok, mindig resetelődnek. De így van ez rendjén. Te most egy beta tester vagy, az a dolgod, hogy segítsd a fejlesztőket a játék tökéletesítésében, nem pedig az, hogy jókat játsszál és xp-zzél :) -
McKalton #286 srácok,
mik a tapsztalatok más játékokban azzal kapcsolatban hogy itt a coh2 betaban elért szinteket vajon megtarthatom majd a hivatalos megjelenés után vagy mindenki kap egy account stat resetet és kezdhetjük előröl a szintezést?
Így level 15 árnyékában már elég sok játékidőm van benne és egyre több xp kell a szintekhez vajon a 40-s szint hány százezer xp lesz? -
#285 -
#284 Durca jószág ez az elephant, kár hogy még a vízen se tud átmenni a böszme testével:) -
#283 Ha valaki tudna kulcsot, kérem jelezze van egy sg-s ismerős aki szeretne csatlakozni. THX. -
#282 Na csak sikerült szereznem (steam trade) egy kulcsot, jövő héten ki is probálom a játékot. -
Hadi50 #281 Helló ha valakinek van fölösleges béta kulcsa szívesen elfogadnék egyet. -
#280 Dejó, most felvettem és sikerült lenyomni. :)
Fasza.
Most azt csináltam hogy nem védtem semilyen pontot, csak a bunker-t, és néha elmentem pio-val 1-2 pontot elfoglalni, így is azért szoros volt.
Mert nem tudtam miből egységet toborozni hiába foglaltam el mindent szinte, arra vártam hogy meglegyen a legelső Tiger.
Na azzal már valóban lezúzható csak odáig el kell jutni.
A végére azért lassú de élvezetes halál várt a köcsögre.
Mondjuk ezzel el lehetne jobban szórakozni csak a 100-as populáció nekem jobb lenne ha mondjuk 500 lenne vagy több. :)
-
#279 Vedd már fel légy szíves, mert már nagyon érdekel mit-hogy-hol rontasz el ennyire! -
#278 Levettem 720p-re és még így is borzalmasan akad. Idegesítő nagyon. -
#277 Ez sem jött össze. :D
Egyszerűen 1 fél perc nyugtom nincs. :D
Pedig abban a sorrendben csináltam amit írtál, de nem megy, a gránátosoknak meg az a baja hogy ammo kell nekik, vagyis visszavet a fejlesztésben.
Az a baj hogy nehéz így elmagyaráznom, lehet csinálok vidit róla. -
#276 Lehet lassu vagyok nemtudom, pedig próbálok sietni.
Megpróbálom ezt, most már visszaváltottam a legkisebb térképre hátha az a baj, de a CPU nyilegyenesen nekem jön és be a bázisra és tehetetle vagyok, vicces szerintem hogy az én 5 mortar-om mikor volt LOFASZT nem lőtt ki, de szó szerint a gé 1 mortar-al el tud intézni. -
NovaTerra #275 Ez nem igaz. Én nem játszok ai ellen. Csak amikor ismerkedtem az egységekkel. Marha lassú lehetsz, vagy nem tudom mit csinálsz, de sima úgy az ai. Megmondom németekkel mit csinálj! Én ezzel a taktikával zsinórban nyerem a meccseimet lv17-esek ellen. 3 pio, kezdés, 2-vel azonnal mész sorba foglalni két irányba, a taktikai és ammo, fuel pontok a lényegesek, a vp ráér később. 3. pio építi az első épületet, t1-et. Onnan mg, amit folyton mozgatva használsz, le tudod zárni az utat. Nem lerakni egy pontra és ott felejteni percekig. Utána t1-ből grenadier harcolni. Venni pio-ra flametowert. Techelni t2-re. Gyors sc, azt fejleszteni 70 ammoért. t2-ből PG-k. Nagyon jók, gránátjuk is erős. Igaz kcisit drágák, de azért van a retreat, hogy ne veszíts telejes osztagot. Elég könnyen dominálni lehet így. Folyamatosan foglalni kell. Majd techelni t4-re. Onnan olyan tank, amit jónak látsz. Ha olyan doktrínát választasz, akkor érdemes tigert hozni, mert szinte elpusztítatlan és minden ellen jó. -
#274 Most csináltam védelmet erre jött 2-3 tankkal a cpu és legyalult mindent.
Game Over. -
#273 Ja ja értem én, de akkor lehet nekem ilyen szar hogy nincsen nyersanyag ilyenekere, egyszerűen nem jön össze ennyi cucc (nyersanyag).
Hihetetlen, olyan érzésem mintha 2 külön játékot játszanánk, nekem valahogy hihetetlen hogy lehet ezeket visszafogni. -
Dzsabba #272 Nem kell sok egység az elején.
Arra figyelj oda,hogy jól pozicionáld azt a kevés egységedet tereptárgyak mögé vagy épületekbe. -
#271 Egyszerűen nincsen köszönőviszonyban sem, hiszen tudom mennyi nyersanyag kell első mortar elkészítéséhez, ha nekem nincs annyim és tegyükfel egyforma nyersanyag áll rendelkezésünkre, a gép se csinálhatna előbb tekintve azt hogy mellette küld ezernyi kisebb rifle-t. -
Dzsabba #270 Atngecc nagyon jól leírta,hogy hogy is kell.
Szerintem az egyik legfontosabb az utánpótlás után,amit folyamatosan gyártani kell az,hogy ha elfoglaltál egy sectort akkor azt biztosítsd, lehetőleg többféle egységgel pl mortar+heavy mashine gun és mondjuk engineer, stb stb...
Más:Van még egy béta kulcsom.Akinek kell, privát és küldöm. -
#269 Igen ez rendben van de messze vagyok ettől még, ezt szeretném magamtól csinálni de nekem az első 10perc a baj, amikor nem tudok semmit csinálni mert nincsen időm.
Most is csináltam több féle csapatot, hogy segítsék egymást, meg a lángszórós engi-ket rátettem egy kocsira hogy mobilitás legyen, de egyszerűen elmegyek a pálya feléig és már vár 50 ember, és a semmiből mortar-osok lőnek rám, az hogy pontok elfoglalásával kezdjek az halott ügy mert a gép addigra egy 2 világháborút csinál és egyszerűen esélyt nem ad, betámadja rendesen a bázisomat.
Ez az alap gondom mindig addig el sem jutok hogy legyen nyersanyag egy bunkerfejlesztésre.
és mikor becsal a gép kicsit elmegy a kedvem azért. -
#268 A lényeg, hogy mindig több sectorod legyen, mint az ellenfélnek. A sectorokból jön a manpower, munition és benzin. Ezeket folyamatosan költeni kell, az egységeket fejleszteni (munitionért vehetsz nekik erősebb fegyvereket pl). Ha ki akarnak halni az egységeid, retreat-elj (T gomb). Bázisokra érdemes medic bunkert építeni (németeknél) vagy a főépületet gyógyítóssá fejleszteni (oroszoknál). Folyamatosan foglalj-foglalj-foglalj. Legyenek támadó egységeid és támogató egységeid vegyesen. 1-1 mg-mortar egymást fedezve alap. Hozhatsz hamarabb ágyút is, biztos ami biztos, ne érjen meglepetés az első tank láttán. Lépésről lépésre haladj előre, mindig legyen egység, aki fedezi az előre nyomulást. Ha gyűlik a muníció, aknázz vadul. -
#267 Hali ha nem nagy gond, tudsz adni tippet hogy miképpen sikerült?
Mit tevékenykedtél elsősorban a gép ellen hogy sikerült leverned?
Csak mert én bármit csinálok csak úgy szarja a gép a katonáit, és nekem legutóbb egy seregem volt egy harckocsival meg minden és egy szaros mortar-ja elintézett mindenkit.
Csak ha nem gond.
Roohanjak rögtön a bázisához és ott irtsak vagy mit? -
ratgab #266 Még Béta a játék, tehát ilyenek előfordulnak. -
#265 Gameplayre abszolút pozitív (bocsi most nincs időm részletezni). Ellenben nagyon elégedetlen vagyok a teljesítménnyel. E8400 3.0ghz, 6gbram, hd5750 és számomra elviselhetetlen, ahogy akadozik. Annyira levettem a grafikát, hogy már sokkal rondább, mint a coh1, és mégis szaggat az egész. Coh1 már gyönyörűnek számít a butított graf után, mégis tök simán, szépen megy. Ezmeg... Aztán jön a hidegzuhany, játék utáni statisztika, dinamikus háttérrel (ami ki tudja miért nem kikapcsolható) és olyan borzalmasan akad, hogy hihetetlen. Igaz minimum grafikán, de 64 játékos online menetnél sem szaggat így a Battlefield 3, pedig az aztán húdeszép. -
Wykos #264 Szerintem szucsy89 egy kicsit konkrétabb véleményre számítottál nem arra, hogy kinek hogy megy a gépén az anyag. :) Ha lesz beta kulcsom írok valamit. -
Dzsabba #263 Nekem is tetszik.
Ahhoz képest,hogy valamikor régen játszottam egy párat haverommal.Most másodjára elvertem az easy ai-t.
A10-5800K 4000MHZ-en,8Gb 1866MHz Ram és néha szaggat. -
#262 Részemről jó, és a gépigénye az én konfigomra tökéletes.
E6550, HD6670, 4GB DDR2
-
#261 Srácok, így első benyomásra milyen a második rész? Érdekelne 1-2 ember véleménye, aki már játszik a bétával. -
Dzsabba #260 Nem nem, harcközben. Ha jól emlékszem 4-en vannak egy mortar csapatban és amikor visszavonulóra hívom őket,akkor az egyik megindul előre.Tolja maga előtt azt a valamit és megállíthatatlanul megy előre a frontvonal mögé és ott sem egyszerűen nyílegyesen átrohan,hanem keresztbe kasba rohangál mind addig amíg le nem lövik.