1619
Company of Heroes 2
-
antiqueA #339 Felraktam céges gépre is, megnézni, hogy wtf. Durva, hogy simábban fut, mint az otthonin, pedig itt évek óta nem volt win reinstall se, otthon pedig 2 hete.
céges: E6300 1.8ghz, hd4850, 4gbram
otthoni: E8400 3.0ghz, hd5750, 6gbram -
#338 Az egyik leggyorsabb videókártyával jól fut a játék? Nem mondod?
Az előrendelés jelenleg egy pár küldetéses mini hadjáratot, egységskineket(álcafestést, azaz egyedi textúrákat) és két-két azonnal elérhető parancsnokot(egyedi képességfa, benne pár spéci egység) tartalmaz. _Elvileg_ a parancsnokokat később mindenki kiválthatja ahogy halad a ranglétrán előre, a Theatre of War(LOL, ennyi erővel lehetett volna Sudden Strike, vagy Achtung Panzer is a neve) hadjárat viszont mindenképp fizetős DLC lesz.
Előfordulhat, hogy egyes skineket DLC-ben kell megvásárolni, viszont bizonyos, hogy lesznek simán játékkal feloldhatóak is.
Aki játszott a Dawn of War II: Retribution/W40K: Spacemarine-el annak ez nem újdonság, azoknál is volt egy valagnyi csak a kinézetet változtató fizetős DLC. -
antiqueA #337 Csak én érzem bődületesen szarnak az orosz tank elhárítást? Egyszerűen nincs semmi, ami úgy igazán szedné a tankokat, ellenben a németekkel.
A másik, nem értem miért ilyen szűk szögben tüzel az orosz HMG. Egyzerűen használhatatlan így, legalábbis a némethez képest. Cserébe legalább lőne messzebbre, vagy 2x olyan gyorsan szedje fel és tegye le. -
antiqueA #336 Na ilyen játékkal még nem találkoztam. Nova 331-es kommentjénél a pont. Nem tudom milyen játékokkal játszottál, amiben így volt, de biztos valami alsó kategóriás gagyi lehetett. -
#335 Bocs helyesbítek venni lehet, ha nem is kapsz mellé, de léteznek olyan single-multi cuccok amik csalásnak is felfoghatók.
Illetve sokszor játszol egy beta-val és a full-t már 246-os szinten indíthatod. -
NovaTerra #334 És az olyat is felejtsd el, mint tank négy helyet foglal és hasonlók!
Minden egység más. Például coh1-ből m10 hatot foglalt, P4 nyolcat, kt tizenhatot, pedig mindegyik tank.
Ja és itt van az egységeknek fenntartási költsége. Amit bár átdolgoztak, de részben megmaradt a második részre is. Tehát minél több egységed van, annál több mp-be kerül fenntartani őket, azaz kevesebbet kapsz egy perc alatt. -
NovaTerra #333 Ez nem starcraft. Első részben, ha foglaltál pontot, akkor emelkedett a limit, tehát nem fix volt.
100 meg bőven elég. Marha sokat játszottam a bétával. Már lv15 vagyok és még egyszer nem volt gond a limittel. Kizárt, hogy bárkinek gond legyen multiban. Mert kiegyenlített meccsen nem fogod elérni. Ha meg sokkal jobb vagy, mint az ellenfeled, akkor hamarabb lepörög a vp. -
NovaTerra #332 *lehet venni :) -
NovaTerra #331 Remélhetőleg kapnak majd valamilyen extra skint. Kb. ugyanaz, mint a sc2-ben az ultralisk skin. Hú, de faszán néz kis, de attól még pont ugyanaz az egység, mint a régi skines ultra.
Ezt írták is korábban, hogy skineket valószínű majdnem venni, aki akar. Ez kb. olyan, mint team fortress sapka. Semmi funkciója nincs, de veszik.
Egy rts onnantól nem rts, ha pénzért előnyt lehet venni. Kizárt, hogy ezt ne tudják Relicék. Elég régóta rts szakmában vannak.
-
antiqueA #330 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de jelenleg nekem úgy tűnik a német oldal sokkal erősebb. -
antiqueA #329 Ez egyáltalán nem igaz. Sehol se megy így. CE-sek, előrendelők, kaphatnak bonus cuccokat, de soha nem olyat, ami online előnyökkel jár. És sztem most sem lesz így. Vmi félreértés lehet. -
#328 Na harmadik nekifutásra sikerült legyaknom easyn az AI-t.
Élvezet nézni ahogy hóvihar esetében beleszaladnak az mgseim látókörébe, hehe :)
Én nem tudom, fórumon írják, hogy még easyn is sokkal fejletebb az AI, mint az első részben, ez igaz? -
#327 na ottvan. :D
de lagg nem nekem szokott lenni hanem akikkel/akik ellen játszok. :D -
#326 HD7970, 1920x1080, minden a legmagasabb beállításon, sehol semmi lagg, szaggatás .. -
#325 Np.
Ignorálni kell az előrendelőket :) -
#324 Ezért nem multizok. :D
Mindenhol ez megy. -
#323 Aha az kemény akkor, ráadásul a tied elvileg gyorsabb vga. -
#322 Coh2
Megütötte a szemem:
"További extra két multis parancsnok, melyekkel az online küzdelmeket lehet még teljesebbé tenni. Ezek közül egy a szovjet, egy a német hadsereget vezényli, utóbbi például nehéz páncélosokat és légicsapást kérhet, hogy így győzze le az ellenfelet."
Az előrendelőknek multiplayerben előnyük lesz ezekszerint? Ez elég unfair azzal aki később fogja megvenni...Mit gondoltok ?
-
antiqueA #321 Hivatalos. -
#320 Mély elnézésedet.
Régen olvastam ez a hír pontosabban leírja:
"Változik a HD Radeonok driveres támogatása
A rémhírekkel ellentétben a Radeon HD 2000, 3000 és 4000 sorozathoz még sokáig lesz driver, de a támogatás elkülönül a fő kódbázistól.
A napokban rémhírként terjedt az az információ, miszerint az AMD megszünteti a Radeon HD 2000, 3000 és 4000 sorozathoz tartozó szoftveres támogatást. A Phoronix adatai szerint augusztus után már nem lesz Catalyst meghajtó a DirectX 10-es és 10.1-es Radeonokhoz, de ez nem teljesen helytálló kijelentés. A vállalatot felkerestük a tényleges helyzettel kapcsolatban, így első kézből kaptunk információt a változásokról.
Az AMD szóvivője igazolta azt az állítást, hogy változik a HD Radeonok driveres támogatása, de a Radeon HD 2000, 3000 és 4000 sorozathoz sokáig érkeznek még meghajtóprogramok. A DirectX 11-es Radeonokhoz továbbra is havi szintű lesz a frissítés, azaz a Radeon HD 5000 szériás, vagy újabb termékek birtokosai semmi változást nem éreznek majd. A Radeon HD 2000-es, 3000-es és 4000-es termékcsalád támogatása viszont kikerül a fő kódbázisból, de készül egy úgynevezett legacy kód, ami biztosítja a további támogatást a régebbi termékekre. A havi szintű frissítés persze három hónapos ciklusra redukálódik, vagyis egy évben négy driver lesz az előbb említett DirectX 10-es és 10.1-es Radeonokhoz.
Az AMD szerint ennek a változásnak az az előnye, hogy a régi termékekre jobban tudnak figyelni, így az úgynevezett legacy kódot tartalmazó driver csak a Radeon HD 2000-es, 3000-es és 4000-es termékcsalád felmerült problémáinak javítására koncentrál. Az AMD azt is elmondta, hogy a Windows 8-hoz is lesz támogatás az előbbi szériákra, méghozzá legacy driver formájában.
A változás fő szempontja egyébként pont a Windows 8 lehetett, ugyanis az új operációs rendszer új WDDM felületet is bevezet. Utóbbi 1.2-es verziója minimum DirectX 11-es hardvert követel, vagyis a régebbi termékek csak az 1.1-es felületet támogathatják, ami természetesen korlátozott képességekkel rendelkezik. Az eltérő WDDM-ek támogatása technikailag ugyan megoldható egy meghajtóprogramon belül, de lényegesen egyszerűbb a fejlesztés és a tesztelés, ha az eltérő modellek kezelése külön driverekkel valósul meg." -
#319 Ez elég újnak nézz ki 4xxx-es szériához :) 3 hónapos
Vagy ez valami más? -
#318 Senkinek nem maradt egy feles béta kulcsa? -
#317 Legújabb beta driver vagy a hivatalos? -
antiqueA #316 HD5750-em van, legújabb driverrel és borzalmas. Egyik gondom az akadás, főleg online meccseknél, a másik pedig, mint említettem, az élettelen, komor látványvilág. -
#315 Neem az auto az asszem medium, de felkúrtam mindent és megy. :D
Nem emlékszem hogy megreccent volna.
ha viszont megyek multiba csak 1 baj van egyfolytába beugrál egy ablak, hogy xyz lagg...és kick vagy nem kick
KIBASZOTT idegesítő, mert van hogy 1 mecs alatt végig beugrál. -
Fifo #314 Nekem GTX460-nal is minimum/low-t ajánl és ott nincs lag, vigye az ördög. -
#313 Ja bocs régi karikkal oks, mert annak a támogatása asszem tavaly óta szűnt meg, de 5xxx-6xxx-7xxx, bocs most pontosítk inkább, mert 3-4xxx karikhoz már hivatalosan nem tartozik support.
Legalábbis ezt olvastam. -
#312 Nekem 4850 van.
Médium/high beállítás, AA/vsync off, 1080p, pálya forgatásnál akad. -
#311 ja értelek
---- ha nem nagy off itt hány amd-s tulaj van köztünk, és azok közt mennyinek szar a játék? -
#310 Persze azok is lehetnek.
Nehéz megállapítani, csak annyi írnak hogy milyen a gép speckója, néhány mondat hogy mi történik vagy nem történik és mikor, beállításokkal sakkoznak ...
De nem felejtik el megemlíteni, hogy ez csak egy béta még és nem síránkoznak.
Probálnak segíteni a feedbackben.
Viszont nem ez lenne az első játék ahol az ATI hátrányban van a Geforceal szemben.
Na de nem akarok többet offolni. -
#309 Ja vágom hogy gondoltad, de lehet user hiba nem?
Sok user vagy gép vagy szoftverek lehetnek a probléma forrásai ..... -
#308 Igen, főleg a régieknél.
De én sem azt mondom, hogy nem megy a fórumozoknak, csak nagyon lassú és crashel nekik még alacsony felbontáson is. -
#307 Ez szóbeszéd, vagy régi vga-knál gondolom, nekem kicsi karim van mégis megy. -
#306 Fórumot olvasva az ATI tulajoknak vannak teljesítménybeli problémái.
Olyan tanácsot is olvastam, hogy érdemes 10.10 downgradelni. -
#305 Lőhöt hogy így van, nekem ahoz elég bőven hogy eljátszak/elszórakozzak vele, és azt nem mondhatom hogy irritáló vagy borzalmas, semmi extra, gondolom a környezeti viszonyok miatt elsősorban, illetve hogy ugyanezt bírja a gép 4v4-be is. -
#304 Nemtudom... nekem ez a grafika borzalmasnak tűnik. Esküszöm az első rész szebb. Olyan fakók itt a színek és olyan élettelen minden. -
#303 Segafórumon.
Amúgy akinek ATI-ja van és régi a drivere, érdemes utóbbit újabbra cserélni.
Devek szerint dobhat a teljesítményen. -
#302 Töltött egy 40megás patchet, hol lehet megnézni mi van benne? -
antiqueA #301 Replay dolgot délután, otthonról megnézem majd neked. Még nem néztem, hogyan is működik, replayt sem néztem még vissza. Annyi biztos, hogy csakúgy, mint az első rész esetében, az utolsó játszott meccset autómatikusan menti.
Remélem starcraftosodott a replay rendszer, bár nem látok rá sok esélyt :(
Bindelési lehetőség, pukkadjanak meg, nincs. Viszont jóval barátibb lett a kiosztás. Pl pioneers P-ről átkerült E-re. Hasonlóképpen sok más ability és egység elérhető helyre került, bár akad kivétel, pl a tolatás, ami U. Nem is értem hogy gondolták :)
100-as pop-al még egy meccs alatt sem volt problémám. Aki folyamatosan akciózik, annak nem is lesz nagyobbra szüksége soha. Az első részben is nagyon ritkán fordult elő, hogy sectorok hiányában kiakadt pl 90-en. -
#300 Azon cserencsésekhez lenne 1-2 kérdésem akik bétáznak már:
- Replay van? Tehát fel lehet venni a játékokat és utána később visszajátszani?
- Visszajátszásnál -akár az első részben- bárki szemszögéből lehet nézni?
- A hotbarnál(jobb alsó sarok) lévő parancsok hotkeyeit át lehet állítani?
Előre is köszi.
Furcsállom a 100as populáció limitet amúgy. 1. részben 150(vagy 200?) volt a limit, vagy itt egy tank nem 4 limitet "fogyaszt" ?